Biraz az geldi bana menün canım. Ara öğün eklesen iyi olurmuş.Kızlar dün yazamadım hakkınızı helal edin.. Biraz problemler vardı.. Arabayı parkederken tamponun sağ tarafını direğe çarptımakşamda şehir dışından kardeşlerim geldi
Dünki menüm (08:45)
21 gr yulaf
3 gr chia tohumj
100 ml süt
Öğlen (12:30)
Yumurtalı ıspanak bir porsiyon
1 kase ezogelin çorbası
Akşam (18:00)
3 yemek kaşığı et kavurma
4 yemek kaşığı kuru fasulye
Su 2 lt
Spor yok
Ahanda benim kaçak gelmiş dövecektim aslında seni geldiğinde ama çiçeğin pastanla gelmişsin hadi kıyamıyorum gene gel öpiciiiimmmmmmTık tık tık
Havalı @tuzsuz_ruh kaptanın kamarası di mi
Kırmızıya boyamışta kutlamaya geldimEki Görüntüle 2227941
Çiçekler kucağıma sığmadı arabaya attım
Eki Görüntüle 2227940
Bu da pastan pro canom
Bunu kaçıramazdım,kaçırmadım
Afiyet olsun güzel menüGunaydin kizlar, dunku menum
08:00 beyaz peynirli domatesli tam bugday durum ve sekersiz cay
11:00 emzirme cayi
12:30 bir tabak pirasa yemegi, bir kase yogurt
14:30 sutlu sekersiz kahve
16:45 bir elma, 3 adet pirinc patlagi
19:00 6yk mantarli tavuk sote, 4yk pilav, yogurtlu pancar salatasi
21:30 sekersiz bitki cayi
Su 2.5lt, spor yok
Koruma menüsü olmasın ya bi tık sıksanız kendinizi kilo verseniz gerisi gelsin diye uğraşacak saldıracaksınız yapmayın kendinize yoruyorsunuz bıkıyorsunuz bir gayret zor değilKimseler yok bugun
Kizlar yaa kendinizi nasil motive tutuyorsunuz? Ben hala size karsi sorumlulugum var diye yemege saldirmiyorum ama farkediyorum ki benim menulerim daha cok koruma menusu gibi
Ise baslayinca da artik bebegimle is cikisi sadece 3.5-4 saat gecirebildigimi farkettigim icin spora da motive edemiyorum kendimiHavalar da cok soguk, o yuzden aksam onu alip yuruyuse de cikamaz oldum, o yatinca da pestilim cikiyor, biraz tv karsisinda vakit gecirip gidip yatiyorum ben de.. veeee biliyorum ki bunlar hep bahane ama iste motivasyonum yok
Paylassaniza hikayelerinizi
Ne güzel bir gelinden bunları duymak benim asla olamayacağım bir durum kendisi karşıda insan iyiyse düşünceliyse kıymetini bilin diyebiliyorum sadece maşallah çiğ de olsa 800 gram çok bence hadi en çok 500 olsun temizlenince 400 kalır o idealKızlar resmi olarak kayın validemlerdeyimsanırım biraz üşüttüm.. sinislerin felan çok fena
Sağolsun kayın validem bana kereviz yemeği yapmış
Yürüyüşe söz veremem ama suyumu içiyorum bol..
Elimden geleni yapıyorum kendimi tok tutmayı düşünüyorum araları sağlam anaları hafif tutayım diyorum .
Peki kaptişim umarım tartı yüzümü kara çıkartmaz.
Balık çiğ ken 800 grdı kaptişim temizlenip pişince azalmıştır diye düşünüyorumöyle olur mu?
Ah ben olacaktım senin yanında o menüleri hazırlayan nasıl hem doyar hem kilo verirdin afiyet olsunDunku menum @tuzsuz_ruh @klbk33
09:00_ kabakli bezelyeli omlet
10:00_ 1 fincan sutlu kahve
11:30 _ kirmizi pancarli, kinoyali salata.
13:00_ 1 adet haslanmis barbunyadan kofte, 3 yk kadar kara bugday haslamasi, 1 tabak salata.
16:00 - yogurtlu, fistikli tatli 1 kase.
Aksam midem agridi biraz aksam yemegimi yiyemedim.
