Ya babam kedi getirdi onlar her yere girdilerKolay gelsin canım kış günü niye girdin o kadar derin temizliğe benim evde istiyor ama bahara artık boya işi de var çünkü. temizlik biten kadar düzen filan kalmıyor ama normal canım sıkılma çok iyi gidiyorsun toparlarsın sen
Afiyet olsun güzel menü
Koruma menüsü olmasın ya bi tık sıksanız kendinizi kilo verseniz gerisi gelsin diye uğraşacak saldıracaksınız yapmayın kendinize yoruyorsunuz bıkıyorsunuz bir gayret zor değil
Ne güzel bir gelinden bunları duymak benim asla olamayacağım bir durum kendisi karşıda insan iyiyse düşünceliyse kıymetini bilin diyebiliyorum sadece maşallah çiğ de olsa 800 gram çok bence hadi en çok 500 olsun temizlenince 400 kalır o ideal
Ah ben olacaktım senin yanında o menüleri hazırlayan nasıl hem doyar hem kilo verirdin afiyet olsun
Ben seve seve döverim döveyim mi:)))
Kaçamaktan sayılmaz menü güzel birde saatleri görsek daha iyi olacak afiyet olsun
En güzeli yeme bol su hatta tarçınlı su iç
Hala aynı kilodaysan öperim seni gel en son beş kilo daha ver en azından 70 ol
Kovmakkk derken şikayetçi olan var mı ha bir şeyden şikayetçiyim kaçamaklarrrr
Yaaaa lisabella sağolsun cano sürpriz yapmış bana
Okuyorum okuyorum dedim bu menü kimin bir de baktım sennnn şok oldum şokkkk misafirlik menüsü de az ipin ucu kaçmaya başlamış sanki lütfen dikkat et takımımız yüzdemiZzz
Afiyet olsun menü güzel arabaya gelince oluyor dert etme bende yeni bir araba aldık ilk defa kullanırken eşimin gözünün önünde aynı şeyi yaptım ufak bir çizikle kurtardık ama şükür can sağlığı ne yapalım
Yaaaaa lütfen bu kadar iyi giderken olmamalı böyle son bir hamle kaldı sık kendini bitir sonra korumaya geç
Afiyet olsun güzel yine menü
senin bikini giyip fazlalık çıkacak yerin varda ben mi bilmiyorum acaba şaşırmış olabilirmisin sennnnnnn
Oyyy geldiğin menülere geri döndük kaju full karbon olmuş
Sabit olma artık son kiloyu ver
Pizza ve ekmek olmamış malesef protein arıyor gözlerim yoğurt yumurta nerdeeeee
afiyet olsun canım
Deryacım ya kesinlikle haklısın ama bu sıralar çok zordayım annemde yok evin dönemlik temizliğini yaptım 4 gündür perdelerden halılara kadar elden geçti.Yoruldum yoruluncada menüme dikkat edemedim,bilmiyorum çok zor oluyor şuan benim için eksi çıkarsam yarın tek nedeni çok yorulmamdan dolayı,doğru dürüst oturamıyorum yerime
Anlıyorum canım bende aslında senin gibiyim hatta 2 kere menü yazamadım sanırsam.Niye böyle olduki güya dinlenecektik tatilde,tatil olmuyormuş meğersem,azizim çok yorgunum çoook.Sen neler yapıyorsun,tatile mi gittiniz,ne güzel ,benim yerime de gez arkadaşım.Yokluğun hissediliyor dostum
Senin menülerin zaten çok güzel(haddimemi zaten yorum yapmak)Afiyet bal şeker olsun Deryacım
