Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

2 arkadaş rakip olmuş. Böyle bi uygulama vardı. Eşleşme ve rekabet uygulaması. Böylece hem.menüler hem sporlar daha sıkı oluyordu. Belki tekrar yaparlar.
2 2 eslesme ve rakip listesi. Sonra değişiyordu. Yakın kilolar oluyordu genelde.

Günaydın ben de sizin gibi beslenerek kilo veremem çünkü 2 gün tutsam 3. Gün kesin salarım :/ hem daha önce aç kalmayı da denedim öyle istediğim hızda veremiyorum. Eğer metabolizman yavaşsa düşük kalori beslenmesi yerine kas kitleni arttırıcı bişeyler yapmalısın.. pilates ya da jillian tarzı.. daha az yemek metabolizmanı daha da yavaşlatır. Belkide ondan başlayıp başlayıp bırakıyorsun

Ben menünü beğendim aslında, tabi kaçamaklar olmasa daha iyi olacakmış.

İlginç bi menü olmuş. Dondurma yemeseydin daha iyiydi tabi.

Günaydın herkese hayırlı sabahlar. Güzel başlangıçlar.
haklisin aslında doğru düzgün spor yapmıyorum. Yürüyüş de pek işe yaramıyor galiba. Tavsiyelerini dikkate alicam Çok teşekkür ederim canım.

Sen kaç kiloydun? Ben 70im kilomuz yakınsa olabilir
Canım ben 64.5 kiloyum. Kilolarımız yakın sayılır. Muhtemelen senin kas kutlen benden fazladır. Biz seninle rakip olalım. Zaten yüzde olarak hesapliyoruz kilomuzu. 3hafta yarışalım.
Diğer arkadaşlar gibi yapalım mi. Skor hesabı. 1-0 gibi. 3 haftanın sonunda birinci belli olur. Çok sevindim mesajına :)

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 2237179 Güzel bir kahvaltı.
Yoğurt
Chia tohumu
1 elma rendesi
Tarçın
Hammmm

Kız o ne bebek maması gibi bence bunun yerine yulafı süt ya da yoğurtla hazırlayıp içine tarçon koy elmayı da yanına ısıra ısıra ye.. hem daha doyurucu olur hem de elmayı rendeleyince vitamini gidiyordur..

Aslında yürüyüş de işe yarar ama düzenli yürümen lazım özellikle kalça etrafında yağlanma çoksa.. her gün 10.000 adım attın da kilo veremedin mi? yarışma başlasın kaçamak yapmayan kazansın

Guzelmis canim menun afiyet olsun. SK ne kasigi oluyor?

Sagol rakip. Bakim rakibim ne yemis
aksama kadar cok guzeldi aksam misafir gelince bozuldu.. aslinda saglikli yemek hazirladim son dakika misafir geldi, onlara yetmeyecekti diye makarna yaptim ve onlardan ayri yemem ayip olucak diye ben de makarna yedim
07:30 kahvalti durumu (beyaz peynir, 3 ceri domates, 1 yumurta, biraz roka) ve sekersiz cay
08:30 sekersiz cay
11:30 zencefil cayi
12:30 thai sebzeli corba, yarim kase yogurt ve cok az yag ile sotelenmis lahana
13:15 yagsiz sutlu kahve
16:00 limonlu gul cayi
19:30 1.5 hamburger koftesi (firinda pismis), mantarli kremali makarna (digerlerine oranla ben az yedim ama bence tam gunluk kalorimi almis oldum)
21:30 hibiskus cayi

Su cok icemedim, 1.5lt belki, cok cay ictigim icin olabilir ama bogazim aciyor, bugun de bol bitki cayina devam
Spor yapamadim

Aslinda menun cok guzel canim. Aksam yedin mi? Yoksa cayla kapattin mi gunu?
Yaa ben aksam yemegini atlayamiyorum hic, cok acikiyorum, misafir gelince belki en iyi kacis noktasi.. ama bu hafta cok misafir gelicek gibi gorunuyor da son dakika olmazsa hazirlarim yemek beni de etkilemeyecek, dun cok ani oldu, ustune kremali makarna onlar istedi, kizim da bi yandan agliyordu akil etmedim kendime en azindan sade ayirayim

Bence zayiflayacagiz yaza, buraya gelince insan bozsa bile diyet bitti deyip birakmayip devam ediyor en azindan

Ay nerden bildin kız :) dolap içlerine bi girmişim çocukların bi koca torba kıyafet verdim küçülmüş eskimiş lekeli ne varsa attım. Çocukların kıyafeti kalmadı resmen
Benim de yapmam lazim o temizligi, suan hepsini gozden irak bir yere kaldirdim, basimi kuma gomdum bekliyorum

7 bardak cay mi, hem de yatmadan hemen once
Nasil uyuyabildin
Canim bence menun guzel ama saat onda yediklerin olmasaymis keske, hem sabah bal-tereyagi var, oglen biraz pasta yenmis, aksam hafif gecseymis keske

Insallah eksi olur canim cumaya, cumaya kadar daha dikkat et yediklerine, sana motive olsun

Bence guzel olmus canim menun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…