Su: 2lt
3 fincan bitki cayi
Ben seve seve döverim döveyim mi:)))Aslinda haftada bir yarim saat yuzmemiz var ama cok hareketli degil, ve hergun 10-30dk arasi degisen dans ediyoruz ama ben onlari spordan saymadigim icin yazmiyorum
Dar kiyafete gerek de yok, cok guzel eski kiyafetlerim dolabimda zayiflayip onlari giymemi bekliyorlar, ama sanirim benim moralimi daha cok bozuyorlar
Bence ben dayak istiyorum evet evet
Modum kotu havalardan olabilir, yazi ozledim beeeen(iskocya'da da hic yaz olmuyor gerci )
Kaçamaktan sayılmaz menü güzel birde saatleri görsek daha iyi olacak afiyet olsunBugünkü menum
sabah
Beyaz peynir Sucuklu yumurta 1 dilim ekmek 1 domates
Ara
Nescafe yarım muz
Mini kostebek pasta
Aksam Havuçlu yoğurt salatası
Tavuklu mantar sote
Su 2 lt
Spor daha yapmadım
En güzeli yeme bol su hatta tarçınlı su içBugunku menum
@tuzsuz_ruh @klbk33
09:00_ 1 dilim tt ekmek, 2 yk kadar kuru domatesli peynir, semiz otu ve taze biber karisimi salata.
10:00_ 1 fincan sutlu kahve
11;30 - 1 kase suda isitilmis yulaf gevregi, ustune 2 beyaz 2 siyah uzum, 3 kucuk parca ananas ve hindistan cevizi.
13:00 _ 1 kase nohut yemegi, avuc ici kadar tavuk, 1 tabak salata, 3 yk bugday haslamasi.
16:30 _ 1 tabak peynirli brokolili salata.
Not: Bugun de saatim aksam yemegi yemeye yetmedi. Saat 17:00 den sonra yemek yememe karari aldim./
su: simdilik 1,5 litre ama icerim daha.
3 fincan bitki cayi
Hala aynı kilodaysan öperim seni gel en son beş kilo daha ver en azından 70 olSağol canım,Ben de izne çıktığım kilodayım
Çabalarken de aynı kilodaydım
Ben 74,5 kilo doğmuş olabilirmiyim
O ihtimal geldi şimdi aklıma
İyice iyileşeyim geleceğim Deryacım,ilaçların yan etkileri de süreci uzattı
Kovmakkk derken şikayetçi olan var mı ha bir şeyden şikayetçiyim kaçamaklarrrrGecmis olsun canim tekrar, bence bu gidisle Derya ile ben de burada olurum kaptanlar kovmazsa
Sen de muhabbete gel arada, belki simdi diyette degilsin kafan rahat bir bakmissin gitmis kilolar
Yaaaa lisabella sağolsun cano sürpriz yapmış banaPro olmuşsun
Okuyorum okuyorum dedim bu menü kimin bir de baktım sennnn şok oldum şokkkk misafirlik menüsü de az ipin ucu kaçmaya başlamış sanki lütfen dikkat et takımımız yüzdemiZzzMenüm
Sabah 5.30 gibi
Küçük Latte
7 gibi
mini sandviç
Öğlen
1/2 ıspanaklı börek
Yoğurt
kefir
Ara
Sütten kahve
1/3 mandalina
1/3 elma
Akşam
1.5 küçük boy lahmacun
Boll salata
3 yk kereviz yemeği
3 tane acur turşu
Ara
3 lokma sütlaç
Spor 4500 adım
Bol su
Afiyet olsun menü güzel arabaya gelince oluyor dert etme bende yeni bir araba aldık ilk defa kullanırken eşimin gözünün önünde aynı şeyi yaptım ufak bir çizikle kurtardık ama şükür can sağlığı ne yapalımKızlar dün yazamadım hakkınızı helal edin.. Biraz problemler vardı.. Arabayı parkederken tamponun sağ tarafını direğe çarptımakşamda şehir dışından kardeşlerim geldi
Dünki menüm (08:45)
21 gr yulaf
3 gr chia tohumj
100 ml süt
Öğlen (12:30)
Yumurtalı ıspanak bir porsiyon
1 kase ezogelin çorbası
3 yemek kaşığı et kavurma
4 yemek kaşığı kuru fasulye
Su 2 lt
Spor yok
Yaaaaa lütfen bu kadar iyi giderken olmamalı böyle son bir hamle kaldı sık kendini bitir sonra korumaya geçtiramisudur o tiramisu uzun süre yemeyince yediğinde ağır geliyor insana
amin canım benim amin
Gönlünce olsun canım
kız nereledesin özledim seni,pek göremiyoruz seni.canını sıkma kilo değildir o.Spining ten kaynaklanmıştır çünkü menülerin çok güzel hiç sanmam
evet farkındayım ama artık çok zorlanıyorum(iyiki başlarda sıkmışım),bu sıralar ne bulursam gömmecelerdeyim.