@tuzsuz_ruh evet kaptanım ya çok zorlanıyorum,üzgünüm
Ya babam kedi getirdi onlar her yere girdiler, bide halılar zaten verdiğim yerden güzel temizlenmiş gelmemişti,halılar kötüydü yani.matilda canım çok yoruldum ya,inan bi taraftan çocuk üstüme yapışıyor bir yandan ev işi yapılması lazım,yemek yap çamaşır ser topla derken ben bittim ya,bi yandan annem gelmeyebilirim ev taşıyacaklar,uzun sürer sen çocuk için birilerini bul geçici diyor.Ona ayrı canım sıkıldı.Sanıyorki öyle deyince hemen oluyor.ha bide geçici olacakmış kim kabul eder,bi taraftan annem evdeki düzenimi tamamen altüst etmiş onu raya sokmaya çalışıyorum ama sanki hiç birşeyi beceremiyorum,henüz bakıcıda bulamadım,moralim çok bozuk,amaan öyle işte boşver
canım ya ne güzel anletmışsın gözümün önünde canlandı valla,ne güzel eğlen tatlım.Yakmışsındır ya karda yürümek hele bide yokuş çıkmak çok zorluyor insanı,napalım ya tatilin suçu bizim değilEşimin ailesini ziyarete geldik canım. Valla hepinizin yerine geziyorum yiyorum hiç sormabugün dağa çıkıp kızakla kaydık hayatımda kızakla hiç kaymamıştım çok manyak bi deneyim oldu kızağı tepeye çıkartırken bayağı kalori yaktığımı düşünüyorum ama sonra yarım sucuk ekmekle boşluğu hemen doldurdum menülerim seninkine benzedi bu hafta kaptişim beni dövecek, işin kötüsü ben emzirmiyorum da
canım ya ne güzel anletmışsın gözümün önünde canlandı valla,ne güzel eğlen tatlım.Yakmışsındır ya karda yürümek hele bide yokuş çıkmak çok zorluyor insanı,napalım ya tatilin suçu bizim değilTuzsuz ruh beni sopayla değil terlikle oklavayla dövecek artık eline ne geçirirse dövecek ama 2 gündür dikkat etmeye çalışıyorum ama illa kaçamağım oluyor.Kaç gün daha oradasınız,peki sen daha ne kadar anasını ağlatacaksın menülerin
Naapacan kuzum hep öyle bende ne varsa dayanamam yerdim heralde,çünkü bir daha taaa yazın gidiyoruz memleketlere, fırsatı değerlendiriyoruz bulunca,afiyet bal şeker olsun kuzum,bol bol hareket et belki aksine eksiler bile olabilir tartıda.Olmazsada koca bir dönem var inaşşla hallederiz beyaw,anam kaptanlar bunları okuyunca ne diyecekler acepAslında benim suçum yok bi yere gidiyoruz o yere özel bişeey var ama ben o yere bi daha hiç gitmeyebilirim o zaman yemek zorunda hissediyorum. Çarşamba sabahı istanbula döneceğiz. O zamana kadar bu tür menüler görmeniz mümkün
valla zor görünüyor kimse istemiyor,yaz olsa olurdu da şimdi herkes bir işe başlamış boş olan yok,isteyende genelde geçici istemiyor sürekli istiyor yani annem gelse bile o da devam edecek.(gerçi tek bir aday bile daha bulamadıkki geçici ya da sürekli olmasını konuşalımAh canım yaa çok üzüldüm annenin olayına i şallah en kısa zamamda bulabilirsin kafana uygun düzgün bi bakıcı..
