Olur tabi canim, seni motive ediyorsa yeni elbiseler her zaman guzelNasil alisverise cikasim var, acaba diyorum gun icinde isim azalinca gidip kendimi motive etmek icin birkac elbise mi alsam ki? hatta olmadi biraz dar ve kucuk alirim motive etsin beni. Icine girmeye calisayim
ayy cok mu motive oldum ne.
:) ahahaha bebek maması deyince koptum. Tadı güzeldi canım ya. Seviyorum değişik şeyleri. Dün çayıma süt kattım. Onu görsen kriz geçirirdin :)Kız o ne bebek maması gibibence bunun yerine yulafı süt ya da yoğurtla hazırlayıp içine tarçon koy elmayı da yanına ısıra ısıra ye.. hem daha doyurucu olur hem de elmayı rendeleyince vitamini gidiyordur..
Aslında yürüyüş de işe yarar ama düzenli yürümen lazım özellikle kalça etrafında yağlanma çoksa.. her gün 10.000 adım attın da kilo veremedin mi?yarışma başlasın kaçamak yapmayan kazansın
Güzel sayılır. Makarna yi kendin söylemişsin zaten canım.aksama kadar cok guzeldi aksam misafir gelince bozuldu.. aslinda saglikli yemek hazirladim son dakika misafir geldi, onlara yetmeyecekti diye makarna yaptim ve onlardan ayri yemem ayip olucak diye ben de makarna yedim
07:30 kahvalti durumu (beyaz peynir, 3 ceri domates, 1 yumurta, biraz roka) ve sekersiz cay
08:30 sekersiz cay
11:30 zencefil cayi
12:30 thai sebzeli corba, yarim kase yogurt ve cok az yag ile sotelenmis lahana
13:15 yagsiz sutlu kahve
16:00 limonlu gul cayi
19:30 1.5 hamburger koftesi (firinda pismis), mantarli kremali makarna (digerlerine oranla ben az yedim ama bence tam gunluk kalorimi almis oldum)
21:30 hibiskus cayi
Su cok icemedim, 1.5lt belki, cok cay ictigim icin olabilir ama bogazim aciyor, bugun de bol bitki cayina devam
Spor yapamadim
sağol kuzum.Bence guzel olmus canim menun
desene kendime zorlu bir rakip seçtim ben yaa. Harpyyy sen neymissin be abiii iii :)deniz diyette ben de harpy'nin menulerini cok begeniyorum, dolu dolu ama bence kalori acisindan cok fazla degil, surdurebilirligi daha kolay, ve sporla destekliyor.. o tatildeydi diye arti cikmisti.. sen takip et onu gor bak nasil guzel kilo veriyor
ay ona da bayılırım. İçine tarçın kakao veya muz çok severim. BeNim mikrodalga yok. Çevrede pişiyorum. Güzel bir alternatif.Guzel gorunuyor afiyet olsun, ben de aynisi sut ve yulaf ezmesi ile yapip mikrodalgada 2dk pisiriyorum. puding gibi cok lezzetli oluyor, heleki soguk havalarda
tamam canım bugün saatli yazarım. Dondurma olayı kaynım marastan getirmiş bende maraş dondurması nerden bulacam bi daha dedim. Az da olsa yedim ,:) extrem bi durum oldu.Afiyet olsunc anim. Yedigin saatleri de yazar misin lutfen? Yorum yapmak daha kolay olur. Mesela aksamki dondurma saat kacta yendi
Ve bence dondurma yemek istersen daha erken saatlerde yersen daha iyi olur aksam yemedginden sonra gec olur.
