- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
Kaçamak mı yapılmış acaba reglde oldun sen aslında canım süt azaldı diye korkup yemek mı yedinAy ben +çıktım
Gecen hafta 64.8
Güncel 65
Fark +0.2
Yuzde-0.30
A6 bi dk ben geçen hafta 65.1 misim hafta ici 64.8 görmüştüm aklım ona gitmiş fark -0.1Kaçamak mı yapılmış acaba reglde oldun sen aslında canım süt azaldı diye korkup yemek mı yedin
A6 bi dk ben geçen hafta 65.1 misim hafta ici 64.8 görmüştüm aklım ona gitmiş fark -0.1
A6 bi dk ben geçen hafta 65.1 misim hafta ici 64.8 görmüştüm aklım ona gitmiş fark -0.1
Ay bende korktum 100gramda olsa eksi eksidirDoğru :)
Korkuttunn :))
Ay bende korktum 100gramda olsa eksi eksidir
Bu ay klomen kullandım ama yumurtalarım çatlamadı.. Bide bende pko ve prolaktin yüksekliği var.. Normal adet olmam ben bu yüzdenBiliyorum o duyguyu :)
Çok bekliyorsun az çıkınca üzülüyor insan..
Ama olsun..
Haftaya daha çok verirsin..
Neden regl olamadın ?
Bende pko ve prolaktin yüksekliği var kaptişim.. Olmam zor olsamda günlük petle idare ediyorum o kadar az düşün.. Aspir setini kullandım hemde 3 ay bu ay klomenle birliktede devam ettim ama hiç bir faydası yok.. Bıraktım artık kullanmayacağım daha.. Pazartesi başka bir kadın doğumcuya gideceğim bakalım.. Bu adrtte agnucaston diye bir hap var hayıt tohumunun hapı onu kullanacam artık herşeyi deneyeceğim..neden adet ne zaman az mı kaldı sen ilaçsız adet olmuyor musun şu aspir setine bi baksana
Alternatif tıp iyi gelir tabiki dene başka şeylerde varsa dene ben ilaç sektörüne ne kadar güveniyorsam alternatif tıbba da o kadar güveniyorumBende pko ve prolaktin yüksekliği var kaptişim.. Olmam zor olsamda günlük petle idare ediyorum o kadar az düşün.. Aspir setini kullandım hemde 3 ay bu ay klomenle birliktede devam ettim ama hiç bir faydası yok.. Bıraktım artık kullanmayacağım daha.. Pazartesi başka bir kadın doğumcuya gideceğim bakalım.. Bu adrtte agnucaston diye bir hap var hayıt tohumunun hapı onu kullanacam artık herşeyi deneyeceğim..
Bu hafta herkedte bişey var canımGünaydın herkese
Bugün yapacağım bildirim için herkesden tek tek özür diliyorumbir hafta tatil nelere sebep oldu. Ne deseniz haklısınız tekrar olmaması için elimden geleni yapacağım.
Bildirim
Geçen hafta: 70.7
Bu hafta: 71.4
Fark: -0.7
Oran: -0.99
Haftayahedef: 70.7
Eki Görüntüle 2230892
100 gr da 100 gr dır dimiA6 bi dk ben geçen hafta 65.1 misim hafta ici 64.8 görmüştüm aklım ona gitmiş fark -0.1
Tebrik ederim çok güzel bir eksi darısı başımaGünaydın kızlar,
Gecen hafta 66.1
Bu hafta 65.4
Fark 0.7
Yuzde %1.06
Tomrs sende bile varsa artı bu hafta zormuş demek.Slm kizlar ben bu hafta veremedim gezmeler misafirler derken +100 gram fazlalığı varEki Görüntüle 2231083
Haklısın aslında ucuz atlattım :)Bence güzel, tatile ragmen 1kilo bile değil, hem yolumuz çok kısa değil,olur arada böyle yeterki devam edebilelim hedefkmize kadar :)
Heheh artı beklerken az da olsa eksi gelmiş
Böyle söyleyince uzun geliyor yaparken kolay amaaaa
Afiyet olsun
hoşgeldin canım iyiyim sen nasılsın
Afiyet olsun o kuru ve pilav olmasa daha çok eksi gelirdi emin ol
Sağol canım ellerine sağlık
Afiyet olsun Hoşgeldin
Afiyet olsun
afiyet olsun
Oyyyyy hemde 700 grammmm yapacak bişey Yok
Ohhh iyi en azından o artı gitti
Biraz fazla mı kaçmışş
Toparlarsın sennn
Bu hafta herkedte bişey var canım
100 gr da 100 gr dır dimi
Tebrik ederim çok güzel bir eksi darısı başıma
Haftaya inşallah eksi gelir canım
Alternatif tıp iyi gelir tabiki dene başka şeylerde varsa dene ben ilaç sektörüne ne kadar güveniyorsam alternatif tıbba da o kadar güveniyorum
Bende öyle yazacaktım en başta sonra düşündümBen ilaç sektörüne koca karı ilaçlarının yarısı kadar güvenmiyorum.. önce hastalığı yayıyorlar sonra ilacı veriyorlar onu da öldürmiyecek ama iyleştirmeyecek kadar.. ömrümüzün sonuna kadar bağımlı kalalım diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?