- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
İzne ayrılabiliyorsun canımYaa nasıl yapcaz hadi yarın sabah eczane de filan gidip tartılırım da haftaya cuma da köyde olcam orda zor bide evdekiyle aynı olmaz heralde
İyi bari en azından artı Yok haftaya çarşambaya kadar da böyle yapmaya çalış canım emek emek verdin geri alma*** 4. Takım 606. Etap ***
DeryaOnDiet (67.9///%)
tomrs (57.4///%)
stitch (66.9///%)
matilda34 (75.0///%) 1 kez bildirimde bulunmadı
harpy (70.7/70.7/0/%0)
selinbs (64.5///%)
kaju (63.1///%)
Aomine Daiki (61.0///%)
4. Takım ortalaması: %
Canfeb (65.8///%)
biricik1272 (84.7///%)
Ayyy bitti bişey kalmadı yahuuuuGeçen hafta kilom 57.4
Bu hafta 56.5Eki Görüntüle 2228474
Aynen kaptan ins ins az kaldı. Teşekkür ederimAyyy bitti bişey kalmadı yahuuuu
Afiyet olsun güzel menüMenum Kızlar
14.30
Ancak hastaneden çıktım
1 kk suzme peynir biraz beyaz peynir
Azcık tel peyniri
3 zeytin 2yeşil zeytin
1tt kuymak
1 ceviz biraz domatez salatalık maydanoz
Açık şekersiz çay
1 kayısı beş çiğ badem 1 yk kıymalı menemen
Kahvaltı ya davetliydim hiç hamur işi yemedim
Ara 16 00
1 fincan kahveçikolata yemedim
17.30
Bol açık limonlu çay beşçiğ badem 1 kayısıyaş pasta mis gibiydi yemedim
19.00 akşam yemeği
1 bardak ayran Biraz tavuk göğsübaşka birşey yemedim
Su iki lt spor 6. 017 adım
Afiyet olsun ama sabah kahvaltı Aradı gözüm çok hafif bir gün olmuşMenü kızlar
Sabah
1 diyet bar
1 büyük cappuccino
Ara: 1 bardak kefir ve 10 badem
Öğle: yumurtalı ıspanak
Salata
1 dilim ekmek
Ara: yeşil çay ve mandalina
Akşam: 1 kase tavuklu salata (1/2 avokado, bol yeşillik ve domates)
1 kase yoğurt
Su: 3l
Spor: 45dk pilates
Bugüne biraz hafif geçirmeye çalıştım kızlar yarın tartı günü malum
SüperrrrrrBu sabahki kilom 63.5’ti kızlar. Yani - 1kg gitmiş en azından. Yarin sabah zamanında yetişemezsem bildirim için kendimi garantiye almış olayım
Vayyyy sen bu işi becereceksin kızzzzzz teşekkür ederim mantıgı anlamışsın süperrrr*** 4. Takım 606. Etap ***
DeryaOnDiet (67.9///%)
tomrs (57.4///%)
stitch (66.9///%)
matilda34 (75.0///%) bildirimde bulunmadı, yuzdesi ikiye bolunecek
harpy (70.7///%)
selinbs (64.5///%)
kaju (63.1///%)
Aomine Daiki (61.0///%)
4. Takım ortalaması:
Canfeb (65.8///%)
biricik1272 (84.7///%)
zorlanma bu kadar az kalmışken sen bu kadar başarabiliyorsun bak son bir adım sonra bitecek işte ne güzel bitiyor çok kısa sürede gitti ne varsa şimdi pes etmeye değer miDeryacım ya kesinlikle haklısın ama bu sıralar çok zordayım annemde yok evin dönemlik temizliğini yaptım 4 gündür perdelerden halılara kadar elden geçti.Yoruldum yoruluncada menüme dikkat edemedim,bilmiyorum çok zor oluyor şuan benim için eksi çıkarsam yarın tek nedeni çok yorulmamdan dolayı,doğru dürüst oturamıyorum yerime
Anlıyorum canım bende aslında senin gibiyim hatta 2 kere menü yazamadım sanırsam.Niye böyle olduki güya dinlenecektik tatilde,tatil olmuyormuş meğersem,azizim çok yorgunum çoook.Sen neler yapıyorsun,tatile mi gittiniz,ne güzel ,benim yerime de gez arkadaşım.Yokluğun hissediliyor dostum
