Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Anladim canim, bizim is yerinde de off yaa diyorum beni mi siniyorsunuz hergun ya cikolata ya baska tatli birseyler.

Tuhh canim kotuymus. Bizim burda en azindan mayistan sonra isiniyor havalar. ee soyle dusun yazin tatile turkiyeye veya sicak ulkelere gidersiniz onun hayalini kur. Eskiden uzerine olan bikinini dene ve kenarlardan cikanlari gorup gaza gel olmaz mi ben aynisi yaptigimdan diyorum

Evet onu yuzme kursuna baslamadan yaptim, gittim kendime indirime girmis en ucuz mayoyu aldim, yaza kadar ne de olsa eriyecegim ve bikinilerimi giyecegim diye

Hosgeldin canim, nasilsin? yoktun uzun zamandir
Merhaba Deryacım Aklımı meşgul eden şeyler vardı,motivem de dağılmıştı,gidişim uzun sürdü biraz.
Bir müddettir de rahatsızım,diş apsesi ve sinüzit.
Kaçgündür yeni kalkıyorum yataktan,gözatarken bir dalıverdim kapıdan içeri:))
Merhaba stitch,çok dağıldım ben de,maşallah diyorum sana da,tanıdıklar varmış hala, sevindim Deryayla seni görünce :)

Gecmis olsun, dis agrisi da cok fenadir, ustune de sinuzit, off ki ne off..

Bugünkü menum
sabah
Beyaz peynir Sucuklu yumurta 1 dilim ekmek 1 domates
Ara
Nescafe yarım muz
Mini kostebek pasta
Aksam Havuçlu yoğurt salatası
Tavuklu mantar sote
Su 2 lt
Spor daha yapmadım

Evet onu yuzme kursuna baslamadan yaptim, gittim kendime indirime girmis en ucuz mayoyu aldim, yaza kadar ne de olsa eriyecegim ve bikinilerimi giyecegim diye
sen yine de arada bikinilerini giy ve aynadan dikkatle incele kendini bende ise yariyor, kiziyorum kendime

Canim ben seni biraktigin yerde ve kilodayim
Cok gecmis olsun.
Nasil peki geri donecek misin? Gel bu yaza zayif girelim canim beraberce.

Bugunku menum
@tuzsuz_ruh K klbk33
09:00_ 1 dilim tt ekmek, 2 yk kadar kuru domatesli peynir, semiz otu ve taze biber karisimi salata.
10:00_ 1 fincan sutlu kahve
11;30 - 1 kase suda isitilmis yulaf gevregi, ustune 2 beyaz 2 siyah uzum, 3 kucuk parca ananas ve hindistan cevizi.
13:00 _ 1 kase nohut yemegi, avuc ici kadar tavuk, 1 tabak salata, 3 yk bugday haslamasi.
16:30 _ 1 tabak peynirli brokolili salata.

Not: Bugun de saatim aksam yemegi yemeye yetmedi. Saat 17:00 den sonra yemek yememe karari aldim./

su: simdilik 1,5 litre ama icerim daha.
3 fincan bitki cayi

Canim ben seni biraktigin yerde ve kilodayim
Cok gecmis olsun.
Nasil peki geri donecek misin? Gel bu yaza zayif girelim canim beraberce.
Sağol canım,Ben de izne çıktığım kilodayım
Çabalarken de aynı kilodaydım
Ben 74,5 kilo doğmuş olabilirmiyim
O ihtimal geldi şimdi aklıma
İyice iyileşeyim geleceğim Deryacım,ilaçların yan etkileri de süreci uzattı

Anladim canim. Acil sifalar. Iyiles gel. Bu gidisle ben yine burda olurum

Bugünkü menum
sabah
Beyaz peynir Sucuklu yumurta 1 dilim ekmek 1 domates
Ara
Nescafe yarım muz
Mini kostebek pasta
Aksam Havuçlu yoğurt salatası
Tavuklu mantar sote
Su 2 lt
Spor daha yapmadım
Bence guzel olmus canim, pasta var ama ogle yemegini atlamissin onu yedin diye sanirim

Bu firmanin degil senin menun sanki ama cok guzel
Aksam 5ten sonra tutabiliyorsan kensini harika, ben 8den sonra tutsam yeticek, biri benim kulagimi ceksiiiin, K klbk33 kelebegim nerdesin

Gecmis olsun canim tekrar, bence bu gidisle Derya ile ben de burada olurum kaptanlar kovmazsa
Sen de muhabbete gel arada, belki simdi diyette degilsin kafan rahat bir bakmissin gitmis kilolar

Bence guzel olmus canim, pasta var ama ogle yemegini atlamissin onu yedin diye sanirim
Öğle yemeği yemiyoruz canım eşim 10 buçuk 11 gibi işten geliyo kahvaltı yapıyoruz aksama kadar da ufak atıştırmalar oluyo işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…