- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Sagol canim benim iyiyim. Sukur bu aralar eksileri bol bol gormeye baslayim, keyfim yerinde :)Deryacım nasılsın
Evet pisbogazligim tuttu yine, neyseki bebek durmadi sonrasinda hep onu uyutmakla ugrastim, yaninda ara ara uyanip ben de uyumusum da gun erken bitti, daha cok yiyemedimmenunu cok begendim. Ama sanki aksamki diyet biskuvilere gerek yoktu gibi
Afiyet olsun canim
Iyi olmus gunun erken bittigiEvet pisbogazligim tuttu yine, neyseki bebek durmadi sonrasinda hep onu uyutmakla ugrastim, yaninda ara ara uyanip ben de uyumusum da gun erken bitti, daha cok yiyemedim
Sen bu hafta cok iyiydin, bence guzel bir eksi olucakIyi olmus gunun erken bittigi
Bu aralar ben gunu cok erken kapatiyorum bakalim cumaya (ayy yarin cuma degil mi yaa) nasil etkisi olacak
Insallah canim, hic kalorimi asamadim tum hafta boyunca. Sadce hafta sonu tiramisu yedim onu da yiyecegime pisman oldum gerci.Sen bu hafta cok iyiydin, bence guzel bir eksi olucak
Haftaya isim zor bizim beraber calistigimiz is arkadaslarimiz var farkli ulkede onlar geliyor ve hergun ogle yemegi beraber yenilecek hatta bir veya 2 gun deis cikisi aksam yemegi var. O yuzden haftaya en az 3 gubn kesinhatta belki 4 gun (gelenler persembe aksami donuyor) menumu iptal edecegim. Ama elimden geldigince saglikli yiyecegim gittim yerlerde de.Sen bu hafta cok iyiydin, bence guzel bir eksi olucak
Yok yaaa, sen o hareketsizlikle bence iyi gidiyorsun, boyle devam, menu disina cikma ve bol suInsallah canim, hic kalorimi asamadim tum hafta boyunca. Sadce hafta sonu tiramisu yedim onu da yiyecegime pisman oldum gerci.
Ahh keske su eksilerim hep duzenli olsa. Yeter ya geri doneli 6 ay olmus yerimde sayiyorum kizdim kendime hem de cook (hiii Derya seni pis bogaz seni )
Ayy evet o disarda yemeler cok bozuyor diyetleri ama aslinda diyet degil saglikli beslenmeye basladik diye dusunup menulere yaklasirsak, menulerde saglikli alternatifler de hep oluyor. biz sadece simariklik yapip kendimizi kandiriyoruz disardayiz tuh bozulucak diyet diyeHaftaya isim zor bizim beraber calistigimiz is arkadaslarimiz var farkli ulkede onlar geliyor ve hergun ogle yemegi beraber yenilecek hatta bir veya 2 gun deis cikisi aksam yemegi var. O yuzden haftaya en az 3 gubn kesinhatta belki 4 gun (gelenler persembe aksami donuyor) menumu iptal edecegim. Ama elimden geldigince saglikli yiyecegim gittim yerlerde de.
Benim gordugum eger gunu erken kapatirsam ve abur cubur yemezsem gidiyor sanki. tabii arada duraksamalar oluyor o ayri.Yok yaaa, sen o hareketsizlikle bence iyi gidiyorsun, boyle devam, menu disina cikma ve bol su
Oysa ben...ben...Tam bir pisbogazim! emziriyor olmama ragmen veremiyorum kilo ve yakinda kizim birakicak sanki emzirmeyi, ise basladiktan sonra azaldi bile biraz.. ama bu hafta cok kotu degildim aslinda, hala kacamaklar var ama cok tutuyorum kendimi, haftaya daha da azalicak insallah menulerim, azalsin ama yaaa, lutfen ama yaaa
Haklisin canim, degilse bir suru salata var veya gelen khlarin hepsini yemek zorunda degiliz.Ayy evet o disarda yemeler cok bozuyor diyetleri ama aslinda diyet degil saglikli beslenmeye basladik diye dusunup menulere yaklasirsak, menulerde saglikli alternatifler de hep oluyor. biz sadece simariklik yapip kendimizi kandiriyoruz disardayiz tuh bozulucak diyet diye
Yakışmış,çok emek veriyorsun çokAhanda benim kaçak gelmiş dövecektim aslında seni geldiğinde ama çiçeğin pastanla gelmişsin hadi kıyamıyorum gene gel öpiciiiimmmmmmlisabella süüüpprüüüüüzzzzzz dimiş bide baktım ğro olmuşum
Pizza ve ekmek olmamış malesef protein arıyor gözlerim yoğurt yumurta nerdeeeee
Ayagimda enfeksiyon vardi canim. Sukur gecti. Sadece tedbir amacli bir sure spor ve yuruyus yasak.
Sagol canim. Senin ne soeun var ayaginda? Belki faydam olur o kadar cok yontem denedim kiÇok şükür canım yinede dikkat et ayak çok zor ben ayak sıkıntısı çekiyorum halen sen çok gençsin inşallah çabucak sağlığına kavuşursun Canım
2 ay dolmasan izne ayrılamıyorsun bi bakmam lazım malesefSlm kızlar ben aydındayım annemler de netim de bugün yenilendi ancak yazıyorum @tuzsuz_ruh kaptanım kardeşim çağırdı burdan Denizli'ye gitcez aslında bugün izmire dönecektik ama şimdi böyle oldu yarın tartılamıcam haftaya da köyde olucaz beni bu hafta izne ayırsan mı nasıl yapcam bilemedim
Ben 65.8 dim ama*** 4. Takım 606. Etap ***
DeryaOnDiet (67.9///%)
tomrs (57.4///%)
stitch (66.9///%)
matilda34 (75.0///%) bildirimde bulunmadı, yuzdesi ikiye bolunecek
harpy (70.7///%)
selinbs (64.5///%)
kaju (63.1///%)
Aomine Daiki (61.0///%)
4. Takım ortalaması:
Canfeb (65.7///%)
biricik1272 (84.7///%)
Sagol canim.Kizlar yarin herkese bol eksiler diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?