- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Anladim canim, bizim is yerinde de off yaa diyorum beni mi siniyorsunuz hergun ya cikolata ya baska tatli birseyler.Canim pirinc patlaklari tam bugday organik diye almistim, yogurtla falan ara ogun yapmak icin (ama zaten bir meyve ve bir kase yogurt getiriyorum artik ara ogun icin de dun ogle yemeginde doymayinca yogurdu o zaman yedim, ara ogune de meyve ve pirinc patlagi olmus oldu, senin dedigin gibi kuruyemis getirip deneyeyim bir de)
zaten hedefim onlari hic yememek ama bazen acliktan gozum donunce mutfaktaki cikolata/keklere saldirmamak icin masamda duruyorlar, nedense hep birileri birseyler getiriyorlar
Hosgeldin canim, nasilsin? yoktun uzun zamandirBeni tanıyan çıtırlar
Tuhh canim kotuymus. Bizim burda en azindan mayistan sonra isiniyor havalar. ee soyle dusun yazin tatile turkiyeye veya sicak ulkelere gidersiniz onun hayalini kur. Eskiden uzerine olan bikinini dene ve kenarlardan cikanlari gorup gaza gel olmaz miAslinda haftada bir yarim saat yuzmemiz var ama cok hareketli degil, ve hergun 10-30dk arasi degisen dans ediyoruz ama ben onlari spordan saymadigim icin yazmiyorum
Dar kiyafete gerek de yok, cok guzel eski kiyafetlerim dolabimda zayiflayip onlari giymemi bekliyorlar, ama sanirim benim moralimi daha cok bozuyorlar
Bence ben dayak istiyorum evet evet
Modum kotu havalardan olabilir, yazi ozledim beeeen(iskocya'da da hic yaz olmuyor gerci )
Evet onu yuzme kursuna baslamadan yaptim, gittim kendime indirime girmis en ucuz mayoyu aldim, yaza kadar ne de olsa eriyecegim ve bikinilerimi giyecegim diyeTuhh canim kotuymus. Bizim burda en azindan mayistan sonra isiniyor havalar. ee soyle dusun yazin tatile turkiyeye veya sicak ulkelere gidersiniz onun hayalini kur. Eskiden uzerine olan bikinini dene ve kenarlardan cikanlari gorup gaza gel olmaz miben aynisi yaptigimdan diyorum
Merhaba DeryacımHosgeldin canim, nasilsin? yoktun uzun zamandir
Merhaba stitch,çok dağıldım ben de,maşallah diyorum sana da,tanıdıklar varmış hala, sevindim Deryayla seni görünce :)
Gecmis olsun, dis agrisi da cok fenadir, ustune de sinuzit, off ki ne off..Merhaba DeryacımAklımı meşgul eden şeyler vardı,motivem de dağılmıştı,gidişim uzun sürdü biraz.
Bir müddettir de rahatsızım,diş apsesi ve sinüzit.
Kaçgündür yeni kalkıyorum yataktan,gözatarken bir dalıverdim kapıdan içeri:))
Merhaba stitch,çok dağıldım ben de,maşallah diyorum sana da,tanıdıklar varmış hala, sevindim Deryayla seni görünce :)
Evet onu yuzme kursuna baslamadan yaptim, gittim kendime indirime girmis en ucuz mayoyu aldim, yaza kadar ne de olsa eriyecegim ve bikinilerimi giyecegim diye
Canim ben seni biraktigin yerde ve kilodayimMerhaba DeryacımAklımı meşgul eden şeyler vardı,motivem de dağılmıştı,gidişim uzun sürdü biraz.
Bir müddettir de rahatsızım,diş apsesi ve sinüzit.
Kaçgündür yeni kalkıyorum yataktan,gözatarken bir dalıverdim kapıdan içeri:))
Sağol canım,Ben de izne çıktığım kilodayımCanim ben seni biraktigin yerde ve kilodayim
Cok gecmis olsun.
Nasil peki geri donecek misin? Gel bu yaza zayif girelim canim beraberce.
Anladim canim. Acil sifalar. Iyiles gel. Bu gidisle ben yine burda olurumSağol canım,Ben de izne çıktığım kilodayım
Çabalarken de aynı kilodaydım
Ben 74,5 kilo doğmuş olabilirmiyim
O ihtimal geldi şimdi aklıma
İyice iyileşeyim geleceğim Deryacım,ilaçların yan etkileri de süreci uzattı
Bence guzel olmus canim, pasta var ama ogle yemegini atlamissin onu yedin diye sanirimBugünkü menum
sabah
Beyaz peynir Sucuklu yumurta 1 dilim ekmek 1 domates
Ara
Nescafe yarım muz
Mini kostebek pasta
Aksam Havuçlu yoğurt salatası
Tavuklu mantar sote
Su 2 lt
Spor daha yapmadım
Korku filmi gibi wallasen yine de arada bikinilerini giy ve aynadan dikkatle incele kendini bende ise yariyor, kiziyorum kendime
Bu firmanin degil senin menun sanki ama cok guzelBugunku menum
@tuzsuz_ruh K klbk33
09:00_ 1 dilim tt ekmek, 2 yk kadar kuru domatesli peynir, semiz otu ve taze biber karisimi salata.
10:00_ 1 fincan sutlu kahve
11;30 - 1 kase suda isitilmis yulaf gevregi, ustune 2 beyaz 2 siyah uzum, 3 kucuk parca ananas ve hindistan cevizi.
13:00 _ 1 kase nohut yemegi, avuc ici kadar tavuk, 1 tabak salata, 3 yk bugday haslamasi.
16:30 _ 1 tabak peynirli brokolili salata.
Not: Bugun de saatim aksam yemegi yemeye yetmedi. Saat 17:00 den sonra yemek yememe karari aldim./
su: simdilik 1,5 litre ama icerim daha.
3 fincan bitki cayi
Gecmis olsun canim tekrar, bence bu gidisle Derya ile ben de burada olurum kaptanlar kovmazsaSağol canım,Ben de izne çıktığım kilodayım
Çabalarken de aynı kilodaydım
Ben 74,5 kilo doğmuş olabilirmiyim
O ihtimal geldi şimdi aklıma
İyice iyileşeyim geleceğim Deryacım,ilaçların yan etkileri de süreci uzattı
Anladim canim. Acil sifalar. Iyiles gel. Bu gidisle ben yine burda olurum
Gecmis olsun canim tekrar, bence bu gidisle Derya ile ben de burada olurum kaptanlar kovmazsa
Sen de muhabbete gel arada, belki simdi diyette degilsin kafan rahat bir bakmissin gitmis kilolar
Anladim canim. Acil sifalar. Iyiles gel. Bu gidisle ben yine burda olurum
Gecmis olsun canim tekrar, bence bu gidisle Derya ile ben de burada olurum kaptanlar kovmazsa
Sen de muhabbete gel arada, belki simdi diyette degilsin kafan rahat bir bakmissin gitmis kilolar
Öğle yemeği yemiyoruz canım eşim 10 buçuk 11 gibi işten geliyo kahvaltı yapıyoruz aksama kadar da ufak atıştırmalar oluyo işteBence guzel olmus canim, pasta var ama ogle yemegini atlamissin onu yedin diye sanirim
Bakalim bu ara iyi gaza geldim.Korku filmi gibi walla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?