Senin menülerin zaten çok güzel(haddimemi zaten yorum yapmak)Afiyet bal şeker olsun Deryacım
@tuzsuz_ruh evet kaptanım ya çok zorlanıyorum,üzgünüm
Şu patatese takmış durumdasın bu ara önce kurabiyeler sonra çikolatalar şimdi patatesMenüm (dünkü)
8.00 : 1 bardak ılık limonlu su
10.00 : bir dilimden tost (çok küçük)
12.00 : h. patates,1 h.yumurta , 1dilim peynir,5 zeytin
14.00 : 1 kase yoğurt , 1 t.k keten t.,1 t.k bal ,yarım portakal
16.00 : lahana , 2 ceviz, 8 badem
18.00 : 5 s.k karnabahar , 2 dilim h. göğsü, 4-6 tane patates
Su 3lt spor ev işleri
oyyy hemde Perşembe tam kesmedik tammmBugünkü menüm (hastanedeydim kahvaltıyı geç yapmak zorunda kaldım)
8.00 : 1 .bardak ılık limonlu su
12.00 : yarım açma ,çeyrek simit ,1 h. yumurta ,1 dilim peynir , 5 zeytin, 1 fincan sütlü kahve
18.30 : 1 tabak noğut ,3 y.k pilav, 1 b.ayran
20.00 : yarım avuç (20 tane kadar) antep fıstığı, yarım küççük kase sakızlı puding
Su 3lt
E annen de şimdi böyle bişey mi denir hemde geçici oldu mu şimdi nasıl bulunacak ha deyince bakıcıYa babam kedi getirdi onlar her yere girdiler, bide halılar zaten verdiğim yerden güzel temizlenmiş gelmemişti,halılar kötüydü yani.matilda canım çok yoruldum ya,inan bi taraftan çocuk üstüme yapışıyor bir yandan ev işi yapılması lazım,yemek yap çamaşır ser topla derken ben bittim ya,bi yandan annem gelmeyebilirim ev taşıyacaklar,uzun sürer sen çocuk için birilerini bul geçici diyor.Ona ayrı canım sıkıldı.Sanıyorki öyle deyince hemen oluyor.ha bide geçici olacakmış kim kabul eder,bi taraftan annem evdeki düzenimi tamamen altüst etmiş onu raya sokmaya çalışıyorum ama sanki hiç birşeyi beceremiyorum,henüz bakıcıda bulamadım,moralim çok bozuk,amaan öyle işte boşver
Tamam dedim de ne dedim ben bak bakalım bir daha yanında ayran bol salata ye başka şeyler yeme dedim sen bir buçuk lahmacun artı kereviz bişeyler bişeyler hakkaten kajuya benzedi menüler sen ona bakma emziriyor veriyor kendisi bide ne güzel gitmiş spor yapmış üç kalori yakmış oturmuş sucuk ekmek yemiş dövmeyim de napayımAma kaptişim senin de bi dediğin bi dediğini tutmuyor yaw.. sen demedin mi 1 dlm börek yiye bilirsin, lahmacun küçükse 2 tane ye diyen.. işte börek yarım, lahmacun 1.5 dediğinde az yedim yani
Eşimin ailesini ziyarete geldik canım. Valla hepinizin yerine geziyorum yiyorum hiç sormabugün dağa çıkıp kızakla kaydık hayatımda kızakla hiç kaymamıştım çok manyak bi deneyim oldu kızağı tepeye çıkartırken bayağı kalori yaktığımı düşünüyorum ama sonra yarım sucuk ekmekle boşluğu hemen doldurdum menülerim seninkine benzedi bu hafta kaptişim beni dövecek, işin kötüsü ben emzirmiyorum da
Döveyim dimi bak kendini biliyorsun ne güzel dayaklık menüler olduğunu da biliyorsun yine de yapıyorsuncanım ya ne güzel anletmışsın gözümün önünde canlandı valla,ne güzel eğlen tatlım.Yakmışsındır ya karda yürümek hele bide yokuş çıkmak çok zorluyor insanı,napalım ya tatilin suçu bizim değilTuzsuz ruh beni sopayla değil terlikle oklavayla dövecek artık eline ne geçirirse dövecek ama 2 gündür dikkat etmeye çalışıyorum ama illa kaçamağım oluyor.Kaç gün daha oradasınız,peki sen daha ne kadar anasını ağlatacaksın menülerin
