Köfte patates yedim azonce sabah uyandigimda bugün kalorili bişey yemiycektum guyaYazarsan nerede hata yaptigini beraber gorebiliriz, belki bazi yediklerinde ufak degisikliklerle daha az yiyip yine tok hissedebilirsin
Biliyorum canım.. Misafirliğe gidince çok kötü olduCanim gunduz super olmus ama aksam cok fazla kh olmus
Bugunku menum
@tuzsuz_ruh @klbk33
09:30 _ 45 gr yulaf (suyla islattim) ustune bolca tarcin, 1 kucuk elma dogradim ve mikrodalgada 2 dk isittim cok lezzetlidi himm, 1 bardak sutlu kahve.
13:00_ haslanmis tavuk (200gr kadar), 1 kase yogurtlu kereviz salatasi, 1 avuc ici kadar yer lahanasi, 1 haslanmis patates, 1tk aci sos.
18:00_ (eve gidince yiyecegim) 2 kepce tarhana corbasi, 1 buyuk kase kirmizi lahanali soganli salata ustune 1 ck corekotu yagi, 200 gr kadar haslanmis tavuk.
su: simdilik 2 lt
2 fincan siyah cay
2 fincan yesil cay
Bence adim adim geliyorsun, oysa ben bugun farkettim dudak tiryakisiyim, hep birseyler yiyesim var
Simdiye kadar yediklerim, bakalim aksama ne kadar tutabilicem kendimi
07:30 kahvalti durumu (beyaz peynir, 3 ceri domates, 1 yumurta, biraz roka) ve sekersiz cay
08:30 sekersiz cay
11:30 zencefil cayi
12:30 thai sebzeli corba, yarim kase yogurt ve cok az yag ile sotelenmis lahana
13:15 yagsiz sutlu kahve
16:00 limonlu gul cayi
Neyseki yarisiyoruz yoksa aralarda daha kuruyemis ve hatta biskuiler bile olabilirdi, hala da zor tutuyorum kendimi
Menüm
sabah
2 dlm tbe
1 tam 1 beyaz haşlanmış yumurta
60 gr form peynir(yarım yağlı)
6 zeytin
Ara
Mini protein bar
Öğlen
Yağsız dana eti
Salata
Çorba
Ara
Sütlü kahve
2 kare bitter
Akşam
1 sk b pilavı
2 sk etli taze fasülye
Yoğurt
Salata
Ara
Kefir
Spor
1 saat zumba
Kaç defadır elime telefonu alıyorum çocuklar bırakmıyor yazayım
Menum
12 30 kahvaltı
3 yk lor biraz suzme peynir
3 zeytin 1 yk ballı tereyağı
1 küçük dilim omlet avuç içi kadar ekmek domates bir sizri biber
Ara
Kızımla dışardaydık
1 fincan Türk kahvesi bir dilim pastanın çeyreği
Akşam 19.30
2 yk bulgur pilavı 4 tane köfte
Bol salata
22 15
1 lokum 1 avuç kabak çekirdeği fındık karışık
7 bardak açık limonlu çay
Su iki lt spor 4.200 adım yuruduk
Sabah
yarim elma
yarim portakal
Yarim havuç
1 sb süt
Ara
1 havuç
1 sb süt
Ara
Az şekerli türk kahvesi
Bitki çayı ıhlamur
Akşam
1 kepçe kuru fasulye
2 yemek kaşığı pirinç pilavı
2 yemek kaşığı tavuk sote
Salata
Yoğurt
Ara
Yarım porsiyon dondurma
Su 2lt.
spor bugün hareketliydim. Merdiven inip çıktım yürüdüm. Bacaklar pert.
inşallah Canım benimki dört yaşında bebekliğinden beri uykuyu sevmiyor biraz huzursuz oluncada hiç uyutmaz Rabim hayırlı evlat etsin inşallah hepimizin çocuklarınıHoş bulduk.İnşallah hep beraber hedefimize ulaşırız.
