Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Valla canım en az artıyla kapatmaya çalışıyorum haftasonunu
ne yedin bakim sen
Slm kizlar. Nasil geciyor hafta sonunuz?
Bugun okulda dersim erken bityi kizimi alip kapali oyun parki olan bir kafeye geldim. Ona da iyi oldu. Ben de kahvemi iciyorum.
Afiyet olsun. Ben evi temizledim. Sular yoktu. Gelir gelmez başladım. Dünya kadar işim var daha ama yapacak halim kalmadı. Mutfağı toplayıp çocukları yıkarsam iş bitmiş sayacağım.
Teşekkürler kaptişim.. Evet az azda olsa gidiyor.. Haftasonlarını iyi geçirsem daha çok gider ama olsun buda yeter bana..
Yeter diye düşünme. Fit olacağım diye düşün. Önüne kıyafet koy. Git gel ona bak acıktıkça. Benim çok işime yaradı bu yöntem
Uyuman gereken saatte yemek yemişsin. Onun dışında sıkıntı yok.

Kolay gelsin canim.
Ben evi esime birakip sabah 8de derse gityim. Donunce de kizimi alip ciktim.

Kizlar bugunku menum
@tuzsuz_ruh K klbk33
07:40_ 60gr ekmek, 120gr az yagli peynir, 100gr sebze(ceri domates ve ispanak), 1fincan az sutlu kahve.
12:00_ 150gr sebze(roka, ispanak,ceri domates) , 70gr ekmek, 100gr az yagli peynir, aci sos.
15:00_ 1 tane sekersiz incir topu, ceyrek sekersiz yulafli kurabiye.
18:00_ 1 kocaman tabak kereviz salatasi( kereviz, ceyrek elma, 1 bardak yogurt, 25gr ceviz), 1 haslanmis patates, acili sos.

Su: 2lt

Bugün kü menum
06.30 bir kahve

09 15 bir elma

11.30 kahvaltı
Biraz menemen biraz kıymalı yumurta
1 kk suzme peynir biraz çökelek 1 dilim omlet
3 zeytin 1 çatal kek 1 tk tereyağı 1 tk bal salata

Ara 16
1 kaysı 1 incir

Akşam 20 10
1 yk pirinç pilavı 5 yk yağsız haşlama et
Bol yeşillikli salata 1 bardak ayran

Ara belki limonlu açık çay içerim

Su bir lt uyyuyana kadar içerim spor 6.300 adım

Bugunku menu guzel canim. Afiyet olsun

Valla çok bişey yemedim ama biraz geçe kaldım bugün misafirlikteydik ondan hep ama olacam fit olacam montum artık biraz bol geliyor çok hoşuma gidiyor

Umarim yarina en kotu sabit oluruz

Ben sabit olmam canım.. akşam geç yedim biraz.. ama cumaya eksiği görecen İnşallah..

Çok iyi canım menülerin harika

Menü güzel canım sadece akşam yemeği geç olmuş o hariç iyi

Bugünkü menüm

Sabah (12:30)

2 yumurtadan kıymalı yumurta
60 Gr kepek ekmeği
1 dilim beyaz peynir

Akşam (17:30)
1 yt kurufasulye
5 adet acı biber turşusu

Misafirlikte (20:00)
Kurabiye
Küçük
Küçükkase patlamış mısır
1 küçük çikita muz
1 küçük elma

Su 2 lt
Spor 15 dk yoga

Aslinda yufka olarak cok degil. Ama disarda genelde kizartiyorlar ya cok yag cekmis olabilir. Mesela diyetisyen bana o tur seyleri yagsiz yaparsam 1 kucuk dilim yiyebilecegimi soyledi. Ama tabi disarda ne diyeceksin yagsiz yapin mi

Bu evdeydi aslında fırında pişirdim ama sıcak sıcak mis gibi dayanamadım.

İnanılmaz acıkmıştım aslında kahvaltı çok görünüyor ama miktarlar çok değil aslında. Simiti yemek zorundaydım ama akşam o sarmaları yemeseydim iyiydi

Kaptişim ne desen haklısın bu hafta 70.7nin altına ineceğim inşallah. Malesef araya tatillet ve yoğun dönemler girince böyle oldu. Hiç bir yere gittiğim yok o 60 görülecek

Menüm
Sabah
Omlet
1 tk tahin pekmez
1 tk vişne reçeli
1 dlm ekmek üzerine tereyağı
1 dlm ekmek daha tereyağsız
6 zeytin
2 burgu peynir

Ara sade türk kahvesi 1 kare bitter

Öğlen
Şekersiz sıcak çikolata (keçi boynuzu tozu var içinde)
4 ceviz

Akşam
Balık
Salata
1 dlm ekmek

Ara
Kefir
Küçük bir parça az şekerli kabak tatlısı
1 avuç kabak çekirdeği

Akşama kadar iyi idare ettim ama akşam yaptığıma bak kendi kendini döven ilk insan olarak tarihe geçicem.
Spor: gün boyu temizlik çamaşır bulaşık ve daha niceleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…