Ayy canim yaa senin kilonu gordukce kiziyorum kendime. Ve tabiiki sana hayran oluyorum. Masallah masallah. Bosver sen o soyleyenleri kilo kimse icin guzel degil. Ve uzucu birsey kilolu olmak. Istedigini alamiyorsun , hicbirsey yakismiyor. Zayif olmanin tadini cikar
Ins izinden geliyorum
Insallah canim. Guzel olmasinBizim pasta güzel değildi inşallah sizin tatlı da güzel olmaz canım
Canim umarim hamilelik harici hic kilo almasin bir dahaTeşekkür ederim canım.daha önce design gibi emirdigim için hızlı kilo verdim. Tabi başka setlerde var ama en önemlisi de bu . senin de vereceğine inanıyorum canm. 55 olunca gideceğim buralardan mezun oacagim.benim için ayrı bir heyecanı oluyordur cuma günlerinin. İlerde tekrar buraya donebilirim Allah izin verirse kizim biraz daha büyüsün bebek düşünüyorum. Tabiki hamilelik ve sonrasında kilo alacagimi biliyorum. Bakalım nasil bir süreç olacak benim için
İyiyim canım sen nasılsın Gittin mi doktora daha beklemede misin
İnsan hamile iken başlıyor karnındaki için sabretmeye. Ve hayat boyu sabır. Bir gülüşleri yetiyor miniklerin. Sağ salim doğum dilerim. Çubuk kraker iyi geliyor bulantıya. Bol bol uyu.Nasıl olucam, kendimi darmadağın hissediyorum bulantıdan
Ay sonunda gideceğim İnşaAllah canım, doktorun dediği kadar beklemeye niyetim yok..
Burayla da ilgilenemiyorum, ne güzel her gün gelip konuşuyordum kızlarla, takip edemiyorum artık, o kadar halsizim ki, anlatamam.. Bir geçse şu dönem de rahatlasam biraz..
Oh oh heryer tertemiz olmuştur. Bana da gaz verin temizliğe kalkayım. Bazen hiç bişey yapasım gelmiyor. Bugün sadece çamaşır bulaşık yemekle günü bitirdim.Menum Kızlar
12.00
1 kk keçi peyniri
1 yk lor
1 dilim Ekmek
5 zeytin
Domates salatalık
Ara 16.00
1 yk helva 8 fındık
4 cips
3 kupa limonlu açık çay
Akşam 18.00
1 kase çorba 3 yk sarmısaklı yoğurt
Su 2 lt spor hiç oturmadım bugun
bak sen şunlara,teyze amcalar dedin dimiSelam kızlar bugün menünün anasını ağlattım malesefhiç menü vermiyim yoksa oklavayla beni kovalarsınız
Zevkli zevkli de benim enerjim yetmedi ona yaa hem oturup kalkarken çok zorlanıyorum bugünbacaklarım tutulmuş. Amcalar teyzeler falan nasıl güzel yaptılar özendim valla..
Aynen canım sen bakma onlara.. bir de maraşta gerçektwn biraz balık etli seviyorlar galiba.. sen kendini nasıl mutlu ve rahat hissediyorsan öyle yap canım..
güçlü bir kahvaltı,hafif ara öğünler akşamda erken yenmiş güzel bir menü afiyet olsun arkadaşımBugunku menum
09:00_ tereyaginda 2 yumurta, 1 dilim ekmek, 2yk ajvar, 1 dilim peynir, 1 avuc ceri domates.
10:00_ 1 fincan sutlu kahve
12:00_ 1fincan sutlu kahve, 1 kup (35-40 gr kadar) tahin helvasi.
13:30 _ 1 tabaksalata.
17:00_ 1 tabak yesil mercimek corbasi. 1 dilim ekmek. 1 tabak peynirli salata.
