- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Valla canım en az artıyla kapatmaya çalışıyorum haftasonunuSlm kizlar. Nasil geciyor hafta sonunuz?
Bugun okulda dersim erken bityi kizimi alip kapali oyun parki olan bir kafeye geldim. Ona da iyi oldu. Ben de kahvemi iciyorum.
ne yedin bakim senValla canım en az artıyla kapatmaya çalışıyorum haftasonunu
Afiyet olsun. Ben evi temizledim. Sular yoktu. Gelir gelmez başladım. Dünya kadar işim var daha ama yapacak halim kalmadı. Mutfağı toplayıp çocukları yıkarsam iş bitmiş sayacağım.Slm kizlar. Nasil geciyor hafta sonunuz?
Bugun okulda dersim erken bityi kizimi alip kapali oyun parki olan bir kafeye geldim. Ona da iyi oldu. Ben de kahvemi iciyorum.
Yeter diye düşünme. Fit olacağım diye düşün. Önüne kıyafet koy. Git gel ona bak acıktıkça. Benim çok işime yaradı bu yöntemTeşekkürler kaptişim.. Evet az azda olsa gidiyor.. Haftasonlarını iyi geçirsem daha çok gider ama olsun buda yeter bana..
Uyuman gereken saatte yemek yemişsin. Onun dışında sıkıntı yok.Menum 12.40
2 kk tulum peyniri biraz beyaz peynir
3 zeytin 3 yk yoğurt 3 yk menemen
Biraz domates sosu sebze
2 bardak çay bir lokma simit
Ara 17 20
Biaz menemen
Salata 3 yk haydari yarım tt ekmeği kaşarlı tost
Akşam 22 30
3 yk et sote 1 kepçe mercimek çorbası
3 lahana sarma bol salata 1 bardak ayran
Ara açık limonlu çay bir ceviz 5 çekirdekli siyah uzum yarım lokum
Su iki lt yi geçtii spor 2.700 adım yürüyüş gun boyu iş yaptım
İnşallah kaptanlarım @tuzsuz_ruh ve @Klbk123 ceza vermez eğer versede kabulumdur
Bu gece hiç uyumadık istanbula geldik 06 uçağıyla şimdi uykusuzluktan başım ağrıyor biraz kestirdiğim haldeCanim menun guzel ama aksam cok gec yemissin. 22:30 da yeyip de ne zaman uyudun? Cok mu gec uyudun? Yemek icin gec bir saat bence
Umarim yarina en kotu sabit oluruzValla canım en az artıyla kapatmaya çalışıyorum haftasonunu
Anladim canim. Ondan gec saatte yediniz. Bu gece guzel uyursun artikBu gece hiç uyumadık istanbula geldik 06 uçağıyla şimdi uykusuzluktan başım ağrıyor biraz kestirdiğim halde
Kolay gelsin canim.ne yedin bakim sen
Afiyet olsun. Ben evi temizledim. Sular yoktu. Gelir gelmez başladım. Dünya kadar işim var daha ama yapacak halim kalmadı. Mutfağı toplayıp çocukları yıkarsam iş bitmiş sayacağım.
Yeter diye düşünme. Fit olacağım diye düşün. Önüne kıyafet koy. Git gel ona bak acıktıkça. Benim çok işime yaradı bu yöntem
Uyuman gereken saatte yemek yemişsin. Onun dışında sıkıntı yok.
Gece yolcuyduk 06 uçağıyla İstanbul a geldik onun için bacım geç yesen de bişi olmaz dedi inşallah yarın artı çikmamUyuman gereken saatte yemek yemişsin. Onun dışında sıkıntı yok.
İnşallahGece yolcuyduk 06 uçağıyla İstanbul a geldik onun için bacım geç yesen de bişi olmaz dedi inşallah yarın artı çikmam
En iyisini yapmışsınKolay gelsin canim.
Ben evi esime birakip sabah 8de derse gityim. Donunce de kizimi alip ciktim.
Bugunku menu guzel canim. Afiyet olsunBugün kü menum
06.30 bir kahve
09 15 bir elma
11.30 kahvaltı
Biraz menemen biraz kıymalı yumurta
1 kk suzme peynir biraz çökelek 1 dilim omlet
3 zeytin 1 çatal kek 1 tk tereyağı 1 tk bal salata
Ara 16
1 kaysı 1 incir
Akşam 20 10
1 yk pirinç pilavı 5 yk yağsız haşlama et
Bol yeşillikli salata 1 bardak ayran
Ara belki limonlu açık çay içerim
Su bir lt uyyuyana kadar içerim spor 6.300 adım
Teşekkür ediyorum Canım kendimi zor tutum bir suru yiyecek arasındaBugunku menu guzel canim. Afiyet olsun
Tebrikler canim. Ins cuma tartida mukafatini alacaksinTeşekkür ediyorum Canım kendimi zor tutum bir suru yiyecek arasında
ne yedin bakim sen
Afiyet olsun. Ben evi temizledim. Sular yoktu. Gelir gelmez başladım. Dünya kadar işim var daha ama yapacak halim kalmadı. Mutfağı toplayıp çocukları yıkarsam iş bitmiş sayacağım.