Senin oğlan ne kadarlik biricik. BeNim de 23 aylık bir oğlum var. 14 martta 2 yaşına gire
yeterki sen gel çaydanlığı koydum bile :))) zaten ben panik bir anneyim olduğum ortamlarda gözum bütün çocuklarda olurasasinnnn
Çaydanlığı yaNima alıp geliyorum :) çocuklara dikkat edelim aman haaa :)
Ne güzel takımda olmak.. burayı ihmal etmeyelim. Sonuçlarimiz güzel olacak inşallah
ben de beğendimUnutmayin; ne kadar motive edersiniz , o kadar motive edilirsiniz.benim de hoşum a gitti bu söz @derayaonDi
(Alıntı)
Tam eksi getirecek bir menu bence afiyet olsun CanımKızlar dünki menümü paylaşıyorum
Sabah(09:00)
20 gr yulaf
3 gr chia tohumu
200 gr yoğurt
öğlen (12:30)
1 Kase ezogelin Çorbası
1 yt Etli sebzeli yemek
1 kase yoğurtlu makarna
1 elma
ara (16:15)
3 tane gül lokumu
akşam (18:30)
1 adet ayva
spor 15 dk leslie
su 2,5 lt
Tam eksi getirecek bir menu bence afiyet olsun Canım
Insallah canim, elimden geleni yapiyorum basarmak icin. Goreyim artik su 60 hayal olmasinBiliyorum canım.. Misafirliğe gidince çok kötü oldu
Menün çok güzel canım.. Sen bu işi başaracaksın..
Şimdiye kadar çok iyiymiş canım
Böyle devam canım.. Menün çok güzel
Akşam biraz fazla olmuş.. Bide saat kaçta yedin canım.. Erken yersen çok sıkıntı arz etmeyebilir.
Super haber canim, cumaya kadar kesin eksi gelirKızlar bu sabah tartıldım.. fazlalıklarım gitmiş sabitim.. hadi bakalım cumaya -500 inşallah
Afiyet olsun canim, aslinda lokumlara laf edecektim ama aksami es gecmissin sadece lokum ve ayvayla kapatmissin o yuzden bence en azindan kalori yonunden ayarlamissin kendini.Kızlar dünki menümü paylaşıyorum
20 gr yulaf
3 gr chia tohumu
200 gr yoğurt
1 Kase ezogelin Çorbası
1 yt Etli sebzeli yemek
1 kase yoğurtlu makarna
1 elma
3 tane gül lokumu
1 adet ayva
spor 15 dk leslie
su 2,5 lt
Uzulme canim, kofte patates yenilebilir bence diyette, sadece patates kizartma olmasin ve miktarini abartmadanKöfte patates yedim azonce sabah uyandigimda bugün kalorili bişey yemiycektum guya
Canim biraz kacirmissin ama aksam telafi olmus :)Kızlar dünki menümü paylaşıyorum
20 gr yulaf
3 gr chia tohumu
200 gr yoğurt
1 Kase ezogelin Çorbası
1 yt Etli sebzeli yemek
1 kase yoğurtlu makarna
1 elma
3 tane gül lokumu
1 adet ayva
spor 15 dk leslie
su 2,5 lt
Kızlar bu sabah tartıldım.. fazlalıklarım gitmiş sabitim.. hadi bakalım cumaya -500 inşallah
Hosgeldin kaptanim, 2 kilo super, darisi basimizaBen geldim değerlendirmemi vereyim 3 gün yatılı misafirden sonra evi ve kendimi toparladım çok şükür kızlar buradayım artık yaz geliyor kim zayıflamak istemez ki bende iki kiloya yakın verdim bu dönemde menü veremedim ama dikkat etmeye devam ettim kendimle ilgili brefingleri verdiğime göre alıntılara geçebilirim muhteşem alıntılar sizleri bekliyor az sonra bekleyin beni yayada sopalı alıntılara geçiyorum
Güzel menü olmuş bu yahu hem doyurucu bence hemde vitamin deposu süperKizlar bugunku menum
@tuzsuz_ruh @klbk33
07:40_ 60gr ekmek, 120gr az yagli peynir, 100gr sebze(ceri domates ve ispanak), 1fincan az sutlu kahve.
12:00_ 150gr sebze(roka, ispanak,ceri domates) , 70gr ekmek, 100gr az yagli peynir, aci sos.
15:00_ 1 tane sekersiz incir topu, ceyrek sekersiz yulafli kurabiye.
18:00_ 1 kocaman tabak kereviz salatasi( kereviz, ceyrek elma, 1 bardak yogurt, 25gr ceviz), 1 haslanmis patates, acili sos.
