- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Sagol canim, son iki haftadir sukur eksideyim, aman eksi olsun da.
Saol canım sende tam gaz devam ediyorsun eksilmeye
Aaaaa tabiki davşan gelecek merak etmeTeşekkürler kaptanim bende davsan isterim
Yavaş yavaş olacak acele etme yaza kadar mezun ol ver kilolarıSagol canim, hala 1 ay onceki kiloma ersimedim. Insallah yavas yavas olacak.
Ay canım sen çok bunalmışsın bu kadar üzülme lütfen sana yazık o işler biter mi hiç daha az takmalısın ama bunuda zamanla öğrenirsin canım.bende aynı şeyleri yaşadım benim annem keyfen gelmezdi bide düşün yani zaman herşeyi öğretiyor kafaya tak tak sonra antidepresanlık oluyorsun yapma kendine bunu tamam mı canımYa babam kedi getirdi onlar her yere girdiler, bide halılar zaten verdiğim yerden güzel temizlenmiş gelmemişti,halılar kötüydü yani.matilda canım çok yoruldum ya,inan bi taraftan çocuk üstüme yapışıyor bir yandan ev işi yapılması lazım,yemek yap çamaşır ser topla derken ben bittim ya,bi yandan annem gelmeyebilirim ev taşıyacaklar,uzun sürer sen çocuk için birilerini bul geçici diyor.Ona ayrı canım sıkıldı.Sanıyorki öyle deyince hemen oluyor.ha bide geçici olacakmış kim kabul eder,bi taraftan annem evdeki düzenimi tamamen altüst etmiş onu raya sokmaya çalışıyorum ama sanki hiç birşeyi beceremiyorum,henüz bakıcıda bulamadım,moralim çok bozuk,amaan öyle işte boşver
Sağol canım bu iyi oldu çok zor durumda kaldım burda sizide üzmek istemem 2 hafta sonra dönebiliyorum değil miİzne ayrılabiliyorsun canım
Bravo Deryacım çok iyi gidiyorsun ne diyeti uyguluyosun şu anda
Evet bugün tartıldın mı peki 2 hafta sonra döneceksin yüzden 4 e bölünecekSağol canım bu iyi oldu çok zor durumda kaldım burda sizide üzmek istemem 2 hafta sonra dönebiliyorum değil mi
Yok tartılamadım sorun olur muEvet bugün tartıldın mı peki 2 hafta sonra döneceksin yüzden 4 e bölünecek
İşte dörde bölünecek gelince yüzden neyseYok tartılamadım sorun olur mu
Kaçamaklı bir haftamıydı bu hafta acaba canooo
Tamam kaptan ona göre bi yüzdeyle gelmeye çalışıcam bende:)İşte dörde bölünecek gelince yüzden neyse
Afiyet olsun güzel menü
Afiyet olsun ama sabah kahvaltı Aradı gözüm çok hafif bir gün olmuş
Süperrrrrr
Vayyyy sen bu işi becereceksin kızzzzzz teşekkür ederim mantıgı anlamışsın süperrrr
zorlanma bu kadar az kalmışken sen bu kadar başarabiliyorsun bak son bir adım sonra bitecek işte ne güzel bitiyor çok kısa sürede gitti ne varsa şimdi pes etmeye değer mi
Şu patatese takmış durumdasın bu ara önce kurabiyeler sonra çikolatalar şimdi patates
oyyy hemde Perşembe tam kesmedik tammm
E annen de şimdi böyle bişey mi denir hemde geçici oldu mu şimdi nasıl bulunacak ha deyince bakıcı
Tamam dedim de ne dedim ben bak bakalım bir daha yanında ayran bol salata ye başka şeyler yeme dedim sen bir buçuk lahmacun artı kereviz bişeyler bişeyler hakkaten kajuya benzedi menüler sen ona bakma emziriyor veriyor kendisi bide ne güzel gitmiş spor yapmış üç kalori yakmış oturmuş sucuk ekmek yemiş dövmeyim de napayım
Döveyim dimi bak kendini biliyorsun ne güzel dayaklık menüler olduğunu da biliyorsun yine de yapıyorsun
Börek özel bişey mi acaba yaşadığın şehirde Yok mu kalmamış mı
Ne desem acaba bu yukarıdaki mesaja elinde sopayla bekleyen emojiiiii :)))
bugün herkesler pek hamarat iki liste hazırlanmış seç beğen allll
İyi bari en azından artı Yok haftaya çarşambaya kadar da böyle yapmaya çalış canım emek emek verdin geri alma
İnşallah valla bana göre hava hoş canım nasıl verilir kilo ne psikolojilere girilir bildiğim için bir yıl uğraştığım ve sizin iyiliğinizi düşündüğüm için diyorum yoksa aile tabiki önemli ona diyecek bişey yokAy kereviz dediğim yağsız tuzsuz hatta tatsız bişiydi yanında da turşu vardı..onlara takılacağını düşünmemiştim.. öğlen hele yoğurtla yarım yedim böreği neyse sabit çıktım çok şükür haftaya da sabit olsam bana yeter.
Ayrıca börek el açması, lahmacun da ev yapımıydı, onu yediğimiz aile ortamı da benim kendi ailemle asla yaşayamayacağım bir ortam.. beni bu haftalık mazur gör kaptişim inşallah sabitle bu haftayı da atlatıp kaldığım yerden devam edebilirim..
Insallah canim yaza kadar mezun olsam ne guzel olur.Yavaş yavaş olacak acele etme yaza kadar mezun ol ver kiloları
Sagol canim, kalori sayimi. Gunluk kahvedeki sutle beraber 1500 kalori civari aliyorum canim.Bravo Deryacım çok iyi gidiyorsun ne diyeti uyguluyosun şu anda
Muhteşemmmm olur ne olacakInsallah canim yaza kadar mezun olsam ne guzel olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?