Yeter diye düşünme. Fit olacağım diye düşün. Önüne kıyafet koy. Git gel ona bak acıktıkça. Benim çok işime yaradı bu yöntem
Uyuman gereken saatte yemek yemişsin. Onun dışında sıkıntı yok.
Umarim yarina en kotu sabit oluruz
Kizlar bugunku menum
@tuzsuz_ruh K klbk33
07:40_ 60gr ekmek, 120gr az yagli peynir, 100gr sebze(ceri domates ve ispanak), 1fincan az sutlu kahve.
12:00_ 150gr sebze(roka, ispanak,ceri domates) , 70gr ekmek, 100gr az yagli peynir, aci sos.
15:00_ 1 tane sekersiz incir topu, ceyrek sekersiz yulafli kurabiye.
18:00_ 1 kocaman tabak kereviz salatasi( kereviz, ceyrek elma, 1 bardak yogurt, 25gr ceviz), 1 haslanmis patates, acili sos.
Su: 2lt
Bugün kü menum
06.30 bir kahve
09 15 bir elma
11.30 kahvaltı
Biraz menemen biraz kıymalı yumurta
1 kk suzme peynir biraz çökelek 1 dilim omlet
3 zeytin 1 çatal kek 1 tk tereyağı 1 tk bal salata
Ara 16
1 kaysı 1 incir
Akşam 20 10
1 yk pirinç pilavı 5 yk yağsız haşlama et
Bol yeşillikli salata 1 bardak ayran
Ara belki limonlu açık çay içerim
Su bir lt uyyuyana kadar içerim spor 6.300 adım
Aslinda yufka olarak cok degil. Ama disarda genelde kizartiyorlar ya cok yag cekmis olabilir. Mesela diyetisyen bana o tur seyleri yagsiz yaparsam 1 kucuk dilim yiyebilecegimi soyledi. Ama tabi disarda ne diyeceksin yagsiz yapin mi
Benim de bugun ve yarin okulum var hep disardayim. Elimden geldigince dikkat ediyorum ama dedigin gibi canim disarda zor oluyor.
Sabah kahvaltini baya saglam yamissin. Aslinda o simit olmasaydi onun yerine kefir olsaydi guzel olurdu. aksami kacta yedigini bilmiyorum ama umarim gec degildir. sabah zaten yuksek kalori almissin canim. O yuzden o simit hic olmamis
Kaptişim ne desen haklısın bu hafta 70.7nin altına ineceğim inşallah. Malesef araya tatillet ve yoğun dönemler girince böyle oldu. Hiç bir yere gittiğim yok o 60 görülecekDeryaOnDiet bu diyetisyen sana iyi gelecek. Harfiyen uy lütfen. Tebrikler bireysel derece alıp 3.olduğun için. Son 6.80gr. Kalmış. Bir ileri bir geri olmasın artık. Değiştirme diyetisyenin değiştirsin değiştirilecekse.
tomrs canım mezuniyetine çok az kaldı. Bir asılsan mezunsun. Hadi biraz daha gayret et.
Son 1.40gr kaldı. Çabala da mezun ol artık. Bu kadar salma. Milletin lafına bakma.
stitch 2hafta önce de aynı kilodaydın. Olmaz böyle. Menü paylaş. Görelim niye böyle. Menü olmayınca anlayamıyoruz. Yolun uzun.. Kurallara ne kadar uyarsan o kadar iyi motive olursun. Olursunuz.
Harpy "güzel 60lara çok az kaldı. 2 haftaya 60lardasın inşallah." 2hafta önceki yorumumdu bu. Ama gram oynamamış. Hala 60ları göremedin. Aynı kilondasın. Ne desem bilemedim. Senin de yolun uzun. Buradan ayrılma
selinbs @tuzsuz_ruh kurallar belli. Gereğini yapmalısın. Takımı düşün. Herkes kilo veriyor. Yüzde7 düşüyor. 1 kişiyi düşüneceğim diye kişinin emeği gidiyor. 7kişiyi göz ardı etmemelisin.
Aomine Daiki son 5.10gr. Hadi yine iyisin. Gidiyor kilolar
Canfeb iyi gidiyorsun. Son 8.50gr kalmış..
biricik1272 gidiyor kilolar. Kaçamak yapma. Yolun uzun. 70lere az kaldı.
DeryaOnDiet (68.5/66.8/1.7/%2.48)
tomrs (56.1/56.4/+0.3/%-0.53)
stitch (66.0/66.1/+0.1/-%0.15)
harpy (70.7///%)
selinbs (63.1///%) 2. defa bildirimde bulunmadi
Aomine Daiki (60.4/60.1/0.3/%0.50)
Canfeb (64.6/64.5/0.1/%0.15)
biricik1272 (83.8/83.1/0.7/%0.84)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?