Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Teşekkür ederim canım.daha önce design gibi emirdigim için hızlı kilo verdim. Tabi başka setlerde var ama en önemlisi de bu . senin de vereceğine inanıyorum canm. 55 olunca gideceğim buralardan mezun oacagim.benim için ayrı bir heyecanı oluyordur cuma günlerinin. İlerde tekrar buraya donebilirim Allah izin verirse kizim biraz daha büyüsün bebek düşünüyorum. Tabiki hamilelik ve sonrasında kilo alacagimi biliyorum. Bakalım nasil bir süreç olacak benim için

Canim umarim hamilelik harici hic kilo almasin bir daha
Haklisin gecen sene ben de ilk mezuniyetimi emzirirken vermistim daha hizli ce duzenli gidiyordu kilo

İyiyim canım sen nasılsın Gittin mi doktora daha beklemede misin

Nasıl olucam, kendimi darmadağın hissediyorum bulantıdan
Ay sonunda gideceğim İnşaAllah canım, doktorun dediği kadar beklemeye niyetim yok..
Burayla da ilgilenemiyorum, ne güzel her gün gelip konuşuyordum kızlarla, takip edemiyorum artık, o kadar halsizim ki, anlatamam.. Bir geçse şu dönem de rahatlasam biraz..

İnsan hamile iken başlıyor karnındaki için sabretmeye. Ve hayat boyu sabır. Bir gülüşleri yetiyor miniklerin. Sağ salim doğum dilerim. Çubuk kraker iyi geliyor bulantıya. Bol bol uyu.

Menum Kızlar
12.00
1 kk keçi peyniri
1 yk lor
1 dilim Ekmek
5 zeytin
Domates salatalık

Ara 16.00
1 yk helva 8 fındık
4 cips
3 kupa limonlu açık çay

Akşam 18.00
1 kase çorba 3 yk sarmısaklı yoğurt
Su 2 lt spor hiç oturmadım bugun

Oh oh heryer tertemiz olmuştur. Bana da gaz verin temizliğe kalkayım. Bazen hiç bişey yapasım gelmiyor. Bugün sadece çamaşır bulaşık yemekle günü bitirdim.
Menüde helva olmasaymış daha iyi olurmuş. Menün kaç kalorilik az sanırım. Ne çorbası içtin. Protein nerede menüde. Karbonhidrat az ayrıca. Yeşillik de az. Kilo verme maceran nasıl gidiyor. Geldiğinden beri kaç kg verdin?

bak sen şunlara,teyze amcalar dedin dimi.Kız bizim buralarda teyzeler amcalar pek spora gitmez,sen nirede yaşıyon bakim,yurtdışımı?Bende ilk spora başladığımda ayaklarımda ölüyordum hatta namazda pat diye atıyordum kendimi yukardan,artık olmuyor ama o denli,alışacak bacakların ama o ana kadar acaba bıraksammılar dolanacak kafanda
güçlü bir kahvaltı,hafif ara öğünler akşamda erken yenmiş güzel bir menü afiyet olsun arkadaşım
Iyi hadi bakalim okulun kapanmasini kutlamissiniz. Hem bu aralar cok iyi kilo verdin odul gunu gibi olmus

