Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Amaa , amaa bu benim guncel kilom degil

Gel canim, beraber verelim tatilde aldiklarini

Bi mezun olamadık gitti valla :)
Nerde benim kepim :)
Senin kep bi dokuz on kilonun altında kalmış kaldır da tak şu kepini artık hadi bi gayret :)))

Hosgeldin canim, muhabbete gel hep ama kilo aldim deme yawf biz zaten motivasyon bulamayip hala buralarda takiliyoruz.. ben eminim sen de zaten 1 haftada verirsin aldiklarini
Seninde pek bişey kalmadı kuzu hadi hep birlikte verelim valla yeniden yaz geliyor fıstık oluceeezzzz
Gel canim, beraber verelim tatilde aldiklarini
Burası o kadar önemli ki derya uzaklaşınca insan kopuyor bozuluyor bütün motivasyon. Ben bikaç hafta takılayım düzenli size :)

Ben bu hizla 2020de de burada olurum ama yilmak yok, yaz gelmeden gidecek o kilolar alicam ben de kep'imi

Takil tabi canim kesinlikle haklisin. ayri kalmamk laizm burdan

Bugunku menum
@tuzsuz_ruh K klbk33

09:30 _ 45 gr yulaf (suyla islattim) ustune bolca tarcin, 1 kucuk elma dogradim ve mikrodalgada 2 dk isittim cok lezzetlidi himm , 1 bardak sutlu kahve.

13:00_ haslanmis tavuk (200gr kadar), 1 kase yogurtlu kereviz salatasi, 1 avuc ici kadar yer lahanasi, 1 haslanmis patates, 1tk aci sos.

18:00_ (eve gidince yiyecegim) 2 kepce tarhana corbasi, 1 buyuk kase kirmizi lahanali soganli salata ustune 1 ck corekotu yagi, 200 gr kadar haslanmis tavuk.

su: simdilik 2 lt
2 fincan siyah cay
2 fincan yesil cay

Cok guzel menu

Bugun tartida artiyi gorunce ara ogunsuz yedim,. ayy hadi cumaya guzel bir eksi goreyim, gorelim heopimiz beraber :) gel 60, geel geel
Bence adim adim geliyorsun, oysa ben bugun farkettim dudak tiryakisiyim, hep birseyler yiyesim var
Simdiye kadar yediklerim, bakalim aksama ne kadar tutabilicem kendimi
07:30 kahvalti durumu (beyaz peynir, 3 ceri domates, 1 yumurta, biraz roka) ve sekersiz cay
08:30 sekersiz cay
11:30 zencefil cayi
12:30 thai sebzeli corba, yarim kase yogurt ve cok az yag ile sotelenmis lahana
13:15 yagsiz sutlu kahve
16:00 limonlu gul cayi
Neyseki yarisiyoruz yoksa aralarda daha kuruyemis ve hatta biskuiler bile olabilirdi, hala da zor tutuyorum kendimi

Selam kızlar ay ne güzel yeniler gelmiş bir sürü muhabbet dönmüş ben daha yeni yetiştim.

bravo çok iyi bir fark.
Kız + çıktım ben

Boyumuz neredeyse aynı ama ben şuan 70 kiloyum malesef.. hoşgeldin tekrardan :)

cok az yemissin! Gozum korktu, bu hafta yenebilir miyim acaba seni

Birileri yarışma mı yapıyor beni de alın

merhaba çok eski üyeyim fakat yıllar sonra ilk kez giriyorum siteye ve kendimi bu formda buldum :) ismim serap 34 yaşındayım 18-15 ve 11 yaşında 2 kız bir oğlan annesiyim. çalışıyorum 1,79 boyunda 89 kiloyum

Boyuna göre 89 kilo çok da kötü değil 5 kilo bile versen incecik olursun canım bu arada bir hesap yaptım da sen 16 yaşında doğum mu yaptın

Canim gunduz gercekten ornek bir menu olmus. Ama o aksamki yapilir mi yaa hadi kabak tatlisni yedin peki neden cekirdek, ya da hadi sekirdegi yedin neden kabak tatlisi kotu bir hafta kapatma olmus.

bilmezmiyim.. benim hiç öğün atlamamam lazım yoksa acısını başka yerden çıkartıyorum hep. Tam diyorum ne güzel acıktım şimdi yediklerim yağ olmaz. Bi bakıyorum kendimi durduramıyorum 2 öğünü bir öğünde yemişim

bu ara benim durumumu çok güzel tarif ediyor bu söz

Lahananu ye kız karnını doyurman lazım öyle çorba yoğurtla öğün atlanır mı

Son düzenleme:
Bugun tartida artiyi gorunce ara ogunsuz yedim,. ayy hadi cumaya guzel bir eksi goreyim, gorelim heopimiz beraber :) gel 60, geel geel

Ay bana da gel 60.lütfen

Canım öğlene protein ve salata eklersen seni yok tutar kaçamağa karşı koyman da kolaylaşır. Akşam o kadar önemli değil ama öğlen çok farkettiriyor.

Yedim yarisini lahananin, yarisi da yarina kaldi :)
Yarismaya gel tabi kuzum, bizim 6kilo var 60a (tabii asil hedef bu degil de yarisma hedefi), senin de 63 yapalim, kim once inecek

Menüm
sabah
2 dlm tbe
1 tam 1 beyaz haşlanmış yumurta
60 gr form peynir(yarım yağlı)
6 zeytin

Ara
Mini protein bar

Öğlen
Yağsız dana eti
Salata
Çorba

Ara
Sütlü kahve
2 kare bitter

Akşam
1 sk b pilavı
2 sk etli taze fasülye
Yoğurt
Salata

Ara
Kefir

Spor
1 saat zumba

Tartıda artı da çıksan o diyet listesine uyman lazım... Senin temel sorunun bu. Hergün her saat tartılma. Pazartesi ve cuma tartıl sadece. Birden ödem attın kötü menülerden diyetisyen menüsüne dönünce. Şimdi yineliyorum. Diyetisyen listesine uyulacak. Listeye rağmen kilo alıyorsan diyetisyen ile konuş. Başka öneri getirsin. Ama buna karar verme artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…