Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Cok guzel canim. Hem de saglikli bir menu. Afiyet olsun.
Haftaya menu soylemiyorum disarda yiyecegimiz icin, simdiden dusunmeye basladim. Ben de senin gibi badem ceviz filan atisyirayim aralarda. Hem acligi azaltir hem saglikli yag.
valla deryacım çok zor oluyor bir dışarı çıktığında birde evde iş olduğunda,kolay atlatmanı dilerim,hurma falan taşı yanında,ceviz de iyi fikirmiş
Gecmis olsun canim. Kontrol mu yoksa biri mi hasta?
Canım gebeyken böbreğimde taş olduğunu öğrendim(şöyleki aslında taş olsada ben hissetmiyorum hatta dökerken bile,doktorum yıllar önce bunu farkedince dikkatli ol arada kontrole git yoksa böbreğinden bile olursun demişti bende tedbirli davranmaya çalışıyorum) hatta riskli gebelik geçirdim ,doktorum doğumdan 6 ay kadar sonra gel onun icabına bakalım dedi.Gittik ve maalesef orada oturup duruyor 8.5 mm taşım Doktor bitkisel kürler var ama emzirdiğin için önermem dedi,ses dalgası deneyelim dedi.Ama ben yine otları araştırmaya başladım,avokado otu varmış bakalım bir getirtirecem olmadı 2-3 hafta sonra ses dalgasını deneyeceğiz

Geçen hafta kilom 57.4
Bu hafta 56.5Eki Görüntüle 2228474
kız o ne güzel kilo veriş öyle
Geçen hafta 65.8
Güncel 65.1
Fark 0.7
Yüzde 1.06
arkadaşım baak gördünmü eksileri 2 haftadır gelsin eksiler ne güzel,tebrik ederim
gecen hafta: 67.9
Bu hafta: 67.2
Fark: 0.7
Yuzde: 1.03 %
Mesaj sayisi: 30+Eki Görüntüle 2228509
anem benim diyet arkadaşlarım ne güzel kilo vermiş.Derya coştun haa ilaç gibi geldi uzun süredir alınan + artılara şu son 2 haftadır - ler dimisüpersin

ay gerçektenmi sendemi yaşadın.kendimi iki gündür beceriksiz ve ne yapacağını bilemez hissediyorum.Bi taraftan anneme dargınım.(ki ben onlara yazın taşıyalım sizi demiştim biz oradayken bu yıl çocuğu bakacaklarınıda biliyorlardı bide,çok düşüncesizler ya)ama yok babam : "ben kedilerim olmadan yapamam çıkmayacam evden" dedi şimdi fikir değiştirmiş beyim annemde nasıl diyemiyor ben taşınamam kışın ortasında diye inan aklım almıyor)Ama dediğin çok doğru son 2-3 gündür herşeyde bir hayır vardır diyorum demekki öğrenmem gerekiyor diyorum.

Teşekkür ederim canm

Dünki menüm

Sabah (112:30)
Sucuklu yumurta 2 adet
Çeyrek simit
1 dilim ekmek
2 kk koyun peyniri
1 tk bal
2 tk pekmez

Akşam (19:00)
İskender
Ayran

Su:2lt
Spor :15 dl leslie
20 dk mezdeke horon

Geçen hafta kilom 57.4
Bu hafta 56.5Eki Görüntüle 2228474

Tomrs seni çokk tebrik ediyorum idolümsün o derece
Bildirim
Geçen hafta: 70.7
Bu hafta: 70.7
Fark: 0
Oran: 0
Tartı faklı ama elimdeki rakam bu bilemiyorum..
Olsun canım inşallah haftaya daha çok verirsin.

Eki Görüntüle 2228476

Geçen hafta 65.8
Güncel 65.1
Fark 0.7
Yüzde 1.06
Maşallah can can.. Çok güzel vermişsin

gecen hafta: 67.9
Bu hafta: 67.2
Fark: 0.7
Yuzde: 1.03 %
Mesaj sayisi: 30+Eki Görüntüle 2228509
Tebrikler deryacım.
Eki Görüntüle 2228554 Kilo bildirimi
Gecen cuma:84.7
Bu cuma:84.5
Fark-200
Mesaj sayisi:+30
Regl haftama ragmen 200 vermişim gidiyor bu kilolar
Güzel başlangıç yavaş yavaş artar inşallaj

kızlar sizleride tebrik ediyorum

Gecen cuma:63.1
Bu cuma:62.5
Fark : 600gr
F. Yüzdesi:0.95
Mesaj sayisi:hiç bilmiyorum
Tebrikler canım.. Darısı başıma
Gecen hafta 66.9
Bu hafta 66.1
Fark 0.8
Yuzde 1.20

Tebrikler canı..

Saol canım kacamaklara rağmen iyi gidiyorum çok şükür enzirmenin faydası

Aomine Daiki teşekkür ederim
@tuzsuz_ruh kaptanım patates bana çok iyi geliyor hatta ben etrafımdakilerede h. patatesi öneriyorum,1. sırada lahana 2. sırada patates ve yumurta var benim için.Acaba sadece banamı iyi geliyorki milleti yanlışmı yönlendirdim ama diyetlerde de verildiğini biliyorumama tabiki ekmeksiz olarak onun altını bi çizelim

*** 4. Takım 606. Etap ***

DeryaOnDiet (67.9///%)
tomrs (57.4///%)
stitch (66.9///%)
matilda34 (75.0///%) 1 kez bildirimde bulunmadı
harpy (70.7/70.7/0/%0)
selinbs (64.5///%)
kaju (63.1/ 62.5/0.6/%0.95)
Aomine Daiki (61.0///%)

4. Takım ortalaması: %

Canfeb (65.8///%)
biricik1272 (84.7///%)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…