- 10 Şubat 2015
- 4.140
- 11.428
- 208
Günaydın ben de sizin gibi beslenerek kilo veremem çünkü 2 gün tutsam 3. Gün kesin salarım :/ hem daha önce aç kalmayı da denedim öyle istediğim hızda veremiyorum. Eğer metabolizman yavaşsa düşük kalori beslenmesi yerine kas kitleni arttırıcı bişeyler yapmalısın.. pilates ya da jillian tarzı.. daha az yemek metabolizmanı daha da yavaşlatır. Belkide ondan başlayıp başlayıp bırakıyorsunSüper menü afiyet olsun bayıldım.
bu menüde güzel olmuş. Böyle devam kaçamaksiz.
bu menü de guzel. Ama ben böyle yersem kilo veremem. Diyet yaparken aç olmam lazım gitmiyor. Metabolizmam yavaş.
ahahaha. Beni unuttun sanmistim. Çaktırmadan devam edecektim. Tamam haklisin.
Burdayım inşallah canım.
Böyle yesem kilo veremem. Hatta ertesi gün artı bile gelirim.
Ben de diyet dediğin şey, aç olunca işe yarıyor. Biraz daha az yemelisin galiba :)
Sen kaç kiloydun? Ben 70im kilomuz yakınsa olabilirBende rakip arıyorum :) 3 haftada 3 kilo olayı süper fikirmiş. Beni kim kabul etcek :)
Kaç defadır elime telefonu alıyorum çocuklar bırakmıyor yazayım
Menum
12 30 kahvaltı
3 yk lor biraz suzme peynir
3 zeytin 1 yk ballı tereyağı
1 küçük dilim omlet avuç içi kadar ekmek domates bir sizri biber
Ara
Kızımla dışardaydık
1 fincan Türk kahvesi bir dilim pastanın çeyreği
Akşam 19.30
2 yk bulgur pilavı 4 tane köfte
Bol salata
22 15
1 lokum 1 avuç kabak çekirdeği fındık karışık
7 bardak açık limonlu çay
Su iki lt spor 4.200 adım yuruduk
Sabah
yarim elma
yarim portakal
Yarim havuç
1 sb süt
Ara
1 havuç
1 sb süt
Ara
Az şekerli türk kahvesi
Bitki çayı ıhlamur
Akşam
1 kepçe kuru fasulye
2 yemek kaşığı pirinç pilavı
2 yemek kaşığı tavuk sote
Salata
Yoğurt
Ara
Yarım porsiyon dondurma
Su 2lt.
spor bugün hareketliydim. Merdiven inip çıktım yürüdüm. Bacaklar pert.
haklisin aslında doğru düzgün spor yapmıyorum. Yürüyüş de pek işe yaramıyor galiba. Tavsiyelerini dikkate alicam Çok teşekkür ederim canım.Günaydın ben de sizin gibi beslenerek kilo veremem çünkü 2 gün tutsam 3. Gün kesin salarım :/ hem daha önce aç kalmayı da denedim öyle istediğim hızda veremiyorum. Eğer metabolizman yavaşsa düşük kalori beslenmesi yerine kas kitleni arttırıcı bişeyler yapmalısın.. pilates ya da jillian tarzı.. daha az yemek metabolizmanı daha da yavaşlatır. Belkide ondan başlayıp başlayıp bırakıyorsun
Canım ben 64.5 kiloyum. Kilolarımız yakın sayılır. Muhtemelen senin kas kutlen benden fazladır. Biz seninle rakip olalım. Zaten yüzde olarak hesapliyoruz kilomuzu. 3hafta yarışalım.Sen kaç kiloydun? Ben 70im kilomuz yakınsa olabilir
Günaydın herkese hayırlı sabahlar. Güzel başlangıçlar.
haklisin aslında doğru düzgün spor yapmıyorum. Yürüyüş de pek işe yaramıyor galiba. Tavsiyelerini dikkate alicam Çok teşekkür ederim canım.