Su:2lt
Iyi hadi bakalim okulun kapanmasini kutlamissiniz. Hem bu aralar cok iyi kilo verdin odul gunu gibi olmus
Ama bende evdeki helvanın yanına yanaşacağm bu gidişle.Helvaya bayılırım ,aksine beni hiç tokta tutmuyor yedikçe yiyorum çok hafif geliyorTahin pekmez turk marketine gidince ben de alacagim. Su tahin helvasini aldim gecen nasil tok tutuyor. Gerci almasam mi acaba alinca da cok yiyorum. Bir helva aldim (yunan helvasi diye satiyorlardi bu arada) kotu oldu mu ne, hergun yiyorum.
yaz yaz iyi oluyor bizde normalde evde neler yiyeceğini ama yemediğini görüp yorumu daha rahat yapıyoruz,bu arada bende sen gibi normalde evde çok şey olur ama yememek için direnirim yada çok çok az yemek zorunda kalıyorumCanım ya Kendimi frenlemem O kadar
Zor ki yemediklerimi yazın ca madalya kazanacağim gibi çok iyi geliyor banayorumlar beni motive ediyor iyiki varsınız Canım Arkadaşım
Aynen canım bide temizlik falan derken ne pazara çıktım ne de yemek yaptım börek kolayıma geldi onu yapıverdim yufkada vardı evde,biraz mecburi oldu ama aklınızda olsun yufka böreğinin kalorisi daha düşükmüş.Bide nedense sütüm yine azaldı heralde temizlik falan derken bide işte aileme kızdım diye etkilendim o yüzden bol bol yemeye çalışıyorum ne bulursam.Regl de heralde sütü etkiliyor.Sağol canm yorumun içinAyy çokk mutlu oldum.. Burası harika biryer insan 100 gr bile verse yimede motive oluyır... Daha önceden olsa az veriyorum diyip kesin bırakmıştım.. Seviyorum hepinizi
Börek olmasa iyimiş. Ahh o börekler bir vazgeçsekolsun bakalım zaten hedefine kalmış az oh mis tadını çıkar
Mezun olup gideceksin.. Bana veda edeceksin
Oh oh heryer tertemiz olmuştur. Bana da gaz verin temizliğe kalkayım. Bazen hiç bişey yapasım gelmiyor. Bugün sadece çamaşır bulaşık yemekle günü bitirdim.
Menüde helva olmasaymış daha iyi olurmuş. Menün kaç kalorilik az sanırım. Ne çorbası içtin. Protein nerede menüde. Karbonhidrat az ayrıca. Yeşillik de az. Kilo verme maceran nasıl gidiyor. Geldiğinden beri kaç kg verdin?
ay ben seni çok sevdim. Kilo ver ama sakın gitme. Eğlenceli burası. Bende çok sevdim burayı. Ulaşırız inşallah. Yeterki kararlı ol. Aynı boydaymışız. ortak noktamızEvet temizliğe bir başladın mı sonu zevkle gelir :))sen de bugun baya yorulmuşsun kolay gelsin canım
Kendimi tutamadım çayın yanında bir suru şey vardı helva gözumu doyurur dedim ama çok pişmanımhiç kalori hesabı yapmıyorum
Kemik suyu ama hiç bir şey katmıyorum
Çorbaya bol protein oluyor. Ayak bilegim icin iciyorum sifa biyetine.yoğurt ha birde kahvaltı da sucuklu yumurta vardı kaç çatal yumurtasını yedim yazmayi unutmusumhelva vardi diye karbon almak istemedim telafi etmek icin:)
İlk 95 uzeri diyetisyenle diyet yaptim 89 a dustum 1 sene o kilomu korudum. Tekrar vermem gerekli diye buraya 89.2 ile 4 hafta once basladim:) bu cuma 2 haftam doldu toplam 4.5 kilo vermis oldum:)
Kilk verme maceramda burda cok motive hissediyorumİns birlikte hedef kilolarimiza ulaşırız:))
