Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

güzel başlamaışsın ama kötü bitmiş

Ben izne ayrılmıştım. Geri dönmek istiyorum. Nasıl bir yol izlemem lazım. Şimdi izne ayrıldığım kilodayım.
Daha önce kilo almıştım, eski halime gelmeden listeye giremeyeceğim için kilomu vermeye çalıştım.
Amaaan keşke hiç izne ayrilmasaydim :)

Yeni arkadaslar gelmiş, ben kendimi tanıtıyım.
30 yaşındayım, evliyim 1 oğlum var 2 yaşında.
Boyum 1.63 kilom 64.2
Hedefim şimdilik 60 ilerde 55 düşünüyorum.
Çalışıyorum.
Hafta sonları bana iyi gelmiyor. Hafta içi diyetime sadık kalıyorum. Sizde durumlar nasıl. Tanımadığım arkadaşlar kendini tanıtabilir mi. Hem unutan üyelere de tekrar olur :)

Varim tamamdir
Gerci haftasonu kotu yedim, haftasonu cok yogundu, yemekleri plansiz yedigimiz icin uydurma hizli ve pek saglikli olmayan seyler yedik.. gerci ne yedigimi de hatirlamiyorum suan
Ama bugunden dikkat edicem, hala bence sansim var seni yenmek icin bu hafta

cok az yemissin! Gozum korktu, bu hafta yenebilir miyim acaba seni

Evet kaptanim, bu hafta daha dikkatli olacagim.. gecen hafta paylasmistim sanki menulerimi.. bu haftasonunu pas gecelim cunku gercekten yogunluk arasinda yedim ve neler yedigimi hatirlamiyorum ama bugunden itibaren hergun menu verecegim

merhaba çok eski üyeyim fakat yıllar sonra ilk kez giriyorum siteye ve kendimi bu formda buldum :) ismim serap 34 yaşındayım 18-15 ve 11 yaşında 2 kız bir oğlan annesiyim. çalışıyorum 1,79 boyunda 89 kiloyum
hoşgeldin. Maşallah genç anne olmuşsun. Çocukların kocaman olmuş. Yolun buralara düştüğüne göre kilo vermeye karar verdin demektir. İlk sayfadaki katılım formunu doldurup burada paylaşır mısın? Gerisini sonra konuşacağız.

Merhaba özenti,aynı devreydik di mi seninle:)
Ben de uzuuun bir izinden sonra tekrar buradayım,seni gördüğüme sevindim :)
merhaba çok eski üyeyim fakat yıllar sonra ilk kez giriyorum siteye ve kendimi bu formda buldum :) ismim serap 34 yaşındayım 18-15 ve 11 yaşında 2 kız bir oğlan annesiyim. çalışıyorum 1,79 boyunda 89 kiloyum
Hoşgeldin bidünya,seni hatırlıyorum sanki,eski yorumlardaniyi seçim,ağırlıkları atacağız beraberce

Kelebek kaptaaaaaaanNasılsın kaptancım:))

Sagol canim, menuler iyi de pazartesi artisindan kurtaramaadilar beni ama cumaya kadar onu eksi yapacagim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…