Afiyet olsun güzel yine menüBugünki öenüm
Sabah (08:45)
30 gr yulaf
5 gr chia tohumj
2 tk bal
1 muz
Öğlen (12:00)
1 yt taze fasulyesi
1 kase tavuk çorbası
3 yemek kaşığı erişte
3 köfte
2 yk yoğurt
Su 2 lt
Spor yok..
Bu hafta spor yapamayabilirim spor alanımda kardeşlerim kalıyor bu hafta için özür dilerim düzeltecem söz
senin bikini giyip fazlalık çıkacak yerin varda ben mi bilmiyorum acaba şaşırmış olabilirmisin sennnnnnnBen de yapayım şu bikini işini
Oyyy geldiğin menülere geri döndük kaju full karbon olmuşDünkü menümü yazıp kaçmak zorundayım
8.00 : yarım muz
10.30 : 1 h. yumurta , yarım simit, 1 dilim peynir,4 zeytin 1 fincan sütlü kahve
12.00 : 1 kurabiye (bebek k.-ev yapımı) , 1 y.kaşık çikolata
13.00 : yarım nar , yarım elma , yarım kivi
15.00 : 1 avuç antep fıstığı
18.30 : 2 dilim ekmek , 2 d.hindi göğsü, 6 tane d. patates,yarım b. ayran
22.00 : 1 b. rezene
su 2.5 lt
spor temizlik 2 saat
Sabit olma artık son kiloyu verBu arada ben pazartesi kilomu yazmamışım unuttum yetişemiyorum yine bu sıralar.
sabittim kızlar ben 63.1gr dım
Pizza ve ekmek olmamış malesef protein arıyor gözlerim yoğurt yumurta nerdeeeee13 00
1 kk Beyaz peynir 7 zeytin
2 dilim tt pide Ekmek
açık çay
19 00
1 dilim pizza salata
2 dilim tt ekmeği 3 köfte salata
1 kase turşu havuc salatalık veee turşu suyu
Su 3 lt spor 3500 adım
afiyet olsun canımMenü:
Sabah
2 dilim peynir
Ispanak
Domates
5 zeytin
1 dilim ekmek
Ara:
1 kare bitter çikolata
Sütlü kahve
Öğle:
Hindifümeli ve bol yeşillikli sandviç
Ara:
2 mandalina ve 1 bardak kefir
Akşam:
6 yk ıspanak yemeği
Salata
Yoğurt
Su: 3l
Spor yapamadım
İnsan hamile iken başlıyor karnındaki için sabretmeye. Ve hayat boyu sabır. Bir gülüşleri yetiyor miniklerin. Sağ salim doğum dilerim. Çubuk kraker iyi geliyor bulantıya. Bol bol uyu.
Bu menü sanki az olmuş yahu akşam bi yoğurt salata da eklesen güzel olurdu
Ahahahahah kız onlar seni kıskanmışşşşşşş yaaaaaa 5 kilo al ne demek ayol dinleme duyma ay ben böyle çok iyiyim de geç insanları memnun edemezsin kimse kendinde olmayanı beğenmez
Azcık karbon olmuş ama olsun bir gün olabilir
saat çok iyi erimiştir onlar
Bisküvi lokum harici güzel
2 yemek kaşığı mı o tahin pekmez birde iki dilim börek sopalar geliyorr
o menü verilsin harpy hanımcım ne yersek yiyelim yüzleşmemiz lazım
beğendim afiyet olsun
E bak eşin hiçbirşey diyor mu hayır sen kimseye bakma kendini beğeniyorsun eşinde beğeniyor tıka kulagını geç
Bu Cuma giriyorsun canım son düzlük artık gayet iyi gidiyorsun
Zaten nerden baksan 10 haftalık olacak sen gidene kadar git artık yeter geçecek böyle düşün canım az kaldı geçecek
cipss var ama 4 tanecik Allah’tan
Aaaaaa dönmeeeee sakın kilo almak Yok yok yok yok yok beynimize kodluyoruz bunu almak Yok vermek var
Kötü bir menü değil bu motivasyonu bırakmak Yok canım gayet iyisin çok iyisinnnnn
biraz verdin bak deryam artık dikkat etmen gerek ekstra biliyorsun karbonlu bir menü olmuş ama proteinle dengelenmiş afiyet olsun
Kaptanim dov valla, sopani gosterme zamani geldi bence banaAfiyet olsun güzel menü
Koruma menüsü olmasın ya bi tık sıksanız kendinizi kilo verseniz gerisi gelsin diye uğraşacak saldıracaksınız yapmayın kendinize yoruyorsunuz bıkıyorsunuz bir gayret zor değil
Ne güzel bir gelinden bunları duymak benim asla olamayacağım bir durum kendisi karşıda insan iyiyse düşünceliyse kıymetini bilin diyebiliyorum sadece maşallah çiğ de olsa 800 gram çok bence hadi en çok 500 olsun temizlenince 400 kalır o ideal