Canım ben 64.5 kiloyum. Kilolarımız yakın sayılır. Muhtemelen senin kas kutlen benden fazladır. Biz seninle rakip olalım. Zaten yüzde olarak hesapliyoruz kilomuzu. 3hafta yarışalım.
Diğer arkadaşlar gibi yapalım mi. Skor hesabı. 1-0 gibi. 3 haftanın sonunda birinci belli olur. Çok sevindim mesajına :)
Guzelmis canim menun afiyet olsun. SK ne kasigi oluyor?Menüm
sabah
2 dlm tbe
1 tam 1 beyaz haşlanmış yumurta
60 gr form peynir(yarım yağlı)
6 zeytin
Ara
Mini protein bar
Öğlen
Yağsız dana eti
Salata
Çorba
Ara
Sütlü kahve
2 kare bitter
Akşam
1 sk b pilavı
2 sk etli taze fasülye
Yoğurt
Salata
Ara
Kefir
Spor
1 saat zumba
Sagol rakip. Bakim rakibim ne yemis
Yaa ben aksam yemegini atlayamiyorum hic, cok acikiyorum, misafir gelince belki en iyi kacis noktasi.. ama bu hafta cok misafir gelicek gibi gorunuyor da son dakika olmazsa hazirlarim yemek beni de etkilemeyecek, dun cok ani oldu, ustune kremali makarna onlar istedi, kizim da bi yandan agliyordu akil etmedim kendime en azindan sade ayirayimAslinda menun cok guzel canim. Aksam yedin mi? Yoksa cayla kapattin mi gunu?
Bence zayiflayacagiz yaza, buraya gelince insan bozsa bile diyet bitti deyip birakmayip devam ediyor en azindanGel canim muhabbet sensiz olmaz
Inan bugun cok zor tuttum kendimi . ama cumartesi listede yazan haric 2 dilim ekmek yedim o arti yapti galiba. O yuzden bugun ceza ara ogun yapmadim. Esim bakalim bu seger kac gun dayanacaksin diyor. Gosterecegim ona nasil zayif oluyorum yaza.
Ay nerden bildin kız :) dolap içlerine bi girmişim çocukların bi koca torba kıyafet verdim küçülmüş eskimiş lekeli ne varsa attım. Çocukların kıyafeti kalmadı resmen
7 bardak cay mi, hem de yatmadan hemen onceKaç defadır elime telefonu alıyorum çocuklar bırakmıyor yazayım
Menum
12 30 kahvaltı
3 yk lor biraz suzme peynir
3 zeytin 1 yk ballı tereyağı
1 küçük dilim omlet avuç içi kadar ekmek domates bir sizri biber
Ara
Kızımla dışardaydık
1 fincan Türk kahvesi bir dilim pastanın çeyreği
Akşam 19.30
2 yk bulgur pilavı 4 tane köfte
Bol salata
22 15
1 lokum 1 avuç kabak çekirdeği fındık karışık
7 bardak açık limonlu çay
Su iki lt spor 4.200 adım yuruduk
Insallah eksi olur canim cumaya, cumaya kadar daha dikkat et yediklerine, sana motive olsunMeraba arkadaşlar kusura bakmayın ben kilo bildirimi yapmayı unutum sabah tartıldım şimdi yazayım 83.6 çıktım yani geçen cumadan 500 gr artı var tartı farklıydı ondan mı yoksa izmirden İstanbul a geçtik hem çok yorgun hem de uykusuz kaldım belki ödem de olabilir ama yinede çok üzgünün
Bence guzel olmus canim menunSabah
yarim elma
yarim portakal
Yarim havuç
1 sb süt
Ara
1 havuç
1 sb süt
Ara
Az şekerli türk kahvesi
Bitki çayı ıhlamur
Akşam
1 kepçe kuru fasulye
2 yemek kaşığı pirinç pilavı
2 yemek kaşığı tavuk sote
Salata
Yoğurt
Ara
Yarım porsiyon dondurma
Su 2lt.
spor bugün hareketliydim. Merdiven inip çıktım yürüdüm. Bacaklar pert.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?