Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Biraz az geldi bana menün canım. Ara öğün eklesen iyi olurmuş.

Menü:
Sabah
2 dilim peynir
Ispanak
Domates
5 zeytin
1 dilim ekmek

Ara:
1 kare bitter çikolata
Sütlü kahve

Öğle:
Hindifümeli ve bol yeşillikli sandviç

Ara:
2 mandalina ve 1 bardak kefir

Akşam:
6 yk ıspanak yemeği
Salata
Yoğurt

Su: 3l
Spor yapamadım

Ahanda benim kaçak gelmiş dövecektim aslında seni geldiğinde ama çiçeğin pastanla gelmişsin hadi kıyamıyorum gene gel öpiciiiimmmmmm lisabella süüüpprüüüüüzzzzzz dimiş bide baktım ğro olmuşum

Afiyet olsun güzel menü
Koruma menüsü olmasın ya bi tık sıksanız kendinizi kilo verseniz gerisi gelsin diye uğraşacak saldıracaksınız yapmayın kendinize yoruyorsunuz bıkıyorsunuz bir gayret zor değil
Ne güzel bir gelinden bunları duymak benim asla olamayacağım bir durum kendisi karşıda insan iyiyse düşünceliyse kıymetini bilin diyebiliyorum sadece maşallah çiğ de olsa 800 gram çok bence hadi en çok 500 olsun temizlenince 400 kalır o ideal
Ah ben olacaktım senin yanında o menüleri hazırlayan nasıl hem doyar hem kilo verirdin afiyet olsun
Ben seve seve döverim döveyim mi:)))
Bugünkü menum
sabah
Beyaz peynir Sucuklu yumurta 1 dilim ekmek 1 domates
Ara
Nescafe yarım muz
Mini kostebek pasta
Aksam Havuçlu yoğurt salatası
Tavuklu mantar sote
Su 2 lt
Spor daha yapmadım
Kaçamaktan sayılmaz menü güzel birde saatleri görsek daha iyi olacak afiyet olsun
En güzeli yeme bol su hatta tarçınlı su iç
Hala aynı kilodaysan öperim seni gel en son beş kilo daha ver en azından 70 ol
Gecmis olsun canim tekrar, bence bu gidisle Derya ile ben de burada olurum kaptanlar kovmazsa
Sen de muhabbete gel arada, belki simdi diyette degilsin kafan rahat bir bakmissin gitmis kilolar
Kovmakkk derken şikayetçi olan var mı ha bir şeyden şikayetçiyim kaçamaklarrrr
Yaaaa lisabella sağolsun cano sürpriz yapmış bana
Okuyorum okuyorum dedim bu menü kimin bir de baktım sennnn şok oldum şokkkk misafirlik menüsü de az ipin ucu kaçmaya başlamış sanki lütfen dikkat et takımımız yüzdemiZzz
Afiyet olsun menü güzel arabaya gelince oluyor dert etme bende yeni bir araba aldık ilk defa kullanırken eşimin gözünün önünde aynı şeyi yaptım ufak bir çizikle kurtardık ama şükür can sağlığı ne yapalım
Yaaaaa lütfen bu kadar iyi giderken olmamalı böyle son bir hamle kaldı sık kendini bitir sonra korumaya geç
Afiyet olsun güzel yine menü
Ben de yapayım şu bikini işini
senin bikini giyip fazlalık çıkacak yerin varda ben mi bilmiyorum acaba şaşırmış olabilirmisin sennnnnnn

Oyyy geldiğin menülere geri döndük kaju full karbon olmuş
Bu arada ben pazartesi kilomu yazmamışım unuttum yetişemiyorum yine bu sıralar.
sabittim kızlar ben 63.1gr dım
Sabit olma artık son kiloyu ver
13 00
1 kk Beyaz peynir 7 zeytin
2 dilim tt pide Ekmek
açık çay

19 00
1 dilim pizza salata
2 dilim tt ekmeği 3 köfte salata
1 kase turşu havuc salatalık veee turşu suyu

Su 3 lt spor 3500 adım
Pizza ve ekmek olmamış malesef protein arıyor gözlerim yoğurt yumurta nerdeeeee
afiyet olsun canım

İnsan hamile iken başlıyor karnındaki için sabretmeye. Ve hayat boyu sabır. Bir gülüşleri yetiyor miniklerin. Sağ salim doğum dilerim. Çubuk kraker iyi geliyor bulantıya. Bol bol uyu.

