Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Nasil alisverise cikasim var, acaba diyorum gun icinde isim azalinca gidip kendimi motive etmek icin birkac elbise mi alsam ki? hatta olmadi biraz dar ve kucuk alirim motive etsin beni. Icine girmeye calisayim
ayy cok mu motive oldum ne.
Olur tabi canim, seni motive ediyorsa yeni elbiseler her zaman guzel
Beni tam tersine demotive ediyor, deneyince kendime yakistirmayip sonra gidip kendimi daha da yemege vuruyorum tersini yapmam gerektigi yerde

:) ahahaha bebek maması deyince koptum. Tadı güzeldi canım ya. Seviyorum değişik şeyleri. Dün çayıma süt kattım. Onu görsen kriz geçirirdin :)
Spor olayı bende sıkıntı kuzum. İnşallah rekabet ortamında gaza gelip spor da yapacağım.
istek var ama gayret yok.

Güzel sayılır. Makarna yi kendin söylemişsin zaten canım.

Bence guzel olmus canim menun
sağol kuzum.

desene kendime zorlu bir rakip seçtim ben yaa. Harpyyy sen neymissin be abiii iii :)
Takipteyim canım.

Guzel gorunuyor afiyet olsun, ben de aynisi sut ve yulaf ezmesi ile yapip mikrodalgada 2dk pisiriyorum. puding gibi cok lezzetli oluyor, heleki soguk havalarda
ay ona da bayılırım. İçine tarçın kakao veya muz çok severim. BeNim mikrodalga yok. Çevrede pişiyorum. Güzel bir alternatif.

Afiyet olsunc anim. Yedigin saatleri de yazar misin lutfen? Yorum yapmak daha kolay olur. Mesela aksamki dondurma saat kacta yendi
Ve bence dondurma yemek istersen daha erken saatlerde yersen daha iyi olur aksam yemedginden sonra gec olur.
tamam canım bugün saatli yazarım. Dondurma olayı kaynım marastan getirmiş bende maraş dondurması nerden bulacam bi daha dedim. Az da olsa yedim ,:) extrem bi durum oldu.

Ben dun yine uyuyamadim, acliktan sutrekli cay icer oldum yesil cay, siyah cay, bitki cayi elime ne gecerse. Caya vurdum kendimi
Ahhahah :) kafa yapmasın kız o kadar çay :)
bugünde bende durum o şekilde. Çay kahve herRturlusu var.
ben de oyle tavuklu salata filan planliyorum. Zaten 2 gun once buyuk tavuk haslamistim hala var evde, bitirmem lazim
Tavuk ben çok severim. Kurtarıcı oluyor. Baharatla süper olur. Afiyet olsun canim

7 bardak cay mi, hem de yatmadan hemen once
Nasil uyuyabildin
Canim bence menun guzel ama saat onda yediklerin olmasaymis keske, hem sabah bal-tereyagi var, oglen biraz pasta yenmis, aksam hafif gecseymis keske
Gece oğlum biraz hastaydı 03 kadar uyaniktım hava değişti ondan mı bilmiyorum hem ben çayı çok severim yorgunluğumu alıyor ha çok açık içiyorum evet çayın yanında yemesem sorun olmazdı şimdi kendimi cezalandırmalıyım

Bu aksam biraz hafif yersin olur biter
Gecmis olsun oglun toparlar insallah biran once

Son düzenleme:
Geçmiş olsun canım. Allah şifa versin oğluna. Sağlık olsun da , bugün toparlarsın dengelersin yediklerini.
Bu arada bende çok açık içerim çayı. Şekersiz, açık ve kaynar olacak :)

H
gunaydın Canım hoş geldin aramıza inşallah istediğin kiloya çabucak inersin

inşallah Canım bu misafirlikte bazen kendimi tutamıyorum
Hoş bulduk.İnşallah hep beraber hedefimize ulaşırız.
Senin oğlan ne kadarlik biricik. BeNim de 23 aylık bir oğlum var. 14 martta 2 yaşına girecek.

yasasinnnn
Çaydanlığı yaNima alıp geliyorum :) çocuklara dikkat edelim aman haaa :)
Ne güzel takımda olmak.. burayı ihmal etmeyelim. Sonuçlarimiz güzel olacak inşallah.

Güzel menü. Sağlıklı.
Sote lahana nasıl birşey. Kapuska yemeği var bi bildiğim ona benziyor mu
Beyaz lahana ile mi yapılıyor.
ozel birsey degil canim, sig tencereye cok az yag koyup lahanalari ekliyorum, biraz da tuz, kisik ateste yumusayana kadar pisiriyorum, sonra yogurtla salata niyetine yiyorum.. ben bunu acikcasi bircok sebze ile yapiyorum, yogurtlu herseye bayilirim

Yapma canim, lutfen menunu hergun yaz ve lutfen bizim menulere de yorum yap
Biz seni motive edelim sen de bizi hersey karsilikli
Kendi yediklerime bakınca Sizinkiler çok az kalıyo diyecek bişey bulamıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…