Su: 2lt
bu menüyü de beğendim ama geçmişte bir menü var sanırım kaçamaklı ona da dönüp bakıcam tekrarBugün kü menum
06.30 bir kahve
09 15 bir elma
11.30 kahvaltı
Biraz menemen biraz kıymalı yumurta
1 kk suzme peynir biraz çökelek 1 dilim omlet
3 zeytin 1 çatal kek 1 tk tereyağı 1 tk bal salata
Ara 16
1 kaysı 1 incir
Akşam 20 10
1 yk pirinç pilavı 5 yk yağsız haşlama et
Bol yeşillikli salata 1 bardak ayran
Ara belki limonlu açık çay içerim
Su bir lt uyyuyana kadar içerim spor 6.300 adım
Çok olmamış sanki tek fazlalık kurabiye onu da görmedimBugünkü menüm
Sabah (12:30)
2 yumurtadan kıymalı yumurta
60 Gr kepek ekmeği
1 dilim beyaz peynir
Akşam (17:30)
1 yt kurufasulye
5 adet acı biber turşusu
Misafirlikte (20:00)
Kurabiye
Küçük
Küçükkase patlamış mısır
1 küçük çikita muz
1 küçük elma
Su 2 lt
Spor 15 dk yoga
Menüm
Sabah
Omlet
1 tk tahin pekmez
1 tk vişne reçeli
1 dlm ekmek üzerine tereyağı
1 dlm ekmek daha tereyağsız
6 zeytin
2 burgu peynir
Ara sade türk kahvesi 1 kare bitter
Öğlen
Şekersiz sıcak çikolata (keçi boynuzu tozu var içinde)
4 ceviz
Akşam
Balık
Salata
1 dlm ekmek
Ara
Kefir
Küçük bir parça az şekerli kabak tatlısı
1 avuç kabak çekirdeği
Akşama kadar iyi idare ettim ama akşam yaptığıma bakkendi kendini döven ilk insan olarak tarihe geçicem.
Spor: gün boyu temizlik çamaşır bulaşık ve daha niceleri.
Bu kilo verilecek bu hafta yüksek performans istiyorum yüzden ikiye bölünecekGünaydın
Bildirim
Geçen hafta: 70.7
Bugün: 70.8
Fark: +0.1
kızlar bugün tartıda +600 gr dım.. haftasonu yine kötü geçmiş benim içincumaya inşallah en az -300 gr
Bende kendimi tanıtayım ben kaptan sopalı kaptanYeni arkadaslar gelmiş, ben kendimi tanıtıyım.
30 yaşındayım, evliyim 1 oğlum var 2 yaşında.
Boyum 1.63 kilom 64.2
Hedefim şimdilik 60 ilerde 55 düşünüyorum.
Çalışıyorum.
Hafta sonları bana iyi gelmiyor. Hafta içi diyetime sadık kalıyorum. Sizde durumlar nasıl. Tanımadığım arkadaşlar kendini tanıtabilir mi. Hem unutan üyelere de tekrar olur :)
merhaba çok eski üyeyim fakat yıllar sonra ilk kez giriyorum siteye ve kendimi bu formda buldum :) ismim serap 34 yaşındayım 18-15 ve 11 yaşında 2 kız bir oğlan annesiyim. çalışıyorum 1,79 boyunda 89 kiloyum
Hoşgeldin canım boyun zaten baya uzun maşallahhhh biraz vermeye başladığın anda çok farkedecek inşallah bu arada meslektaşız senle bende muhasebe mezunuyum ama yapmıyorum mesleğimi bu Arada bende kaptanıyım takımın menü veriyoruz hergün genelde akşam oluyor bu da saatleri ve miktarları da yazıyoruz suyu ve sporumuzu da paylaşıyoruz Cuma asıl tartı günümüz tartı resmini çekip paylaşıyoruz Pazartesi günü de tartımızı bildiriyoruz kontrol amaçlı bu da sadece iki hafta deneme süren var o süre dolunca kilo verirsen listeye alınıyor ve Takımlar yarışmasına dahil oluyorsun başka sormak istediğin bişey varsa sorabilirsin rahatlıklaKullanıcı Adı : kafambidunya
İsim (İsteğe Bağlı ): serap
Mesleginiz: muhasebe
Yaşınız : 34
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 3 çocuk 18-15-11
Yaşadığınız şehir: istanbul
Boyunuz : 1,79
Kilonuz: 89
Hedef kilonuz :70
Kilo alma hikayeniz : insülin direnci oluşmasından kaynaklı 6 yıldır kiloluyum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? en önce gelen sebebim sağlık sonrasında dış görünüş
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? hayır
lahana bişey yapmaz yiyebilirsin yemek seven yemek düşünür hepSimdi farkettim dogum gunune 2 hafta kalmis, ac mi gezsem ben ne yapsamgerci hala emziriyorum da.. haftasonu da hastaydi ufaklik, ne kendi uyuyabildi ne beni uyuttu, ustune bir de hep kucagimda gezdik, birakmadi pesimi
Ama cok tatlilar yinede
sabah bir durum sanvdic yapmistim, oglene de corbam ve yogurt ile haslanmis lahanam var. Lahanalari yemesem mi, cok mu yemek getirmisim acaba.. canim da cok kahve cekiyor ama sutlu kahve de ara ogun sayiliyor degil mi, yagsiz sut ile mi icsem bi tane veya sade? Ama filtre kahve veya turk kahvesi degilse, su neskafeleri sutsuz hic sevmiyorum onu da yarim yagli sut ile iciyorum genelde.. sence ne yapsam?
