Ben menülerimi paylaşıyorum kaptişim. Cumadan beri aksatmadım. Cumadan önce de mazeretim vardı. Yoruma gelince, yorumlarsam "sen kendi menülerine bak önce" derler diye çekiniyorumİki kişi haricinde menü paylaşan, yorumlayan olmuyor. Mazeretiniz nedir? Neden menü paylaşıp birbirinizin menüsünü yorumlamıyorsunuz?
@tomrs
DeryaOnDiet
stitch
Harpy
@selinbs
Aomine Daiki
@Canfeb
@biricik1272
Menüm
Sabah
Omlet
1 tk tahin pekmez
1 tk vişne reçeli
1 dlm ekmek üzerine tereyağı
1 dlm ekmek daha tereyağsız
6 zeytin
2 burgu peynir
Ara sade türk kahvesi 1 kare bitter
Öğlen
Şekersiz sıcak çikolata (keçi boynuzu tozu var içinde)
4 ceviz
Akşam
Balık
Salata
1 dlm ekmek
Ara
Kefir
Küçük bir parça az şekerli kabak tatlısı
1 avuç kabak çekirdeği
Akşama kadar iyi idare ettim ama akşam yaptığıma bakkendi kendini döven ilk insan olarak tarihe geçicem.
Spor: gün boyu temizlik çamaşır bulaşık ve daha niceleri.
bravo çok iyi bir fark.Günaydın
Bildirim
Geçen hafta: 70.7
Bugün: 70.8
Fark: +0.1
Varim tamamdirCanim hadi gel guzel bir diyet yap 3 haftada 3 kiloyu hedefle ne dersin?
Bak ben gecen mezuniyetimde bir arkadasla yarisarak zayifladim. Hadi gel rakip olalim. Ikimiz de menulerimizi cok dikkatli kontrol edelim. Veee cuma gunu kimin yuzdesi daha iyi olursa o kazanir ve durum 1-0 olur var misin? 3 hafta. 3 cuma boyunca. Kizinin dogum gunune kadar.
Yok musun yoksa? Korktun mu
cok az yemissin! Gozum korktu, bu hafta yenebilir miyim acaba seniBugunku menum
@tuzsuz_ruh K klbk33
08:00_ 1 yumurta, 2 akindan ve 45 gr kepekli undan krep. 100gr taze ispanak ve ceri domates.
11:00_ 1 fincan sutlu kahve, 1 bucuk avuc kuruyenis.
17:30 _ sabahki krepten bir tane daha, kalin dilim beyaz peynir, aci sos. Salata.
Su: 3ltye kayin
2 fincan siyah cay
1 fincan papatya cayi
Evet kaptanim, bu hafta daha dikkatli olacagim.. gecen hafta paylasmistim sanki menulerimi.. bu haftasonunu pas gecelim cunku gercekten yogunluk arasinda yedim ve neler yedigimi hatirlamiyorum ama bugunden itibaren hergun menu verecegimDeryaOnDiet bu diyetisyen sana iyi gelecek. Harfiyen uy lütfen. Tebrikler bireysel derece alıp 3.olduğun için. Son 6.80gr. Kalmış. Bir ileri bir geri olmasın artık. Değiştirme diyetisyenin değiştirsin değiştirilecekse.
@tomrs canım mezuniyetine çok az kaldı. Bir asılsan mezunsun. Hadi biraz daha gayret et.
Son 1.40gr kaldı. Çabala da mezun ol artık. Bu kadar salma. Milletin lafına bakma.
stitch 2hafta önce de aynı kilodaydın. Olmaz böyle. Menü paylaş. Görelim niye böyle. Menü olmayınca anlayamıyoruz. Yolun uzun.. Kurallara ne kadar uyarsan o kadar iyi motive olursun. Olursunuz.
Harpy "güzel 60lara çok az kaldı. 2 haftaya 60lardasın inşallah." 2hafta önceki yorumumdu bu. Ama gram oynamamış. Hala 60ları göremedin. Aynı kilondasın. Ne desem bilemedim. Senin de yolun uzun. Buradan ayrılma
@selinbs @tuzsuz_ruh kurallar belli. Gereğini yapmalısın. Takımı düşün. Herkes kilo veriyor. Yüzde7 düşüyor. 1 kişiyi düşüneceğim diye kişinin emeği gidiyor. 7kişiyi göz ardı etmemelisin.
