Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Dünkü menüm (rezalet ama önceden söyliyeyim)
10.00 : 1 simit, ayran (çocuğu okula hazırlayınca kendimle ilgilenemedim)
12.00 : 1 lokum , 2 petibr bisküvi (sandivç yaptım), 1b. damla sakızlı sütlü kahve (okulun kapanmasını ve yanlız kalmamızı kutladım)
14.30 : 2 yumurta(tereyağda), 1 hindi füme, 1 dilim peynir ,1 çeri
16.00 : 2 y.k tahin pekmez
18.00 : 4 s.k. hindili kapama( 1 minik hindi budu)
su 3 lt spor 2.5 saat temizlik

Bugünkü menüm
9.30 : 2 y.k tahin pekmez
11.00 : 1 h.yumurta , 7 zeytin, 1 dilim ekmek
14.00 : 2 k. çorba 1 dilim ekmek
17.00 : 1 kase yoğurt ,1 t.k bal ,1 t.k keten t. , tarçın , zerdeçal, yarım portakal
18.30 : 2 dlim börek
21.30 : 1 b. rezene
su 2.5 lt spor yok

Saol canım Allah razı olsun

Selam kızlar bugün menünün anasını ağlattım malesef hiç menü vermiyim yoksa oklavayla beni kovalarsınız

Zevkli zevkli de benim enerjim yetmedi ona yaa hem oturup kalkarken çok zorlanıyorum bugün bacaklarım tutulmuş. Amcalar teyzeler falan nasıl güzel yaptılar özendim valla..

Aynen canım sen bakma onlara.. bir de maraşta gerçektwn biraz balık etli seviyorlar galiba.. sen kendini nasıl mutlu ve rahat hissediyorsan öyle yap canım..

Bugunku menum
09:00_ tereyaginda 2 yumurta, 1 dilim ekmek, 2yk ajvar, 1 dilim peynir, 1 avuc ceri domates.
10:00_ 1 fincan sutlu kahve
12:00_ 1fincan sutlu kahve, 1 kup (35-40 gr kadar) tahin helvasi.
13:30 _ 1 tabaksalata.
17:00_ 1 tabak yesil mercimek corbasi. 1 dilim ekmek. 1 tabak peynirli salata.

Su:2lt

Cok dikkat etmissin canim bugun. Bence guzel. Sadece aksama belki corbanin yaninaaz da olsayogurt veya kucuk bir proteinli brsey iyi olurdu gibi.

Ayy insallah canim. Agzindan bal damliyor
Bu ara helvaya taktim beni tok tutuyor diye. Ama gunluk 35-40 gr gecmemem lazim degilse bomba kalorisi var.

Canim kiskanmislardir. Ve bir de eski goruntuye olan aliskanliktan dolayi insanlara basta tuhaf gelebilir. Yakinda onlarda bu fistik haline alisirlar.
Bosver onlar lop lop et olsun, sen fistik ol

:) bunu begendim.

Sabah kahvaltisinda sadece dilim borek olsaydi, patates ve ekmek yemeseydin menun daha guzel olurdu canim. Afiyet olsun.

Pastanin saati de gec olmadigi icin olmus bence. Incecik yazdigina gore soyle yarim dilime esdeger diye dusunuyorum. Gayet iyi afiyet olsn.

Iyi hadi bakalim okulun kapanmasini kutlamissiniz. Hem bu aralar cok iyi kilo verdin odul gunu gibi olmus

Tahin pekmez turk marketine gidince ben de alacagim. Su tahin helvasini aldim gecen nasil tok tutuyor. Gerci almasam mi acaba alinca da cok yiyorum. Bir helva aldim (yunan helvasi diye satiyorlardi bu arada) kotu oldu mu ne, hergun yiyorum.

Canim kiskanmislardir. Ve bir de eski goruntuye olan aliskanliktan dolayi insanlara basta tuhaf gelebilir. Yakinda onlarda bu fistik haline alisirlar.
Bosver onlar lop lop et olsun, sen fistik ol
Cann haklısın galiba esimde senin dedigi gibi kiskanmislardir boşver onların dediklerini böyle iyisin ddedi.fıstık gibi oldum cidden. Genç kızlık kiloma ulaştım coooook şükürler. Teşekkür ederim canm m

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…