Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ay canım sen çok bunalmışsın bu kadar üzülme lütfen sana yazık o işler biter mi hiç daha az takmalısın ama bunuda zamanla öğrenirsin canım.bende aynı şeyleri yaşadım benim annem keyfen gelmezdi bide düşün yani zaman herşeyi öğretiyor kafaya tak tak sonra antidepresanlık oluyorsun yapma kendine bunu tamam mı canım

Ay kereviz dediğim yağsız tuzsuz hatta tatsız bişiydi yanında da turşu vardı.. onlara takılacağını düşünmemiştim.. öğlen hele yoğurtla yarım yedim böreği neyse sabit çıktım çok şükür haftaya da sabit olsam bana yeter.
Ayrıca börek el açması, lahmacun da ev yapımıydı, onu yediğimiz aile ortamı da benim kendi ailemle asla yaşayamayacağım bir ortam.. beni bu haftalık mazur gör kaptişim inşallah sabitle bu haftayı da atlatıp kaldığım yerden devam edebilirim..

İnşallah valla bana göre hava hoş canım nasıl verilir kilo ne psikolojilere girilir bildiğim için bir yıl uğraştığım ve sizin iyiliğinizi düşündüğüm için diyorum yoksa aile tabiki önemli ona diyecek bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…