Halan yemek/icmek dusunuyorum
Evet duydum çörekotu yağı gibi o da yağ yakmaya yardımcı sabah aç karna içiliyoraspir yağı diye birşey duydum zayıflamaya etkisi varmış ? sizin bilginiz varmı ?
Ellerine sağlık canım süper olmuşO zaman tablo gelsin
İSİM YAŞ BOY BAŞLAMA TARİHİ BAŞLANGIÇ KG HEDEF KG GÜNCEL KG
[TR1][TD] @matilda34 [/TD][TD2]36[/TD2][TD2]160[/TD2][TD2]01/12/17[/TD2][TD2]74.5[/TD2][TD2]63.0[/TD2] [TD2]75.0[/TD2][/TR1]
[TR2][TD] @DenizinYosunKokusu [/TD][TD2]39[/TD2][TD2]167[/TD2][TD2]20/02/18[/TD2][TD2]81.8[/TD2][TD2]65.0[/TD2] [TD2]73.4[/TD2][/TR2]
[TR1][TD]DeryaOnDiet [/TD][TD2]33[/TD2][TD2]160[/TD2][TD2]25/06/18[/TD2][TD2]68.7[/TD2][TD2]60.0[/TD2] [TD2]68.5[/TD2][/TR1]
[TR2][TD]stitch [/TD][TD2]34[/TD2][TD2]168[/TD2][TD2]08/07/18[/TD2][TD2]70.0[/TD2][TD2]55.0[/TD2] [TD2]66.0[/TD2][/TR2]
[TR1][TD] @tomrs [/TD][TD2]34[/TD2][TD2]158[/TD2][TD2]13/07/18[/TD2][TD2]71.0[/TD2][TD2]55.0[/TD2] [TD2]56.1[/TD2][/TR1]
[TR2][TD]Harpy [/TD][TD2]36[/TD2][TD2]164[/TD2][TD2]04/11/15[/TD2][TD2]78.0[/TD2][TD2]60.0[/TD2] [TD2]70.7[/TD2][/TR2]
[TR1][TD] @selinbs [/TD][TD2]23[/TD2][TD2]178[/TD2][TD2]04/11/18[/TD2][TD2]72.0[/TD2][TD2]60.0[/TD2] [TD2]63.1[/TD2][/TR1]
[TR2][TD] @BamfirADB [/TD][TD2]35[/TD2][TD2]169[/TD2][TD2]12/11/18[/TD2][TD2]88.4[/TD2][TD2]70.0[/TD2] [TD2]87.4[/TD2][/TR2]
[TR1][TD]@AomineDaiki[/TD][TD2]26[/TD2][TD2]155[/TD2][TD2]21/12/18[/TD2][TD2]64.0[/TD2][TD2]55.0[/TD2] [TD2]60.4[/TD2][/TR1]
[TR2][TD]Canfeb [/TD][TD2]27[/TD2][TD2]165[/TD2][TD2]03/01/19[/TD2][TD2]68.0[/TD2][TD2]56.0[/TD2] [TD2]64.6[/TD2][/TR2]
[TR1][TD]biricik1272 [/TD][TD2]46[/TD2][TD2]157[/TD2][TD2]04/01/19[/TD2][TD2]86.2[/TD2][TD2]68.0[/TD2] [TD2]83.8[/TD2][/TR1]
[TR2][TD]@L E Y L[/TD][TD2]28[/TD2][TD2]164[/TD2][TD2]05/02/19[/TD2][TD2]76.0[/TD2][TD2]70.0[/TD2] [TD2]76.0[/TD2][/TR2]
[TR1][TD] @ozenti [/TD][TD2]30[/TD2][TD2]163[/TD2][TD2]18/02/19[/TD2][TD2]64.2[/TD2][TD2]60.0[/TD2] [TD2]64.2[/TD2][/TR1]
[TR2][TD] @kafambidunya [/TD][TD2]34[/TD2][TD2]179[/TD2][TD2]18/02/19[/TD2][TD2]89.0[/TD2][TD2]70.0[/TD2] [TD2]89.0[/TD2][/TR2]
Ooooooooook kimleri görüyorum kimleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiSelam kızlar güzel gidiyorsunuz maşallah :)
Ben kilo aldım bu ara bırakınca hemen pıt pıt şişiyo insan ya
Hep o onbeş tatilde oldu ne olduysa. Annem ablam çocuklar herşey nasıl güzeldi ve tabi lezzetlibakmayın böyle güzel anlattığıma aslında pişmanım
Neyse bu ara yine dikkatli bi saksı olucam.
Yeni katılanlar hoşgelmişler, kürkçü dükkanına yeniden dönenler de öyle
Kepini kendin bırakıp gittin yoksa ooooooooo çoktan mezundun sıkmıyorsun hiç kendini azcık sıksan herşey olacakBi mezun olamadık gitti valla :)
