Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

neden adet ne zaman az mı kaldı sen ilaçsız adet olmuyor musun şu aspir setine bi baksana
Bende pko ve prolaktin yüksekliği var kaptişim.. Olmam zor olsamda günlük petle idare ediyorum o kadar az düşün.. Aspir setini kullandım hemde 3 ay bu ay klomenle birliktede devam ettim ama hiç bir faydası yok.. Bıraktım artık kullanmayacağım daha.. Pazartesi başka bir kadın doğumcuya gideceğim bakalım.. Bu adrtte agnucaston diye bir hap var hayıt tohumunun hapı onu kullanacam artık herşeyi deneyeceğim..

Alternatif tıp iyi gelir tabiki dene başka şeylerde varsa dene ben ilaç sektörüne ne kadar güveniyorsam alternatif tıbba da o kadar güveniyorum

Bu hafta herkedte bişey var canım

A6 bi dk ben geçen hafta 65.1 misim hafta ici 64.8 görmüştüm aklım ona gitmiş fark -0.1
100 gr da 100 gr dır dimi
Günaydın kızlar,
Gecen hafta 66.1
Bu hafta 65.4
Fark 0.7
Yuzde %1.06
Tebrik ederim çok güzel bir eksi darısı başıma

Haftaya inşallah eksi gelir canım

Bence güzel, tatile ragmen 1kilo bile değil, hem yolumuz çok kısa değil,olur arada böyle yeterki devam edebilelim hedefkmize kadar :)

Heheh artı beklerken az da olsa eksi gelmiş
Haklısın aslında ucuz atlattım :)

Fırçamı kısa tuttuğun içn teşekkürler kaptişim

Biraz fazla mı kaçmışş
Toparlarsın sennn

Toparlıyorum

Bu hafta herkedte bişey var canım

100 gr da 100 gr dır dimi

Tebrik ederim çok güzel bir eksi darısı başıma

Haftaya inşallah eksi gelir canım

Aynen şöyle bi baktım da sömestr tatili kimseye yaramamış

Alternatif tıp iyi gelir tabiki dene başka şeylerde varsa dene ben ilaç sektörüne ne kadar güveniyorsam alternatif tıbba da o kadar güveniyorum

Ben ilaç sektörüne koca karı ilaçlarının yarısı kadar güvenmiyorum.. önce hastalığı yayıyorlar sonra ilacı veriyorlar onu da öldürmiyecek ama iyleştirmeyecek kadar.. ömrümüzün sonuna kadar bağımlı kalalım diye

Bende öyle yazacaktım en başta sonra düşündüm ilaç sektörüne hakaret olmasın diye eşitledim yoksa ilaç kullanmaktan nefret ederim kocam 2 gün önce grip oldu o da bayılır ilaç kullanayım geçsin der kullandırmadım sarımsak zeytinyağı yaptım ayaklarının altına sürdüm bir günde bıçak gibi kesti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…