Sadece kilo vermen degil sIKILasmis da olman super canim. Bosver sen hedefindeki seni mutlu eden kilona gelbak sen şunlara,teyze amcalar dedin dimi.Kız bizim buralarda teyzeler amcalar pek spora gitmez,sen nirede yaşıyon bakim,yurtdışımı?Bende ilk spora başladığımda ayaklarımda ölüyordum hatta namazda pat diye atıyordum kendimi yukardan ,artık olmuyor ama o denli,alışacak bacakların ama o ana kadar acaba bıraksammılar dolanacak kafanda
güçlü bir kahvaltı,hafif ara öğünler akşamda erken yenmiş güzel bir menü afiyet olsun arkadaşım
Ama bende evdeki helvanın yanına yanaşacağm bu gidişle.Helvaya bayılırım ,aksine beni hiç tokta tutmuyor yedikçe yiyorum çok hafif geliyor
Evet biraz kutlama gibi oldu.Zaten verdiğim kilolara güvenerek yiyorum bu sıralar.okuldaki kızlar artık daha fazla verme diyorlar,bu arada şuan 38 beden olan pantalonlarım oluyor üstüme ama az biraz daha bol olsa üstümde daha rahat edeceğm sanki.Sıkılaştım galiba eskiden 56-57 kiloyken 38 giyerdim
yaz yaz iyi oluyor bizde normalde evde neler yiyeceğini ama yemediğini görüp yorumu daha rahat yapıyoruz,bu arada bende sen gibi normalde evde çok şey olur ama yememek için direnirim yada çok çok az yemek zorunda kalıyorum.Sende iyiki varsım kuzum.En kocamanından göderiyorum
Aynen canım bide temizlik falan derken ne pazara çıktım ne de yemek yaptım börek kolayıma geldi onu yapıverdim yufkada vardı evde,biraz mecburi oldu ama aklınızda olsun yufka böreğinin kalorisi daha düşükmüş.Bide nedense sütüm yine azaldı heralde temizlik falan derken bide işte aileme kızdım diye etkilendim o yüzden bol bol yemeye çalışıyorum ne bulursam.Regl de heralde sütü etkiliyor.Sağol canm yorumun için
Bu şirketin getirdiği menü mü? Tiramisu şirketten mmiBugunku menum
08:00_ 2 haslanmis yumurta, 1 dilim kasar, 1 dilim ekmek, 1 avuc ceri domates, 1ykajvar.
10:00_ 2 fincan sutlu kahve, 1 kup helva (30 gr kadar)
13:00_ 1 dilim kiymali borek, 1 tabak salata, 4 hurma.
18:00_ 1 kepce tavuk corbasi, 2 yk haslanmis pirinc, 3 kofte, 1 kase salata, 1 kadeh sarap, 1dilim tiramisu.
Su: 2lt
yaz yaz iyi oluyor bizde normalde evde neler yiyeceğini ama yemediğini görüp yorumu daha rahat yapıyoruz,bu arada bende sen gibi normalde evde çok şey olur ama yememek için direnirim yada çok çok az yemek zorunda kalıyorum.Sende iyiki varsım kuzum.En kocamanından göderiyoru
ay ben seni çok sevdim. Kilo ver ama sakın gitme. Eğlenceli burası. Bende çok sevdim burayı. Ulaşırız inşallah. Yeterki kararlı ol. Aynı boydaymışız. ortak noktamızhemen buldum. Geçmiş olsun ayağın için. Spor yapabiliyor musun? Yürüyüş leslie vb. Benden büyüksün hayat tecrübenden faydalanacağız o zaman. Yaşın iyice ilerlemeden sağlık için kilolarını vermeni öneriyorrum. Haftanın birincisi olabilirsin listeye girersen.. Bir süre kilo verip sonra yavaşlama dönemine girsende istikrarını bozmazsan istediğin kiloya ulaşacaksın emin ol.. 4.5kg iyi. Kiloyu korumakda başarı. Harikasın
