- 20 Aralık 2018
- 610
- 1.698
- 33
Cok dikkat etmissin canim bugun. Bence guzel. Sadece aksama belki corbanin yaninaaz da olsayogurt veya kucuk bir proteinli brsey iyi olurdu gibi.
Gayet güzel canım kahvaltıda kendini frenlemenede sevindim.. İnşallah bunun dönüşü çokk güzel olacak
Şu şu vardı deyip sonunda da "yemedim" yazmana bayıldım çok tatlısın sen yaHelal olsun bacım sana kolay değil evde birileri yerken onlar orada kuzu kuzu yatarken Çok çok güzel bir menü olmuş afiyet olsun.
Süperrrrrrr sakın haaaaa bırakmak Yok aynen devammmmö
Evet aynen canimAz az gitsin kalıcı gitsin :)
Tebrikler canım..
Sagol canim. Ins ah bende bir 60i ve altini gorsem.Tebrikler canm
Mutlu haftasonları canlar..
Nasılsınız??
Ben biraz dinlenmeye anneme geldim, evde boş boş dursam da dinlenemiyorum sanki..
Gormemisim canim. Afiyet olsun.Evet ben de akşam yağ yaksın diye iki y k yoğurt yedim
Ama listemi yazmıştım
Harikasin canim. O cesit cesit yemekleri gorup yememek. Tebrikler gercekten.Canım ya Kendimi frenlemem O kadar
Zor ki yemediklerimi yazın ca madalya kazanacağim gibi çok iyi geliyor banayorumlar beni motive ediyor iyiki varsınız Canım Arkadaşım
Teşekkür ediyorum canımGormemisim canim. Afiyet olsun.
Harikasin canim. O cesit cesit yemekleri gorup yememek. Tebrikler gercekten.
DERECELER
1.Aomine Daiki %1.45
2. @kaju %1.25yine derecelerdesin. Son 1.1 kg
3.DeryaOnDiet %1.02
4. @Harpy %0.98
5.tomrs %0.86
6. @selinbs % sabit duraklamaya girmiş olabilir mi bünyen?
7. @stitch -%0.75
8. @matilda34 canım niye bildirim yapamadın?
*** 4. Takım 605. Etap ***ALTINCI
DeryaOnDiet (68.6/67.9/0.7/%1.02)
tomrs (57.9/57.4/0.5/%0.86)
stitch (66.4/66.9/+0.5/-%0.75)
matilda34 (75.0///%)bildirimde bulunmadı
inkpin (74.3///%) 3 haftadır bildirimde bulunmadığı için diskalifiye edildi
harpy (71.4/70.7/0.7/%0.98)
selinbs (64.5///%) Sabit
kaju (63.9/63.1/0.8/%1.25)
Aomine Daiki (61.9/61.0/0.9/%1.45)
Bugün hasta ziyareti doğumgünü derken bakalım ne yemisim :)
Kahvaltı
Yarim lavas domates
2 dilim kssar
Haşlanmış yumurta 3 zeytin
Ara yarım muz
Akşam
1 kepçe kuru fasulye
3 kaşık pilav
2 kaşık kuzu eti
2 dilim kızarmış patates
Yemekten sonra 1 ince dilim pastacuk bunların hepsini 18 e kadar yedim
3 kupa çay
2 lt su
15 dk Leslie
Bugünkü menüm
9.30 : 2 y.k tahin pekmez
11.00 : 1 h.yumurta , 7 zeytin, 1 dilim ekmek
14.00 : 2 k. çorba 1 dilim ekmek
17.00 : 1 kase yoğurt ,1 t.k bal ,1 t.k keten t. , tarçın , zerdeçal, yarım portakal
18.30 : 2 dlim börek
21.30 : 1 b. rezene
su 2.5 lt spor yok
Teşekkürler canım hepbirlikte ulaşırız inşallajCok guzel canim. Insallah yakin zamanda bu gidisle hedefine ulasacaksin.
Bugunku menum
09:00_ tereyaginda 2 yumurta, 1 dilim ekmek, 2yk ajvar, 1 dilim peynir, 1 avuc ceri domates.
10:00_ 1 fincan sutlu kahve
12:00_ 1fincan sutlu kahve, 1 kup (35-40 gr kadar) tahin helvasi.
13:30 _ 1 tabaksalata.
