Canım hedefe ulaştın galiba dimi kaça çekmek istersin hedefini yazalım listeye bu Arada bende çok özendim sana pat pat ne varsa verdin maşallahhhhKilo bildirimi
Geçen hafta: 64.5
Bu hafta: 63.1
Yüzde: 2.17%
60’a çekelim canımCanım hedefe ulaştın galiba dimi kaça çekmek istersin hedefini yazalım listeye bu Arada bende çok özendim sana pat pat ne varsa verdin maşallahhhh
7 kilo dile kolay 7 tane bir litre yağ şişesi 28 tane margarin paketi eder bravo valla60’a çekelim canım
Ne güzel oldu dimi ya. Ben bu kilolarda bu kadar hızlı vermeyi hiç beklemiyordum çünkü en son 10-11 yıl önce falan bu kilodaydım. Ama çok iyi oldu
Aynen canim. Ayy gecen sene yaza 65 kiloyla girmistim 80lerden sonra. Bu sene de 60la girsem super olur :)Muhteşemmmm olur ne olacak
Masallah canim. Eksi olsun bizim olsun. Yavas yavas gitsin ama kalici gitsinlerEki Görüntüle 2228554 Kilo bildirimi
Gecen cuma:84.7
Bu cuma:84.5
Fark-200
Mesaj sayisi:+30
Regl haftama ragmen 200 vermişimgidiyor bu kilolar
Gayet iyi bencede şimdi regl de bitiyor tam gaz devammmmEki Görüntüle 2228554 Kilo bildirimi
Fark-200
Wuhuuuuu süperrrrrr kız ne kadar kaldı bitiyorGecen cuma:63.1
Bu cuma:62.5
Fark : 600gr
F. Yüzdesi:0.95
Mesaj sayisi:hiç bilmiyorum
Süperrrrrrrrrrr maşallahhhhGecen hafta 66.9
Bu hafta 66.1
Fark 0.8
Yuzde 1.20
Utanma kendini bilmen çok önemli olabilir napalım haftaya daha güzel olurBiraz öyle bide hiç spor yapamadım.. 10 gündür 1 veya 2 kez o çok etkiledi.. Sınavlarım vatdı kardeşlerim geldi.. Haftaya inşallah daha güzel eksiler olur kaptişim.. Valla utandım atmaya
İskenderin altındaki ekmekler yendi mi kaç porsiyon yendi sabah hem simit hem ekmek birde o İskenderin ekmeği yendiyse sopaaaaaaaaaaa diyecemmmDünki menüm
Sabah (112:30)
Sucuklu yumurta 2 adet
Çeyrek simit
1 dilim ekmek
2 kk koyun peyniri
1 tk bal
2 tk pekmez
Akşam (19:00)
İskender
Ayran
Su:2lt
Spor :15 dl leslie
20 dk mezdeke horon
bu haftaki menülerine sıkı takipteyimBen bu hafta bunalıma girecem ya.. Özür dilerim kaptişlerim.. 
tomrs kaju ve sen maşallahınız var VallahiSaol canım kacamaklara rağmen iyi gidiyorum çok şükür enzirmenin faydası
Cancağzım haşlanmış ve fırın patatese karşı değilim asla yalnız diğer öğünlerdede karbonhidrat kısıtlaması yapılması ve ekmek tüketilmemesi şartıyla@Aomine Daiki teşekkür ederim
@tuzsuz_ruh kaptanım patates bana çok iyi geliyor hatta ben etrafımdakilerede h. patatesi öneriyorum,1. sırada lahana 2. sırada patates ve yumurta var benim için.Acaba sadece banamı iyi geliyorki milleti yanlışmı yönlendirdim ama diyetlerde de verildiğini biliyorumama tabiki ekmeksiz olarak onun altını bi çizelim
O zaman hedef yaza 60 başka yolu yoklkkAynen canim. Ayy gecen sene yaza 65 kiloyla girmistim 80lerden sonra. Bu sene de 60la girsem super olur :)
Gecmis olsun canim. Baya da buyukmus.valla deryacım çok zor oluyor bir dışarı çıktığında birde evde iş olduğunda,kolay atlatmanı dilerim,hurma falan taşı yanında,ceviz de iyi fikirmiş
