@ozenti ben de harpy'nin menulerini cok begeniyorum, dolu dolu ama bence kalori acisindan cok fazla degil, surdurebilirligi daha kolay, ve sporla destekliyor.. o tatildeydi diye arti cikmisti.. sen takip et onu gor bak nasil guzel kilo veriyorGünaydın ben de sizin gibi beslenerek kilo veremem çünkü 2 gün tutsam 3. Gün kesin salarım :/ hem daha önce aç kalmayı da denedim öyle istediğim hızda veremiyorum. Eğer metabolizman yavaşsa düşük kalori beslenmesi yerine kas kitleni arttırıcı bişeyler yapmalısın.. pilates ya da jillian tarzı.. daha az yemek metabolizmanı daha da yavaşlatır. Belkide ondan başlayıp başlayıp bırakıyorsun
Guzel gorunuyor afiyet olsun, ben de aynisi sut ve yulaf ezmesi ile yapip mikrodalgada 2dk pisiriyorum. puding gibi cok lezzetli oluyor, heleki soguk havalarda
Canim kotu de olsa yaz hergun mununu ki seni motive edelimKaç gündür menu yazmiyorum cozuttum iyice ilk haftaki motivasyonumdan eser yok şimdi
Afiyet olsunc anim. Yedigin saatleri de yazar misin lutfen? Yorum yapmak daha kolay olur. Mesela aksamki dondurma saat kacta yendiSabah
yarim elma
yarim portakal
Yarim havuç
1 sb süt
Ara
1 havuç
1 sb süt
Ara
Az şekerli türk kahvesi
Bitki çayı ıhlamur
Akşam
1 kepçe kuru fasulye
2 yemek kaşığı pirinç pilavı
2 yemek kaşığı tavuk sote
Salata
Yoğurt
Ara
Yarım porsiyon dondurma
Su 2lt.
spor bugün hareketliydim. Merdiven inip çıktım yürüdüm. Bacaklar pert.
Wuuwuu super. Yarisma kizisiyor. Rakipler artmis.Günaydın herkese hayırlı sabahlar. Güzel başlangıçlar.
haklisin aslında doğru düzgün spor yapmıyorum. Yürüyüş de pek işe yaramıyor galiba. Tavsiyelerini dikkate alicam Çok teşekkür ederim canım.
Canım ben 64.5 kiloyum. Kilolarımız yakın sayılır. Muhtemelen senin kas kutlen benden fazladır. Biz seninle rakip olalım. Zaten yüzde olarak hesapliyoruz kilomuzu. 3hafta yarışalım.
Diğer arkadaşlar gibi yapalım mi. Skor hesabı. 1-0 gibi. 3 haftanın sonunda birinci belli olur. Çok sevindim mesajına :)
Super kahvalti, afiyet olsun canim. Hem saglikli hem tok tutar e daha ne olsun
Yapma canim, lutfen menunu hergun yaz ve lutfen bizim menulere de yorum yapKaç gündür menu yazmiyorum cozuttum iyice ilk haftaki motivasyonumdan eser yok şimdi
Canim makarna miktari ne kadardi? Rakip bak arkandayim gecerim senii haa. Cumaya az kaldi 1-0 mi olmak istersin 0-1 miaksama kadar cok guzeldi aksam misafir gelince bozuldu.. aslinda saglikli yemek hazirladim son dakika misafir geldi, onlara yetmeyecekti diye makarna yaptim ve onlardan ayri yemem ayip olucak diye ben de makarna yedim
07:30 kahvalti durumu (beyaz peynir, 3 ceri domates, 1 yumurta, biraz roka) ve sekersiz cay
08:30 sekersiz cay
11:30 zencefil cayi
12:30 thai sebzeli corba, yarim kase yogurt ve cok az yag ile sotelenmis lahana
13:15 yagsiz sutlu kahve
16:00 limonlu gul cayi
19:30 1.5 hamburger koftesi (firinda pismis), mantarli kremali makarna (digerlerine oranla ben az yedim ama bence tam gunluk kalorimi almis oldum)
21:30 hibiskus cayi
Su cok icemedim, 1.5lt belki, cok cay ictigim icin olabilir ama bogazim aciyor, bugun de bol bitki cayina devam