Bu menü sanki az olmuş yahu akşam bi yoğurt salata da eklesen güzel olurduKızlar kusura bakmayın çok gelemiyorum çok yoğunum çocuklarım tatile gelmiş hiç boş zamanım yok
Menum
13 00
Tulum peyniri 1 tk labne 1 kk yağsız keçi peyniri
İki yk menemen
5 zeytin çay
Pasta poğaça heva tahinpekmez vs vardı yemedim
Ara bir ceviz bir incir
Akşa 18.00
Bir kase çorba
Su 2 lt oldu uyuyana kadar devam edeceğim
Spor leslie yapmayı düşünüyorum inşallah
Ahahahahah kız onlar seni kıskanmışşşşşşş yaaaaaa 5 kilo al ne demek ayol dinleme duyma ay ben böyle çok iyiyim de geç insanları memnun edemezsin kimse kendinde olmayanı beğenmezTeşekkür ederim bugün doğumgünü part gittim herkes heryerdn çok zajiflamissim 4 . 5 . kilo al aşırı zayiflamissin felan ben bu halimle gayet iyiim diyorum . boy ve kilonun henüz altına inebilmisim anlamıyorum kilolu olunca yada balik etli olunca çok mu iyi oluyor . bu milleti anlamak çok zor valla kilo alırsın kilo almışsın. Zayiflarsin çok zayiflamissin derler
Azcık karbon olmuş ama olsun bir gün olabilirKızlar benbugün biraz sınırı aştım ama toplayacağım yarın böyle olmayacak..
Sabah (12:30)
1 hş yumurta
Biraz patates ve sucuk kızartması
1 dilim börek
Tahin pekmez bal
2 dilim ekmek
Akşam(19:00)
Etliekmek yedik 2 tane ywmişimdir salatayla
2 bardak ayran
Acı biber turşusu
Su :1.5 lt çok az biliyorum yatana kadar yapacağım
Spor 15 dk leslie yapacam yatmadan
saat çok iyi erimiştir onlarBugün hasta ziyareti doğumgünü derken bakalım ne yemisim :)
Kahvaltı
Yarim lavas domates
2 dilim kssar
Haşlanmış yumurta 3 zeytin
Ara yarım muz
Akşam
1 kepçe kuru fasulye
3 kaşık pilav
2 kaşık kuzu eti
2 dilim kızarmış patates
Yemekten sonra 1 ince dilim pastacuk bunların hepsini 18 e kadar yedim
3 kupa çay
2 lt su
15 dk Leslie
Bisküvi lokum harici güzelDünkü menüm (rezalet ama önceden söyliyeyim)
10.00 : 1 simit, ayran (çocuğu okula hazırlayınca kendimle ilgilenemedim)
12.00 : 1 lokum , 2 petibr bisküvi (sandivç yaptım), 1b. damla sakızlı sütlü kahve (okulun kapanmasını ve yanlız kalmamızı kutladım)
14.30 : 2 yumurta(tereyağda), 1 hindi füme, 1 dilim peynir ,1 çeri
16.00 : 2 y.k tahin pekmez
18.00 : 4 s.k. hindili kapama( 1 minik hindi budu)
su 3 lt spor 2.5 saat temizlik
2 yemek kaşığı mı o tahin pekmez birde iki dilim börek sopalar geliyorrBugünkü menüm
9.30 : 2 y.k tahin pekmez
11.00 : 1 h.yumurta , 7 zeytin, 1 dilim ekmek
14.00 : 2 k. çorba 1 dilim ekmek
17.00 : 1 kase yoğurt ,1 t.k bal ,1 t.k keten t. , tarçın , zerdeçal, yarım portakal
18.30 : 2 dlim börek
21.30 : 1 b. rezene
su 2.5 lt spor yok
o menü verilsin harpy hanımcım ne yersek yiyelim yüzleşmemiz lazımSelam kızlar bugün menünün anasını ağlattım malesefhiç menü vermiyim yoksa oklavayla beni kovalarsınız
Zevkli zevkli de benim enerjim yetmedi ona yaa hem oturup kalkarken çok zorlanıyorum bugünbacaklarım tutulmuş. Amcalar teyzeler falan nasıl güzel yaptılar özendim valla..