Tahin pekmez turk marketine gidince ben de alacagim. Su tahin helvasini aldim gecen nasil tok tutuyor. Gerci almasam mi acaba alinca da cok yiyorum. Bir helva aldim (yunan helvasi diye satiyorlardi bu arada) kotu oldu mu ne, hergun yiyorum.
Ama bende evdeki helvanın yanına yanaşacağm bu gidişle.Helvaya bayılırım ,aksine beni hiç tokta tutmuyor yedikçe yiyorum çok hafif geliyor
Evet biraz kutlama gibi oldu.Zaten verdiğim kilolara güvenerek yiyorum bu sıralar.okuldaki kızlar artık daha fazla verme diyorlar,bu arada şuan 38 beden olan pantalonlarım oluyor üstüme ama az biraz daha bol olsa üstümde daha rahat edeceğm sanki.Sıkılaştım galiba eskiden 56-57 kiloyken 38 giyerdim
Canım ya Kendimi frenlemem O kadar
Zor ki yemediklerimi yazın ca madalya kazanacağim gibi çok iyi geliyor bana yorumlar beni motive ediyor iyiki varsınız Canım Arkadaşım
yaz yaz iyi oluyor bizde normalde evde neler yiyeceğini ama yemediğini görüp yorumu daha rahat yapıyoruz,bu arada bende sen gibi normalde evde çok şey olur ama yememek için direnirim yada çok çok az yemek zorunda kalıyorum.Sende iyiki varsım kuzum.En kocamanından göderiyorum
Aynen canım bide temizlik falan derken ne pazara çıktım ne de yemek yaptım börek kolayıma geldi onu yapıverdim yufkada vardı evde,biraz mecburi oldu ama aklınızda olsun yufka böreğinin kalorisi daha düşükmüş.Bide nedense sütüm yine azaldı heralde temizlik falan derken bide işte aileme kızdım diye etkilendim o yüzden bol bol yemeye çalışıyorum ne bulursam.Regl de heralde sütü etkiliyor.Sağol canm yorumun için

Ay ay yedim de yedim bugün hiç keyfimde yok motivasyonumda bi degisigim
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
3 patates kızartması
3yesil zeytin
2.dilim ekmek

Ara
1 ceviz
Orta Türk Kahvesi
Keyfince çikolata

Aksam
3 kaşık pilav
2 tavuk but
Kıvırcık salata
2 ayran
Ara
Nescafe
Spor parka gittik yürüyüş yaptık oğluşla
Su 2 lt sanırım

Mezun olup gideceksin.. Bana veda edeceksin

Evet temizliğe bir başladın mı sonu zevkle gelir :))sen de bugun baya yorulmuşsun kolay gelsin canım
Kendimi tutamadım çayın yanında bir suru şey vardı helva gözumu doyurur dedim ama çok pişmanım hiç kalori hesabı yapmıyorum
Kemik suyu ama hiç bir şey katmıyorum
Çorbaya bol protein oluyor. Ayak bilegim icin iciyorum sifa biyetine.yoğurt ha birde kahvaltı da sucuklu yumurta vardı kaç çatal yumurtasını yedim yazmayi unutmusumhelva vardi diye karbon almak istemedim telafi etmek icin:)
İlk 95 uzeri diyetisyenle diyet yaptim 89 a dustum 1 sene o kilomu korudum. Tekrar vermem gerekli diye buraya 89.2 ile 4 hafta once basladim:) bu cuma 2 haftam doldu toplam 4.5 kilo vermis oldum:)
Kilk verme maceramda burda cok motive hissediyorumİns birlikte hedef kilolarimiza ulaşırız:))

ay ben seni çok sevdim. Kilo ver ama sakın gitme. Eğlenceli burası. Bende çok sevdim burayı. Ulaşırız inşallah. Yeterki kararlı ol. Aynı boydaymışız. ortak noktamız hemen buldum. Geçmiş olsun ayağın için. Spor yapabiliyor musun? Yürüyüş leslie vb. Benden büyüksün hayat tecrübenden faydalanacağız o zaman. Yaşın iyice ilerlemeden sağlık için kilolarını vermeni öneriyorrum. Haftanın birincisi olabilirsin listeye girersen.. Bir süre kilo verip sonra yavaşlama dönemine girsende istikrarını bozmazsan istediğin kiloya ulaşacaksın emin ol.. 4.5kg iyi. Kiloyu korumakda başarı. Harikasın

Bugunku menum
08:00_ 2 haslanmis yumurta, 1 dilim kasar, 1 dilim ekmek, 1 avuc ceri domates, 1ykajvar.
10:00_ 2 fincan sutlu kahve, 1 kup helva (30 gr kadar)
13:00_ 1 dilim kiymali borek, 1 tabak salata, 4 hurma.
18:00_ 1 kepce tavuk corbasi, 2 yk haslanmis pirinc, 3 kofte, 1 kase salata, 1 kadeh sarap, 1dilim tiramisu.

