Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bugünkü menüm (hastanedeydim kahvaltıyı geç yapmak zorunda kaldım)
8.00 : 1 .bardak ılık limonlu su
12.00 : yarım açma ,çeyrek simit ,1 h. yumurta ,1 dilim peynir , 5 zeytin, 1 fincan sütlü kahve
18.30 : 1 tabak noğut ,3 y.k pilav, 1 b.ayran
20.00 : yarım avuç (20 tane kadar) antep fıstığı, yarım küççük kase sakızlı puding
Su 3lt

Ya babam kedi getirdi onlar her yere girdiler, bide halılar zaten verdiğim yerden güzel temizlenmiş gelmemişti,halılar kötüydü yani.matilda canım çok yoruldum ya,inan bi taraftan çocuk üstüme yapışıyor bir yandan ev işi yapılması lazım,yemek yap çamaşır ser topla derken ben bittim ya,bi yandan annem gelmeyebilirim ev taşıyacaklar,uzun sürer sen çocuk için birilerini bul geçici diyor.Ona ayrı canım sıkıldı.Sanıyorki öyle deyince hemen oluyor.ha bide geçici olacakmış kim kabul eder,bi taraftan annem evdeki düzenimi tamamen altüst etmiş onu raya sokmaya çalışıyorum ama sanki hiç birşeyi beceremiyorum,henüz bakıcıda bulamadım,moralim çok bozuk,amaan öyle işte boşver

Ama kaptişim senin de bi dediğin bi dediğini tutmuyor yaw.. sen demedin mi 1 dlm börek yiye bilirsin, lahmacun küçükse 2 tane ye diyen.. işte börek yarım, lahmacun 1.5 dediğinde az yedim yani

Eşimin ailesini ziyarete geldik canım. Valla hepinizin yerine geziyorum yiyorum hiç sorma bugün dağa çıkıp kızakla kaydık hayatımda kızakla hiç kaymamıştım çok manyak bi deneyim oldu kızağı tepeye çıkartırken bayağı kalori yaktığımı düşünüyorum ama sonra yarım sucuk ekmekle boşluğu hemen doldurdum menülerim seninkine benzedi bu hafta kaptişim beni dövecek, işin kötüsü ben emzirmiyorum da

Ah canım yaa çok üzüldüm annenin olayına i şallah en kısa zamamda bulabilirsin kafana uygun düzgün bi bakıcı..

canım ya ne güzel anletmışsın gözümün önünde canlandı valla,ne güzel eğlen tatlım.Yakmışsındır ya karda yürümek hele bide yokuş çıkmak çok zorluyor insanı,napalım ya tatilin suçu bizim değilTuzsuz ruh beni sopayla değil terlikle oklavayla dövecek artık eline ne geçirirse dövecek ama 2 gündür dikkat etmeye çalışıyorum ama illa kaçamağım oluyor.Kaç gün daha oradasınız,peki sen daha ne kadar anasını ağlatacaksın menülerin

Aslında benim suçum yok bi yere gidiyoruz o yere özel bişeey var ama ben o yere bi daha hiç gitmeyebilirim o zaman yemek zorunda hissediyorum. Çarşamba sabahı istanbula döneceğiz. O zamana kadar bu tür menüler görmeniz mümkün

Naapacan kuzum hep öyle bende ne varsa dayanamam yerdim heralde,çünkü bir daha taaa yazın gidiyoruz memleketlere, fırsatı değerlendiriyoruz bulunca,afiyet bal şeker olsun kuzum,bol bol hareket et belki aksine eksiler bile olabilir tartıda.Olmazsada koca bir dönem var inaşşla hallederiz beyaw,anam kaptanlar bunları okuyunca ne diyecekler acep
Ah canım yaa çok üzüldüm annenin olayına i şallah en kısa zamamda bulabilirsin kafana uygun düzgün bi bakıcı..
valla zor görünüyor kimse istemiyor,yaz olsa olurdu da şimdi herkes bir işe başlamış boş olan yok,isteyende genelde geçici istemiyor sürekli istiyor yani annem gelse bile o da devam edecek.(gerçi tek bir aday bile daha bulamadıkki geçici ya da sürekli olmasını konuşalım )Allah yardımcımız olsun ne diyeyim sağol canım,ben yatıyorum fıstık senide öpyorum

Cok guzel canim menun. Iradene saglik

Cok guzel olmus canim. Tam persembeye uygun.

Canim ya cok yorulmussun. Ellerine kollarina saglik. O cikolatayi eritmissindir sen zaten. Ben oturdugum yerden yiyip duruyorum , sen masallah hic yerinde oturmamissin. Menulerin guzeldi bence yarin eksi geleceksin

Cok guzel canim. Hem de saglikli bir menu. Afiyet olsun.
Haftaya menu soylemiyorum disarda yiyecegimiz icin, simdiden dusunmeye basladim. Ben de senin gibi badem ceviz filan atisyirayim aralarda. Hem acligi azaltir hem saglikli yag.

Gecmis olsun canim. Kontrol mu yoksa biri mi hasta?

*** 4. Takım 606. Etap ***

DeryaOnDiet (67.9///%)
tomrs (57.4///%)
stitch (66.9///%)
matilda34 (75.0///%) 1 kez bildirimde bulunmadı
harpy (70.7///%)
selinbs (64.5///%)
kaju (63.1///%)
Aomine Daiki (61.0///%)

4. Takım ortalaması: %

Canfeb (65.8///%)
biricik1272 (84.7///%)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…