- 1 Kasım 2018
- 3.329
- 12.342
- 208
150mekik de senin oldu. Afiyet olmuş zatenVe bugünkü menü..ne ceza verirseniz raziyim K klbk33 ama hepsi eşimin suçu
Sabah (13:00)
2 yumurtadan kıymalı yumurta
5 zeytin vb yeşil
1 tk bal
1 tkbtahin pekmez
1 dilim ekmek
1/2 kk peynir
Akşam 21:00
Ev yapimi Hamburg
300 ml içe tea
Su 1 lt ( çok az biliyorum geç kalktığımda için oldu..)
Spor 15 dk Leslie
Tamamdir150mekik de senin oldu. Afiyet olmuş zaten
Mezunsun canım tebrikler
Tebrikler kajucuğum mezun oldun
Maşallah sana
Valla bravo kaju başarı hikayeni bekliyorum
Tebrikler Arkadaşım darısı başımıza
kızlar hepinize çok teşekkür ediyorum ben yokken kelebekçezim havai fişekler atmış benim yokluğumda mezuniyetimi kutlamışkaju tebrikler canimt
çok geçmiş olsun canım inşallah hemen iyileşirTeşekkür ederim canım pek hasta olan bi çocuk değil ama oldu mu tam oluyor
hadi ya bende şu nezle içinmi yapsam onu sürekli balgam var sürekli burnumda akıyor su gibiCancağzım hemen bugün akşam yatmadan zeytinyağının içine bir diş yerli sarımsak ez güzelce karıştır ayak tabanına sür parmaklara gelmeyecek pamuklu bir çorap giydir yatır sakın poşet falan geçirme streç sarma alerjik bünyesi varsa şimdiden hazırla gece sarımsağını süz sadece zeytinyağını sür o kadar etkili ki eşimin hastalığı bir günde geçti istersen üst üste tekrarlayabilirsin
Günaydın kızlar..
Mutlu haftasonları herkese :)
@tuzsuz_ruh
kaju
Canım, tebrik ederim.. Bir daha almazsın İnşaAllah.. Gerçi hamilelik olursa ona çare yok :))
teşekkürler hayaldi gerçek oldukaju canım tebrik ederim darısı diğer arkadaşların ve benim başıma.. İnşallah senin gibi bizde kilolarımızı verip mezun oluru z.
afiyet olsun canım ama boza tam bir kalori deposu aklında olsun 1 haftada hergün içtiğim boza bir tarafımı duba gibi yapmıştı spor hocam bile şaşırdı,ohh bide üstüne mıhlamaMenum
13.30
Yarim İzmir bozası çok ısrar ettiler tadına bak diye
Biraz mıhlama
3 zeytin biraz peynir
açık şekersiz çay
Akşam
17 .00
4 yk mercimekli bulgur
56 tane küçük lahana sarması
Küçük bir tabak et sote
7 tane arnavut biberi acı
1 bardak ayran
Ara çok açık limonlu çay bir ceviz
Su iki lt yi geçti spor çocukları parka götürdüm
Boza mi boyoz mu :))Menum
13.30
Biraz mıhlama
3 zeytin biraz peynir
açık şekersiz çay
Akşam
17 .00
4 yk mercimekli bulgur
Küçük bir tabak et sote
1 bardak ayran
Ayyy evet yaa boyoz yediğim için o kadar üzülmüştüm ki adını karırştırmışım Canım:))))Boza mi boyoz mu
Tahmin ettimAyyy evet yaa boyoz yediğim için o kadar üzülmüştüm ki adını karırştırmışım Canım:))))
Her ikisi için rahat bir uyku çeker yavrucak nefes alamıyorsa burnu da açıyorKızlaaar felakeeeeeeet doymuyorumyarın regl olcam ondan galiba tutamıyorum kendimi doydum diyorum 5 dk sonra kendimi mutfakta buluyorum. akşam ben böyle doyurucu yüksek proteinli bişeyler yiyim belki doyarım öğleni katbettik çoktan.. neyse ben bi de kahve içim
Bünyesi malesef biraz alerjik.. ama yine de denenebilir. Muhtemelen midesini üşütmüş arada bulantı ve hafif ishal var. İnşallah atlatır çabucak
Bu verdiğin tarif grip için mi yoksa ateş düşürmek için mi?
