Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Şu şu vardı deyip sonunda da "yemedim" yazmana bayıldım çok tatlısın sen yaHelal olsun bacım sana kolay değil evde birileri yerken onlar orada kuzu kuzu yatarken Çok çok güzel bir menü olmuş afiyet olsun.

Canım ya Kendimi frenlemem O kadar
Zor ki yemediklerimi yazın ca madalya kazanacağim gibi çok iyi geliyor bana yorumlar beni motive ediyor iyiki varsınız Canım Arkadaşım

Mutlu haftasonları canlar..
Nasılsınız??

Ben biraz dinlenmeye anneme geldim, evde boş boş dursam da dinlenemiyorum sanki..

İyiyiz Canım benim
İyi yapmışsın canım anne gibi yar olmaz benim
Kızçem de iki çocuklu on günlüğüne İstanbuldan bana dinlen meğe geldi keyfime diyecek yok

Ayy çokk mutlu oldum.. Burası harika biryer insan 100 gr bile verse yimede motive oluyır... Daha önceden olsa az veriyorum diyip kesin bırakmıştım.. Seviyorum hepinizi

Akşaö bir tık fazla gibi ama arada olur öyle gerisi gayet iyi böyle devM canım

Börek olmasa iyimiş. Ahh o börekler bir vazgeçsek olsun bakalım zaten hedefine kalmış az oh mis tadını çıkar

Cok guzel canim. Insallah yakin zamanda bu gidisle hedefine ulasacaksin.
Teşekkürler canım hepbirlikte ulaşırız inşallaj

Ben sadece öğleyi az buldum.. Çünkü bu akşama çok acıkmana neden olabilir.. Çok acıkmadıysan sorun xeğil tabi canım

Sabah kahvaltisinda sadece dilim borek olsaydi, patates ve ekmek yemeseydin menun daha guzel olurdu canim. Afiyet olsun.

Kesinlikle katılıyorum canım.. Haftasonu için eşimin memleketine gittik biraz ondan ama tabi bunlae bahane olamaz bugün dikkat edeceğim söz

Haklısın canın bide çok acıktım akşam onları yememe rağmen

Tahin pekmez turk marketine gidince ben de alacagim. Su tahin helvasini aldim gecen nasil tok tutuyor. Gerci almasam mi acaba alinca da cok yiyorum. Bir helva aldim (yunan helvasi diye satiyorlardi bu arada) kotu oldu mu ne, hergun yiyorum.
Helva bende almıyorum canım süt te yapıyo ama git gel yiyorum olunca

Canim aslinda cok acikdim. Da ahh su helva butun kalorimi aldi goturdu. O helva yuzunden yemek yiyemedim. Cok kalorili ama istahimi kesiyor diye yiyorum. Az kaldi son 200gr sonra helva yok .

Gerçekten inceydi canım dış kremasini da yemedim
Harikasin canim ne diyeyim. Ayy bugun benim aksama misafirlerim var. Ve birisi cok guzel pasta yapiyor. Tatli yapmaben yapacagim dedi. Inan korkuyorum. Kucuk bir dilimle yirtmak icin kendimi tutacagi.m. seni ornek alayim

İns canm bayağı eksilme var sende böyle devam edersen ulasirsin ins
Ayy canim yaa senin kilonu gordukce kiziyorum kendime. Ve tabiiki sana hayran oluyorum. Masallah masallah. Bosver sen o soyleyenleri kilo kimse icin guzel degil. Ve uzucu birsey kilolu olmak. Istedigini alamiyorsun , hicbirsey yakismiyor. Zayif olmanin tadini cikar
Ins izinden geliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…