Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Mezun olup gideceksin.. Bana veda edeceksin
Kilo versemde vazgeçemem senden sizden aslaaaa, bu kadar kolay sanma kaptişim
afiyet olsun kuzucuğum(ahan da burada da kıymalı börek var,yani burdan şunu çıkarabilirmiyim acaba "bende yiyebilirim",sonuçta bu şirketten kalorisi hesaplanıp geliyor demekki menüye arada börekte koyabiliyorlar)
İnşallah hep birlikte mezniyet heyecanı yaşarız yaaaa
Aman o kadar da ince düşünme ya,ben biraz abartılı buluyorum o olayı "yok hamileler özenir yok aman o da tatsın bir yeri şişer...." hiç öyle bir şeyim olmadı.boşver burası zaten yediklerimizi paylaştığımız bir alan yani özenen olmaz sıkıntı yok baybisi
iyiymiş o.Kilo vermek var kilo almak yok eveeet yooook Aşk olsun kaptişim vurduğu yerde gül biter ,ama sert olmasın ha
afiyet olsun canım ,denecek söz yok sonuçta menü şirketten gelen menü.tavuk kanadınıda hiç sevmem hiç eti olmuyor sırf kemik,doyurmamıştır seni o
Afiyet olsun canım
Kız büyümüş ya o maşallah hadi inşallah herşey yolunda girsin,ilaçları kesmiştir herhal bugün yarın toplar onu

Yok canim benim dunku menu ve bugunku sirketten degil. Benden yani o borek tiramisu filan...
Hafta sonu almiyorum menuyu sadece hafta ici aliyorum canim. Bugun mola verdim. Dun misafirlerim vardi yemek kalir diye bugunu gecen haftadan iptal ettirdim. Yarin yine devam 1300 kalorili diyete.
Bu arada midem berbat sabahki tiramisu mu dokundu bilmiyorum.

menun cok guzel olmus canim. Hem saglikli hem de doyurucu.

İyi geceler kızlar
En sonunda gelebildim
Çok yoğun bir on günü ardımda bıraktım ve sizi de aksattım kusura bakmayın
İş bu aralar baya yoğun
Ama bundan sonra biraz daha sakin geçirmeye çalışacağım bakalım

Menümü yazıp hemen geçmişi okumaya başlayayım. Bu geceyi ona ayırdım
Sabah:
1 yk chia, 1 yk yulaf ezmesi
1 bardak kefir
1 elma

Ara:
1/2 nar ve yeşil çay

Öğle:
Yeşil smoothie ( ıspanak, elma, kivi falan var içinde)

Ara: 1 diyet bisküvi ve sütlü kahve

Akşam:
1 tavuk but haşlanmış
Salata
Haşlanmış brokoli
1 dilim ekmek
Su: 3l
Spor: 45 dk pilates

Afiyet olsun canım doydusan eğer sorun yok

Afiyet olsun canım sağlıklı ve doyurucu

Afiyet olsun canım
Ayyy gözun Aydın inşallah hayırlı haberlerini hep alırız tatlım

Amin inşallah kajucuğum
Benim de hamileliklerim de hiç öyle bir sorunum olmadı Canım inşallah bebek istiyen arkadaşlarımızın bebişi olur emzirenlerin de bol sutu olur bizde güzel güzel sohbetler ederiz ama sen mezun oluyorsun hem sevinip hem özlerim tatlım

Menum
Kahvaltı 3 dilim sucuk 1 dilim ekmek 2 yeşil zeytin domates
Ara
1 portakal 2 dilim armut 2 Bebe biskuvisi
Yufkadan yapılma ev cipsi ve yoğurt yarım kase
Akşam
Zy taze fasulye
Yeşillik salata
1 dilim ekmek
Su 2lt
Spor 10 dk yürüyüş
20 mekik
Birazda simit eritme hareketleri

Daha o seviyelere gelmedik canım.. Şimdi kendiliğinxen deneyecez.. Rabbim o raddelere vardırmaz inşallah sağol canım

Her hafta duzenlense sorun olur mu? Aylik hazirlamak aslinda daha zor olucak benim icin, ama her ptesi 5dk'da duzenleyebilirim
O zaman senin nasıl kolayına gelecekse öyle yap tatlım
Sabahın köründe tiramisu mu yedin hani kahvaltı nerde bu menüler dayaklık olmaya başladı amaaaa
Sabah geç kalmış ama gün içi güzel afiyet olsun
çok güzel bir haber bu inşallah kendiliğinden olur canım bu ay olmasa bile pes etme sakın bir problem yoksA menü de çok güzel

Afiyet olsun derya menüsüne döndü senin menüler de kaju Allah’tan emziriyorsun da yakıyor vücut
Valla hayranım menülerine Selin süper menüler hep geldiğinden beri çok şahane
Yufkadan cips nasıl oldu hep denemek istiyorum ama yapamadım hiç menü güzel afiyet olsun
Yok canım şuan daha yeni başladığımız için sadece klomen.. Olmazsa aşılamaya geçeceğiz.. İnşallah canım sağolasın
inşallah gerek kalmaz biraz pes etmemek lazım

Kızlar bugün tartıldım 61.3 geliyırum 300 gr almışım haftasknunda.. İnşallah cumaya kadar 60.5 i göreceğim
.yumurtlamadan kaynaklı olabilir diycem de seninki menülerden Cuma’ya düzeltelım bunu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…