Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bu firmanin degil senin menun sanki ama cok guzel
Aksam 5ten sonra tutabiliyorsan kensini harika, ben 8den sonra tutsam yeticek, biri benim kulagimi ceksiiiin, K klbk33 kelebegim nerdesin
Canim ben bunu anladim gunduz helva bile yesem sorun olmadi hafta sonu. Ama aksam 5ten sonra hicbirsey yememem lazim. O zaman veriyorum. Aciktikca su ic, gazli su, gazsiz su ve bol bitki cayi.

Bugünkü menum
sabah
Beyaz peynir Sucuklu yumurta 1 dilim ekmek 1 domates
Ara
Nescafe yarım muz
Mini kostebek pasta
Aksam Havuçlu yoğurt salatası
Tavuklu mantar sote
Su 2 lt
Spor daha yapmadım
Pasta yemissin ama gun icinde guzel dengelemissdengelemisdsin olmus canim. Afiyet olsun.

Bu firmanin degil senin menun sanki ama cok guzel
Aksam 5ten sonra tutabiliyorsan kensini harika, ben 8den sonra tutsam yeticek, biri benim kulagimi ceksiiiin, K klbk33 kelebegim nerdesin
Hastayım yaa çocuklardan bana bulaştı. Ateşim çıkıp duruyo.

Canim masallah sana 1 bardak sut ve birkac bademle oglene kadar beklemissin. Sut tok mu tutuyor sabahlari seni?
Menun tam kilo vermelik olmus.

Deryacığım benim küçük çocuklar gece çok geç uyuyorlar ben de çocuklar uyuduktan sonra biraz dinleniyorum derken gece saatuç dört oluyor geç uyuduğum için gunduz geç uyanıyorum sabah kimi göndersem bir bardak süt içip metabolizma çalişsin diye ve uyuyorum geç uyaniyorum

Cok gecmis olsun canim. Ohh miss anne yarisidir o da. Ee oglusunun gozbebegi annesinin de gozbebegi olur. Afiyet olsun canim..
Aman orda dikkat et. Kayinvalideye soyle cok kalorili yemekler yapmasin

Öyledir canım sağolsunlar hepsi el üstünde tutarlar beni, misafir gibi ağırlarlar her gelişimde. Kaloriye gelince malesef buranın her yemeği %90 karbonhidrat ben salatayla zeytin yağlıyla idare etmeye çalışıyorum..

Menüm

Sabah 5.30 gibi
Küçük Latte

7 gibi
mini sandviç

Öğlen
1/2 ıspanaklı börek
Yoğurt
kefir

Ara
Sütten kahve
1/3 mandalina
1/3 elma

Akşam
1.5 küçük boy lahmacun
Boll salata
3 yk kereviz yemeği
3 tane acur turşu

Ara
3 lokma sütlaç

Spor 4500 adım
Bol su

Kızlar dün yazamadım hakkınızı helal edin.. Biraz problemler vardı.. Arabayı parkederken tamponun sağ tarafını direğe çarptım akşamda şehir dışından kardeşlerim geldi

Dünki menüm (08:45)
21 gr yulaf
3 gr chia tohumj
100 ml süt

Öğlen (12:30)
Yumurtalı ıspanak bir porsiyon
1 kase ezogelin çorbası

Akşam (18:00)
3 yemek kaşığı et kavurma
4 yemek kaşığı kuru fasulye

Su 2 lt
Spor yok

tiramisudur o tiramisu uzun süre yemeyince yediğinde ağır geliyor insana
amin canım benim amin
Daha o seviyelere gelmedik canım.. Şimdi kendiliğinxen deneyecez.. Rabbim o raddelere vardırmaz inşallah sağol canım
Gönlünce olsun canım
kız nereledesin özledim seni,pek göremiyoruz seni.canını sıkma kilo değildir o.Spining ten kaynaklanmıştır çünkü menülerin çok güzel hiç sanmam
Gelmenle gitmen bir olacak. Çok kısa sürede verdin kilonu farkındamısın
evet farkındayım ama artık çok zorlanıyorum(iyiki başlarda sıkmışım),bu sıralar ne bulursam gömmecelerdeyim.

Bugünki öenüm
Sabah (08:45)
30 gr yulaf
5 gr chia tohumj
2 tk bal
1 muz

Öğlen (12:00)

1 yt taze fasulyesi
1 kase tavuk çorbası
3 yemek kaşığı erişte

Akşam (18:00)
3 köfte
2 yk yoğurt
Su 2 lt
Spor yok..

Bu hafta spor yapamayabilirim spor alanımda kardeşlerim kalıyor bu hafta için özür dilerim düzeltecem söz

Anladim canim

Ne guzelcanim. Ama hep soylerim hersey karsiliklidir
Eminim ki sen de onlar gelince el ustunde tutuyorsundur. Ne guzel iyi insanlar hep iyi insanlarla karsilassinlar

Menun cok guzel canim. Afiyet olsun

Afiyet olsun canim. Guzel olmus.

Menun cok guzel canim. Afiyet olsun. Tuh araba kotu olmus. Ne denir cana gelecegine mala gelsin. Hosgelmis kardeslerin ne guzel.

Olabilir canim. Yedigime yiyecegime pisman oldum tiramisuyu.
Esimde diyor bak bir daha yeme boyle kalorili yiyecekler diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…