Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

@ozenti ben de harpy'nin menulerini cok begeniyorum, dolu dolu ama bence kalori acisindan cok fazla degil, surdurebilirligi daha kolay, ve sporla destekliyor.. o tatildeydi diye arti cikmisti.. sen takip et onu gor bak nasil guzel kilo veriyor

Afiyet olsunc anim. Yedigin saatleri de yazar misin lutfen? Yorum yapmak daha kolay olur. Mesela aksamki dondurma saat kacta yendi
Ve bence dondurma yemek istersen daha erken saatlerde yersen daha iyi olur aksam yemedginden sonra gec olur.

Wuuwuu super. Yarisma kizisiyor. Rakipler artmis.
Bir tarafta DeryaOnDiet stitch e karsi
diger tarafta Harpy @ozenti ye karsi.
Super . Bakalim bu hafta kimler 1 kimler 0 olacak.

Rakibim stitch sabah is arkadasim cok lezzetli donutlar getirmis amma yemedim dedim dur arakdas yenmem gereken bir rakibim var. 2 yumurta akindan yapilmis krebimi yedim oturdum

Canim makarna miktari ne kadardi? Rakip bak arkandayim gecerim senii haa. Cumaya az kaldi 1-0 mi olmak istersin 0-1 mi

Canim aslinda kremali makarna yaptiginda kendine ayir 5 yk kadar makarna, yogurtla ye. Benim diyet listemde var makarna ama miktari ve kremanin yag orani cok onemli.

Bence zayiflayacagiz yaza, buraya gelince insan bozsa bile diyet bitti deyip birakmayip devam ediyor en azindan
Aynen canim, kac aydir buradayim hic degilse sabit kaldim kilo almadim. Her zaman bir artisi var buranin.
En guzelini de bu hafta yasacagiz ya 0-1 olup iyice motive olacagiz ya da 1-0 olup yenmenin keyfini surecegiz tabi guzel bir eksiyle birlikte

7 bardak cay mi, hem de yatmadan hemen once
Nasil uyuyabildin
Canim bence menun guzel ama saat onda yediklerin olmasaymis keske, hem sabah bal-tereyagi var, oglen biraz pasta yenmis, aksam hafif gecseymis keske
Ben dun yine uyuyamadim, acliktan sutrekli cay icer oldum yesil cay, siyah cay, bitki cayi elime ne gecerse. Caya vurdum kendimi

Supersin, zaten donut'lar yagda kizariyormus Ben nedense firinda yapiliyordur diye dusunurdum

Canim aslinda kremali makarna yaptiginda kendine ayir 5 yk kadar makarna, yogurtla ye. Benim diyet listemde var makarna ama miktari ve kremanin yag orani cok onemli.
Evet oyle yapabilirdim ama misafir geldikten sonra yemeklere basladigim icin panikle unuttum, bu sabah sana yazarken aklima geldi, en azindan bir daha basima gelirse ne yapacagimi biliyorum
Miktarini cok bilemiyorum cunku tagliatelle idi, miktar olcmesi zor, 5yk kasigi olabilir evet

Aynen canim, kac aydir buradayim hic degilse sabit kaldim kilo almadim. Her zaman bir artisi var buranin.
En guzelini de bu hafta yasacagiz ya 0-1 olup iyice motive olacagiz ya da 1-0 olup yenmenin keyfini surecegiz tabi guzel bir eksiyle birlikte
Bu aksam yalnizim kizimla, hafif birseyler ile gecistireyim bari

5 yk filansa miktar iyiymis aslinda canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…