- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Sagol rakip. Bakim rakibim ne yemisCok guzel menu
Aslinda menun cok guzel canim. Aksam yedin mi? Yoksa cayla kapattin mi gunu?Bence adim adim geliyorsun, oysa ben bugun farkettim dudak tiryakisiyim, hep birseyler yiyesim var
Simdiye kadar yediklerim, bakalim aksama ne kadar tutabilicem kendimi
07:30 kahvalti durumu (beyaz peynir, 3 ceri domates, 1 yumurta, biraz roka) ve sekersiz cay
08:30 sekersiz cay
11:30 zencefil cayi
12:30 thai sebzeli corba, yarim kase yogurt ve cok az yag ile sotelenmis lahana
13:15 yagsiz sutlu kahve
16:00 limonlu gul cayi
Neyseki yarisiyoruz yoksa aralarda daha kuruyemis ve hatta biskuiler bile olabilirdi, hala da zor tutuyorum kendimi
Gel canim muhabbet sensiz olmazSelam kızlar ay ne güzel yeniler gelmiş bir sürü muhabbet dönmüş ben daha yeni yetiştim.
Kız + çıktım ben
Boyumuz neredeyse aynı ama ben şuan 70 kiloyum malesef.. hoşgeldin tekrardan :)
Birileri yarışma mı yapıyorbeni de alın
Boyuna göre 89 kilo çok da kötü değil 5 kilo bile versen incecik olursun canımbu arada bir hesap yaptım da sen 16 yaşında doğum mu yaptın
bilmezmiyim.. benim hiç öğün atlamamam lazım yoksa acısını başka yerden çıkartıyorum hep. Tam diyorum ne güzel acıktım şimdi yediklerim yağ olmaz. Bi bakıyorum kendimi durduramıyorum 2 öğünü bir öğünde yemişim
bu ara benim durumumu çok güzel tarif ediyor bu söz
Lahananu ye kız karnını doyurman lazım öyle çorba yoğurtla öğün atlanır mı
ins canim su 60 gelecek hepimize sadece biraz irade lazim. Ac gunler bizi bekliyorAy bana da gel 60.lütfen
Canım öğlene protein ve salata eklersen seni yok tutar kaçamağa karşı koyman da kolaylaşır. Akşam o kadar önemli değil ama öğlen çok farkettiriyor.
Yedim yarisini lahananin, yarisi da yarina kaldi :)
Yarismaya gel tabi kuzum, bizim 6kilo var 60a (tabii asil hedef bu degil de yarisma hedefi), senin de 63 yapalim, kim once inecek
Menu de spor da super olmus canim. Cok begendim.Menüm
sabah
2 dlm tbe
1 tam 1 beyaz haşlanmış yumurta
60 gr form peynir(yarım yağlı)
6 zeytin
Ara
Mini protein bar
Öğlen
Yağsız dana eti
Salata
Çorba
Ara
Sütlü kahve
2 kare bitter
Akşam
1 sk b pilavı
2 sk etli taze fasülye
Yoğurt
Salata
Ara
Kefir
Spor
1 saat zumba
Vallahi bu son aha da buraya da yazdım birdaha kaybolursan kurallara uymadığın için almam seni bilesin iki hafta deneme süresi kilo vereceksin öyle gireceksin listeye geliyorsun bir iki gün görünüp kaçıyorsunBen izne ayrılmıştım. Geri dönmek istiyorum. Nasıl bir yol izlemem lazım. Şimdi izne ayrıldığım kilodayım.
Daha önce kilo almıştım, eski halime gelmeden listeye giremeyeceğim için kilomu vermeye çalıştım.
Amaaan keşke hiç izne ayrilmasaydim :)
Aynen canim. Mart ayina rezervasyon yaptirdim.Tartıda artı da çıksan o diyet listesine uyman lazım... Senin temel sorunun bu. Hergün her saat tartılma. Pazartesi ve cuma tartıl sadece. Birden ödem attın kötü menülerden diyetisyen menüsüne dönünce. Şimdi yineliyorum. Diyetisyen listesine uyulacak. Listeye rağmen kilo alıyorsan diyetisyen ile konuş. Başka öneri getirsin. Ama buna karar verme artık.
Afiyet olsun Canım ev mis gibi tertemiz olmuş ellerine sağlıkMenüm
Sabah
Omlet
1 tk tahin pekmez
1 tk vişne reçeli
1 dlm ekmek üzerine tereyağı
1 dlm ekmek daha tereyağsız
6 zeytin
2 burgu peynir
Ara sade türk kahvesi 1 kare bitter
Öğlen
Şekersiz sıcak çikolata (keçi boynuzu tozu var içinde)
4 ceviz
Akşam
Balık
Salata
1 dlm ekmek
Ara
Kefir
Küçük bir parça az şekerli kabak tatlısı
1 avuç kabak çekirdeği
Akşama kadar iyi idare ettim ama akşam yaptığıma bakkendi kendini döven ilk insan olarak tarihe geçicem.
Spor: gün boyu temizlik çamaşır bulaşık ve daha niceleri.
İnşallah canım hep birlikte incelelimTebrikler canim. Ins cuma tartida mukafatini alacaksin
Kaptanım ben her gece paylaşacağım diye kendimi frenliyorum ve paylaşıyorumİki kişi haricinde menü paylaşan, yorumlayan olmuyor. Mazeretiniz nedir? Neden menü paylaşıp birbirinizin menüsünü yorumlamıyorsunuz?