17:00_ 1 tabak yesil mercimek corbasi. 1 dilim ekmek. 1 tabak peynirli salata.
Su:2lt
Sabah kahvaltisinda sadece dilim borek olsaydi, patates ve ekmek yemeseydin menun daha guzel olurdu canim. Afiyet olsun.
Haklısın canın bide çok acıktım akşam onları yememe rağmenAyy çokk mutlu oldum.. Burası harika biryer insan 100 gr bile verse yimede motive oluyır... Daha önceden olsa az veriyorum diyip kesin bırakmıştım.. Seviyorum hepinizi
Akşaö bir tık fazla gibi ama arada olur öyle gerisi gayet iyi böyle devM canım
Börek olmasa iyimiş. Ahh o börekler bir vazgeçsekolsun bakalım zaten hedefine kalmış az oh mis tadını çıkar
Teşekkürler canım hepbirlikte ulaşırız inşallaj
Ben sadece öğleyi az buldum.. Çünkü bu akşama çok acıkmana neden olabilir.. Çok acıkmadıysan sorun xeğil tabi canım
Kesinlikle katılıyorum canım.. Haftasonu için eşimin memleketine gittik biraz ondan ama tabi bunlae bahane olamaz bugün dikkat edeceğim söz
Helva bende almıyorum canım süt te yapıyo ama git gel yiyorum oluncaTahin pekmez turk marketine gidince ben de alacagim. Su tahin helvasini aldim gecen nasil tok tutuyor. Gerci almasam mi acaba alinca da cok yiyorum. Bir helva aldim (yunan helvasi diye satiyorlardi bu arada) kotu oldu mu ne, hergun yiyorum.
Gerçekten inceydi canım dış kremasini da yemedimPastanin saati de gec olmadigi icin olmus bence. Incecik yazdigina gore soyle yarim dilime esdeger diye dusunuyorum. Gayet iyiafiyet olsn.
Insallah canim. Benim uzun sure oldu bir ileri bir geriyimYeni arkadaşlar yeni alışkanlıklar hep beraber hedefe en kısa zamanda canım
Canim aslinda cok acikdim. Da ahh su helva butun kalorimi aldi goturdu. O helva yuzunden yemek yiyemedim. Cok kalorili ama istahimi kesiyor diye yiyorum. Az kaldi son 200gr sonra helva yokAyy çokk mutlu oldum.. Burası harika biryer insan 100 gr bile verse yimede motive oluyır... Daha önceden olsa az veriyorum diyip kesin bırakmıştım.. Seviyorum hepinizi
Akşaö bir tık fazla gibi ama arada olur öyle gerisi gayet iyi böyle devM canım
Börek olmasa iyimiş. Ahh o börekler bir vazgeçsekolsun bakalım zaten hedefine kalmış az oh mis tadını çıkar
Teşekkürler canım hepbirlikte ulaşırız inşallaj
Ben sadece öğleyi az buldum.. Çünkü bu akşama çok acıkmana neden olabilir.. Çok acıkmadıysan sorun xeğil tabi canım
Kesinlikle katılıyorum canım.. Haftasonu için eşimin memleketine gittik biraz ondan ama tabi bunlae bahane olamaz bugün dikkat edeceğim söz
İns canm bayağı eksilme var sende böyle devam edersen ulasirsin insSagol canim. Ins ah bende bir 60i ve altini gorsem.
Haklisin canim. Cok iyi yapmisdin. Bitsin yok almiycam bir daha. Cok gereksiz kalori veriyor.Helva bende almıyorum canım süt te yapıyo ama git gel yiyorum olunca
Harikasin canim ne diyeyim. Ayy bugun benim aksama misafirlerim var. Ve birisi cok guzel pasta yapiyor. Tatli yapmaben yapacagim dedi. Inan korkuyorum. Kucuk bir dilimle yirtmak icin kendimi tutacagi.m. seni ornek alayimGerçekten inceydi canım dış kremasini da yemedim
Ayy canim yaa senin kilonu gordukce kiziyorum kendime. Ve tabiiki sana hayran oluyorum. Masallah masallah. Bosver sen o soyleyenleri kilo kimse icin guzel degil. Ve uzucu birsey kilolu olmak. Istedigini alamiyorsun , hicbirsey yakismiyor. Zayif olmanin tadini cikarİns canm bayağı eksilme var sende böyle devam edersen ulasirsin ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?