Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Evet o an aceleden kendime sade ayirmak aklima gelmedi

Gelmeli işte hatta yemek yapmışsın sanırım kendine de bir tabak yokmuydu yemek ortaya koysaydın da makarnayla karışık yeseydin
Vardi yemegim ama misafirlere yetmeyecek diye cikarmaya utandim
Gecmis olsun canim, istahinin kesilmesi guzel tabi de insallah kisa surede iyilesirsin.
tesekkurler
Hemen ev yapımı sirkeye başla propolis varsa ona da bir tarıf vermiştim ayak altına sürülecek sarımsaklı kokuya fobin yoksa en güzel grip ilacı kendisi
propolis emzirirken kullanilmasi uygun degil diye biliyorum, sarimsak da kokusundan hic sevmem, yemeklerde bile minimum kullanirim

Vardi yemegim ama misafirlere yetmeyecek diye cikarmaya utandim

tesekkurler

propolis emzirirken kullanilmasi uygun degil diye biliyorum, sarimsak da kokusundan hic sevmem, yemeklerde bile minimum kullanirim
Neden değilmiş hiç duymadım bebek bir yaşını geçmedi mi

Neden değilmiş hiç duymadım bebek bir yaşını geçmedi mi
Bebek yasiyla ilgili birsey gormedim, emzirirken kullanmayin deniliyor sadece.. nette de soyle bir bilgi var bak.. yabanci yazilara da bakiyorum, faydasi ve zarari henuz kanitlanmamistir ama alerjik olan bebeklerde olumcul reaksiyona neden olabileceginden dolayi emziriken kullanilmamasinda fayda vardir deniliyor genelde
"Hamile veya emziren bir annenin arı propolisinden ve diğer arı ürünlerinden kaçınmasının diğer bir iyi nedeni, propolisin içinde duyarlılaştırıcı maddeler olduğunun bilinmesidir; alerjilerin gelişmesine yol açabilir.
Arı ile ilişkili ürünlerin ciddi veya ölümcül reaksiyonlara neden olduğu çok nadir görülmesine rağmen, ciddi yan etkilere neden olan vakalar da olmuştur. Arı sütü, astım vakaları için uyarıldı, arı poleni ve arı sokmaları alerjik anafilaksiye neden olabilir ve bal bebek zehirlenmesine neden olabilir."
Bu arada yeri gelmisken belirteyim, bunlari organik sertifikali almak cok onemli, eger organik degilse faydasi yerine zarari oluyormus, cunku arilar bunlari toplarken zirai ilaclari da topluyormus ve faydali birsey icelim derken ilaci da direkt aliyoruz vucudumuza, aman dikkat

Bugunku menum
@tuzsuz_ruh K klbk33

09:00 _ 1 krep (1 yumurta, 2 yumurta akindan ve 45gr tam tahilli undan) , 1 buyuk fincan az sutlu kahve.

12:30_ haslanmis tavuk (200gr kadar), 1 kase yogurtlu kereviz salatasi, 1 avuc ici kadar yer lahanasi, 40gr haslanmis makarna.

15:30 _ 25gr ceviz, 1 fincan sutlu kahve ustune 1tk hindistan cevizi yagi.

18:00_ (eve gidince yiyecegim) 1 buyuk kase peynirli salata, 2 dilim ekmek.

Su: simdilik 2lt

2 finacn siyah cay

1 fincan yesil cay

Ooooooooook kimleri görüyorum kimleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Benim ben tükkana döndüm :)))

Menü veriyorum
Sabah yada öğle de diyebiliriz geç kalktım.
bal sirke limon şerbeti içerek başladım. gün içinde bi litreyi bitirdim.
Öğlen yarım kase kısır
Ara 2 ceviz
Ara çeyrek dilim ekmek üç çatal lor peyniri

Akşam yarım kase tarhana çorbası
Kuru biber yoğurtlaması
Üç çatal fırında patates

Sabahki şerbet ile birlikte 2 litreye yakın su
10 dakika kadar egzersiz

Derya gramları nasıl ayarlıyorsun ?
Senin bazı menülerini bende taklit edicem :)

Guzel canim. Afiyet olsun. Bende de az kuru sebze var unutmayayim da pisureyim bir ara.

