HoşgeldinYeni arkadaslar gelmiş, ben kendimi tanıtıyım.
30 yaşındayım, evliyim 1 oğlum var 2 yaşında.
Boyum 1.63 kilom 64.2
Hedefim şimdilik 60 ilerde 55 düşünüyorum.
Çalışıyorum.
Hafta sonları bana iyi gelmiyor. Hafta içi diyetime sadık kalıyorum. Sizde durumlar nasıl. Tanımadığım arkadaşlar kendini tanıtabilir mi. Hem unutan üyelere de tekrar olur :)
Bu sefer maşallah motivasyonun güzel. Bu sefer olacak benceSagol canim, menuler iyi de pazartesi artisindan kurtaramaadilar beniama cumaya kadar onu eksi yapacagim.
ayyy,bir düzene gireyim de yorum yapmaya hakkım olsun:))İyiyim sen nasılsınhoşgeldin.. Bizi eşsiz yorumlarından mahrum bırakma
Bekliyorum menüleriEvet kaptanim, bu hafta daha dikkatli olacagim.. gecen hafta paylasmistim sanki menulerimi.. bu haftasonunu pas gecelim cunku gercekten yogunluk arasinda yedim ve neler yedigimi hatirlamiyorum ama bugunden itibaren hergun menu verecegim
Çabuk girersin o düzene. Bilirim seni.ayyy,bir düzene gireyim de yorum yapmaya hakkım olsun:))
Girerim tabi,çoookta çıkmamıştım ama buraya benzemez tabii:))Çabuk girersin o düzene. Bilirim seni.
Canim gunduz super olmus ama aksam cok fazla kh olmusBugünkü menüm
Sabah (12:30)
2 yumurtadan kıymalı yumurta
60 Gr kepek ekmeği
1 dilim beyaz peynir
Akşam (17:30)
1 yt kurufasulye
5 adet acı biber turşusu
Misafirlikte (20:00)
Kurabiye
Küçük
Küçükkase patlamış mısır
1 küçük çikita muz
1 küçük elma
Su 2 lt
Spor 15 dk yoga
Hosgeldin canim. Masallah bu gecns yasta 3 cocugun da kocaman olmus.Kullanıcı Adı : kafambidunya
İsim (İsteğe Bağlı ): serap
Mesleginiz: muhasebe
Yaşınız : 34
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 3 çocuk 18-15-11
Yaşadığınız şehir: istanbul
Boyunuz : 1,79
Kilonuz: 89
Hedef kilonuz :70
Kilo alma hikayeniz : insülin direnci oluşmasından kaynaklı 6 yıldır kiloluyum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? en önce gelen sebebim sağlık sonrasında dış görünüş
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? hayır
Ne güzel boyunuz var,ben de geldiğimde 84 kilo filandım,şimdi 74 civarı,çok mutluyum çokKullanıcı Adı : kafambidunya
İsim (İsteğe Bağlı ): serap
Mesleginiz: muhasebe
Yaşınız : 34
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 3 çocuk 18-15-11
Yaşadığınız şehir: istanbul
Boyunuz : 1,79
Kilonuz: 89
Hedef kilonuz :70
Kilo alma hikayeniz : insülin direnci oluşmasından kaynaklı 6 yıldır kiloluyum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? en önce gelen sebebim sağlık sonrasında dış görünüş
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? hayır
Canim gunduz gercekten ornek bir menu olmus. Ama o aksamki yapilir mi yaaMenüm
Sabah
Omlet
1 tk tahin pekmez
1 tk vişne reçeli
1 dlm ekmek üzerine tereyağı
1 dlm ekmek daha tereyağsız
6 zeytin
2 burgu peynir
Ara sade türk kahvesi 1 kare bitter
Öğlen
Şekersiz sıcak çikolata (keçi boynuzu tozu var içinde)
4 ceviz
Akşam
Balık
Salata
1 dlm ekmek
Ara
Kefir
Küçük bir parça az şekerli kabak tatlısı
1 avuç kabak çekirdeği
Akşama kadar iyi idare ettim ama akşam yaptığıma bakkendi kendini döven ilk insan olarak tarihe geçicem.
Spor: gün boyu temizlik çamaşır bulaşık ve daha niceleri.
Olur mu hic canim. Hepimiz yeme problemi olan bilincsizce yemis insanlariz. Degilse burda isimiz ne.Ben menülerimi paylaşıyorum kaptişim. Cumadan beri aksatmadım. Cumadan önce de mazeretim vardı. Yoruma gelince, yorumlarsam "sen kendi menülerine bak önce" derler diye çekiniyorum
Ben de okulluları gönderince uyudum valla:)Çook uykum var yaa
Selam canim, Derya ben. 34 yasindayim, 2 bucuk yasinda kizim var. calisiyorum. Ayni zamanda master yapiyorum.Yeni arkadaslar gelmiş, ben kendimi tanıtıyım.
Boyum 1.63 kilom 64.2
Çalışıyorum.
Hafta sonları bana iyi gelmiyor. Hafta içi diyetime sadık kalıyorum. Sizde durumlar nasıl. Tanımadığım arkadaşlar kendini tanıtabilir mi. Hem unutan üyelere de tekrar olur :)
Hahhaa hadi bakalim, el mi yaman bey mi yaman.Varim tamamdir
Gerci haftasonu kotu yedim, haftasonu cok yogundu, yemekleri plansiz yedigimiz icin uydurma hizli ve pek saglikli olmayan seyler yedik.. gerci ne yedigimi de hatirlamiyorum suan
Ama bugunden dikkat edicem, hala bence sansim var seni yenmek icin bu hafta
Canim bir hata yapip cumatrtesi gunu tartildim ve arti cikinca cok sasirdim dikkat ettim iyice, gerci menude yazilanlari yedim hep, diyetisyenin yazdiklarini. Bana da az geldi sonra dedim demekki normalde cok fazla yiyordum. Inan hafta sonu hep ac gezdim.cok az yemissin! Gozum korktu, bu hafta yenebilir miyim acaba seni
Simdi farkettim dogum gunune 2 hafta kalmis, ac mi gezsem ben ne yapsamHahhaa hadi bakalim, el mi yaman bey mi yaman.
Bak ben yarismalarda cok fenayimdir, dikkate et yediklerine seni kotu yenerim
Belki daha iyi olmustur, ben o menulere ragmen arti geldim ve kizginim.Ben tartilmayi unuttum bu sabah
Yeni arkadaslar gelmiş, ben kendimi tanıtıyım.
Boyum 1.63 kilom 64.2
Çalışıyorum.
merhaba çok eski üyeyim fakat yıllar sonra ilk kez giriyorum siteye ve kendimi bu formda buldum :) ismim serap 34 yaşındayım 18-15 ve 11 yaşında 2 kız bir oğlan annesiyim. çalışıyorum 1,79 boyunda 89 kiloyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?