Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

*** 4. Takım 606. Etap ***

DeryaOnDiet (67.9///%)
tomrs (57.4///%)
stitch (66.9///%)
matilda34 (75.0///%) 1 kez bildirimde bulunmadı
harpy (70.7/70.7/0/%0)
selinbs (64.5///%)
kaju (63.1///%)
Aomine Daiki (61.0///%)

4. Takım ortalaması: %

Canfeb (65.8///%)
biricik1272 (84.7///%)

İyi bari en azından artı Yok haftaya çarşambaya kadar da böyle yapmaya çalış canım emek emek verdin geri alma

Afiyet olsun güzel menü
Afiyet olsun ama sabah kahvaltı Aradı gözüm çok hafif bir gün olmuş
Bu sabahki kilom 63.5’ti kızlar. Yani - 1kg gitmiş en azından. Yarin sabah zamanında yetişemezsem bildirim için kendimi garantiye almış olayım
Süperrrrrr
Vayyyy sen bu işi becereceksin kızzzzzz teşekkür ederim mantıgı anlamışsın süperrrr
zorlanma bu kadar az kalmışken sen bu kadar başarabiliyorsun bak son bir adım sonra bitecek işte ne güzel bitiyor çok kısa sürede gitti ne varsa şimdi pes etmeye değer mi

Şu patatese takmış durumdasın bu ara önce kurabiyeler sonra çikolatalar şimdi patates
oyyy hemde Perşembe tam kesmedik tammm

E annen de şimdi böyle bişey mi denir hemde geçici oldu mu şimdi nasıl bulunacak ha deyince bakıcı
Tamam dedim de ne dedim ben bak bakalım bir daha yanında ayran bol salata ye başka şeyler yeme dedim sen bir buçuk lahmacun artı kereviz bişeyler bişeyler hakkaten kajuya benzedi menüler sen ona bakma emziriyor veriyor kendisi bide ne güzel gitmiş spor yapmış üç kalori yakmış oturmuş sucuk ekmek yemiş dövmeyim de napayım
Döveyim dimi bak kendini biliyorsun ne güzel dayaklık menüler olduğunu da biliyorsun yine de yapıyorsun
Börek özel bişey mi acaba yaşadığın şehirde Yok mu kalmamış mı
Ne desem acaba bu yukarıdaki mesaja elinde sopayla bekleyen emojiiiii :)))
bugün herkesler pek hamarat iki liste hazırlanmış seç beğen allll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…