Aynen canım sen bakma onlara.. bir de maraşta gerçektwn biraz balık etli seviyorlar galiba.. sen kendini nasıl mutlu ve rahat hissediyorsan öyle yap canım..
beğendim afiyet olsunBugunku menum
09:00_ tereyaginda 2 yumurta, 1 dilim ekmek, 2yk ajvar, 1 dilim peynir, 1 avuc ceri domates.
10:00_ 1 fincan sutlu kahve
12:00_ 1fincan sutlu kahve, 1 kup (35-40 gr kadar) tahin helvasi.
13:30 _ 1 tabaksalata.
17:00_ 1 tabak yesil mercimek corbasi. 1 dilim ekmek. 1 tabak peynirli salata.
Su:2lt
E bak eşin hiçbirşey diyor mu hayır sen kimseye bakma kendini beğeniyorsun eşinde beğeniyor tıka kulagını geçCann haklısın galiba esimde senin dedigi gibi kiskanmislardir boşver onların dediklerini böyle iyisin ddedi.fıstık gibi oldum cidden. Genç kızlık kiloma ulaştım coooook şükürler. Teşekkür ederim canm m
Bu Cuma giriyorsun canım son düzlük artık gayet iyi gidiyorsunTmm inşallah kaptanim incecik olana kadar beraberiz Canım
Listeye girdim mi ben canim merak ettim de
Evet aynen canimcok tesekkur ederim
Zaten nerden baksan 10 haftalık olacak sen gidene kadar git artık yeter geçecek böyle düşün canım az kaldı geçecekNasıl olucam, kendimi darmadağın hissediyorum bulantıdan
Ay sonunda gideceğim İnşaAllah canım, doktorun dediği kadar beklemeye niyetim yok..
Burayla da ilgilenemiyorum, ne güzel her gün gelip konuşuyordum kızlarla, takip edemiyorum artık, o kadar halsizim ki, anlatamam.. Bir geçse şu dönem de rahatlasam biraz..
cipss var ama 4 tanecik Allah’tanMenum Kızlar
12.00
1 kk keçi peyniri
1 yk lor
1 dilim Ekmek
5 zeytin
Domates salatalık
Ara 16.00
1 yk helva 8 fındık
4 cips
3 kupa limonlu açık çay
Akşam 18.00
1 kase çorba 3 yk sarmısaklı yoğurt
Su 2 lt spor hiç oturmadım bugun
Aaaaaa dönmeeeee sakın kilo almak Yok yok yok yok yok beynimize kodluyoruz bunu almak Yok vermek var
Kötü bir menü değil bu motivasyonu bırakmak Yok canım gayet iyisin çok iyisinnnnnAy ay yedim de yedim bugün hiç keyfimde yok motivasyonumda bi degisigim
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
3 patates kızartması
3yesil zeytin
2.dilim ekmek
Ara
1 ceviz
Orta Türk Kahvesi
Keyfince çikolata
Aksam
3 kaşık pilav
2 tavuk but
Kıvırcık salata
2 ayran
Ara
Nescafe
Spor parka gittik yürüyüş yaptık oğluşla
Su 2 lt sanırım
biraz verdin bak deryam artık dikkat etmen gerek ekstra biliyorsun karbonlu bir menü olmuş ama proteinle dengelenmiş afiyet olsunBugunku menum
08:00_ 2 haslanmis yumurta, 1 dilim kasar, 1 dilim ekmek, 1 avuc ceri domates, 1ykajvar.
10:00_ 2 fincan sutlu kahve, 1 kup helva (30 gr kadar)
13:00_ 1 dilim kiymali borek, 1 tabak salata, 4 hurma.
18:00_ 1 kepce tavuk corbasi, 2 yk haslanmis pirinc, 3 kofte, 1 kase salata, 1 kadeh sarap, 1dilim tiramisu.
Su: 2lt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?