- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Canim ben bunu anladim gunduz helva bile yesem sorun olmadi hafta sonu. Ama aksam 5ten sonra hicbirsey yememem lazim. O zaman veriyorum. Aciktikca su ic, gazli su, gazsiz su ve bol bitki cayi.
Pasta yemissin ama gun icinde guzel dengelemissdengelemisdsin olmus canim. Afiyet olsun.Bugünkü menum
sabah
Beyaz peynir Sucuklu yumurta 1 dilim ekmek 1 domates
Ara
Nescafe yarım muz
Mini kostebek pasta
Aksam Havuçlu yoğurt salatası
Tavuklu mantar sote
Su 2 lt
Spor daha yapmadım
Pro olmuşsunVallahi süper fikir niye olmasın
güzel menü ve tebrik ederim birgünde tek menü veren sensin abla
Yaaa cok gecmis olsunHastayım yaa çocuklardan bana bulaştı. Ateşim çıkıp duruyo.
Canim masallah sana 1 bardak sut ve birkac bademle oglene kadar beklemissin. Sut tok mu tutuyor sabahlari seni?
Menun tam kilo vermelik olmus.
Cok gecmis olsun canim. Ohh miss anne yarisidir o da. Ee oglusunun gozbebegi annesinin de gozbebegi olur. Afiyet olsun canim..
Aman orda dikkat et. Kayinvalideye soyle cok kalorili yemekler yapmasin
Çoooook geçmiş olsun canım ateşine dikkat et inşallah en kısa zamanda atlatırsınHastayım yaa çocuklardan bana bulaştı. Ateşim çıkıp duruyo.
tiramisudur o tiramisu uzun süre yemeyince yediğinde ağır geliyor insanaYok canim benim dunku menu ve bugunku sirketten degil. Bendenyani o borek tiramisu filan...
Hafta sonu almiyorum menuyu sadece hafta ici aliyorum canim. Bugun mola verdim. Dun misafirlerim vardi yemek kalir diye bugunu gecen haftadan iptal ettirdim. Yarin yine devam 1300 kalorili diyete.
Bu arada midem berbat sabahki tiramisu mu dokundu bilmiyorum.
amin canım benim aminAmin inşallah kajucuğum
Benim de hamileliklerim de hiç öyle bir sorunum olmadı Canım inşallah bebek istiyen arkadaşlarımızın bebişi olur emzirenlerin de bol sutu olur bizde güzel güzel sohbetler ederiz ama sen mezun oluyorsun hem sevinip hem özlerim tatlım
Gönlünce olsun canımDaha o seviyelere gelmedik canım.. Şimdi kendiliğinxen deneyecez.. Rabbim o raddelere vardırmaz inşallah sağol canım
kız nereledesin özledim seni,pek göremiyoruz seni.canını sıkma kilo değildir o.Spining ten kaynaklanmıştır çünkü menülerin çok güzel hiç sanmamKızlaaaro kadar moralim bozukki. Buraya gelmeye yüzüm bile yok aslında. dün bildirim yapmadım çünkü +1.2 çıktım hem de wcli hiç böyle bişey yaşamadım sanırım bacaklarım tutulduğu için ödem gibi bişey oluştu yoksa ben 2 günde nasıl 1 kilo alayım yaa.. 1 günde sapıttım ama diğer günde kilo aldıracak bişey de yok motivasyonum acayip düştü.. dünkü menümü da yazayım şimdi..
evet farkındayım ama artık çok zorlanıyorum(iyiki başlarda sıkmışım),bu sıralar ne bulursam gömmecelerdeyimGelmenle gitmen bir olacak. Çok kısa sürede verdin kilonu farkındamısın
Gecmis olsun canim.Hastayım yaa çocuklardan bana bulaştı. Ateşim çıkıp duruyo.
Anladim canimDeryacığım benim küçük çocuklar gece çok geç uyuyorlar ben de çocuklar uyuduktan sonra biraz dinleniyorum derken gece saatuç dört oluyor geç uyuduğum için gunduz geç uyanıyorum sabah kimi göndersem bir bardak süt içip metabolizma çalişsin diye ve uyuyorum geç uyaniyorum
Ne guzelcanim. Ama hep soylerim hersey karsiliklidirÖyledir canım sağolsunlar hepsi el üstünde tutarlar beni, misafir gibi ağırlarlar her gelişimde. Kaloriye gelince malesef buranın her yemeği %90 karbonhidratben salatayla zeytin yağlıyla idare etmeye çalışıyorum..
Menun cok guzel canim. Afiyet olsunBugünki öenüm
Sabah (08:45)
30 gr yulaf
5 gr chia tohumj
2 tk bal
1 muz
Öğlen (12:00)
1 yt taze fasulyesi
1 kase tavuk çorbası
3 yemek kaşığı erişte
Akşam (18:00)
3 köfte
2 yk yoğurt
Su 2 lt
Spor yok..
Bu hafta spor yapamayabilirim spor alanımda kardeşlerim kalıyor bu hafta için özür dilerim düzeltecem söz
Afiyet olsun canim. Guzel olmus.Menüm
Sabah 5.30 gibi
Küçük Latte
7 gibi
mini sandviç
Öğlen
1/2 ıspanaklı börek
Yoğurt
kefir
Ara
Sütten kahve
1/3 mandalina
1/3 elma
Akşam
1.5 küçük boy lahmacun
Boll salata
3 yk kereviz yemeği
3 tane acur turşu
Ara
3 lokma sütlaç
Spor 4500 adım
Bol su
Menun cok guzel canim. Afiyet olsun. Tuh araba kotu olmus. Ne denir cana gelecegine mala gelsin. Hosgelmis kardeslerin ne guzel.Kızlar dün yazamadım hakkınızı helal edin.. Biraz problemler vardı.. Arabayı parkederken tamponun sağ tarafını direğe çarptımakşamda şehir dışından kardeşlerim geldi
Dünki menüm (08:45)
21 gr yulaf
3 gr chia tohumj
100 ml süt
Öğlen (12:30)
Yumurtalı ıspanak bir porsiyon
1 kase ezogelin çorbası
Akşam (18:00)
3 yemek kaşığı et kavurma
4 yemek kaşığı kuru fasulye
Su 2 lt
Spor yok
Olabilir canim. Yedigime yiyecegime pisman oldum tiramisuyu.tiramisudur o tiramisu uzun süre yemeyince yediğinde ağır geliyor insana
amin canım benim amin
Gönlünce olsun canım
kız nereledesin özledim seni,pek göremiyoruz seni.canını sıkma kilo değildir o.Spining ten kaynaklanmıştır çünkü menülerin çok güzel hiç sanmam
evet farkındayım ama artık çok zorlanıyorum(iyiki başlarda sıkmışım),bu sıralar ne bulursam gömmecelerdeyim.
Ayağın nasıl olduOlabilir canim. Yedigime yiyecegime pisman oldum tiramisuyu.
Esimde diyor bak bir daha yeme boyle kalorili yiyecekler diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?