Canım gebeyken böbreğimde taş olduğunu öğrendim(şöyleki aslında taş olsada ben hissetmiyorum hatta dökerken bile,doktorum yıllar önce bunu farkedince dikkatli ol arada kontrole git yoksa böbreğinden bile olursun demişti bende tedbirli davranmaya çalışıyorum) hatta riskli gebelik geçirdim ,doktorum doğumdan 6 ay kadar sonra gel onun icabına bakalım dedi.Gittik ve maalesef orada oturup duruyor 8.5 mm taşımDoktor bitkisel kürler var ama emzirdiğin için önermem dedi,ses dalgası deneyelim dedi.Ama ben yine otları araştırmaya başladım,avokado otu varmış bakalım bir getirtirecem olmadı 2-3 hafta sonra ses dalgasını deneyeceğiz
Haklisin canim. Inan cok mutlu oldum ki bu hafta benim yumurtlama haftam hep arti cikardim bunha ragmen eksiyim, sukurler olsun.kız o ne güzel kilo veriş öyle
arkadaşım baak gördünmü eksileri 2 haftadır gelsin eksiler ne güzel,tebrik ederim
anem benim diyet arkadaşlarım ne güzel kilo vermiş.Derya coştun haailaç gibi geldi uzun süredir alınan + artılara şu son 2 haftadır - ler dimi süpersin
Supersin canim, tebrikler. Guncel kilona hayranlikla bakiyorum. Ayy ben de o gunleri bir gorsem.Gecen cuma:63.1
Aynen oyle. Aslinda gecen sene 65lerdeydim cok fazla yok ama uzunca sure 70 ve hatta 80lerde kalinca cok zorlandim inmek icin ee tabi pisbogazlik da var gordugun gibiO zaman hedef yaza 60 başka yolu yoklkk
Supersin canim. Su zor kilolarda ne kadar guzel vermissin masallah.Kilo bildirimi
Ay evet sen gerçekten yemek için yaşayanlardansınAynen oyle. Aslinda gecen sene 65lerdeydim cok fazla yok ama uzunca sure 70 ve hatta 80lerde kalinca cok zorlandim inmek icin ee tabi pisbogazlik da var gordugun gibi
Geçen hafta kilom 57.4
Bu hafta 56.5Eki Görüntüle 2228474
Afiyet olsun güzel menü
Afiyet olsun ama sabah kahvaltı Aradı gözüm çok hafif bir gün olmuş
Süperrrrrr
Vayyyy sen bu işi becereceksin kızzzzzz teşekkür ederim mantıgı anlamışsın süperrrr
zorlanma bu kadar az kalmışken sen bu kadar başarabiliyorsun bak son bir adım sonra bitecek işte ne güzel bitiyor çok kısa sürede gitti ne varsa şimdi pes etmeye değer mi
Şu patatese takmış durumdasın bu ara önce kurabiyeler sonra çikolatalar şimdi patates
oyyy hemde Perşembe tam kesmedik tammm
E annen de şimdi böyle bişey mi denir hemde geçici oldu mu şimdi nasıl bulunacak ha deyince bakıcı
Tamam dedim de ne dedim ben bak bakalım bir daha yanında ayran bol salata ye başka şeyler yeme dedim sen bir buçuk lahmacun artı kereviz bişeyler bişeyler hakkaten kajuya benzedi menüler sen ona bakma emziriyor veriyor kendisi bide ne güzel gitmiş spor yapmış üç kalori yakmış oturmuş sucuk ekmek yemiş dövmeyim de napayım
Döveyim dimi bak kendini biliyorsun ne güzel dayaklık menüler olduğunu da biliyorsun yine de yapıyorsun
Börek özel bişey mi acaba yaşadığın şehirde Yok mu kalmamış mı
Ne desem acaba bu yukarıdaki mesaja elinde sopayla bekleyen emojiiiii :)))
bugün herkesler pek hamarat iki liste hazırlanmış seç beğen allll
Geçen hafta 65.8
Güncel 65.1
Fark 0.7
Yüzde 1.06
Çok sevindim geçiyor demekki yavaş yavaşMaşaAllah, çok iyi vermişsin..
Diğerini görmemiştim canım :)
Bu sabah normal uyanınca bir takıma bakayım dedim.. Yoksa telefon gördüğüm mü var..
Tebrikler canım :)
Tebrikler Deryacım, iyi vermişsin :)
Çok sevindim geçiyor demekki yavaş yavaş
Geçen hafta: 61.0
Bu hafta:60.9
Fark:0.1
Yüzde:% 0.16
Gelecek hafta için hedef kilo:60.3
Haftalık mesaj sayısı:30
Eki Görüntüle 2228554 Kilo bildirimi
Fark-200
Gecen cuma:63.1
Gecen hafta 66.9
Bu hafta 66.1
Fark 0.8
Yuzde 1.20
Kilo bildirimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?