Su: 2lt

Sadece kilo vermen degil sIKILasmis da olman super canim. Bosver sen hedefindeki seni mutlu eden kilona gel

Bu şirketin getirdiği menü mü? Tiramisu şirketten mmi geç saatte yemişsin. Bence şirket menüsü iyi. Dışına çıkma.

sağol Canım benim biz bir aileyiz
Hiç görmeden seviyoruz arkadaşlarımızı
Ve hangimiz eksi olursa beraber seviniyoruz
Başka derlerimizide paylaşıyoruz sevinç lerimizide
Ama yinede menu yazarken yada yemediklerimi yazarken içimde bir ses grupta hamile var emzikli var eğer canları çekerse diye düşünüyorum hakkınızı hellal edin guzellikler kendimi çok mutlu his ediyorum yemesem de üzülmüyorum
Bir suru benden küçük arkadasım açken ben nasıl yerim :))))

Tavşan yakıştı canım inşallah bir de kep alırsın daha bi guzel olur cumayada bol eksili gelirsin inşallah Canım

Çooook sevindim K klbk33 Canım inşallah kilo vereceğim son kararım :))) buraya çabuk alıştım
Zor ayrılırım bende listeye girsem daha cidiye alırım diyetimi inşallah gruba faydası olsun diye :)) Teşekkür ediyorum iyi dileklerin için leslie yapiyorum ama en çok yürüyüş iyi gelir leslie bazen ayağıma baskı yapıyor bugun spor yapmadım yazdım menume ama küçük kızım bana onbeş dakikalik leslie yaptırdı beraber yapiyoruz analı kızlı ayni boyda yız demek gülerek yazıyorum sevindim canım benim
İnşallah hep beraber ustumuzdeki ağırlıklar atarız ama benim ki çok ağır iyiki varsınız canlarım

Bu menü sanki az olmuş yahu akşam bi yoğurt salata da eklesen güzel olurdu
Ahahahahah kız onlar seni kıskanmışşşşşşş yaaaaaa 5 kilo al ne demek ayol dinleme duyma ay ben böyle çok iyiyim de geç insanları memnun edemezsin kimse kendinde olmayanı beğenmez
Azcık karbon olmuş ama olsun bir gün olabilir
saat çok iyi erimiştir onlar

Bisküvi lokum harici güzel
2 yemek kaşığı mı o tahin pekmez birde iki dilim börek sopalar geliyorr
o menü verilsin harpy hanımcım ne yersek yiyelim yüzleşmemiz lazım

beğendim afiyet olsun

E bak eşin hiçbirşey diyor mu hayır sen kimseye bakma kendini beğeniyorsun eşinde beğeniyor tıka kulagını geç
Tmm inşallah kaptanim incecik olana kadar beraberiz Canım
Listeye girdim mi ben canim merak ettim de

Evet aynen canimcok tesekkur ederim
Bu Cuma giriyorsun canım son düzlük artık gayet iyi gidiyorsun
Zaten nerden baksan 10 haftalık olacak sen gidene kadar git artık yeter geçecek böyle düşün canım az kaldı geçecek
cipss var ama 4 tanecik Allah’tan

Aaaaaa dönmeeeee sakın kilo almak Yok yok yok yok yok beynimize kodluyoruz bunu almak Yok vermek var
Kötü bir menü değil bu motivasyonu bırakmak Yok canım gayet iyisin çok iyisinnnnn
biraz verdin bak deryam artık dikkat etmen gerek ekstra biliyorsun karbonlu bir menü olmuş ama proteinle dengelenmiş afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…