Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Caniom gecen kilo aldigimda benim de cok motivasyonum dusmustu ve daha da kotu oldum, daha cok kilo aldim.
Sakin dusmesin motivasyonun. Devam et, cumaya kadar sabit gelmek icin elinden geleni yap. Sabit olamasan da bu artiyi azalt, ve boylelikle haftaya eksi gelirsin.

Aaaaa pes etmek Yok moral bozmak Yok lütfen bacakların tutuksa ondan olmuştur aynen devam bol suuuu yeşil çay
Menüm
Sabah
1.5 yumurtadan peynirli omlet
1 dlm ekmek
Azcık kıvırcık

Ara 2/3 rowsome

Öğlen
Çorba
Salata
Lahana yemeği
2 yk kadar makarna

Akşam
1 koca levrek 800gr kadar
Salata

Spor
50 dk zumba
2lt kadar su
Akşamki levrek çok fazla nasıl yedin kız onu bir kilo neredeyse
Aynen canım 2 kaşık yağ koydum bidahakine Yoğurtlu sarımsaklı falan deniycem
Yoğurt soğan sarımsak baharatlı salçalı yapıyorlar bir tarifte deneyeyim bende
Ay pazardan geldik azonce ispanagin yarım kilosu 10 tl biber kilo 10 tl hersey uçmuş sebzeler çok pahalı meyve daha uygun 5 lira
Pazar öyle malesef ama yazdan koydum ben birşeyler zaten kereviz pırasa karnabahar yemiyor Eşim almıyorum sadece meyve ve salata malzemesi alıp geliyorum
Yoruldum bu menü ne kadar karışık her saat başı bişey yemişsin nerdeyse
Selam kızlar tartıldiım sabittim
84.7
İnşallah cumaya eksiye duserim
Sabit gayet güzel azalmaya başlar yarın
börek bir dilim yanına iki bardak ayran lahmacun en çok 2 tane büyükse bir bollllll salata ayran

Gelmenle gitmen bir olacak. Çok kısa sürede verdin kilonu farkındamısın

Mezunlar buluşması yapalımmı ara ara. Her ayın biri girelim mesela

Menum Kızlar
08.00
1 bardak süt 5 adet badem

01.00
1 kk keçi peyniri
3adet zeytin
1 lorlu yumurta
1dilim tt ekmek
Domates salatalık maydanoz havuç turp
açık şekersiz çay

Akşam
19.00
3 kaşık mantı
1 kepçe etli yeşil fasulye
1 küçük parça tavuk

Su iki lt spor 3500 adam

Mezunlar buluşması yapalımmı ara ara. Her ayın biri girelim mesela
Vallahi süper fikir niye olmasın
güzel menü ve tebrik ederim birgünde tek menü veren sensin abla

Gunaydin kizlar, dunku menum
08:00 beyaz peynirli domatesli tam bugday durum ve sekersiz cay
11:00 emzirme cayi
12:30 bir tabak pirasa yemegi, bir kase yogurt
14:30 sutlu sekersiz kahve
16:45 bir elma, 3 adet pirinc patlagi
19:00 6yk mantarli tavuk sote, 4yk pilav, yogurtlu pancar salatasi
21:30 sekersiz bitki cayi
Su 2.5lt, spor yok

Kimseler yok bugun
Kizlar yaa kendinizi nasil motive tutuyorsunuz? Ben hala size karsi sorumlulugum var diye yemege saldirmiyorum ama farkediyorum ki benim menulerim daha cok koruma menusu gibi
Ise baslayinca da artik bebegimle is cikisi sadece 3.5-4 saat gecirebildigimi farkettigim icin spora da motive edemiyorum kendimi Havalar da cok soguk, o yuzden aksam onu alip yuruyuse de cikamaz oldum, o yatinca da pestilim cikiyor, biraz tv karsisinda vakit gecirip gidip yatiyorum ben de.. veeee biliyorum ki bunlar hep bahane ama iste motivasyonum yok
Paylassaniza hikayelerinizi

Kızlar resmi olarak kayın validemlerdeyim sanırım biraz üşüttüm.. sinislerin felan çok fena

Sağolsun kayın validem bana kereviz yemeği yapmış

Bol bol su ve yuruyusle kapatirsin arayi bence bu fazla yiyeceklerinin

Yürüyüşe söz veremem ama suyumu içiyorum bol..

