Ben haftaici buradayim kaptan ama haftasonu maalesef cok aktif olamiyorumHuuu nerdesiniz yahuuuuu kimse gelmemiş iki mesaj var sadeceboş mu bırakıyoruz buraları
Hala atesi var ama 37.5ta neyseki, surekli takipteyiz artmamasi icinAnnelerin en çok özlediği şey uyku galibaçok geçmiş olsun iyi oldumu kızın... Bende bugün öğle arası 45 dk yürüdüm.. artık ekstralar lazım bana..
Denver testi ne oluyor?Ben geldim Dr gittik bugün 1 ay sonra Denver testi yapilcakmis bizede napcam bilmiyorum
Gelisim testi canım ne yapıyo n3 yapamiyo bakacaklarDenver testi ne oluyor?
Insallah sonuclar iyi cikarGelisim testi canım ne yapıyo n3 yapamiyo bakacaklar
İnşallah iyi çıkar sıkma canını..Ben geldim Dr gittik bugün 1 ay sonra Denver testi yapilcakmis bizede napcam bilmiyorum
Gecmis olsun canim.Gunaydin kizlar, herkes nasil?
Ben +200 ciktim (65.6) ama cumaya eksiye donecek o arti
Kizim hasta, ben de onunla ilgilendim tum haftasonu, hala da iyilesmedicok uykusuzum
Aman eşler hasta olmasınGecmis olsun canim.
Aynen bende de ayni sorun. Hem kizim hasta simdi bir de esim hasta.
Canım evham yapma bazı çocuklar geç konuşur her çocuğun dinamiği farklıdır hiç bişey çıkmaz inşallah sen televizyon izletme birde kalabalık yerlere götür bizim komşunun torunu başka bir yerde yaşıyordu kimseleri yoktu çocuk hiç konuşmuyordu 2 yaşındaydı sonra annesi işe girdi babaanne torunu yanına getirdi çocukla akşama kadar sokaktaydılar çocuk konuşmaya başladı şimdi susturamıyorlarGelisim testi canım ne yapıyo n3 yapamiyo bakacaklar
Sana da gecmis olsun, zor ikisi de hasta bir de ayagin boyleykenGecmis olsun canim.
Bakım tv yi bırakmistık zaten şimdide ateşi çıktı hastaneye gitti ya hemen hasta oldukCanım evham yapma bazı çocuklar geç konuşur her çocuğun dinamiği farklıdır hiç bişey çıkmaz inşallah sen televizyon izletme birde kalabalık yerlere götür bizim komşunun torunu başka bir yerde yaşıyordu kimseleri yoktu çocuk hiç konuşmuyordu 2 yaşındaydı sonra annesi işe girdi babaanne torunu yanına getirdi çocukla akşama kadar sokaktaydılar çocuk konuşmaya başladı şimdi susturamıyorlar
Insallah sonuclar iyi cikar
İnşallah iyi çıkar sıkma canını..
Supersin canim Masallah sana:)))Merhaba kızlar benim internetim bitmişti
Bugün bildirim 84.3 yani eksi 200 gr tatile rağmen güzel bence kaptanlarım ne der bilmiyorum inşallah cumaya yine eksi bekliyorum
OLurrrr çocuk bu havadan kapar hemen içini ferah tutBakım tv yi bırakmistık zaten şimdide ateşi çıktı hastaneye gitti ya hemen hasta olduk
Güzellll tatil bitmedi mi dahaMerhaba kızlar benim internetim bitmişti
Bugün bildirim 84.3 yani eksi 200 gr tatile rağmen güzel bence kaptanlarım ne der bilmiyorum inşallah cumaya yine eksi bekliyorum
Geçmiş olsun canımGecmis olsun canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?