Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canim gunduz super olmus ama aksam cok fazla kh olmus
Biliyorum canım.. Misafirliğe gidince çok kötü oldu

Menün çok güzel canım.. Sen bu işi başaracaksın..

Şimdiye kadar çok iyiymiş canım

Böyle devam canım.. Menün çok güzel

Akşam biraz fazla olmuş.. Bide saat kaçta yedin canım.. Erken yersen çok sıkıntı arz etmeyebilir.

Hoş bulduk.İnşallah hep beraber hedefimize ulaşırız.
Senin oğlan ne kadarlik biricik. BeNim de 23 aylık bir oğlum var. 14 martta 2 yaşına gire
inşallah Canım benimki dört yaşında bebekliğinden beri uykuyu sevmiyor biraz huzursuz oluncada hiç uyutmaz Rabim hayırlı evlat etsin inşallah hepimizin çocuklarını

asasinnnn
Çaydanlığı yaNima alıp geliyorum :) çocuklara dikkat edelim aman haaa :)
Ne güzel takımda olmak.. burayı ihmal etmeyelim. Sonuçlarimiz güzel olacak inşallah
yeterki sen gel çaydanlığı koydum bile :))) zaten ben panik bir anneyim olduğum ortamlarda gözum bütün çocuklarda olur

Unutmayin; ne kadar motive edersiniz , o kadar motive edilirsiniz.benim de hoşum a gitti bu söz @derayaonDi
(Alıntı)
ben de beğendim

Tam eksi getirecek bir menu bence afiyet olsun Canım

Insallah canim, elimden geleni yapiyorum basarmak icin. Goreyim artik su 60 hayal olmasin

Afiyet olsun canim, aslinda lokumlara laf edecektim ama aksami es gecmissin sadece lokum ve ayvayla kapatmissin o yuzden bence en azindan kalori yonunden ayarlamissin kendini.

Köfte patates yedim azonce sabah uyandigimda bugün kalorili bişey yemiycektum guya
Uzulme canim, kofte patates yenilebilir bence diyette, sadece patates kizartma olmasin ve miktarini abartmadan
Eger miktar fazla olmussa bile saat daha erken, aksami hafif gecirirsin...
bu ise en cok @ozenti ve Harpy sevinecek, simdiden bu haftada yarismada biri elendi sakin birakma, daha cumaya 3 gun var git biraz ip atla mesela veya yuruyus misss

Canim biraz kacirmissin ama aksam telafi olmus :)
gerci yogurtlu makarnayi aksama kaydirabilirsin, oglen cok fazla kh olmus diger ogunler bos kalmis

Ben geldim değerlendirmemi vereyim 3 gün yatılı misafirden sonra evi ve kendimi toparladım çok şükür kızlar buradayım artık yaz geliyor kim zayıflamak istemez ki bende iki kiloya yakın verdim bu dönemde menü veremedim ama dikkat etmeye devam ettim kendimle ilgili brefingleri verdiğime göre alıntılara geçebilirim muhteşem alıntılar sizleri bekliyor az sonra bekleyin beni ya yada sopalı alıntılara geçiyorum

Hosgeldin kaptanim, 2 kilo super, darisi basimiza

Güzel menü olmuş bu yahu hem doyurucu bence hemde vitamin deposu süper
bu menüyü de beğendim ama geçmişte bir menü var sanırım kaçamaklı ona da dönüp bakıcam tekrar