Aomine Daiki son 5.10gr. Hadi yine iyisin. Gidiyor kilolar
@Canfeb iyi gidiyorsun. Son 8.50gr kalmış..
@biricik1272 gidiyor kilolar. Kaçamak yapma. Yolun uzun. 70lere az kaldı.
DeryaOnDiet (68.5/66.8/1.7/%2.48)
tomrs (56.1/56.4/+0.3/%-0.53)
stitch (66.0/66.1/+0.1/-%0.15)
harpy (70.7///%)
selinbs (63.1///%) 2. defa bildirimde bulunmadi
Aomine Daiki (60.4/60.1/0.3/%0.50)
Canfeb (64.6/64.5/0.1/%0.15)
biricik1272 (83.8/83.1/0.7/%0.84)
Ben tartilmayi unuttum bu sabahUmarim yarina en kotu sabit oluruz
Kelebegim ben haftasonlari cok giremiyorum ama haftaici aktif olmaya calisiyorum hepİki kişi haricinde menü paylaşan, yorumlayan olmuyor. Mazeretiniz nedir? Neden menü paylaşıp birbirinizin menüsünü yorumlamıyorsunuz?
@tomrs
DeryaOnDiet
stitch
Harpy
@selinbs
Aomine Daiki
@Canfeb
@biricik1272
hehehe bende de ayni dusunce var, hala toplayamadim kendi menulerimiBen menülerimi paylaşıyorum kaptişim. Cumadan beri aksatmadım. Cumadan önce de mazeretim vardı. Yoruma gelince, yorumlarsam "sen kendi menülerine bak önce" derler diye çekiniyorum
hoşgeldin. Maşallah genç anne olmuşsun. Çocukların kocaman olmuş. Yolun buralara düştüğüne göre kilo vermeye karar verdin demektir. İlk sayfadaki katılım formunu doldurup burada paylaşır mısın? Gerisini sonra konuşacağız.merhaba çok eski üyeyim fakat yıllar sonra ilk kez giriyorum siteye ve kendimi bu formda buldum :) ismim serap 34 yaşındayım 18-15 ve 11 yaşında 2 kız bir oğlan annesiyim. çalışıyorum 1,79 boyunda 89 kiloyum
Merhaba özenti,aynı devreydik di mi seninle:)Yeni arkadaslar gelmiş, ben kendimi tanıtıyım.
30 yaşındayım, evliyim 1 oğlum var 2 yaşında.
Boyum 1.63 kilom 64.2
Hedefim şimdilik 60 ilerde 55 düşünüyorum.
Çalışıyorum.
Hafta sonları bana iyi gelmiyor. Hafta içi diyetime sadık kalıyorum. Sizde durumlar nasıl. Tanımadığım arkadaşlar kendini tanıtabilir mi. Hem unutan üyelere de tekrar olur :)
Hoşgeldin bidünya,seni hatırlıyorum sanki,eski yorumlardanmerhaba çok eski üyeyim fakat yıllar sonra ilk kez giriyorum siteye ve kendimi bu formda buldum :) ismim serap 34 yaşındayım 18-15 ve 11 yaşında 2 kız bir oğlan annesiyim. çalışıyorum 1,79 boyunda 89 kiloyum
Kelebek kaptaaaaaaanhoşgeldin. Maşallah genç anne olmuşsun. Çocukların kocaman olmuş. Yolun buralara düştüğüne göre kilo vermeye karar verdin demektir. İlk sayfadaki katılım formunu doldurup burada paylaşır mısın? Gerisini sonra konuşacağız.
İyiyim sen nasılsınKelebek kaptaaaaaaanNasılsın kaptancım:))
Sagol canim, menuler iyi de pazartesi artisindan kurtaramaadilar beniValla çok bişey yemedim ama biraz geçe kaldım bugün misafirlikteydik ondan hepama olacam fit olacam montum artık biraz bol geliyor çok hoşuma gidiyor
Ben sabit olmam canım.. akşam geç yedim biraz.. ama cumaya eksiği görecen İnşallah..
Çok iyi canım menülerin harika
Menü güzel canım sadece akşam yemeği geç olmuş o hariç iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?