Kelebek kesmiş zaten cezayı bana laf düşmediBugünkü menu
Kahvaltı 1 haşlanmış yumurta 2 dilim sucuk 3 zeytin 1 dilim ekmek 1 dilim beyaz peynir
Ara :)
2dilim ıspanaklı borekcik
Rezene çay
Türk Kahvesi 1 kare çikolata
Aksam
Patatesli bezelye 1 porsiyon
2 bardak ayran
Yeşillik salata
Su 2 lt spor yarım saat parkta oynadik
Bu güzelDünkü menüm
Sabah (08:45)
30 Gr yulaf
3 Gr chia tohumu
130 ml süt
Öğlen (13:30)
1 kase sebze çorbası
3 ince dilim dana rosto
1 kase salata
Akşam 19:00
Karışık yeşillik salatası 1 büyük kase
Su 2.5 lt
Spor Leslie 15 dk
Cezanda güzel afiyetler olsunVe bugünkü menü..ne ceza verirseniz raziyim K klbk33 ama hepsi eşimin suçu
Sabah (13:00)
2 yumurtadan kıymalı yumurta
5 zeytin vb yeşil
1 tk bal
1 tkbtahin pekmez
1 dilim ekmek
1/2 kk peynir
Akşam 21:00
Ev yapimi Hamburg
300 ml içe tea
Su 1 lt ( çok az biliyorum geç kalktığımda için oldu..)
Spor 15 dk Leslie
Menülere gel bu hafta size sopalar geliyorGeldik menüme
Sabah
2 dlm denge
1.5 yumurtadan peynirli omlet
2 tk vişne reçeli
2 tk labne
Öğlen
2 kase yayla
Peynirli salata
Yarım kase spagetti sade
Ara sütten kahve
Yarım portakal
Akşam
1 hamburger köftesi
Kıvırcık
Çeyrekten az haburger ekmeği
1 kase Yeşil mercimek çorbası
Ara yarım portakal
1 bdk kefir
Oğlum hasta olunca spor felan yalan oldu 2500 adım var
Mekiğimi de yapcam şimdi K klbk33
tabiki yap faydası çok gerçekten ayak altına sürüyoruz ama 15 dakikada burnu açıyor o kadar etkili ve derimizin ne kadar geçirgen olduğunu görüyoruz burda o kremler deterjanla yıkanmış çoraplar kıyafetler demekki olduğu gibi çekiyor vücutkızlar hepinize çok teşekkür ediyorum ben yokken kelebekçezim havai fişekler atmış benim yokluğumda mezuniyetimi kutlamışNezle oldum üstüne misafirliğe git ardından misafir ağırla kusura bakmayın giremedim
çok geçmiş olsun canım inşallah hemen iyileşir
hadi ya bende şu nezle içinmi yapsam onu sürekli balgam var sürekli burnumda akıyor su gibi
teşekkürler hayaldi gerçek oldubu arada bizim davşan simgelerimiz nereye gittiki
abla menü hiç iyi değil listeye girdin komple takımı etkiliyorsun herkes etkiliyor hep beraber menülere daha çok dikkatetmelisinizMenum
13.30
Biraz mıhlama
3 zeytin biraz peynir
açık şekersiz çay
Akşam
17 .00
4 yk mercimekli bulgur
Küçük bir tabak et sote
1 bardak ayran
Tamam canım daha çok dikkat edeceğim inşallah şimdi misafirlikteyim çok zor durumda kalıyorum sekiz yıldır bacım a gelmemiştim gruba girdiğimi dememişim diyetisyen kızar diyorum hep :)))abla menü hiç iyi değil listeye girdin komple takımı etkiliyorsun herkes etkiliyor hep beraber menülere daha çok dikkatetmelisiniz
Çok pişmanım kaptişim... O hamburgeri yiyecegme hasta olsaydım.. Bide o satteHer ikisi için rahat bir uyku çeker yavrucak nefes alamıyorsa burnu da açıyor
Kelebek kesmiş zaten cezayı bana laf düşmedi
Bu güzel
Cezanda güzel afiyetler olsun
Menülere gel bu hafta size sopalar geliyor
tabiki yap faydası çok gerçekten ayak altına sürüyoruz ama 15 dakikada burnu açıyor o kadar etkili ve derimizin ne kadar geçirgen olduğunu görüyoruz burda o kremler deterjanla yıkanmış çoraplar kıyafetler demekki olduğu gibi çekiyor vücut
Bu arada sitede güncelleme var davşanlar ondan gitti gelecek
abla menü hiç iyi değil listeye girdin komple takımı etkiliyorsun herkes etkiliyor hep beraber menülere daha çok dikkatetmelisiniz
İSİM | YAŞ | BOY | BAŞLAMA TARİHİ | BAŞLANGIÇ KG | HEDEF KG | GÜNCEL KG |
---|
Annelerin en çok özlediği şey uyku galibaGunaydin kizlar, herkes nasil?
Ben +200 ciktim (65.6) ama cumaya eksiye donecek o arti
Kizim hasta, ben de onunla ilgilendim tum haftasonu, hala da iyilesmedicok uykusuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?