Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

slm kizlar bu aksam disarda olurum gec saate kadar, giremem simdiden yazayim menumu

Bugunku menum
@tuzsuz_ruh K klbk33

08:00 2 yumurtadan kiymali yumurta, 1 yk ajvar, 1yk aci sos
10:00 _ 1 fincan sutlu kahve, 1 muz, 1 mandalina
11:30 _ 1 kase salata
13:00_ yarim kase kadar karnibaharli, kuru domatesli bugday yemegi, 1 tabak salata.
14:00_ 1 fincan sutlu kafeinsiz kahve icine 1 tk hindistan cevizi yagi.
16:00_ 1 bardak taze portakal suyu. (canim cok tatli birseyler istedi, boyle gecistirdim)
19:00 - 200 gr biftek, bol salata, 1 kadeh sarap (daha yemedim ama planimi yaptim)

su: simdilik 2lt
2 fincan yesil cay

Karnibaharli, kuru domatesli bugday yemegini merak ettim
Sen mi yaptin, tarifini versene canim

Ekmekler, pizzalar... Sakın yemeyin! Hatta burada anlatıp milletin canını çektirmeyin
Haklisin kelebegim, ben bu oglen sandvic yedim, yemek getirememistim evden ama bu muhabbetten once yemistim.. ama diger arkadaslari ozendirmeyelim, benim canim lahmacum ve eksi mayali sicacik ev yapimi ekmek cekmedi degil

Selam kızlar sutumun azalması regl denmiş oldum sonunda
Kahvaltı
Domatesli yumurta
1 dilim6ekmek
1, dilim b peynir 1dilim kaşar 2 zeytin
Aralar
Kayısı gunkurusu incir hurma saymadim dilimliydi 1 avuç yemisimdir
akşam 1 porsiyon sulu köfte 1 dilim ekmek
ara
Nescafe (icicem acikirsam beyaz leblebi yerim)
şu 2 lt
Spor yok malesef regl zamanı ağrım çok oluyo

Geçmiş olsun canım annemden de almislardi hatta kanser olabilir vs diye rahmini alacaklardi nerdeyse ama iyi çok şükür rahminide aldırmadı düzeldi

Çok şükür canım... Menün bana biraz az geldi. Öğlen olmadığk için diğerleri sanki yetersiz kalmış

Bugünki menüm

Sabah (08:45)
75 gr süzme yoğurt
20 gr yulaf ezmesi
3 gr chia tohumu

Öğlen (13:00)

1 bütün levrek ızgara
3 yk zeytiny. Pırasa
1/4 kase havuç çorbası
1 bardak acılı şalgam suyu

Akşam (16:15)
1 kase dolu dolu zeytnyglı pırasa yemeği
2 bardak elmaelma tarçın suyu kaptişin dediğinden
Su:2.5 lt yatana kadar 3 lt yapacağım
Spor:15 dk leslie
5 dk yoga

Selam kızlar
Ben bugün izmirde ilk menumu yazayım
12.00
Bir parça peynirli pide
3 zeytin
Salata açık çay

Ara 13.40 uçakta kahve

Ara 19.00
Uçakta bir elma bir avuç fındık

Akşam 22.00
bacımın evine anca geldik
6 tane lahana sarması
3 kaşık et sote
Yarım kase çorba
Salata
Ancak bukadar la kurtuldum bacım bir suru şey hazırlamıştı yarin daha çok dikkat edeceğim inşallah
Su 2 lt spor 3.000 adım yürümüşüm

Çok geçmiş olsun inşallah iyi haberler alırız senden kaptanim Teyzeme de sellam söyle

Karnibaharli, kuru domatesli bugday yemegini merak ettim
Sen mi yaptin, tarifini versene canim
Esim yapti canim. Once biraz tereyagi koydu ustune zencefil sarmisak zerdecal kori, onlari kizartti ustune karnibaharlari kucuk kucuk dograyip ekledi, ustune tam bugday, kaynamiskaynamis su ilave etti pilava konulacak sekilde. Agzini kapatip pisir bir sure. Suyu cekmeye yakin ustune 1 avuc kuru domates kucuk dograyip ekle. En son 2 avuc kadar maydonoz dograyip ekle bityi. Cok lezzetli ve doyurucu oluyor.

heheh bizde de ben kenar yerim, esim icini.. su evde ekmek isini ben de deneyecegim bir ara ama bakalim ne zaman.. eksi maya yapmam lazim once ama biliyorum 1 hafta falan suruyor yapmasi useniyorum
Ekşi maya üşenmeye gelmiyor malesef hem uğraşmak istemiyor ki hergün bir dakika ayırıp besleyip bi kenara koyacaksın ekmek yapmak da sanıldığı kadar zor değil ben ilk gün yoğurup bir saat sonra tuzunu verip tekrar yoğurup atıyorum dolaba ertesi gün çıkarıp katlamaya başlıyorum genelde akşamdan akşama yapıyorum otururken yarım saatte bir gidip mıncıklayıp geliyorum en son 4. Katlamadan yarım saat sonra baton kek kalıbını yağlayıp şekil verip içine atıyorum tekrar dolaba sonra beyaz un 16 saatte tam buğday karışık genelde 12 saatte kabarıyor beş dakika ısıttıgım fırına atıyorum birde su sıkıyorum oldu bitti yani toplasan üç gün uğraştığım yarım saat ama fırından çıkmış hali bir ömür
sevmiyor adam ne yapsin. Ekmek icini hic icim almiyor :) , ekmekler sadece distan ibaret olsunlar ne guzel kitir kitir. ay bugun de ekmek yemedim ya canim mi istedi ne.
aha benim kocam da böyle diyordu başını yedim yesin diye en son ben kazandım

Ekmekler, pizzalar... Sakın yemeyin! Hatta burada anlatıp milletin canını çektirmeyin

Bugün doktora gittim kızlar. 21. Gün progesteron baktırdım.. 1 çıktı.. Yani yumurtalar çatlamamış yada gerekli boyuta gelememiş.. Bir dahaki aya kaldı artık.. Bu + lar bundan olurmu acaba?
Canım sıkma canını geçecek artı progestandan da olur gidecek merak etme hepsi
afiyet olsun

afiyet olsun Kaya tuzu ısıt bez torbaya koy karnına kasıklarına koy hafifletir agrını

Geçmiş olsun canım annemden de almislardi hatta kanser olabilir vs diye rahmini alacaklardi nerdeyse ama iyi çok şükür rahminide aldırmadı düzeldi
Sağol canım annem henüz menopoza girmedi sorunlar oluyordu adet dönemlerinde uzamaya başlamış süresi doktor ultrasonla bişey bulamayınca birde bunu yapalım demiş nasip herşey bizim için sonuçta
O elma suyunu sabah yap gece yatana kadar iç mutlaka bugün canım menü güzel pırasa bağırsak çalıştırır güZelll
E normal abla bu menü afiyet olsun
Çok geçmiş olsun inşallah iyi haberler alırız senden kaptanim Teyzeme de sellam söyle
teşekkür ederim Aleykümselam ablacım

@tuzsuz_ruh cok gecmis olsun canim.
teşekkür ederim kuzucummmmm

Benimkide girmedi hala canım soğan suyu deneyebilirsiniz annem hep içerdi

Bu haftasonu deneyeyim hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…