Derya gramları nasıl ayarlıyorsun ?
Senin bazı menülerini bende taklit edicem :)
Canim ben diyetisyene gittim. Menuye elimden geldigince uymaya calisiyirum. 1300 kalorilik menum. Mutfak tartisiyla fram gram olcup yiyorum herseyi. Diyetimi ablam icin turkceye cevirmistim atiyorum.

Eklentiler

• Screenshot_2019-02-13-18-00-09-1.webp
    88,8 KB · Görüntüleme: 28
Kuru biber yogurtlamasi nasil oluyor canim?

Selam canlar :)

Guzelmis canim menun afiyet olsun. SK ne kasigi oluyor?
Servis kaşığı canım.

Benim de yapmam lazim o temizligi, suan hepsini gozden irak bir yere kaldirdim, basimi kuma gomdum bekliyorum

süpermiş. Aslında bi ucundan başlasan ne çabuk bitti diyorsun.. konmari yöntemi insanı çok gaza getiriyor bi araştır derim.

@ozenti ben de harpy'nin menulerini cok begeniyorum, dolu dolu ama bence kalori acisindan cok fazla degil, surdurebilirligi daha kolay, ve sporla destekliyor.. o tatildeydi diye arti cikmisti.. sen takip et onu gor bak nasil guzel kilo veriyor
Canım teşekkür ederim güzel yorumun için inşallah öyle olur bu hafta da artık 6ları görmek istiyorum..

@ozenti benim menüler genelde 1300 1400 kalori aradı oluyor. Eğer sporumu yaparsan genelde 700-1000 gr arası veriyorum.. tabi takılmalar oluyor arada..

Benim menüler öyle şok etkisi yağmaz ama 30 kilo vermek için idealdir :)
Buarada benim teyzem ve dayım ingilterede yaşıyor. Çaya süt koyman beni hiç şaşırtmaz

ozel birsey degil canim, sig tencereye cok az yag koyup lahanalari ekliyorum, biraz da tuz, kisik ateste yumusayana kadar pisiriyorum, sonra yogurtla salata niyetine yiyorum.. ben bunu acikcasi bircok sebze ile yapiyorum, yogurtlu herseye bayilirim

Ben de bayılırım yoğurtlu herşeye.. lahana da çok lezzetli olmuştur eminim.

Köfte patates yedim azonce sabah uyandigimda bugün kalorili bişey yemiycektum guya

kızartma değilse sorun değil bence.

Diyetimin başına döndüm kaptişim merak etme..

Guzel canim. Afiyet olsun. Bende de az kuru sebze var unutmayayim da pisureyim bir ara.
Saol canım

Canim ben diyetisyene gittim. Menuye elimden geldigince uymaya calisiyirum. 1300 kalorilik menum. Mutfak tartisiyla fram gram olcup yiyorum herseyi. Diyetimi ablam icin turkceye cevirmistim atiyorum.
Ah çok iyi oldu birebir olmasa da dikkate alıcam çok teşekkür ederim
Kuru biber yogurtlamasi nasil oluyor canim?
Şöyle ki ;
Yazın kurutulan biberler var ya onu haşlıyorum epey bi
Yumuşayıncaya kadar.
Sonra onu küçük küçük doğrayıp biraz yağda çeviriyorum. Sonra sarımsaklı yoğurt döküyorum üstüne.
Ben çok seviyorum yazarken bile ağzım sulandı :))

Bugünkü bol kh li menum yarın sebze yiycem söz veriyorum
10 gibi kahvaltı 2 dilim ekmek
1 dilim kaşar
3 dilim sucuk
3 dilim Domates
15 akşam yemeği eşim gececi erken yiyoruz yatiyo
5 köfte 6 -7patates Kızartma malesef
2 kaşık rus salatası
1 dilim ekmek
3 dilim domates
Ara
Yarım muz
Bol çay
Nescafe
Su az içtim bugün icicem daha
Spor 1 saat oglusla gezdik çok yavaş yürüdük ama olsun pazarda gittik sabah
yemegim ağır oldu ama erken yedim eritmisimdir umarım

Sevdim bu biber tarifini deniycem

KIzartma malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…