Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Akşam ekmek yemeseydin iyiydi..
Genel olarak az yemişsin..

Fena değil aslında..

Afiyet olsun.. Erken kesmişsin yemeği..
Uzun akşamlarda zor oluyor biraz..

Aleykum selam..
Tatlı dışında iyi bence..

Geçmiş olsun canım. Sabah mı oluyor bulantın? yatağının başına mideni bastıracak bişeyler koysan kalkmadan önce yesen çok iyi gelir aslında.. enazından kontrol altına alırsın gün içinde de mideni bastıracak şeylerden sık yemeye çalış. Özellikle zencefil çok rahatlatıyor.. ben su içmek için zencefilli kurabiye yapmıştım bi ısırık kurabiye bi yudum su yoksa su içemiyordum.. bu arada halsizlik felan artarsa mutlaka git serum taktır çünkü susuzluk besinsizlik bebişi etkileyebilir allah korusun. kendini de daha iyi hissedersin bi kaç gün..

Gunaydin kizlar, dunku menum
08:00 tam bugday lavasi ile sandvic (1 h.yumurta, biraz peynir, 3 cherry domates, 2 dilim hindi salam), sutlu sekersiz kahve
12:45 hazir paket yemek ve bugun oglen de menude aynisi var meksika fasulyeli soslu et, yanina pilav (toplam 555kalori diyor, farketsem almazdim )
16:00 sutlu sekersiz kahve, 2-3 ceviz, bir kucuk muz
19:00 bir tabak mercimek corbasi, bir kase cacik, 4kofte, 3 dilim patates (firinda)
Yine cok olmus, nasil kapaticam ben bu istahimi

Canim gecmis olsun, ben boyle zamanlarda hep bu surenin gecici oldugunu hatirlatirdim kendime.. ve bulantinin guzel tarafini "bebeginin iyi olduguna isaret olmasi" maalesef bende yontemlerin hicbiri ise yaramiyordu ama surekli kuru birseyler yemege calisiyordum ben de, leblebi, cubuk kraker, galeta falan gibi.. Harpy 'nin dedigi gibi bu ulkede de en cok zencefil'i oneriyorlar bulantiya karsi

geçmiş olsun canım daha iyimisin?

Çok sağol canım..
Sabahtan akşama kadar maalesef
Akşam saat 6 - 7 gibi geçiyor..
Bulantı olduğu halde yiyorum canım, aşırı susuzluk çekiyorum, sürekli çay, su içiyorum..
Arada bir kaç gün zar zor azıcık yiyordum, öyle devam etseydi gidecektim serum taktıracaktım.. Çok şükür 2 gündür iyiyim, resmen açmışım :) Doymuyorum 2 gündür..

Çok sağol canım..
Dediğin gibi bende de pek işe yaramıyorlar..
Önceden ayva kesiyordu biraz artık o da kar etmez oldu.. Senin gibi kuru, tuzlu, ekşi ne bulursam yiyorum :)
Valla geçecek diye teselli ederek kendimi duruyorum zaten, bir de gerçekten var mı böyle birşey bulantı varsa bebek iyidir? Daha önce de söylediler bunu çünkü..

geçmiş olsun canım daha iyimisin?

Sağol canım benim, bugün çok şükür daha iyiyim..

Gerçekten çok, yine hazır yemek olmasa iyi denilebilir. Ama kalorisi de çokmuş..

Senin icin research paper'lari bulmaya calistim ama bulamadim, ama bu haberi okursan hamilelikte bulanti bircok iyi belirtiye isaret :)

https://www.telegraph.co.uk/news/he...ness-may-mean-healthier-intelligent-baby.html

Gerçekten çok, yine hazır yemek olmasa iyi denilebilir. Ama kalorisi de çokmuş..
Evet ve bugun yine aynisini yiyecegim cunku son kullanma gunu bugun ve esim yanina almayi unutmus, ben yemezsem cop olucak (gerci hep bu yuzden kilo aliyoruz, alip alip sonra atmaya kiyamamaya)..
Saat daha 10bucuk ve ben cok acim, hem de guzel bir kahvaltiya ragmen

Kizlar cok ilginc bir yaziyla karsilastim ve sizlerle paylasmak istiyorum :)

İştahınızı bastırmak için bir başka şaşırtıcı ve basit yol kulaklarınızı sıkmaktan geçiyor. Akupunktur noktasını uyararak enerjinin dengelenmesine yardımcı olur. Araştırmalara göre, kulak memesini sıkmak iştahı bastırma yönteminin en etkili yollarından biridir ve kilo vermenize neden olur.

3 aydan sonra baya duzelir Canım sen kendine iyi bak gıdasız ve susuz brakma kendini bol bol dinlen hayırlısıyla bebiş gelirse dinlenemezsin

Aleykum selam.. Hadi gözün aydın :)
Afiyet olsun bu arada canım..

Teşekkür ediyorum canım ikide torunum var çok şekerler 3 yaşın da guzel kız biride dort aylik
Oğlan İnşallah sen de sağlıklı bir şekilde bebişini kucağına alirsın

Zor bir dönem geçirdin Canım anne yada baba hasta olunca insanın hayatı alt ust oluyor
İnşallah çok güzel toparlarsın bize de güzel guzel kilolar verdirirsin disiplininle baban içinde gözun Aydın

hahaha hemen deneyeyim

Sabah 08:00 tam bugday lavas ile sandvic (peynir, domates, pancar ve 2 dilim hindi salan ile), sutle sekersiz kahve
Ara 10:30 emzirme cayi
Oglen 13:30 meksika fasulye soslu et ve pilav (550 kalori! sosunu mumkun oldugunca yememeye calistim, en cok kalorinin orada oldugunu dusunup), 2 pirinc patlagi (50kalori)
hala cok acim, ne yesem??
Sirkette de pek birsey yok, ben sut iceyim bir bardak en iyisi
Off yaa, artik hic bozmamam lazim diyeti, kizimin dogum gunune cok az kaldi ve ben hala siskoyum, kacinmak istemiyorum fotograf cekilmekten

Wuuuuuu abla maşallah torun da varmış senin yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…