Çok olmamış sanki tek fazlalık kurabiye onu da görmedim
Hem kilo bildirimi yapma hemde dön böyle bir menüyle gel bu Cuma yüzden ikiye bölünecek senin ona göre menüler çıkar yoksa Cuma ceza geliyor
Günaydın
Bildirim
Geçen hafta: 70.7
Bugün: 70.8
Fark: +0.1
Bu kilo verilecek bu hafta yüksek performans istiyorum yüzden ikiye bölünecek
kızlar bugün tartıda +600 gr dım.. haftasonu yine kötü geçmiş benim için cumaya inşallah en az -300 gr
Cuma gözüm üstünde
Bende kendimi tanıtayım ben kaptan sopalı kaptan bir daha bırakıp gidersen seni evire çevire sopalayacak olan kaptan gözüm üstünde hergün menü istiyorum hergün etiket istiyorum
merhaba çok eski üyeyim fakat yıllar sonra ilk kez giriyorum siteye ve kendimi bu formda buldum :) ismim serap 34 yaşındayım 18-15 ve 11 yaşında 2 kız bir oğlan annesiyim. çalışıyorum 1,79 boyunda 89 kiloyum

Hoşgeldin canım boyun zaten baya uzun maşallahhhh biraz vermeye başladığın anda çok farkedecek inşallah bu arada meslektaşız senle bende muhasebe mezunuyum ama yapmıyorum mesleğimi bu Arada bende kaptanıyım takımın menü veriyoruz hergün genelde akşam oluyor bu da saatleri ve miktarları da yazıyoruz suyu ve sporumuzu da paylaşıyoruz Cuma asıl tartı günümüz tartı resmini çekip paylaşıyoruz Pazartesi günü de tartımızı bildiriyoruz kontrol amaçlı bu da sadece iki hafta deneme süren var o süre dolunca kilo verirsen listeye alınıyor ve Takımlar yarışmasına dahil oluyorsun başka sormak istediğin bişey varsa sorabilirsin rahatlıkla
lahana bişey yapmaz yiyebilirsin yemek seven yemek düşünür hep

aspir yağı diye birşey duydum zayıflamaya etkisi varmış ? sizin bilginiz varmı ?
Evet duydum çörekotu yağı gibi o da yağ yakmaya yardımcı sabah aç karna içiliyor
Ellerine sağlık canım süper olmuş
Ooooooooook kimleri görüyorum kimleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Bi mezun olamadık gitti valla :)
Nerde benim kepim :)
Kepini kendin bırakıp gittin yoksa ooooooooo çoktan mezundun sıkmıyorsun hiç kendini azcık sıksan herşey olacak
Güzel menü süper gelsin haftasonu eksi
Gayet iyi olmuş dörde kadar gerisi de önemli görelim gerisini de
Senin menüleri beğeniyorum ben genelde kaçamak yapmazsan istikrarlısın
Beşyüz grammmmm o menüye gelecek ceza hemen yapılmalı
Olmamış bu menü hemde artı çıkmışken kesinlikle olmamış
Pirinç bulgurla değişsin artık beyaz pilav yerine bulgur tercih edelim öğlene kadarsa sırf meyve şekeri almışsın gece de dondurma yemişsin olmadı
Benim unutmam mümkün mü tanımadın galiba beni hiç sen
Eki Görüntüle 2237179 Güzel bir kahvaltı.
Yoğurt
Chia tohumu
1 elma rendesi
Tarçın
Hammmm
Afiyet olsun güzel
Kaç gündür menu yazmiyorum cozuttum iyice ilk haftaki motivasyonumdan eser yok şimdi
Zayıflamak yazı fit ve sağlıklı geçirmek istemiyorsun demekki bıngıl bıngıl sallanacak yağlar kilolar millet de incecik kaslı yağsız yağsız gezecek sende bol giyeceksin görünmesin diye sen bilirsin bize göre bişey Yok
Sade yeseydin bu makarnayı nasıl olurdu neden kremalı yedin yanındada köfte var daha ben olacaktı
lokum hariç dengelenmiş akşamla güzel

Saatler çok geç çokkk bu kadar geç kalınmamalı 100 ip verdim motivasyon olsun

2 kilo supermis canim.
Bundan sonra kac kilon var daha vermek icin? Eger vermen gereken coksa gelsene listeye kaptanim, beraberce zayiflayalim.

Sagiol canim, insalah ahh su cuma da eksi gorup bir 65lere dussem tekrardan super olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…