Cok gecmis olsun canim.Benim de önce ödem varmış sonradan kıkırdak çurumuş ameliyat oldum ve ağrım yine var
Anladim canimDiyetisyenin muayenesi zaten evin karşısında :)pek ihtiyacı yok yani
Cok guzel canim menun. Iradene saglikMenum Kızlar
14.30
Ancak hastaneden çıktım
1 kk suzme peynir biraz beyaz peynir
Azcık tel peyniri
3 zeytin 2yeşil zeytin
1tt kuymak
1 ceviz biraz domatez salatalık maydanoz
Açık şekersiz çay
1 kayısı beş çiğ badem 1 yk kıymalı menemen
Kahvaltı ya davetliydim hiç hamur işi yemedim
Ara 16 00
1 fincan kahveçikolata yemedim
17.30
Bol açık limonlu çay beşçiğ badem 1 kayısıyaş pasta mis gibiydi yemedim
19.00 akşam yemeği
1 bardak ayran Biraz tavuk göğsübaşka birşey yemedim
Su iki lt spor 6. 017 adım
Cok guzel olmus canim. Tam persembeye uygun.Menü kızlar
Sabah
1 diyet bar
1 büyük cappuccino
Ara: 1 bardak kefir ve 10 badem
Öğle: yumurtalı ıspanak
Salata
1 dilim ekmek
Ara: yeşil çay ve mandalina
Akşam: 1 kase tavuklu salata (1/2 avokado, bol yeşillik ve domates)
1 kase yoğurt
Su: 3l
Spor: 45dk pilates
Bugüne biraz hafif geçirmeye çalıştım kızlar yarın tartı günü malum
SuperrBu sabahki kilom 63.5’ti kızlar. Yani - 1kg gitmiş en azından. Yarin sabah zamanında yetişemezsem bildirim için kendimi garantiye almış olayım
Canim ya cok yorulmussun. Ellerine kollarina saglik. O cikolatayi eritmissindir sen zaten. Ben oturdugum yerden yiyip duruyorum , sen masallah hic yerinde oturmamissin. Menulerin guzeldi bence yarin eksi geleceksinDeryacım ya kesinlikle haklısın ama bu sıralar çok zordayım annemde yok evin dönemlik temizliğini yaptım 4 gündür perdelerden halılara kadar elden geçti.Yoruldum yoruluncada menüme dikkat edemedim,bilmiyorum çok zor oluyor şuan benim için eksi çıkarsam yarın tek nedeni çok yorulmamdan dolayı,doğru dürüst oturamıyorum yerime
Anlıyorum canım bende aslında senin gibiyim hatta 2 kere menü yazamadım sanırsam.Niye böyle olduki güya dinlenecektik tatilde,tatil olmuyormuş meğersem,azizim çok yorgunum çoook.Sen neler yapıyorsun,tatile mi gittiniz,ne güzel ,benim yerime de gez arkadaşım.Yokluğun hissediliyor dostum
Senin menülerin zaten çok güzel(haddimemi zaten yorum yapmak)Afiyet bal şeker olsun Deryacım
@tuzsuz_ruh evet kaptanım ya çok zorlanıyorum,üzgünüm
Cok guzel canim. Hem de saglikli bir menu. Afiyet olsun.Menüm (dünkü)
8.00 : 1 bardak ılık limonlu su
10.00 : bir dilimden tost (çok küçük)
12.00 : h. patates,1 h.yumurta , 1dilim peynir,5 zeytin
14.00 : 1 kase yoğurt , 1 t.k keten t.,1 t.k bal ,yarım portakal
16.00 : lahana , 2 ceviz, 8 badem
18.00 : 5 s.k karnabahar , 2 dilim h. göğsü, 4-6 tane patates
Su 3lt spor ev işleri
Gecmis olsun canim. Kontrol mu yoksa biri mi hasta?Bugünkü menüm (hastanedeydim kahvaltıyı geç yapmak zorunda kaldım)
8.00 : 1 .bardak ılık limonlu su
12.00 : yarım açma ,çeyrek simit ,1 h. yumurta ,1 dilim peynir , 5 zeytin, 1 fincan sütlü kahve
18.30 : 1 tabak noğut ,3 y.k pilav, 1 b.ayran
20.00 : yarım avuç (20 tane kadar) antep fıstığı, yarım küççük kase sakızlı puding
Su 3lt
Gunaydin canm.hayırlı Cuma lar. InsGünaydın kızlar..
Hayırlı Cumalar
Bol eksili bir gün olsun İnşaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?