Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Aslinda menun cok guzel canim. Aksam yedin mi? Yoksa cayla kapattin mi gunu?

Gel canim muhabbet sensiz olmaz
Inan bugun cok zor tuttum kendimi . ama cumartesi listede yazan haric 2 dilim ekmek yedim o arti yapti galiba. O yuzden bugun ceza ara ogun yapmadim. Esim bakalim bu seger kac gun dayanacaksin diyor. Gosterecegim ona nasil zayif oluyorum yaza.

Ay bana da gel 60.lütfen

Canım öğlene protein ve salata eklersen seni yok tutar kaçamağa karşı koyman da kolaylaşır. Akşam o kadar önemli değil ama öğlen çok farkettiriyor.
ins canim su 60 gelecek hepimize sadece biraz irade lazim. Ac gunler bizi bekliyor

Menu de spor da super olmus canim. Cok begendim.

Vallahi bu son aha da buraya da yazdım birdaha kaybolursan kurallara uymadığın için almam seni bilesin iki hafta deneme süresi kilo vereceksin öyle gireceksin listeye geliyorsun bir iki gün görünüp kaçıyorsun

Aynen canim. Mart ayina rezervasyon yaptirdim.

Afiyet olsun Canım ev mis gibi tertemiz olmuş ellerine sağlık

Meraba arkadaşlar kusura bakmayın ben kilo bildirimi yapmayı unutum sabah tartıldım şimdi yazayım 83.6 çıktım yani geçen cumadan 500 gr artı var tartı farklıydı ondan mı yoksa izmirden İstanbul a geçtik hem çok yorgun hem de uykusuz kaldım belki ödem de olabilir ama yinede çok üzgünün

Afiyet olsun Canım ev mis gibi tertemiz olmuş ellerine sağlık

Ay nerden bildin kız :) dolap içlerine bi girmişim çocukların bi koca torba kıyafet verdim küçülmüş eskimiş lekeli ne varsa attım. Çocukların kıyafeti kalmadı resmen

Bu günkü menum
Ay nerden bildin kız :) dolap içlerine bi girmişim çocukların bi koca torba kıyafet verdim küçülmüş eskimiş lekeli ne varsa attım. Çocukların kıyafeti kalmadı resmen
en oyalayıcı iş ve dolaplar duzelip ayıklanınca çok mutlu oluyorum çocuklara yeni kiyafetler bakma işi çıktı başına :))) olsun canları sağ olsun yorgun ve mutlusun kolay gelsin canım

Kaç defadır elime telefonu alıyorum çocuklar bırakmıyor yazayım
Menum
12 30 kahvaltı
3 yk lor biraz suzme peynir
3 zeytin 1 yk ballı tereyağı
1 küçük dilim omlet avuç içi kadar ekmek domates bir sizri biber

Ara
Kızımla dışardaydık
1 fincan Türk kahvesi bir dilim pastanın çeyreği

Akşam 19.30
2 yk bulgur pilavı 4 tane köfte
Bol salata

22 15
1 lokum 1 avuç kabak çekirdeği fındık karışık
7 bardak açık limonlu çay

Su iki lt spor 4.200 adım yuruduk

Insallah cumaya kadar onu eksiye cevirirsin canim.
Hem gec yenen aksam yemegi hem yolculuk, yorgunlukarti getirdi sana ne yazik ki.

Canim saat 22da yedigin ara ogun olmamis. Gun icinde zaten pasta var ustune bir de neredeyse uyku saatinde bir suru kuruyemis ve lokum olmamis canim lutfen gece birsey yeme. Sekersiz cay ic.

Sabah
yarim elma
yarim portakal
Yarim havuç
1 sb süt

Ara
1 havuç
1 sb süt

Ara
Az şekerli türk kahvesi
Bitki çayı ıhlamur

Akşam
1 kepçe kuru fasulye
2 yemek kaşığı pirinç pilavı
2 yemek kaşığı tavuk sote
Salata
Yoğurt

Ara
Yarım porsiyon dondurma

Su 2lt.
spor bugün hareketliydim. Merdiven inip çıktım yürüdüm. Bacaklar pert.

Süper menü afiyet olsun bayıldım.

bu menüde güzel olmuş. Böyle devam kaçamaksiz.

bu menü de guzel. Ama ben böyle yersem kilo veremem. Diyet yaparken aç olmam lazım gitmiyor. Metabolizmam yavaş.

Vallahi bu son aha da buraya da yazdım birdaha kaybolursan kurallara uymadığın için almam seni bilesin iki hafta deneme süresi kilo vereceksin öyle gireceksin listeye geliyorsun bir iki gün görünüp kaçıyorsun
ahahaha. Beni unuttun sanmistim. Çaktırmadan devam edecektim. Tamam haklisin.
Burdayım inşallah canım.

Böyle yesem kilo veremem. Hatta ertesi gün artı bile gelirim.
Ben de diyet dediğin şey, aç olunca işe yarıyor. Biraz daha az yemelisin galiba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…