Nerde benim kepim :)
Güzel menü süper gelsin haftasonu eksiBugunku menum
@tuzsuz_ruh @klbk33
09:30 _ 45 gr yulaf (suyla islattim) ustune bolca tarcin, 1 kucuk elma dogradim ve mikrodalgada 2 dk isittim cok lezzetlidi himm, 1 bardak sutlu kahve.
13:00_ haslanmis tavuk (200gr kadar), 1 kase yogurtlu kereviz salatasi, 1 avuc ici kadar yer lahanasi, 1 haslanmis patates, 1tk aci sos.
18:00_ (eve gidince yiyecegim) 2 kepce tarhana corbasi, 1 buyuk kase kirmizi lahanali soganli salata ustune 1 ck corekotu yagi, 200 gr kadar haslanmis tavuk.
su: simdilik 2 lt
2 fincan siyah cay
2 fincan yesil cay
Gayet iyi olmuş dörde kadar gerisi de önemli görelim gerisini deBence adim adim geliyorsun, oysa ben bugun farkettim dudak tiryakisiyim, hep birseyler yiyesim var
Simdiye kadar yediklerim, bakalim aksama ne kadar tutabilicem kendimi
07:30 kahvalti durumu (beyaz peynir, 3 ceri domates, 1 yumurta, biraz roka) ve sekersiz cay
Neyseki yarisiyoruz yoksa aralarda daha kuruyemis ve hatta biskuiler bile olabilirdi, hala da zor tutuyorum kendimi
Senin menüleri beğeniyorum ben genelde kaçamak yapmazsan istikrarlısınMenüm
sabah
2 dlm tbe
1 tam 1 beyaz haşlanmış yumurta
60 gr form peynir(yarım yağlı)
6 zeytin
Ara
Mini protein bar
Öğlen
Yağsız dana eti
Salata
Çorba
Ara
Sütlü kahve
2 kare bitter
Akşam
1 sk b pilavı
2 sk etli taze fasülye
Yoğurt
Salata
Ara
Kefir
Spor
1 saat zumba
Beşyüz grammmmmMeraba arkadaşlar kusura bakmayın ben kilo bildirimi yapmayı unutum sabah tartıldım şimdi yazayım 83.6 çıktım yani geçen cumadan 500 gr artı var tartı farklıydı ondan mı yoksa izmirden İstanbul a geçtik hem çok yorgun hem de uykusuz kaldım belki ödem de olabilir ama yinede çok üzgünün
Olmamış bu menü hemde artı çıkmışken kesinlikle olmamışKaç defadır elime telefonu alıyorum çocuklar bırakmıyor yazayım
Menum
12 30 kahvaltı
3 yk lor biraz suzme peynir
3 zeytin 1 yk ballı tereyağı
1 küçük dilim omlet avuç içi kadar ekmek domates bir sizri biber
Ara
Kızımla dışardaydık
1 fincan Türk kahvesi bir dilim pastanın çeyreği
Akşam 19.30
2 yk bulgur pilavı 4 tane köfte
Bol salata
22 15
1 lokum 1 avuç kabak çekirdeği fındık karışık
7 bardak açık limonlu çay
Su iki lt spor 4.200 adım yuruduk
Pirinç bulgurla değişsin artık beyaz pilav yerine bulgur tercih edelim öğlene kadarsa sırf meyve şekeri almışsın gece de dondurma yemişsin olmadıSabah
yarim elma
yarim portakal
Yarim havuç
1 sb süt
Ara
1 havuç
1 sb süt
Ara
Az şekerli türk kahvesi
Bitki çayı ıhlamur
Akşam
1 kepçe kuru fasulye
2 yemek kaşığı pirinç pilavı
2 yemek kaşığı tavuk sote
Salata
Yoğurt
Ara
Yarım porsiyon dondurma
Su 2lt.
