Menumu yaziyim
Sabah kahvaltı hazirlamadim eşim yoktu
1 bardak süt 1 dilim elma 2 Bebe bisküvi
Aralar
1.muz
2 mandalina
Aksam
ıspanaklı yumurta 2 yumurtalı
2 dilim ekmek
Şekersiz kabak tatlısı
şu 2 lt
spor Leslie 10 dk
Bugünkü berbat menüm
8.30 : yarım greyfurt
9.45 : 1 h. patates , 1 kalın dilim peynir ,
12.00 : 1 h. yumurta , 1 kase (minik) portakallı pudng
14.00 : 1 kare bitter
16.00 : 3 y.k yoğurt , 1 t.k bal , 1 t.k keten t. , yarım muz
18.30 : 4 s.k pırasa , 2 kepçe mercimek çorbası 1 tt , yarım kase yoğurt yerim diye planlıyorum
su 2 anca olur tahminimce spor yok
Bugunku menum @tuzsuz_ruh @klbk33
09:00_ 1 kase peynirli salata, 1 bardak kara lahana, muz ve portakaldan olusan icecek.
10:00 2 fincan sutlu kahve.
12:30 _ 1 kase peynirli kuru domatesli havuc salatasi, 4 yk kadar haslanmis sebze (brokoli , fasulye), bugulama balik.
14:00_ 1 adet kakaolu protein bar.
16:00- 1 kucuk lavas icinde bolca ispanakl ve domates.
17:00_ 1 bardak hindistan cevizi yagli kafeinsiz sutlu kahve.
su: simdilik 2lt
2 fincan yesil cay
1gfincan bitki cayi
Slm kızlar bugünkü menümü paylaşıyorum sabahki - 300 gr dan sonra bugün biraz sınırı aştım galiba ama çok değil valla
Sabah ( 08:45)
2 adet sucuklu yağda yumurta
1 kk koyun peyniri
1 tk bal
1 tk tahin pekmez
50 gr tam bugday ekmeği
Öğlen (13:50)
3 ykyk pirinç pilavı
1 yemek tabağı kurufasulye
1 kase cacık
100 gr var yok kabak tatlısı
Akşam ( 18:30)
1/2 avuç kabak çekirdeği
Su:2.5 lt üstü
Spor 15 dk leslie: 22 p
Günaydın canlar..
Durumum kötü kaç gündür, bulantıdan ne yapacağımı şaşırdım artık.. Çok halsizdim o yüzden pek telefona bakacak halim yoktu..
Geçen gün geldim ama o sırada da sitede sorun mu vardı anlamadım sayfalar tam açılmadı bir türlü..
Sizler nasılsınız??
Canim gecmis olsun, ben boyle zamanlarda hep bu surenin gecici oldugunu hatirlatirdim kendime.. ve bulantinin guzel tarafini "bebeginin iyi olduguna isaret olmasi"Günaydın canlar..
Durumum kötü kaç gündür, bulantıdan ne yapacağımı şaşırdım artık.. Çok halsizdim o yüzden pek telefona bakacak halim yoktu..
Geçen gün geldim ama o sırada da sitede sorun mu vardı anlamadım sayfalar tam açılmadı bir türlü..
Sizler nasılsınız??
Yemiycektim aslinda ama dayanamadim canim, 1 tabak salata ve 100 gr yogurt ve 1 dilim ekmek yedimAkşam yemeğin nerede dostum
geçmiş olsun canım daha iyimisin?Günaydın canlar..
Sizler nasılsınız??
Geçmiş olsun canım. Sabah mı oluyor bulantın? yatağının başına mideni bastıracak bişeyler koysan kalkmadan önce yesen çok iyi gelir aslında.. enazından kontrol altına alırsın gün içinde de mideni bastıracak şeylerden sık yemeye çalış. Özellikle zencefil çok rahatlatıyor.. ben su içmek için zencefilli kurabiye yapmıştım bi ısırık kurabiye bi yudum suyoksa su içemiyordum.. bu arada halsizlik felan artarsa mutlaka git serum taktır çünkü susuzluk besinsizlik bebişi etkileyebilir allah korusun. kendini de daha iyi hissedersin bi kaç gün..
