Saol canım Allah razı olsunCanfeb canım konusma terapisti arkadasima sordum senin için, gec konusan bebekler 18 ayliga kadar konusmaya baslayabilirmis, sonrasinda diger cocuklari yakalarlarmis, sorun olmazmis.. ama 18 aylik olunca hala hicbir kelime soylemiyorsa bir uzmana goturulmeliymis (burada uzman kendisi oluyor )
kız çok zevkli bir şeye benziyor bisiklet ama ayakta sürülen tarzda dimi.Bir zamanlar yarım saat ayakta bisiklet sürerdim spor salonunda sonra sırayla diğerlerini.Ama bu en sevdiğimdi.Yanlış değil dimi bu spining
akşamlar hafif en güzeli ama tabi acıkmıyorsan.Bana menü çok az geldi ama güzel,afiyet olsun canım
çok güzel bir menü ben beğendim,afiyet olsun canım,sporunu ayrı takdir ediyorum
Teşekkür ederim canım benim sende bangır bangır geliyorsun ha,gidecek kız kilolar o kadar git dedinki bak gitmeye başladılar bileSöke söke 60-62 yi görecez korksunlar bizden her bir gram
evet o ikinci helva çok olmuşafiyet osun onun dışında güzel öz bir menü.
sende helvaları gömenlerden olmuşsun dünama az yiyerek yırtmışsın.Öğlen güçlü akşam hafif olmuş,afiyet olsun canımcım
mandalinayı yemekle aynı anda yemesen daha güzel olurdu nacizane tavsiyem münün güzel olmuş sadece belki biraz süt ceviz badem gibi şeyler ekleyebilirsin emzirdiğin için söylüyorum,afiyet olsun kuzum
Teşekkür ederim bugün doğumgünü part gittim herkes heryerdn çok zajiflamissim 4 . 5 . kilo al aşırı zayiflamissin felan ben bu halimle gayet iyiim diyorum . boy ve kilonun henüz altına inebilmisim anlamıyorum kilolu olunca yada balik etli olunca çok mu iyi oluyor . bu milleti anlamak çok zor valla kilo alırsın kilo almışsın. Zayiflarsin çok zayiflamissin derler
Cok guzel canim. Insallah yakin zamanda bu gidisle hedefine ulasacaksin.Kızlarr merhaba.. Nasılsınız... Bugün herkesten zayıflamışsın yüzün küçülmüş sözlerini işittin bir mutlu oldum.. İnşallah böyle devam eder ve kısa zamanda hedefime ulaşırım
Tabiki canim. Hedefe kadar devam. Ama demem o ki su siralar kilo aldim ya 65i bile gorunce cok mutlu olacagim.Ben razı değilim malesef hedefe ulaşana kadar devammmmm
Cok dikkat etmissin canim bugun. Bence guzel. Sadece aksama belki corbanin yaninaaz da olsayogurt veya kucuk bir proteinli brsey iyi olurdu gibi.Kızlar kusura bakmayın çok gelemiyorum çok yoğunum çocuklarım tatile gelmiş hiç boş zamanım yok
Menum
13 00
Tulum peyniri 1 tk labne 1 kk yağsız keçi peyniri
İki yk menemen
5 zeytin çay
Pasta poğaça heva tahinpekmez vs vardı yemedim
Ara bir ceviz bir incir
Akşa 18.00
Bir kase çorba
Su 2 lt oldu uyuyana kadar devam edeceğim
Spor leslie yapmayı düşünüyorum inşallah
Ayy insallah canim. Agzindan bal damliyorkız çok zevkli bir şeye benziyor bisiklet ama ayakta sürülen tarzda dimi.Bir zamanlar yarım saat ayakta bisiklet sürerdim spor salonunda sonra sırayla diğerlerini.Ama bu en sevdiğimdi.Yanlış değil dimi bu spining
akşamlar hafif en güzeli ama tabi acıkmıyorsan.Bana menü çok az geldi ama güzel,afiyet olsun canım
çok güzel bir menü ben beğendim,afiyet olsun canım,sporunu ayrı takdir ediyorum
Teşekkür ederim canım benim sende bangır bangır geliyorsun ha,gidecek kız kilolar o kadar git dedinki bak gitmeye başladılar bileSöke söke 60-62 yi görecez korksunlar bizden her bir gram
evet o ikinci helva çok olmuşafiyet osun onun dışında güzel öz bir menü.
sende helvaları gömenlerden olmuşsun dünama az yiyerek yırtmışsın.Öğlen güçlü akşam hafif olmuş,afiyet olsun canımcım
mandalinayı yemekle aynı anda yemesen daha güzel olurdu nacizane tavsiyem münün güzel olmuş sadece belki biraz süt ceviz badem gibi şeyler ekleyebilirsin emzirdiğin için söylüyorum,afiyet olsun kuzum
Canim kiskanmislardir. Ve bir de eski goruntuye olan aliskanliktan dolayi insanlara basta tuhaf gelebilir. Yakinda onlarda bu fistik haline alisirlar.Teşekkür ederim bugün doğumgünü part gittim herkes heryerdn çok zajiflamissim 4 . 5 . kilo al aşırı zayiflamissin felan ben bu halimle gayet iyiim diyorum . boy ve kilonun henüz altına inebilmisim anlamıyorum kilolu olunca yada balik etli olunca çok mu iyi oluyor . bu milleti anlamak çok zor valla kilo alırsın kilo almışsın. Zayiflarsin çok zayiflamissin derler
:) bunu begendim.DERECELER
1. @Aomine Daiki %1.45
2.kaju %1.25 yine derecelerdesin. Son 1.1 kg
3.DeryaOnDiet %1.02
4.Harpy %0.98
5.tomrs %0.86
6. @selinbs % sabit duraklamaya girmiş olabilir mi bünyen?
