Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Iyi gezmeler canim, aman gzerken kilo alma sakin.
Sağol canım neyseki annemde diyetisyene başlamış :)
Sagol canim benim iyiyim. Sukur bu aralar eksileri bol bol gormeye baslayim, keyfim yerinde :)
Sen nasilsin? Nasil geciyor tatilin? Ohh ne guzel gezmelerdesin.
Oh çok sevindim canım.bende iyiyim çok şükür sömestr girince evde durmadık bizimkiler hepsi dışarda ondan gezmekte mecburiyet oluyo:)

Guzel olmus canim menun. Umarim aksami da hafif gecirirsin. Bitki cayinin karisimi cok guzelmis.

Sağol canım neyseki annemde diyetisyene başlamış :)

Oh çok sevindim canım.bende iyiyim çok şükür sömestr girince evde durmadık bizimkiler hepsi dışarda ondan gezmekte mecburiyet oluyo:)
Ohh anne kiz ne guzel kilo verirsiniz simdi

Bugunku menum
@tuzsuz_ruh K klbk33
09:00_ 1 adet wasa(tt ekmek kurusu), 2yl kadar suze peynirve icinde bolca sebze.
10:00_ 1 fincan sutlu kahve
11:00_ 1 kase sekersiz kuru meyveli sutlu karisim.
12:30_ 1kucuk peynirli omlet borek gibi yapilmis, 5 yk kadarkirmizi et, salata, 3yk kadar pirinc haslama.
15:00_ 1 adet sekersiz bol hindistan cevizli kurabiye.(kucucuktu ama cok lezzetliydi himm)
17:00_ 1kase sebze yemegi icinde haslanmis yumurta vardi.

Su:2.5 lt
4 fincan bitki cayi
1 fincan kafeinsiz kahve

İnşallah canım annem çok kilolu onun adına gerçekten çok sevindim bende şu hastalıklar ve mecburi hareketsizlik yüzünden çok ağır veriyorum ama sabrın sonu selametmiş dimi :)
Cok sevindim canim annenin adina. Onemli olan karar vermek. Baslamak. Er ya da gec verir kilolari.
Aman kimseye faydasi yok su kilolarin. Sirf zarar.

Yaa nasıl yapcaz hadi yarın sabah eczane de filan gidip tartılırım da haftaya cuma da köyde olcam orda zor bide evdekiyle aynı olmaz heralde
Ama annen madem diyete baslamis bir baskulu olmasi lazim yoksa eger super bir hediye olur bence.

Tuh canim kotu olmus.
Ama bugun dikkat ettiysen belki erimistir.

Menum Kızlar
14.30
Ancak hastaneden çıktım
1 kk suzme peynir biraz beyaz peynir
Azcık tel peyniri
3 zeytin 2yeşil zeytin
1tt kuymak
1 ceviz biraz domatez salatalık maydanoz
Açık şekersiz çay
1 kayısı beş çiğ badem 1 yk kıymalı menemen

Kahvaltı ya davetliydim hiç hamur işi yemedim
Ara 16 00
1 fincan kahve çikolata yemedim

17.30
Bol açık limonlu çay beşçiğ badem 1 kayısı yaş pasta mis gibiydi yemedim

19.00 akşam yemeği
1 bardak ayran Biraz tavuk göğsü başka birşey yemedim

Su iki lt spor 6. 017 adım

Menü kızlar
Sabah
1 diyet bar
1 büyük cappuccino

Ara: 1 bardak kefir ve 10 badem

Öğle: yumurtalı ıspanak
Salata
1 dilim ekmek

Ara: yeşil çay ve mandalina

Akşam: 1 kase tavuklu salata (1/2 avokado, bol yeşillik ve domates)
1 kase yoğurt

Su: 3l
Spor: 45dk pilates

Bugüne biraz hafif geçirmeye çalıştım kızlar yarın tartı günü malum

*** 4. Takım 606. Etap ***

DeryaOnDiet (67.9///%)
tomrs (57.4///%)
stitch (66.9///%)
matilda34 (75.0///%)
bildirimde bulunmadı, yuzdesi ikiye bolunecek
harpy (70.7///%)
selinbs (64.5///%)
kaju (63.1///%)
Aomine Daiki (61.0///%)

4. Takım ortalaması:

Canfeb (65.8///%)
biricik1272 (84.7///%)

Canim benim bak ne guzel kilo verdin dikkat et sakin geri alma. Canin cok isterse 1 tatli kasigi ye cikolata. Sonra su ic kahve ic. Belki sonra canin daha fazla istemez.
Bu arada su ekmek ustune surme cikolatalari eve hic almamak en iyisi bence.
Deryacım ya kesinlikle haklısın ama bu sıralar çok zordayım annemde yok evin dönemlik temizliğini yaptım 4 gündür perdelerden halılara kadar elden geçti.Yoruldum yoruluncada menüme dikkat edemedim,bilmiyorum çok zor oluyor şuan benim için eksi çıkarsam yarın tek nedeni çok yorulmamdan dolayı,doğru dürüst oturamıyorum yerime
Ah canım benim ben de seni özledim ama çok giremiyorum son zamanlar tatil falan derken koşturmacalı bir dönemdeyim gene.. okullar açılınca eski formuma dönerim :)
Anlıyorum canım bende aslında senin gibiyim hatta 2 kere menü yazamadım sanırsam.Niye böyle olduki güya dinlenecektik tatilde,tatil olmuyormuş meğersem,azizim çok yorgunum çoook.Sen neler yapıyorsun,tatile mi gittiniz,ne güzel ,benim yerime de gez arkadaşım.Yokluğun hissediliyor dostum
Senin menülerin zaten çok güzel(haddimemi zaten yorum yapmak )Afiyet bal şeker olsun Deryacım
@tuzsuz_ruh evet kaptanım ya çok zorlanıyorum,üzgünüm

Menüm (dünkü)
8.00 : 1 bardak ılık limonlu su
10.00 : bir dilimden tost (çok küçük)
12.00 : h. patates,1 h.yumurta , 1dilim peynir,5 zeytin
14.00 : 1 kase yoğurt , 1 t.k keten t.,1 t.k bal ,yarım portakal
16.00 : lahana , 2 ceviz, 8 badem
18.00 : 5 s.k karnabahar , 2 dilim h. göğsü, 4-6 tane patates
Su 3lt spor ev işleri

Kolay gelsin canım kış günü niye girdin o kadar derin temizliğe benim evde istiyor ama bahara artık boya işi de var çünkü. temizlik biten kadar düzen filan kalmıyor ama normal canım sıkılma çok iyi gidiyorsun toparlarsın sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…