Ah ben olacaktım senin yanında o menüleri hazırlayan nasıl hem doyar hem kilo verirdin afiyet olsun
Ben seve seve döverim döveyim mi:)))
Kaçamaktan sayılmaz menü güzel birde saatleri görsek daha iyi olacak afiyet olsun
En güzeli yeme bol su hatta tarçınlı su iç
Hala aynı kilodaysan öperim seni gel en son beş kilo daha ver en azından 70 ol
Kovmakkk derken şikayetçi olan var mı ha bir şeyden şikayetçiyim kaçamaklarrrr
Yaaaa lisabella sağolsun cano sürpriz yapmış bana
Okuyorum okuyorum dedim bu menü kimin bir de baktım sennnn şok oldum şokkkk misafirlik menüsü de az ipin ucu kaçmaya başlamış sanki lütfen dikkat et takımımız yüzdemiZzz
Afiyet olsun menü güzel arabaya gelince oluyor dert etme bende yeni bir araba aldık ilk defa kullanırken eşimin gözünün önünde aynı şeyi yaptım ufak bir çizikle kurtardık ama şükür can sağlığı ne yapalım
Yaaaaa lütfen bu kadar iyi giderken olmamalı böyle son bir hamle kaldı sık kendini bitir sonra korumaya geç
Afiyet olsun güzel yine menü
senin bikini giyip fazlalık çıkacak yerin varda ben mi bilmiyorum acaba şaşırmış olabilirmisin sennnnnnn
Oyyy geldiğin menülere geri döndük kaju full karbon olmuş
Sabit olma artık son kiloyu ver
Pizza ve ekmek olmamış malesef protein arıyor gözlerim yoğurt yumurta nerdeeeee
afiyet olsun canım
Ahh keske yakin olsank canim. Ama cok sagol destegini hep hissediyorum.Afiyet olsun güzel menü
Koruma menüsü olmasın ya bi tık sıksanız kendinizi kilo verseniz gerisi gelsin diye uğraşacak saldıracaksınız yapmayın kendinize yoruyorsunuz bıkıyorsunuz bir gayret zor değil
Ne güzel bir gelinden bunları duymak benim asla olamayacağım bir durum kendisi karşıda insan iyiyse düşünceliyse kıymetini bilin diyebiliyorum sadece maşallah çiğ de olsa 800 gram çok bence hadi en çok 500 olsun temizlenince 400 kalır o ideal
Ah ben olacaktım senin yanında o menüleri hazırlayan nasıl hem doyar hem kilo verirdin afiyet olsun
Ben seve seve döverim döveyim mi:)))
Kaçamaktan sayılmaz menü güzel birde saatleri görsek daha iyi olacak afiyet olsun
En güzeli yeme bol su hatta tarçınlı su iç
Hala aynı kilodaysan öperim seni gel en son beş kilo daha ver en azından 70 ol
Kovmakkk derken şikayetçi olan var mı ha bir şeyden şikayetçiyim kaçamaklarrrr
Yaaaa lisabella sağolsun cano sürpriz yapmış bana
Okuyorum okuyorum dedim bu menü kimin bir de baktım sennnn şok oldum şokkkk misafirlik menüsü de az ipin ucu kaçmaya başlamış sanki lütfen dikkat et takımımız yüzdemiZzz
Afiyet olsun menü güzel arabaya gelince oluyor dert etme bende yeni bir araba aldık ilk defa kullanırken eşimin gözünün önünde aynı şeyi yaptım ufak bir çizikle kurtardık ama şükür can sağlığı ne yapalım
Yaaaaa lütfen bu kadar iyi giderken olmamalı böyle son bir hamle kaldı sık kendini bitir sonra korumaya geç
Afiyet olsun güzel yine menü
senin bikini giyip fazlalık çıkacak yerin varda ben mi bilmiyorum acaba şaşırmış olabilirmisin sennnnnnn
Oyyy geldiğin menülere geri döndük kaju full karbon olmuş
Sabit olma artık son kiloyu ver
Pizza ve ekmek olmamış malesef protein arıyor gözlerim yoğurt yumurta nerdeeeee
afiyet olsun canım
Ben de gecen TV'de gordum ne guzel olmus bu kadin diyordum, demek kolay olmamisAhh keske yakin olsank canim. Ama cok sagol destegini hep hissediyorum.