@tomrs
DeryaOnDiet
stitch
Harpy
@selinbs
@Aomine Daiki
@Canfeb
biricik1272
Afiyet olsun Canım ev mis gibi tertemiz olmuş ellerine sağlık
en oyalayıcı iş ve dolaplar duzelip ayıklanınca çok mutlu oluyorum çocuklara yeni kiyafetler bakma işi çıktı başına :))) olsun canları sağ olsun yorgun ve mutlusun kolay gelsin canımAy nerden bildin kız :) dolap içlerine bi girmişim çocukların bi koca torba kıyafet verdim küçülmüş eskimiş lekeli ne varsa attım. Çocukların kıyafeti kalmadı resmen
Insallah cumaya kadar onu eksiye cevirirsin canim.Meraba arkadaşlar kusura bakmayın ben kilo bildirimi yapmayı unutum sabah tartıldım şimdi yazayım 83.6 çıktım yani geçen cumadan 500 gr artı var tartı farklıydı ondan mı yoksa izmirden İstanbul a geçtik hem çok yorgun hem de uykusuz kaldım belki ödem de olabilir ama yinede çok üzgünün
Canim saat 22da yedigin ara ogun olmamis. Gun icinde zaten pasta var ustune bir de neredeyse uyku saatinde bir suru kuruyemis ve lokum olmamis canimKaç defadır elime telefonu alıyorum çocuklar bırakmıyor yazayım
Menum
12 30 kahvaltı
3 yk lor biraz suzme peynir
3 zeytin 1 yk ballı tereyağı
1 küçük dilim omlet avuç içi kadar ekmek domates bir sizri biber
Ara
Kızımla dışardaydık
1 fincan Türk kahvesi bir dilim pastanın çeyreği
Akşam 19.30
2 yk bulgur pilavı 4 tane köfte
Bol salata
22 15
1 lokum 1 avuç kabak çekirdeği fındık karışık
7 bardak açık limonlu çay
Su iki lt spor 4.200 adım yuruduk
Süper menü afiyet olsun bayıldım.Bugunku menum
@tuzsuz_ruh @klbk33
09:30 _ 45 gr yulaf (suyla islattim) ustune bolca tarcin, 1 kucuk elma dogradim ve mikrodalgada 2 dk isittim cok lezzetlidi himm, 1 bardak sutlu kahve.
13:00_ haslanmis tavuk (200gr kadar), 1 kase yogurtlu kereviz salatasi, 1 avuc ici kadar yer lahanasi, 1 haslanmis patates, 1tk aci sos.
18:00_ (eve gidince yiyecegim) 2 kepce tarhana corbasi, 1 buyuk kase kirmizi lahanali soganli salata ustune 1 ck corekotu yagi, 200 gr kadar haslanmis tavuk.
su: simdilik 2 lt
2 fincan siyah cay
2 fincan yesil cay
Bence adim adim geliyorsun, oysa ben bugun farkettim dudak tiryakisiyim, hep birseyler yiyesim var
Simdiye kadar yediklerim, bakalim aksama ne kadar tutabilicem kendimi
07:30 kahvalti durumu (beyaz peynir, 3 ceri domates, 1 yumurta, biraz roka) ve sekersiz cay
08:30 sekersiz cay
11:30 zencefil cayi
12:30 thai sebzeli corba, yarim kase yogurt ve cok az yag ile sotelenmis lahana
13:15 yagsiz sutlu kahve
16:00 limonlu gul cayi
Neyseki yarisiyoruz yoksa aralarda daha kuruyemis ve hatta biskuiler bile olabilirdi, hala da zor tutuyorum kendimi
bu menü de guzel. Ama ben böyle yersem kilo veremem. Diyet yaparken aç olmam lazım gitmiyor. Metabolizmam yavaş.Menüm
sabah
2 dlm tbe
1 tam 1 beyaz haşlanmış yumurta
60 gr form peynir(yarım yağlı)
6 zeytin
Ara
Mini protein bar
Öğlen
Yağsız dana eti
Salata
Çorba
Ara
Sütlü kahve
2 kare bitter
Akşam
1 sk b pilavı
2 sk etli taze fasülye
Yoğurt
Salata
Ara
Kefir
Spor
1 saat zumba
ahahaha. Beni unuttun sanmistim. Çaktırmadan devam edecektim. Tamam haklisin.Vallahi bu son aha da buraya da yazdım birdaha kaybolursan kurallara uymadığın için almam seni bilesin iki hafta deneme süresi kilo vereceksin öyle gireceksin listeye geliyorsun bir iki gün görünüp kaçıyorsun
Böyle yesem kilo veremem. Hatta ertesi gün artı bile gelirim.Kaç defadır elime telefonu alıyorum çocuklar bırakmıyor yazayım
Menum
12 30 kahvaltı
3 yk lor biraz suzme peynir
3 zeytin 1 yk ballı tereyağı
1 küçük dilim omlet avuç içi kadar ekmek domates bir sizri biber
Ara
Kızımla dışardaydık
1 fincan Türk kahvesi bir dilim pastanın çeyreği
Akşam 19.30
2 yk bulgur pilavı 4 tane köfte
Bol salata
22 15
1 lokum 1 avuç kabak çekirdeği fındık karışık
7 bardak açık limonlu çay
Su iki lt spor 4.200 adım yuruduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?