İnşallah yaÇoooook geçmiş olsun canım ateşine dikkat et inşallah en kısa zamanda atlatırsın
Sağol canımGecmis olsun canim.
Geçmiş olsun canıım. Özledik seni.Sağol canım,Ben de izne çıktığım kilodayım
Çabalarken de aynı kilodaydım
Ben 74,5 kilo doğmuş olabilirmiyim
O ihtimal geldi şimdi aklıma
İyice iyileşeyim geleceğim Deryacım,ilaçların yan etkileri de süreci uzattı
Aynı bizim işyeri. Kalabalığız biri dağıtmasa biri dağıtıyorAnladim canim, bizim is yerinde de off yaa diyorum beni mi siniyorsunuz hergun ya cikolata ya baska tatli birseyler.
Ben de yapayım şu bikini işiniTuhh canim kotuymus. Bizim burda en azindan mayistan sonra isiniyor havalar. ee soyle dusun yazin tatile turkiyeye veya sicak ulkelere gidersiniz onun hayalini kur. Eskiden uzerine olan bikinini dene ve kenarlardan cikanlari gorup gaza gel olmaz miben aynisi yaptigimdan diyorum
Artik normal yuruyorum canim. Ama sadece kisa mesafede. Isyeri icinde ve ev icinde sadece.Ayağın nasıl oldu
Canim senin ne kilon var da ne cikacak yanlardan. Fistik gibisin masallahBen de yapayım şu bikini işini
Yok ya. 3kg aldım. İşe hep baklava getirdiler. Ondan. Hala vermeye uğraşıyorum. Şimdide hastayım. Her halde bu iştahsızlıkla veririm kilo.Canim senin ne kilon var da ne cikacak yanlardan. Fistik gibisin masallah
Çok sevindim. Dahada iyi olacak inşallahArtik normal yuruyorum canim. Ama sadece kisa mesafede. Isyeri icinde ve ev icinde sadece.
Canim benim bak ne guzel kilo verdin dikkat et sakin geri alma. Canin cok isterse 1 tatli kasigi ye cikolata. Sonra su ic kahve ic. Belki sonra canin daha fazla istemez.Dünkü menümü yazıp kaçmak zorundayım
8.00 : yarım muz
10.30 : 1 h. yumurta , yarım simit, 1 dilim peynir,4 zeytin 1 fincan sütlü kahve
12.00 : 1 kurabiye (bebek k.-ev yapımı) , 1 y.kaşık çikolata
13.00 : yarım nar , yarım elma , yarım kivi
15.00 : 1 avuç antep fıstığı
18.30 : 2 dilim ekmek , 2 d.hindi göğsü, 6 tane d. patates,yarım b. ayran
22.00 : 1 b. rezene
su 2.5 lt
spor temizlik 2 saat
Kotu olmus baklavalar cok da kalorili.Yok ya. 3kg aldım. İşe hep baklava getirdiler. Ondan. Hala vermeye uğraşıyorum. Şimdide hastayım. Her halde bu iştahsızlıkla veririm kilo.
Sagol canim. Ins. En azindan kisa mesafedr olsa yurumeye baslayinca kendime geldim. Yurumek ne guzelmis yaa. Sukurler olsunÇok sevindim. Dahada iyi olacak inşallah
Aynen canım.. Olacak böyle şeyler yoksa nasıl usta olalım dimi sağolasın canımMenun cok guzel canim. Afiyet olsun. Tuh araba kotu olmus. Ne denir cana gelecegine mala gelsin. Hosgelmis kardeslerin ne guzel.
geçmişolsun canım ayağına ne olmuş merak ettimArtik normal yuruyorum canim. Ama sadece kisa mesafede. Isyeri icinde ve ev icinde sadece
Ayagimda enfeksiyon vardi canim. Sukur gecti. Sadece tedbir amacli bir sure spor ve yuruyus yasak.geçmişolsun canım ayağına ne olmuş merak ettim
tiramisudur o tiramisu uzun süre yemeyince yediğinde ağır geliyor insana
amin canım benim amin
Gönlünce olsun canım
kız nereledesin özledim seni,pek göremiyoruz seni.canını sıkma kilo değildir o.Spining ten kaynaklanmıştır çünkü menülerin çok güzel hiç sanmam
evet farkındayım ama artık çok zorlanıyorum(iyiki başlarda sıkmışım),bu sıralar ne bulursam gömmecelerdeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?