Spor yapamadim
Canim aslinda kremali makarna yaptiginda kendine ayir 5 yk kadar makarna, yogurtla ye. Benim diyet listemde var makarna ama miktari ve kremanin yag orani cok onemli.Yaa ben aksam yemegini atlayamiyorum hic, cok acikiyorum, misafir gelince belki en iyi kacis noktasi.. ama bu hafta cok misafir gelicek gibi gorunuyor da son dakika olmazsa hazirlarim yemek beni de etkilemeyecek, dun cok ani oldu, ustune kremali makarna onlar istedi, kizim da bi yandan agliyordu akil etmedim kendime en azindan sade ayirayim
Aynen canim, kac aydir buradayim hic degilse sabit kaldim kilo almadim. Her zaman bir artisi var buranin.Bence zayiflayacagiz yaza, buraya gelince insan bozsa bile diyet bitti deyip birakmayip devam ediyor en azindan
Ben de gardolabin uzak kosesine ittim kucuk camasirlariBenim de yapmam lazim o temizligi, suan hepsini gozden irak bir yere kaldirdim, basimi kuma gomdum bekliyorum
Ben dun yine uyuyamadim, acliktan sutrekli cay icer oldum yesil cay, siyah cay, bitki cayi elime ne gecerse. Caya vurdum kendimi7 bardak cay mi, hem de yatmadan hemen once
Nasil uyuyabildin
Canim bence menun guzel ama saat onda yediklerin olmasaymis keske, hem sabah bal-tereyagi var, oglen biraz pasta yenmis, aksam hafif gecseymis keske
Supersin, zaten donut'lar yagda kizariyormusWuuwuu super. Yarisma kizisiyor. Rakipler artmis.
Bir tarafta DeryaOnDietstitch e karsi
diger taraftaHarpy @ozenti ye karsi.
Super . Bakalim bu hafta kimler 1 kimler 0 olacak.
Rakibimstitch sabah is arkadasim cok lezzetli donutlar getirmis amma yemedim dedim dur arakdas yenmem gereken bir rakibim var. 2 yumurta akindan yapilmis krebimi yedim oturdum
Evet oyle yapabilirdim ama misafir geldikten sonra yemeklere basladigim icin panikle unuttum, bu sabah sana yazarken aklima geldi, en azindan bir daha basima gelirse ne yapacagimi biliyorumCanim aslinda kremali makarna yaptiginda kendine ayir 5 yk kadar makarna, yogurtla ye. Benim diyet listemde var makarna ama miktari ve kremanin yag orani cok onemli.
Ben dun yine uyuyamadim, acliktan sutrekli cay icer oldum yesil cay, siyah cay, bitki cayi elime ne gecerse. Caya vurdum kendimi
Bu aksam yalnizim kizimla, hafif birseyler ile gecistireyim bariAynen canim, kac aydir buradayim hic degilse sabit kaldim kilo almadim. Her zaman bir artisi var buranin.
En guzelini de bu hafta yasacagiz ya 0-1 olup iyice motive olacagiz ya da 1-0 olup yenmenin keyfini surecegiz tabi guzel bir eksiyle birlikte
5 yk filansa miktar iyiymis aslinda canim.Evet oyle yapabilirdim ama misafir geldikten sonra yemeklere basladigim icin panikle unuttum, bu sabah sana yazarken aklima geldi, en azindan bir daha basima gelirse ne yapacagimi biliyorum
Miktarini cok bilemiyorum cunku tagliatelle idi, miktar olcmesi zor, 5yk kasigi olabilir evet
ben de oyle tavuklu salata filan planliyorum. Zaten 2 gun once buyuk tavuk haslamistim hala var evde, bitirmem lazimBu aksam yalnizim kizimla, hafif birseyler ile gecistireyim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?