Börek özel bişey mi acaba yaşadığın şehirde Yok mu kalmamış mıAslında benim suçum yok bi yere gidiyoruz o yere özel bişeey var ama ben o yere bi daha hiç gitmeyebilirim o zaman yemek zorunda hissediyorum. Çarşamba sabahı istanbula döneceğiz. O zamana kadar bu tür menüler görmeniz mümkün
Ne desem acaba bu yukarıdaki mesaja elinde sopayla bekleyen emojiiiii :)))Naapacan kuzum hep öyle bende ne varsa dayanamam yerdim heralde,çünkü bir daha taaa yazın gidiyoruz memleketlere, fırsatı değerlendiriyoruz bulunca,afiyet bal şeker olsun kuzum,bol bol hareket et belki aksine eksiler bile olabilir tartıda.Olmazsada koca bir dönem var inaşşla hallederiz beyaw,anam kaptanlar bunları okuyunca ne diyecekler acep
valla zor görünüyor kimse istemiyor,yaz olsa olurdu da şimdi herkes bir işe başlamış boş olan yok,isteyende genelde geçici istemiyor sürekli istiyor yani annem gelse bile o da devam edecek.(gerçi tek bir aday bile daha bulamadıkki geçici ya da sürekli olmasını konuşalım)Allah yardımcımız olsun ne diyeyim sağol canım,ben yatıyorum fıstık senide öpyorum
bugün herkesler pek hamarat iki liste hazırlanmış seç beğen allll*** 4. Takım 606. Etap ***
DeryaOnDiet (67.9///%)
tomrs (57.4///%)
stitch (66.9///%)
matilda34 (75.0///%) 1 kez bildirimde bulunmadı
harpy (70.7///%)
selinbs (64.5///%)
kaju (63.1///%)
Aomine Daiki (61.0///%)
4. Takım ortalaması: %
Canfeb (65.8///%)
biricik1272 (84.7///%)
Tamamdır farklı olsa artı çıkardın zatenBildirim
Geçen hafta: 70.7
Bu hafta: 70.7
Fark: 0
Oran: 0
Tartı faklı ama elimdeki rakam bu bilemiyorum..
Eki Görüntüle 2228476
Tebrikler canim. Super.Geçen hafta 65.8
Güncel 65.1
Fark 0.7
Yüzde 1.06
Harikasin canim. Cok az kaldi hedefe.Geçen hafta kilom 57.4
Bu hafta 56.5Eki Görüntüle 2228474
Tebrikler canm super iyi gidiyorsun
Teşekkür ederim canm Evet az kaldı.bu halimi çok seviyorum.istediğim kıyafeti giyiyorum artık. Vee yürüyüşlerde nefesin tasmiyorrTebrikler canim. Super.
Harikasin canim. Cok az kaldi hedefe.
Wuuuuu artık listeye hoşgeldin canım süperrrr
gayet iyi tebrik ederim
Teşekkürler kaptanim bende davsan isterimWuuuuu artık listeye hoşgeldin canım süperrrr
gayet iyi tebrik ederim
Saol canım sende tam gaz devam ediyorsun eksilmeyeTebrikler canim. Super.
Harikasin canim. Cok az kaldi hedefe.
Sagol canim, daha yolun basindayim hala, yol uzunTebrikler canm super iyi gidiyorsun
Supersin. Ne guzel.Teşekkür ederim canm Evet az kaldı.bu halimi çok seviyorum.istediğim kıyafeti giyiyorum artık. Vee yürüyüşlerde nefesin tasmiyorr
Sagol canim, hala 1 ay onceki kiloma ersimedim. Insallah yavas yavas olacak.Wuuuuu artık listeye hoşgeldin canım süperrrr
gayet iyi tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?