spor bugün hareketliydim. Merdiven inip çıktım yürüdüm. Bacaklar pert.
Benim unutmam mümkün mü tanımadın galiba beni hiç senSüper menü afiyet olsun bayıldım.
bu menüde güzel olmuş. Böyle devam kaçamaksiz.
bu menü de guzel. Ama ben böyle yersem kilo veremem. Diyet yaparken aç olmam lazım gitmiyor. Metabolizmam yavaş.
ahahaha. Beni unuttun sanmistim. Çaktırmadan devam edecektim. Tamam haklisin.
Burdayım inşallah canım.
Böyle yesem kilo veremem. Hatta ertesi gün artı bile gelirim.
Ben de diyet dediğin şey, aç olunca işe yarıyor. Biraz daha az yemelisin galiba :)
Afiyet olsun güzel
Zayıflamak yazı fit ve sağlıklı geçirmek istemiyorsun demekki bıngıl bıngıl sallanacak yağlar kilolar millet de incecik kaslı yağsız yağsız gezecek sende bol giyeceksin görünmesin diye sen bilirsin bize göre bişey YokKaç gündür menu yazmiyorum cozuttum iyice ilk haftaki motivasyonumdan eser yok şimdi
Sade yeseydin bu makarnayı nasıl olurdu neden kremalı yedin yanındada köfte var daha ben olacaktıaksama kadar cok guzeldi aksam misafir gelince bozuldu.. aslinda saglikli yemek hazirladim son dakika misafir geldi, onlara yetmeyecekti diye makarna yaptim ve onlardan ayri yemem ayip olucak diye ben de makarna yedim
19:30 1.5 hamburger koftesi (firinda pismis), mantarli kremali makarna (digerlerine oranla ben az yedim ama bence tam gunluk kalorimi almis oldum)
21:30 hibiskus cayi
Su cok icemedim, 1.5lt belki, cok cay ictigim icin olabilir ama bogazim aciyor, bugun de bol bitki cayina devam
Spor yapamadim
lokum hariç dengelenmiş akşamla güzelKızlar dünki menümü paylaşıyorum
20 gr yulaf
3 gr chia tohumu
200 gr yoğurt
1 Kase ezogelin Çorbası
1 yt Etli sebzeli yemek
1 kase yoğurtlu makarna
1 elma
3 tane gül lokumu
1 adet ayva
spor 15 dk leslie
su 2,5 lt
Saatler çok geç çokkk bu kadar geç kalınmamalı 100 ip verdim motivasyon olsunMenum 12.40
2 kk tulum peyniri biraz beyaz peynir
3 zeytin 3 yk yoğurt 3 yk menemen
Biraz domates sosu sebze
2 bardak çay bir lokma simit
Ara 17 20
Biaz menemen
Salata 3 yk haydari yarım tt ekmeği kaşarlı tost
Akşam 22 30
3 yk et sote 1 kepçe mercimek çorbası
3 lahana sarma bol salata 1 bardak ayran
Ara açık limonlu çay bir ceviz 5 çekirdekli siyah uzum yarım lokum
Su iki lt yi geçtii spor 2.700 adım yürüyüş gun boyu iş yaptım
İnşallah kaptanlarım @tuzsuz_ruh ve @Klbk123 ceza vermez eğer versede kabulumdur
2 kilo supermis canim.Ben geldim değerlendirmemi vereyim 3 gün yatılı misafirden sonra evi ve kendimi toparladım çok şükür kızlar buradayım artık yaz geliyor kim zayıflamak istemez ki bende iki kiloya yakın verdim bu dönemde menü veremedim ama dikkat etmeye devam ettim kendimle ilgili brefingleri verdiğime göre alıntılara geçebilirim muhteşem alıntılar sizleri bekliyor az sonra bekleyin beni yayada sopalı alıntılara geçiyorum