Acikcasi sadece gelen menuleri yeyince kilo veriyorum ama doymadan veriyorum, Seda Sayan diyordu ya bir ara acim ac
Ben de gecen TV'de gordum ne guzel olmus bu kadin diyordum, demek kolay olmamis
Canim surekli sicak bitki cayi yap ic. Bende cok ise yariyor. Hatta canin cikolata isterse de sicak suyun icerisine kakao koy ustune de 1 -2 yk kadar sut. Nefis oluyor ve yeme istegini kesiyor.Yaaa ben kahvaltimi yaptim, karnim da tok bence ama aklimda hep ne yesem dusuncesi var
yemek yeme takinti oldu galiba bende, nasil kurtulucam offf
Canım o gün tartıldım ve yazamadan dışarı çıkmak zorunda kaldım netim de yoktu eve akşam geldim bi talihsizlik oldu çok Üzgünüm canımDERECELER
1. @Aomine Daiki %1.45
2. @kaju %1.25yine derecelerdesin. Son 1.1 kg
3.DeryaOnDiet %1.02
4. @Harpy %0.98
5. @tomrs %0.86
6.selinbs % sabit duraklamaya girmiş olabilir mi bünyen?
7.stitch -%0.75
8.matilda34 canım niye bildirim yapamadın?
*** 4. Takım 605. Etap ***ALTINCI
DeryaOnDiet (68.6/67.9/0.7/%1.02)
tomrs (57.9/57.4/0.5/%0.86)
stitch (66.4/66.9/+0.5/-%0.75)
matilda34 (75.0///%)bildirimde bulunmadı
inkpin (74.3///%) 3 haftadır bildirimde bulunmadığı için diskalifiye edildi
harpy (71.4/70.7/0.7/%0.98)
selinbs (64.5///%) Sabit
kaju (63.9/63.1/0.8/%1.25)
Aomine Daiki (61.9/61.0/0.9/%1.45)
Aslinda cay-kahve cok icerim ben sekersiz, kahveyi sutsuz de iciyorum da belki emzirirken vede acliga karsi faydasi olur diye sutlu yapiyorum bu aralar.. ama ben bunlari icince bir bardak su icmesem aramamCanim surekli sicak bitki cayi yap ic. Bende cok ise yariyor. Hatta canin cikolata isterse de sicak suyun icerisine kakao koy ustune de 1 -2 yk kadar sut. Nefis oluyor ve yeme istegini kesiyor.
Veya kafeinsiz kahve ic.
Yani kisacasi ic. Yok icecek istegini bastirmadiysa sakersiz naneli sakiz cigne. Ben bazen 1 -2 paket bitiriyorum yeme istegimi kesmek icin
Deryacım nasılsınAhh keske yakin olsank canim. Ama cok sagol destegini hep hissediyorum.
Acikcasi sadece gelen menuleri yeyince kilo veriyorum ama doymadan veriyorum, Seda Sayan diyordu ya bir ara acim ac
menunu cok begendim. Ama sanki aksamki diyet biskuvilere gerek yoktu gibiKizlar dunku menum:
08:00 tam bugday durum (peynir, domates, 1 yumurta, 2 dilim hindi salam ile), sekersiz cay
11:00 sutten kahve
12:30 cok cok az yag ile sotelenmis/haslanmis bir tavuk gogsu ve 400gr civarinda bruksel lahanasi
15:00 zencefil cayi
17:00 bir portakal, bir kase yogurt
19:30 1 tabak yayla corbasi, 1 adet levrek (tavada az yag ile, sonra da pecetede beklettim) ve salata
20:00 2 adet diyet biskuvi
Su 2lt
Spor yok
Iyi gezmeler canim, aman gzerken kilo alma sakin.Slm kızlar ben aydındayım annemler de netim de bugün yenilendi ancak yazıyorum @tuzsuz_ruh kaptanım kardeşim çağırdı burdan Denizli'ye gitcez aslında bugün izmire dönecektik ama şimdi böyle oldu yarın tartılamıcam haftaya da köyde olucaz beni bu hafta izne ayırsan mı nasıl yapcam bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?