Sağol canım neyseki annemde diyetisyene başlamış :)Iyi gezmeler canim, aman gzerken kilo alma sakin.
Oh çok sevindim canım.bende iyiyim çok şükür sömestr girince evde durmadık bizimkiler hepsi dışarda ondan gezmekte mecburiyet oluyo:)Sagol canim benim iyiyim. Sukur bu aralar eksileri bol bol gormeye baslayim, keyfim yerinde :)
Sen nasilsin? Nasil geciyor tatilin? Ohh ne guzel gezmelerdesin.
Guzel olmus canim menun. Umarim aksami da hafif gecirirsin. Bitki cayinin karisimi cok guzelmis.Su ana kadar yediklerimi de yazayim, aksama ne yemek yapildi bilmiyorum ama en azindan yemek sonrasi kacamak yapmayacagim, soz
08:00 yulaf ezmesi (3yk, biraz fistik ezmesi tozu(yagi 70% azaltilmis), biraz keten tohumu) sekersiz cay
12:00 bitki cayi (gul, lavanta ve limonlu bir karisim)
12:30 cok cok az yag ile sotelenmis/haslanmis bir tavuk gogsu ve 400gr civarinda bruksel lahanasi, doymadim ustune sutten kahve ictim
16:00 bir elma, bir kase yogurt, 2 ceviz
Su 2lt bitirdim simdiden, biraz daha icerim, spor yok yine maalesef
Ohh anne kiz ne guzel kilo verirsiniz simdiSağol canım neyseki annemde diyetisyene başlamış :)
Oh çok sevindim canım.bende iyiyim çok şükür sömestr girince evde durmadık bizimkiler hepsi dışarda ondan gezmekte mecburiyet oluyo:)
Yaa nasıl yapcaz hadi yarın sabah eczane de filan gidip tartılırım da haftaya cuma da köyde olcam orda zor bide evdekiyle aynı olmaz heralde2 ay dolmasan izne ayrılamıyorsun bi bakmam lazım malesef
İnşallah canım annem çok kilolu onun adına gerçekten çok sevindim bende şu hastalıklar ve mecburi hareketsizlik yüzünden çok ağır veriyorum ama sabrın sonu selametmiş dimi :)Ohh anne kiz ne guzel kilo verirsiniz simdi
Cok sevindim canim annenin adina. Onemli olan karar vermek. Baslamak. Er ya da gec verir kilolari.İnşallah canım annem çok kilolu onun adına gerçekten çok sevindim bende şu hastalıklar ve mecburi hareketsizlik yüzünden çok ağır veriyorum ama sabrın sonu selametmiş dimi :)
Ama annen madem diyete baslamis bir baskulu olmasi lazimYaa nasıl yapcaz hadi yarın sabah eczane de filan gidip tartılırım da haftaya cuma da köyde olcam orda zor bide evdekiyle aynı olmaz heralde
Tuh canim kotu olmus.Dünden beri kendimi af edemiyorum kaptanim O kadar misafirliğe gittim kimse fark etmesin diye kıstım yediklerimi dun benim misafirim vardı istesem yemezdim bir baktım ki her şeyi gömmuşumhemde Çarşamba günü
İki bardak ayran vardı akşamki menum de unutmuşum en çok da turşuya uzuldum ödem yapar diye hemde regl gunlerim özur dilerim kaptanim
Sagol canim. Senin ne soeun var ayaginda? Belki faydam olur o kadar cok yontem denedim ki
Diyetisyenin muayenesi zaten evin karşısında :)pek ihtiyacı yok yaniAma annen madem diyete baslamis bir baskulu olmasi lazimyoksa eger super bir hediye olur bence.
Duzelttim canım :)Ben 65.8 dim ama
Saol canımDuzelttim canım :)
Deryacım ya kesinlikle haklısın ama bu sıralar çok zordayım annemde yok evin dönemlik temizliğini yaptım 4 gündür perdelerden halılara kadar elden geçti.Yoruldum yoruluncada menüme dikkat edemedim,bilmiyorum çok zor oluyor şuan benim için eksi çıkarsam yarın tek nedeni çok yorulmamdan dolayı,doğru dürüst oturamıyorum yerimeCanim benim bak ne guzel kilo verdin dikkat et sakin geri alma. Canin cok isterse 1 tatli kasigi ye cikolata. Sonra su ic kahve ic. Belki sonra canin daha fazla istemez.
Bu arada su ekmek ustune surme cikolatalari eve hic almamak en iyisi bence.
Anlıyorum canım bende aslında senin gibiyim hatta 2 kere menü yazamadım sanırsam.Niye böyle olduki güya dinlenecektik tatilde,tatil olmuyormuş meğersem,azizim çok yorgunum çoook.Ah canım benim ben de seni özledim ama çok giremiyorum son zamanlar tatil falan derken koşturmacalı bir dönemdeyim gene.. okullar açılınca eski formuma dönerim :)
Senin menülerin zaten çok güzel(haddimemi zaten yorum yapmakBugunku menum
@tuzsuz_ruh K klbk33
09:00_ 1 adet wasa(tt ekmek kurusu), 2yl kadar suze peynirve icinde bolca sebze.
10:00_ 1 fincan sutlu kahve
11:00_ 1 kase sekersiz kuru meyveli sutlu karisim.
12:30_ 1kucuk peynirli omlet borek gibi yapilmis, 5 yk kadarkirmizi et, salata, 3yk kadar pirinc haslama.
15:00_ 1 adet sekersiz bol hindistan cevizli kurabiye.(kucucuktu ama cok lezzetliydi himm)
17:00_ 1kase sebze yemegi icinde haslanmis yumurta vardi.
Su:2.5 lt
4 fincan bitki cayi
1 fincan kafeinsiz kahve
Kolay gelsin canım kış günü niye girdin o kadar derin temizliğe benim evde istiyor ama bahara artık boya işi de var çünkü. temizlik biten kadar düzen filan kalmıyor ama normal canım sıkılma çok iyi gidiyorsun toparlarsın senDeryacım ya kesinlikle haklısın ama bu sıralar çok zordayım annemde yok evin dönemlik temizliğini yaptım 4 gündür perdelerden halılara kadar elden geçti.Yoruldum yoruluncada menüme dikkat edemedim,bilmiyorum çok zor oluyor şuan benim için eksi çıkarsam yarın tek nedeni çok yorulmamdan dolayı,doğru dürüst oturamıyorum yerime
Anlıyorum canım bende aslında senin gibiyim hatta 2 kere menü yazamadım sanırsam.Niye böyle olduki güya dinlenecektik tatilde,tatil olmuyormuş meğersem,azizim çok yorgunum çoook.Sen neler yapıyorsun,tatile mi gittiniz,ne güzel ,benim yerime de gez arkadaşım.Yokluğun hissediliyor dostum
Senin menülerin zaten çok güzel(haddimemi zaten yorum yapmak)Afiyet bal şeker olsun Deryacım
@tuzsuz_ruh evet kaptanım ya çok zorlanıyorum,üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?