Sagiol canim, insalah ahh su cuma da eksi gorup bir 65lere dussem tekrardan super olacak.Güzel menü olmuş bu yahu hem doyurucu bence hemde vitamin deposu süper
bu menüyü de beğendim ama geçmişte bir menü var sanırım kaçamaklı ona da dönüp bakıcam tekrar
Çok olmamış sanki tek fazlalık kurabiye onu da görmedim
Hem kilo bildirimi yapma hemde dön böyle bir menüyle gel bu Cuma yüzden ikiye bölünecek senin ona göre menüler çıkar yoksa Cuma ceza geliyor
Bu kilo verilecek bu hafta yüksek performans istiyorum yüzden ikiye bölünecek
Cuma gözüm üstünde
Bende kendimi tanıtayım ben kaptan sopalı kaptanbir daha bırakıp gidersen seni evire çevire sopalayacak olan kaptan gözüm üstünde hergün menü istiyorum hergün etiket istiyorum
Hoşgeldin canım boyun zaten baya uzun maşallahhhh biraz vermeye başladığın anda çok farkedecek inşallah bu arada meslektaşız senle bende muhasebe mezunuyum ama yapmıyorum mesleğimi bu Arada bende kaptanıyım takımın menü veriyoruz hergün genelde akşam oluyor bu da saatleri ve miktarları da yazıyoruz suyu ve sporumuzu da paylaşıyoruz Cuma asıl tartı günümüz tartı resmini çekip paylaşıyoruz Pazartesi günü de tartımızı bildiriyoruz kontrol amaçlı bu da sadece iki hafta deneme süren var o süre dolunca kilo verirsen listeye alınıyor ve Takımlar yarışmasına dahil oluyorsun başka sormak istediğin bişey varsa sorabilirsin rahatlıkla
lahana bişey yapmaz yiyebilirsin yemek seven yemek düşünür hep
Evet duydum çörekotu yağı gibi o da yağ yakmaya yardımcı sabah aç karna içiliyor
Ellerine sağlık canım süper olmuş
Ooooooooook kimleri görüyorum kimleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Kepini kendin bırakıp gittin yoksa ooooooooo çoktan mezundun sıkmıyorsun hiç kendini azcık sıksan herşey olacak
Güzel menü süper gelsin haftasonu eksi
Gayet iyi olmuş dörde kadar gerisi de önemli görelim gerisini de
Senin menüleri beğeniyorum ben genelde kaçamak yapmazsan istikrarlısın
Beşyüz grammmmmo menüye gelecek ceza hemen yapılmalı
Olmamış bu menü hemde artı çıkmışken kesinlikle olmamış
Pirinç bulgurla değişsin artık beyaz pilav yerine bulgur tercih edelim öğlene kadarsa sırf meyve şekeri almışsın gece de dondurma yemişsin olmadı
Benim unutmam mümkün mü tanımadın galiba beni hiç sen
Afiyet olsun güzel
Zayıflamak yazı fit ve sağlıklı geçirmek istemiyorsun demekki bıngıl bıngıl sallanacak yağlar kilolar millet de incecik kaslı yağsız yağsız gezecek sende bol giyeceksin görünmesin diye sen bilirsin bize göre bişey Yok
Sade yeseydin bu makarnayı nasıl olurdu neden kremalı yedin yanındada köfte var daha ben olacaktı
lokum hariç dengelenmiş akşamla güzel
Vermem lazım daha alma ihtimaline karşı bilmiyorum listeyi düşüneyim bi2 kilo supermis canim.
Bundan sonra kac kilon var daha vermek icin? Eger vermen gereken coksa gelsene listeye kaptanim, beraberce zayiflayalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?