Elimden geleni yapıyorum kendimi tok tutmayı düşünüyorum araları sağlam anaları hafif tutayım diyorum .

Peki kaptişim umarım tartı yüzümü kara çıkartmaz.
Balık çiğ ken 800 grdı kaptişim temizlenip pişince azalmıştır diye düşünüyorum öyle olur mu?

iyi tatiller ve cok gecmis olsun

Dunku menum @tuzsuz_ruh K klbk33
09:00_ kabakli bezelyeli omlet
10:00_ 1 fincan sutlu kahve
11:30 _ kirmizi pancarli, kinoyali salata.
13:00_ 1 adet haslanmis barbunyadan kofte, 3 yk kadar kara bugday haslamasi, 1 tabak salata.
16:00 - yogurtlu, fistikli tatli 1 kase.

Aksam midem agridi biraz aksam yemegimi yiyemedim.

Su: 2lt
3 fincan bitki cayi

Canim masallah sana 1 bardak sut ve birkac bademle oglene kadar beklemissin. Sut tok mu tutuyor sabahlari seni?
Menun tam kilo vermelik olmus.

Canim menun cok guzel olmus. Sadece su misir patlaklari beni cok cabuk aciktiriyor, bir ara hergun yiyordum ve kilo vermemi engelledigini dunuyorum. tabiki sen daha iyi bilirsin kendi bunyeni ama elmanin yaninda 10 badem veya 3 ceviz filan yesen daha saglikli olur ve daha uzun sure tok tutar diye dusunuyorum.

Canim ise donunce oyle oluyor ne yazik ki. En gec iki aya hava isinir anne-cocuk dans kursu olur, anna-cocuk sporu olur onlara katilabiliriz. Ya da yuzme olabilir. Ben kizimla eskiden hep anne-cocuk sporuna gidiyordum su ayak sorun oldugundan beri gidemiyorum. Bir bak istersen evine yakin var mi?
ve beni en cok yeni kiyafet alma motive ediyor, tam ustume olan veya mumkunse biraz dar kiyafet al. Ben gecen mezuniyetimde cok yaptim. ve simdi hepsini giyebiliyorum.
Spor olarak da muzik acip cocugunla hergun en az 15-20 dakika dans etsen nasl olur? Hem beraber zaman gecirirsiniz hem de spor

Cok gecmis olsun canim. Ohh miss anne yarisidir o da. Ee oglusunun gozbebegi annesinin de gozbebegi olur. Afiyet olsun canim..
Aman orda dikkat et. Kayinvalideye soyle cok kalorili yemekler yapmasin

Canim pirinc patlaklari tam bugday organik diye almistim, yogurtla falan ara ogun yapmak icin (ama zaten bir meyve ve bir kase yogurt getiriyorum artik ara ogun icin de dun ogle yemeginde doymayinca yogurdu o zaman yedim, ara ogune de meyve ve pirinc patlagi olmus oldu, senin dedigin gibi kuruyemis getirip deneyeyim bir de)
zaten hedefim onlari hic yememek ama bazen acliktan gozum donunce mutfaktaki cikolata/keklere saldirmamak icin masamda duruyorlar, nedense hep birileri birseyler getiriyorlar

Aslinda haftada bir yarim saat yuzmemiz var ama cok hareketli degil, ve hergun 10-30dk arasi degisen dans ediyoruz ama ben onlari spordan saymadigim icin yazmiyorum
Dar kiyafete gerek de yok, cok guzel eski kiyafetlerim dolabimda zayiflayip onlari giymemi bekliyorlar, ama sanirim benim moralimi daha cok bozuyorlar
Bence ben dayak istiyorum evet evet
Modum kotu havalardan olabilir, yazi ozledim beeeen (iskocya'da da hic yaz olmuyor gerci )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…