Ahhahah :) kafa yapmasın kız o kadar çay :)Ben dun yine uyuyamadim, acliktan sutrekli cay icer oldum yesil cay, siyah cay, bitki cayi elime ne gecerse. Caya vurdum kendimi
Tavuk ben çok severim. Kurtarıcı oluyor. Baharatla süper olur. Afiyet olsun canimben de oyle tavuklu salata filan planliyorum. Zaten 2 gun once buyuk tavuk haslamistim hala var evde, bitirmem lazim
İkili eşleştirme yapar belki kaptan. Ama bize de katılabilirsin canım.Ben kimle yariscam
Gece oğlum biraz hastaydı 03 kadar uyaniktım hava değişti ondan mı bilmiyorum7 bardak cay mi, hem de yatmadan hemen once
Nasil uyuyabildin
Canim bence menun guzel ama saat onda yediklerin olmasaymis keske, hem sabah bal-tereyagi var, oglen biraz pasta yenmis, aksam hafif gecseymis keske
Bu aksam biraz hafif yersin olur biterGece oğlum biraz hastaydı 03 kadar uyaniktım hava değişti ondan mı bilmiyorumhem ben çayı çok severim yorgunluğumu alıyor ha çok açık içiyorum evet çayın yanında yemesem sorun olmazdı şimdi kendimi cezalandırmalıyım
Geçmiş olsun canım. Allah şifa versin oğluna. Sağlık olsun da , bugün toparlarsın dengelersin yediklerini.Gece oğlum biraz hastaydı 03 kadar uyaniktım hava değişti ondan mı bilmiyorumhem ben çayı çok severim yorgunluğumu alıyor ha çok açık içiyorum evet çayın yanında yemesem sorun olmazdı şimdi kendimi cezalandırmalıyım
Sen ne yiyeceksin akşama :) menü de ne var canım.Bu aksam biraz hafif yersin olur biter
gunaydın Canım hoş geldin aramıza inşallah istediğin kiloya çabucak inersinGünaydın herkese hayırlı sabahlar. Güzel başlangıçlar.
inşallah Canım bu misafirlikte bazen kendimi tutamıyorumInsallah eksi olur canim cumaya, cumaya kadar daha dikkat et yediklerine, sana motive olsun
Hoş bulduk.İnşallah hep beraber hedefimize ulaşırız.gunaydın Canım hoş geldin aramıza inşallah istediğin kiloya çabucak inersin
inşallah Canım bu misafirlikte bazen kendimi tutamıyorum
Tamam Canım arkadaşım uzuleceğime az yerim açığı kapatayım çok motive ettinBu aksam biraz hafif yersin olur biter
Sanirim mercimek corbasi, sote lahana ve yogurt :)Sen ne yiyeceksin akşama :) menü de ne var canım.
Beni soracak olursan, kuru fasulye ve pirinç pilavı var. Dünden kalan. Ama ben bu akşam pirinç pilavı yemiycem rakipleri sevindirmeye gerek yok :)
Güzel menü. Sağlıklı.Sanirim mercimek corbasi, sote lahana ve yogurt :)
Geçmiş olsun canım. Allah şifa versin oğluna. Sağlık olsun da , bugün toparlarsın dengelersin yediklerini.
Bu arada bende çok açık içerim çayı. Şekersiz, açık ve kaynar olacak :)[/QUOTE amin teşekkür ediyorum Canım boyu boyuma @klbk33 buldum çayı çayımada seni beraber içmeği isterdim şekersiz açık ve kaynar
ozel birsey degil canim, sig tencereye cok az yag koyup lahanalari ekliyorum, biraz da tuz, kisik ateste yumusayana kadar pisiriyorum, sonra yogurtla salata niyetine yiyorum.. ben bunu acikcasi bircok sebze ile yapiyorum, yogurtlu herseye bayilirimGüzel menü. Sağlıklı.
Sote lahana nasıl birşey. Kapuska yemeği var bi bildiğim ona benziyor mu
Beyaz lahana ile mi yapılıyor.
Bu sozu cok begendimUnutmayin; ne kadar motive edersiniz , o kadar motive edilirsiniz.
(Alıntı)
Yazıcam canım bugün inşallahCanim kotu de olsa yaz hergun mununu ki seni motive edelim
Kendi yediklerime bakınca Sizinkiler çok az kalıyo diyecek bişey bulamıyorum :)Yapma canim, lutfen menunu hergun yaz ve lutfen bizim menulere de yorum yap
Biz seni motive edelim sen de bizi hersey karsilikli
Yazarsan nerede hata yaptigini beraber gorebiliriz, belki bazi yediklerinde ufak degisikliklerle daha az yiyip yine tok hissedebilirsinKendi yediklerime bakınca Sizinkiler çok az kalıyo diyecek bişey bulamıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?