Çok sağol canım benim..
Çok zormuş gerçekten, bu kadarını beklemiyordum.. Normal bir günüm nasıl oluyordu unuttum, günüm zaten yatıp, uyumakla geçiyor, başka türlü dayanamıyorum..
Aynen, geçen gün aldım krakeri denemek için, faydası oluyor, her zaman evde bulunması gerekenler sırasında artık..

İnşaAllah canım..
3 aydan sonra geçiyor normalde diyorlar, çoğu gitti azı kaldı sabret diye diye dayanıyorum..

Kaptanim dov valla, sopani gosterme zamani geldi bence bana

Ahh keske yakin olsank canim. Ama cok sagol destegini hep hissediyorum.
Acikcasi sadece gelen menuleri yeyince kilo veriyorum ama doymadan veriyorum, Seda Sayan diyordu ya bir ara acim ac

Kizlar dunku menum:

08:00 tam bugday durum (peynir, domates, 1 yumurta, 2 dilim hindi salam ile), sekersiz cay
11:00 sutten kahve
12:30 cok cok az yag ile sotelenmis/haslanmis bir tavuk gogsu ve 400gr civarinda bruksel lahanasi
15:00 zencefil cayi
17:00 bir portakal, bir kase yogurt
19:30 1 tabak yayla corbasi, 1 adet levrek (tavada az yag ile, sonra da pecetede beklettim) ve salata
20:00 2 adet diyet biskuvi
Su 2lt
Spor yok

@tuzsuz_ruh kaptanim Canfeb ve biricik1272 bu hafta listeye giriyorlar degil mi? 4ocakta katilmislar takima. Bugun cikmadan yarin icin listeyi hazirlarim ben yine

Yaaa ben kahvaltimi yaptim, karnim da tok bence ama aklimda hep ne yesem dusuncesi var
yemek yeme takinti oldu galiba bende, nasil kurtulucam offf

Yaaa ben kahvaltimi yaptim, karnim da tok bence ama aklimda hep ne yesem dusuncesi var
yemek yeme takinti oldu galiba bende, nasil kurtulucam offf
Canim surekli sicak bitki cayi yap ic. Bende cok ise yariyor. Hatta canin cikolata isterse de sicak suyun icerisine kakao koy ustune de 1 -2 yk kadar sut. Nefis oluyor ve yeme istegini kesiyor.
Veya kafeinsiz kahve ic.
Yani kisacasi ic. Yok icecek istegini bastirmadiysa sakersiz naneli sakiz cigne. Ben bazen 1 -2 paket bitiriyorum yeme istegimi kesmek icin

Canım o gün tartıldım ve yazamadan dışarı çıkmak zorunda kaldım netim de yoktu eve akşam geldim bi talihsizlik oldu çok Üzgünüm canım

Aslinda cay-kahve cok icerim ben sekersiz, kahveyi sutsuz de iciyorum da belki emzirirken vede acliga karsi faydasi olur diye sutlu yapiyorum bu aralar.. ama ben bunlari icince bir bardak su icmesem aramam
O yuzden onlari sinirlayip en az 2lt su icmeye calisiyorum, ama dayanamadim bitki cayi yaptim simdi kendime

Slm kızlar ben aydındayım annemler de netim de bugün yenilendi ancak yazıyorum @tuzsuz_ruh kaptanım kardeşim çağırdı burdan Denizli'ye gitcez aslında bugün izmire dönecektik ama şimdi böyle oldu yarın tartılamıcam haftaya da köyde olucaz beni bu hafta izne ayırsan mı nasıl yapcam bilemedim

menunu cok begendim. Ama sanki aksamki diyet biskuvilere gerek yoktu gibi
Afiyet olsun canim

Iyi gezmeler canim, aman gzerken kilo alma sakin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…