- 20 Aralık 2018
- 610
- 1.698
- 33
valla deryacım çok zor oluyor bir dışarı çıktığında birde evde iş olduğunda,kolay atlatmanı dilerim,hurma falan taşı yanında,ceviz de iyi fikirmişCok guzel canim. Hem de saglikli bir menu. Afiyet olsun.
Haftaya menu soylemiyorum disarda yiyecegimiz icin, simdiden dusunmeye basladim. Ben de senin gibi badem ceviz filan atisyirayim aralarda. Hem acligi azaltir hem saglikli yag.
Canım gebeyken böbreğimde taş olduğunu öğrendim(şöyleki aslında taş olsada ben hissetmiyorum hatta dökerken bile,doktorum yıllar önce bunu farkedince dikkatli ol arada kontrole git yoksa böbreğinden bile olursun demişti bende tedbirli davranmaya çalışıyorum) hatta riskli gebelik geçirdim ,doktorum doğumdan 6 ay kadar sonra gel onun icabına bakalım dedi.Gittik ve maalesef orada oturup duruyor 8.5 mm taşımGecmis olsun canim. Kontrol mu yoksa biri mi hasta?
kız o ne güzel kilo veriş öyleGeçen hafta kilom 57.4
Bu hafta 56.5Eki Görüntüle 2228474
arkadaşım baak gördünmü eksileri 2 haftadır gelsin eksiler ne güzel,tebrik ederimGeçen hafta 65.8
Güncel 65.1
Fark 0.7
Yüzde 1.06
anem benim diyet arkadaşlarım ne güzel kilo vermiş.Derya coştun haa
ay gerçektenmi sendemi yaşadın.kendimi iki gündür beceriksiz ve ne yapacağını bilemez hissediyorum.Bi taraftan anneme dargınım.(ki ben onlara yazın taşıyalım sizi demiştim biz oradayken bu yıl çocuğu bakacaklarınıda biliyorlardı bide,çok düşüncesizler ya)ama yok babam : "ben kedilerim olmadan yapamam çıkmayacam evden" dedi şimdi fikir değiştirmiş beyim annemde nasıl diyemiyor ben taşınamam kışın ortasında diye inan aklım almıyor)Ama dediğin çok doğru son 2-3 gündür herşeyde bir hayır vardır diyorum demekki öğrenmem gerekiyor diyorum.Ay canım sen çok bunalmışsın bu kadar üzülme lütfen sana yazık o işler biter mi hiç daha az takmalısın ama bunuda zamanla öğrenirsin canım.bende aynı şeyleri yaşadım benim annem keyfen gelmezdi bide düşün yani zaman herşeyi öğretiyor kafaya tak tak sonra antidepresanlık oluyorsun yapma kendine bunu tamam mı canım
Geçen hafta: 61.0
Bu hafta:60.9
Fark:0.1
Yüzde:% 0.16
Gelecek hafta için hedef kilo:60.3
Haftalık mesaj sayısı:30
kızlar sizleride tebrik ediyorumEki Görüntüle 2228554 Kilo bildirimi
Gecen cuma:84.7
Bu cuma:84.5
Fark-200
Mesaj sayisi:+30
Regl haftama ragmen 200 vermişimgidiyor bu kilolar
İns canmSagol canim, daha yolun basindayim hala, yol uzuninsallah arkandan gelecegim yavas da olsa
Teşekkür ederim canmkız o ne güzel kilo veriş öyle
arkadaşım baak gördünmü eksileri 2 haftadır gelsin eksiler ne güzel,tebrik ederim
anem benim diyet arkadaşlarım ne güzel kilo vermiş.Derya coştun haailaç gibi geldi uzun süredir alınan + artılara şu son 2 haftadır - ler dimi süpersin
Biraz öyle bide hiç spor yapamadım.. 10 gündür 1 veya 2 kez o çok etkiledi.. Sınavlarım vatdı kardeşlerim geldi.. Haftaya inşallah daha güzel eksiler olur kaptişim.. Valla utandım atmayaKaçamaklı bir haftamıydı bu hafta acaba canooo
Geçen hafta kilom 57.4
Bu hafta 56.5Eki Görüntüle 2228474
Bildirim
Geçen hafta: 70.7
Bu hafta: 70.7
Fark: 0
Oran: 0
Tartı faklı ama elimdeki rakam bu bilemiyorum..
Olsun canım inşallah haftaya daha çok verirsin.
Eki Görüntüle 2228476
Maşallah can can.. Çok güzel vermişsinGeçen hafta 65.8
Güncel 65.1
Fark 0.7
Yüzde 1.06
Tebrikler deryacım.
Güzel başlangıç yavaş yavaş artar inşallajEki Görüntüle 2228554 Kilo bildirimi
Gecen cuma:84.7
Bu cuma:84.5
Fark-200
Mesaj sayisi:+30
Regl haftama ragmen 200 vermişimgidiyor bu kilolar
kızlar sizleride tebrik ediyorum
Tebrikler canım.. Darısı başımaGecen cuma:63.1
Bu cuma:62.5
Fark : 600gr
F. Yüzdesi:0.95
Mesaj sayisi:hiç bilmiyorum
Gecen hafta 66.9
Bu hafta 66.1
Fark 0.8
Yuzde 1.20
Bu hafta süper gidiyoruz sanki,tebrik ederim canmGecen hafta 66.9
Bu hafta 66.1
Fark 0.8
Yuzde 1.20
Saol canım kacamaklara rağmen iyi gidiyorum çok şükür enzirmenin faydasıkız o ne güzel kilo veriş öyle
arkadaşım baak gördünmü eksileri 2 haftadır gelsin eksiler ne güzel,tebrik ederim
anem benim diyet arkadaşlarım ne güzel kilo vermiş.Derya coştun haailaç gibi geldi uzun süredir alınan + artılara şu son 2 haftadır - ler dimi süpersin
Saol canımTomrs seni çokk tebrik ediyorum idolümsün o derece
Maşallah can can.. Çok güzel vermişsin
Tebrikler deryacım.
Güzel başlangıç yavaş yavaş artar inşallaj
Tebrikler canım.. Darısı başıma
Tebrikler canı..
Canm mmsin teşekkür ederimTomrs seni çokk tebrik ediyorum idolümsün o derece
Maşallah can can.. Çok güzel vermişsin
Tebrikler deryacım.
Güzel başlangıç yavaş yavaş artar inşallaj
Tebrikler canım.. Darısı başıma
Tebrikler canı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?