- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Gorunuyor canim cok guzeller.Havai fişeklerim görünmüyor mu
Cancağzım hemen bugün akşam yatmadan zeytinyağının içine bir diş yerli sarımsak ez güzelce karıştır ayak tabanına sür parmaklara gelmeyecek pamuklu bir çorap giydir yatır sakın poşet falan geçirme streç sarma alerjik bünyesi varsa şimdiden hazırla gece sarımsağını süz sadece zeytinyağını sür o kadar etkili ki eşimin hastalığı bir günde geçti istersen üst üste tekrarlayabilirsinTeşekkür ederim canım pek hasta olan bi çocuk değil ama oldu mu tam oluyor
Canım günaydın akşam biz gidecektik ama bize misafir geldi onlar gelmeden yarısını hazırlamıştım gidince de paylaştım hiç önemli değilGünaydın kızlar..
Mutlu haftasonları herkese :)
@tuzsuz_ruh canım, kusura bakma, akşam öyle yorgundum dayanamadım erkenden yattım.. Şimdi bakabildim, ellerine sağlık halletmişsin zaten..
kaju
Canım, tebrik ederim.. Bir daha almazsın İnşaAllah.. Gerçi hamilelik olursa ona çare yok :))
Cancağzım hemen bugün akşam yatmadan zeytinyağının içine bir diş yerli sarımsak ez güzelce karıştır ayak tabanına sür parmaklara gelmeyecek pamuklu bir çorap giydir yatır sakın poşet falan geçirme streç sarma alerjik bünyesi varsa şimdiden hazırla gece sarımsağını süz sadece zeytinyağını sür o kadar etkili ki eşimin hastalığı bir günde geçti istersen üst üste tekrarlayabilirsin
Valla dün komşumun eşi hasta olmuş ona da söyledim hayatta yaptırmam ev kokar dedi vallhi ister ev koksun ister ben kokayım dedim ilaçsız bir şekilde burun tıkanıklığı ateş öksürük geçiyor da ertesi gün inanılmaz balgam atılıyor hele küçük çocuklarda ilaçsız geçirmek o kadar önemli kiÇok güzel birşeymiş, sarımsak kokusuyla barışabilsem keşkeeehiç dayanamıyorum
Çok çok teşekkür ederim canm deneyeyimCok gecmis olsun canim.sinuzite cok iyi geldn bir utun var burun temizlemek icin. Sise icinde hortumuvar. Eczanelerde bulunuyor o sisenin icetisine kaynayip ilimis su ve eczaneden aldigin tuzu dokup. O siseyle burnunu temizliyorsun. Su burnun bir deliginden girip digerinden cikiyor. Bizim kullandigimizin markasi irigasin. . sisesi de tuzu da var.
Valla dün komşumun eşi hasta olmuş ona da söyledim hayatta yaptırmam ev kokar dedi vallhi ister ev koksun ister ben kokayım dedim ilaçsız bir şekilde burun tıkanıklığı ateş öksürük geçiyor da ertesi gün inanılmaz balgam atılıyor hele küçük çocuklarda ilaçsız geçirmek o kadar önemli ki
Sen merak etme bebek olsun ilaç kullanmamak için kokusuna katlanırsın denersin yaparsınValla çok iyi..
Aklımda bulunsun, ben yapamazsam bile öneririm.. İlaç almayı ben de hiç sevmiyorum, ama gel ki benim sorunum evin ya kendi kokmam değil, genel olarak kokusu midemi bulandırıyor.. Normal zamanımda öyleyse şimdi duysam kendime gelemem her halde :)
Geçmiş olsun canm.. Menünde güzel olmuş tatlımKızlar oğlum ateşlendinöbetteyim bu akşam
Menümü yazım
Sabah
Peynir
zeytin
1 dlm denge
2 yumurta
Kıvırcık
Ara
Yarım protein bar
Öğlen
Kıvırcık
2 kase çorba
5 yk lahana
Zeytin
Ara
Sütlü kahve
1/2 elma
1/2 portakal
Akşam
1 kase çorba
Tavuk
Salata
Yoğurt
Ara
1 bdk kefir
1 avuç yer fıstığı
Sopr zumba
Bol su
Cancağzım hemen bugün akşam yatmadan zeytinyağının içine bir diş yerli sarımsak ez güzelce karıştır ayak tabanına sür parmaklara gelmeyecek pamuklu bir çorap giydir yatır sakın poşet falan geçirme streç sarma alerjik bünyesi varsa şimdiden hazırla gece sarımsağını süz sadece zeytinyağını sür o kadar etkili ki eşimin hastalığı bir günde geçti istersen üst üste tekrarlayabilirsin
Kahve iyi bastırıyor böyle zamanlarda..Kızlaaar felakeeeeeeet doymuyorumyarın regl olcam ondan galiba tutamıyorum kendimi doydum diyorum 5 dk sonra kendimi mutfakta buluyorum. akşam ben böyle doyurucu yüksek proteinli bişeyler yiyim belki doyarım öğleni katbettik çoktan.. neyse ben bi de kahve içim
Bünyesi malesef biraz alerjik.. ama yine de denenebilir. Muhtemelen midesini üşütmüş arada bulantı ve hafif ishal var. İnşallah atlatır çabucak
Bu verdiğin tarif grip için mi yoksa ateş düşürmek için mi?
300mekik yap börekler içinBugünkü menu
Kahvaltı 1 haşlanmış yumurta 2 dilim sucuk 3 zeytin 1 dilim ekmek 1 dilim beyaz peynir
Ara :)
2dilim ıspanaklı borekcik
Rezene çay
Türk Kahvesi 1 kare çikolata
Aksam
Patatesli bezelye 1 porsiyon
2 bardak ayran
Yeşillik salata
Su 2 lt spor yarım saat parkta oynadik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?