7.stitch -%0.75
8. @matilda34 canım niye bildirim yapamadın?
*** 4. Takım 605. Etap ***ALTINCI
DeryaOnDiet (68.6/67.9/0.7/%1.02)
tomrs (57.9/57.4/0.5/%0.86)
stitch (66.4/66.9/+0.5/-%0.75)
matilda34 (75.0///%)bildirimde bulunmadı
inkpin (74.3///%) 3 haftadır bildirimde bulunmadığı için diskalifiye edildi
harpy (71.4/70.7/0.7/%0.98)
selinbs (64.5///%) Sabit
kaju (63.9/63.1/0.8/%1.25)
Aomine Daiki (61.9/61.0/0.9/%1.45)
Sabah kahvaltisinda sadece dilim borek olsaydi, patates ve ekmek yemeseydin menun daha guzel olurdu canim. Afiyet olsun.Kızlar benbugün biraz sınırı aştım ama toplayacağım yarın böyle olmayacak..
Sabah (12:30)
1 hş yumurta
Biraz patates ve sucuk kızartması
1 dilim börek
Tahin pekmez bal
2 dilim ekmek
Akşam(19:00)
Etliekmek yedik 2 tane ywmişimdir salatayla
2 bardak ayran
Acı biber turşusu
Su :1.5 lt çok az biliyorum yatana kadar yapacağım
Spor 15 dk leslie yapacam yatmadan
Pastanin saati de gec olmadigi icin olmus bence. Incecik yazdigina gore soyle yarim dilime esdeger diye dusunuyorum. Gayet iyiBugün hasta ziyareti doğumgünü derken bakalım ne yemisim :)
Kahvaltı
Yarim lavas domates
2 dilim kssar
Haşlanmış yumurta 3 zeytin
Ara yarım muz
Akşam
1 kepçe kuru fasulye
3 kaşık pilav
2 kaşık kuzu eti
2 dilim kızarmış patates
Yemekten sonra 1 ince dilim pastacuk bunların hepsini 18 e kadar yedim
3 kupa çay
2 lt su
15 dk Leslie
Sagol canim. Kulak enfeksiyonu. Evet iyilesti sukur.DeryaOnDiet Deryacim gecmis olsun iyi mi şimdi kizin?
Insallah bu haftasenin de eksini gorecegiz canim.Arkadaslar kilo veren herkesi tebrik ederim
Iyi hadi bakalim okulun kapanmasini kutlamissiniz. Hem bu aralar cok iyi kilo verdin odul gunu gibi olmusDünkü menüm (rezalet ama önceden söyliyeyim)
10.00 : 1 simit, ayran (çocuğu okula hazırlayınca kendimle ilgilenemedim)
12.00 : 1 lokum , 2 petibr bisküvi (sandivç yaptım), 1b. damla sakızlı sütlü kahve (okulun kapanmasını ve yanlız kalmamızı kutladım)
14.30 : 2 yumurta(tereyağda), 1 hindi füme, 1 dilim peynir ,1 çeri
16.00 : 2 y.k tahin pekmez
18.00 : 4 s.k. hindili kapama( 1 minik hindi budu)
su 3 lt spor 2.5 saat temizlik
Tahin pekmez turk marketine gidince ben de alacagim. Su tahin helvasini aldim gecen nasil tok tutuyor. Gerci almasam mi acaba alinca da cok yiyorum. Bir helva aldim (yunan helvasi diye satiyorlardi bu arada) kotu oldu mu ne, hergun yiyorum.Bugünkü menüm
9.30 : 2 y.k tahin pekmez
11.00 : 1 h.yumurta , 7 zeytin, 1 dilim ekmek
14.00 : 2 k. çorba 1 dilim ekmek
17.00 : 1 kase yoğurt ,1 t.k bal ,1 t.k keten t. , tarçın , zerdeçal, yarım portakal
18.30 : 2 dlim börek
21.30 : 1 b. rezene
su 2.5 lt spor yok
Cann haklısın galiba esimde senin dedigi gibi kiskanmislardir boşver onların dediklerini böyle iyisin ddedi.fıstık gibi oldum cidden. Genç kızlık kiloma ulaştım coooook şükürler. Teşekkür ederim canm mCanim kiskanmislardir. Ve bir de eski goruntuye olan aliskanliktan dolayi insanlara basta tuhaf gelebilir. Yakinda onlarda bu fistik haline alisirlar.
Bosver onlar lop lop et olsun, sen fistik ol
Tebrikler canm:) bunu begendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?