Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hoşgeldin

Evet kaptanim, bu hafta daha dikkatli olacagim.. gecen hafta paylasmistim sanki menulerimi.. bu haftasonunu pas gecelim cunku gercekten yogunluk arasinda yedim ve neler yedigimi hatirlamiyorum ama bugunden itibaren hergun menu verecegim
Bekliyorum menüleri

Kullanıcı Adı : kafambidunya
İsim (İsteğe Bağlı ): serap
Mesleginiz: muhasebe
Yaşınız : 34
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 3 çocuk 18-15-11
Yaşadığınız şehir: istanbul
Boyunuz : 1,79
Kilonuz: 89
Hedef kilonuz :70
Kilo alma hikayeniz : insülin direnci oluşmasından kaynaklı 6 yıldır kiloluyum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? en önce gelen sebebim sağlık sonrasında dış görünüş
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? hayır

Canim gunduz super olmus ama aksam cok fazla kh olmus

Hosgeldin canim. Masallah bu gecns yasta 3 cocugun da kocaman olmus.

Ne güzel boyunuz var,ben de geldiğimde 84 kilo filandım,şimdi 74 civarı,çok mutluyum çok
Şimdi yeniden başladım,68 olmalıyım,beraber grupça başarırız,emin ol,grup ruhu başka birşey

Canim gunduz gercekten ornek bir menu olmus. Ama o aksamki yapilir mi yaa hadi kabak tatlisni yedin peki neden cekirdek, ya da hadi sekirdegi yedin neden kabak tatlisi kotu bir hafta kapatma olmus.

Ben menülerimi paylaşıyorum kaptişim. Cumadan beri aksatmadım. Cumadan önce de mazeretim vardı. Yoruma gelince, yorumlarsam "sen kendi menülerine bak önce" derler diye çekiniyorum
Olur mu hic canim. Hepimiz yeme problemi olan bilincsizce yemis insanlariz. Degilse burda isimiz ne.
Siskoyuz zayiflayip fistik olmaya geldik :)
Lutfen yorumla, bizi motive et, hic lafini da esirgeme lutfen.
Hoca ne demis dedigimi yapin, yaptigimi yapmayin

Selam canim, Derya ben. 34 yasindayim, 2 bucuk yasinda kizim var. calisiyorum. Ayni zamanda master yapiyorum.
Benim de ilk hedefim 60 ve insallah sonrasi icin 55.
Ahh bir 60i gorebilsem once

Hahhaa hadi bakalim, el mi yaman bey mi yaman.
Bak ben yarismalarda cok fenayimdir, dikkate et yediklerine seni kotu yenerim

cok az yemissin! Gozum korktu, bu hafta yenebilir miyim acaba seni
Canim bir hata yapip cumatrtesi gunu tartildim ve arti cikinca cok sasirdim dikkat ettim iyice, gerci menude yazilanlari yedim hep, diyetisyenin yazdiklarini. Bana da az geldi sonra dedim demekki normalde cok fazla yiyordum. Inan hafta sonu hep ac gezdim.

Hahhaa hadi bakalim, el mi yaman bey mi yaman.
Bak ben yarismalarda cok fenayimdir, dikkate et yediklerine seni kotu yenerim
Simdi farkettim dogum gunune 2 hafta kalmis, ac mi gezsem ben ne yapsam gerci hala emziriyorum da.. haftasonu da hastaydi ufaklik, ne kendi uyuyabildi ne beni uyuttu, ustune bir de hep kucagimda gezdik, birakmadi pesimi
Ama cok tatlilar yinede
sabah bir durum sanvdic yapmistim, oglene de corbam ve yogurt ile haslanmis lahanam var. Lahanalari yemesem mi, cok mu yemek getirmisim acaba.. canim da cok kahve cekiyor ama sutlu kahve de ara ogun sayiliyor degil mi, yagsiz sut ile mi icsem bi tane veya sade? Ama filtre kahve veya turk kahvesi degilse, su neskafeleri sutsuz hic sevmiyorum onu da yarim yagli sut ile iciyorum genelde.. sence ne yapsam?
Halan yemek/icmek dusunuyorum

merhaba çok eski üyeyim fakat yıllar sonra ilk kez giriyorum siteye ve kendimi bu formda buldum :) ismim serap 34 yaşındayım 18-15 ve 11 yaşında 2 kız bir oğlan annesiyim. çalışıyorum 1,79 boyunda 89 kiloyum

Merhaba kizlar hosgeldiniz.. Ben de stitch, bir kizim var yeni yasini dolduracak, calisiyorum ben de ve tabiki siskoyuuuum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…