Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İnşallah kaptişim.. Cumaya düzelmiş bil

Kızlaaar o kadar moralim bozukki. Buraya gelmeye yüzüm bile yok aslında. dün bildirim yapmadım çünkü +1.2 çıktım hem de wcli hiç böyle bişey yaşamadım sanırım bacaklarım tutulduğu için ödem gibi bişey oluştu yoksa ben 2 günde nasıl 1 kilo alayım yaa.. 1 günde sapıttım ama diğer günde kilo aldıracak bişey de yok motivasyonum acayip düştü.. dünkü menümü da yazayım şimdi..

Menüm
Sabah
1.5 yumurtadan peynirli omlet
1 dlm ekmek
Azcık kıvırcık

Ara 2/3 rowsome

Öğlen
Çorba
Salata
Lahana yemeği
2 yk kadar makarna

Akşam
1 koca levrek 800gr kadar
Salata

Spor
50 dk zumba
2lt kadar su

Menüm
Sabah
1.5 yumurtadan peynirli omlet
1 dlm ekmek
Azcık kıvırcık

Ara 2/3 rowsome

Öğlen
Çorba
Salata
Lahana yemeği
2 yk kadar makarna

Akşam
1 koca levrek 800gr kadar
Salata

Spor
50 dk zumba
2lt kadar su
Canım bu menuyle 1 kilo alınmaz bence

Dusurme motivasyonunu canim, bak nereden baslayip geldin buralara, ben senin menulerini hep cok begeniyorum, vucut belki savunmaya geciyordur, 1-2 gune yine eksiye gelirsin, sen yeterki bozma menunu benim gibi

Ben de menumu veriyim
08:15 salamli kasarli tost, sekersiz latte
09:30 sekersiz sutlu kahve ve bir dilim mozaik kek
12:30 bulgurlu taze fasulye corbasi (tarifi KK'da gormustum )
13:30 sekersiz sutlu kahve
16:00 bir kucuk muz, bir kase yogurt
18:30 mantarli tavuk sote, az pilav, cacik
21:30 bir kase tuzsuz kabak cekirdegi, bir kup helva, bir adet peynirli grissini, sekersiz cay
Spor yok, su da cok icemedim dun

Tiramisu bana yaramadi canim, butun gun boyunca cikarttim aksamina.

Canım bu menuyle 1 kilo alınmaz bence

Aynen canım, zaten 2 günde 1 kilo almak için 11000 kalori almam lazım ki mümkün değil bu kadar

Ay pazardan geldik azonce ispanagin yarım kilosu 10 tl biber kilo 10 tl hersey uçmuş sebzeler çok pahalı meyve daha uygun 5 lira

Aynen canım ya fiyatlar inanılmaz.. nasıl bu hale geldik bilmiyorum yaa

Dusurme motivasyonunu canim, bak nereden baslayip geldin buralara, ben senin menulerini hep cok begeniyorum, vucut belki savunmaya geciyordur, 1-2 gune yine eksiye gelirsin, sen yeterki bozma menunu benim gibi

Elimden geleni yapcam canım bi de yarın eşimin memleketine gidiyoruz.. nasıl yapcam hiç bilmiyorum.. yarınki menü şöyle; öğlen el açma börek, akşam lahmacun.. daha bu başlangıç bu motivasyonla gidersem +3le dönerim toparlanmam lazım

Bol bol su ve yuruyusle kapatirsin arayi bence bu fazla yiyeceklerinin

Canim aksam yediklerin hem cok olmus hem de saati cok gec .
Kac hafta kaldi kizinin dogum gunune, onu hatirla ve lutfen daha cok dikkat et.

Ay pazardan geldik azonce ispanagin yarım kilosu 10 tl biber kilo 10 tl hersey uçmuş sebzeler çok pahalı meyve daha uygun 5 lira
Haklisin canim hele burda ucuyor sebze fiyatlari. Gerci ben su firmaya basladigimdan beri daha az alisverise gider olduk :) Demek ki cogunlugu ben yiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…