Canim gecmis olsun, ben boyle zamanlarda hep bu surenin gecici oldugunu hatirlatirdim kendime.. ve bulantinin guzel tarafini "bebeginin iyi olduguna isaret olmasi"maalesef bende yontemlerin hicbiri ise yaramiyordu ama surekli kuru birseyler yemege calisiyordum ben de, leblebi, cubuk kraker, galeta falan gibi.. Harpy 'nin dedigi gibi bu ulkede de en cok zencefil'i oneriyorlar bulantiya karsi
geçmiş olsun canım daha iyimisin?
Gunaydin kizlar, dunku menum
08:00 tam bugday lavasi ile sandvic (1 h.yumurta, biraz peynir, 3 cherry domates, 2 dilim hindi salam), sutlu sekersiz kahve
12:45 hazir paket yemek ve bugun oglen de menude aynisi varmeksika fasulyeli soslu et, yanina pilav (toplam 555kalori diyor, farketsem almazdim )
16:00 sutlu sekersiz kahve, 2-3 ceviz, bir kucuk muz
19:00 bir tabak mercimek corbasi, bir kase cacik, 4kofte, 3 dilim patates (firinda)
Yine cok olmus, nasil kapaticam ben bu istahimi
Senin icin research paper'lari bulmaya calistim ama bulamadim, ama bu haberi okursan hamilelikte bulanti bircok iyi belirtiye isaret :)Çok sağol canım..
Dediğin gibi bende de pek işe yaramıyorlar..
Önceden ayva kesiyordu biraz artık o da kar etmez oldu.. Senin gibi kuru, tuzlu, ekşi ne bulursam yiyorum :)
Valla geçecek diye teselli ederek kendimi duruyorum zaten, bir de gerçekten var mı böyle birşey bulantı varsa bebek iyidir? Daha önce de söylediler bunu çünkü..
Sağol canım benim, bugün çok şükür daha iyiyim..
Evet ve bugun yine aynisini yiyecegim cunku son kullanma gunu bugun ve esim yanina almayi unutmus, ben yemezsem cop olucak (gerci hep bu yuzden kilo aliyoruz, alip alip sonra atmaya kiyamamaya)..Gerçekten çok, yine hazır yemek olmasa iyi denilebilir. Ama kalorisi de çokmuş..
Günaydın canlar..
Sizler nasılsınız??
Aleykum selam.. Hadi gözün aydın :)
Afiyet olsun bu arada canım..
unaydin kizlar, dunku menum
08:00 tam bugday lavasi ile sandvic (1 h.yumurta, biraz peynir, 3 cherry domates, 2 dilim hindi salam), sutlu sekersiz kahve
12:45 hazir paket yemek ve bugun oglen de menude aynisi varmeksika fasulyeli soslu et, yanina pilav (toplam 555kalori diyor, farketsem almazdim )
16:00 sutlu sekersiz kahve, 2-3 ceviz, bir kucuk muz
19:00 bir tabak mercimek corbasi, bir kase cacik, 4kofte, 3 dilim patates (firinda)
Yine cok olmus, nasil kapaticam ben bu istahimi
hahaha hemen deneyeyimKizlar cok ilginc bir yaziyla karsilastim ve sizlerle paylasmak istiyorum :)
İştahınızı bastırmak için bir başka şaşırtıcı ve basit yol kulaklarınızı sıkmaktan geçiyor. Akupunktur noktasını uyararak enerjinin dengelenmesine yardımcı olur. Araştırmalara göre, kulak memesini sıkmak iştahı bastırma yönteminin en etkili yollarından biridir ve kilo vermenize neden olur.
Ben de denedim hemenhahaha hemen deneyeyim
Wuuuuuu abla maşallah torun da varmış senin yaaaa3 aydan sonra baya duzelir Canım sen kendine iyi bak gıdasız ve susuz brakma kendini bol bol dinlen hayırlısıyla bebiş gelirse dinlenemezsin
Teşekkür ediyorum canım ikide torunum var çok şekerler 3 yaşın da guzel kız biride dort aylik
Oğlan İnşallah sen de sağlıklı bir şekilde bebişini kucağına alirsın
Zor bir dönem geçirdin Canım anne yada baba hasta olunca insanın hayatı alt ust oluyor
İnşallah çok güzel toparlarsın bize de güzel guzel kilolar verdirirsin disiplininle baban içinde gözun Aydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?