Evet o an aceleden kendime sade ayirmak aklima gelmediGüzel menü olmuş bu yahu hem doyurucu bence hemde vitamin deposu süper
bu menüyü de beğendim ama geçmişte bir menü var sanırım kaçamaklı ona da dönüp bakıcam tekrar
Çok olmamış sanki tek fazlalık kurabiye onu da görmedim
Hem kilo bildirimi yapma hemde dön böyle bir menüyle gel bu Cuma yüzden ikiye bölünecek senin ona göre menüler çıkar yoksa Cuma ceza geliyor
Bu kilo verilecek bu hafta yüksek performans istiyorum yüzden ikiye bölünecek
Cuma gözüm üstünde
Bende kendimi tanıtayım ben kaptan sopalı kaptanbir daha bırakıp gidersen seni evire çevire sopalayacak olan kaptan gözüm üstünde hergün menü istiyorum hergün etiket istiyorum
Hoşgeldin canım boyun zaten baya uzun maşallahhhh biraz vermeye başladığın anda çok farkedecek inşallah bu arada meslektaşız senle bende muhasebe mezunuyum ama yapmıyorum mesleğimi bu Arada bende kaptanıyım takımın menü veriyoruz hergün genelde akşam oluyor bu da saatleri ve miktarları da yazıyoruz suyu ve sporumuzu da paylaşıyoruz Cuma asıl tartı günümüz tartı resmini çekip paylaşıyoruz Pazartesi günü de tartımızı bildiriyoruz kontrol amaçlı bu da sadece iki hafta deneme süren var o süre dolunca kilo verirsen listeye alınıyor ve Takımlar yarışmasına dahil oluyorsun başka sormak istediğin bişey varsa sorabilirsin rahatlıkla
lahana bişey yapmaz yiyebilirsin yemek seven yemek düşünür hep
Evet duydum çörekotu yağı gibi o da yağ yakmaya yardımcı sabah aç karna içiliyor
Ellerine sağlık canım süper olmuş
Ooooooooook kimleri görüyorum kimleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Kepini kendin bırakıp gittin yoksa ooooooooo çoktan mezundun sıkmıyorsun hiç kendini azcık sıksan herşey olacak
Güzel menü süper gelsin haftasonu eksi
Gayet iyi olmuş dörde kadar gerisi de önemli görelim gerisini de
Senin menüleri beğeniyorum ben genelde kaçamak yapmazsan istikrarlısın
Beşyüz grammmmmo menüye gelecek ceza hemen yapılmalı
Olmamış bu menü hemde artı çıkmışken kesinlikle olmamış
Pirinç bulgurla değişsin artık beyaz pilav yerine bulgur tercih edelim öğlene kadarsa sırf meyve şekeri almışsın gece de dondurma yemişsin olmadı
Benim unutmam mümkün mü tanımadın galiba beni hiç sen
Afiyet olsun güzel
Zayıflamak yazı fit ve sağlıklı geçirmek istemiyorsun demekki bıngıl bıngıl sallanacak yağlar kilolar millet de incecik kaslı yağsız yağsız gezecek sende bol giyeceksin görünmesin diye sen bilirsin bize göre bişey Yok
Sade yeseydin bu makarnayı nasıl olurdu neden kremalı yedin yanındada köfte var daha ben olacaktı
lokum hariç dengelenmiş akşamla güzel
Gelmeli işte hatta yemek yapmışsın sanırım kendine de bir tabak yokmuydu yemek ortaya koysaydın da makarnayla karışık yeseydinEvet o an aceleden kendime sade ayirmak aklima gelmedi
Gecmis olsun canim, istahinin kesilmesi guzel tabi de insallah kisa surede iyilesirsin.Kizlar ben grip oluyorum sanirim, ama iyi tarafi canim hic yemek cekmiyor
Hemen ev yapımı sirkeye başla propolis varsa ona da bir tarıf vermiştim ayak altına sürülecek sarımsaklı kokuya fobin yoksa en güzel grip ilacı kendisiKizlar ben grip oluyorum sanirim, ama iyi tarafi canim hic yemek cekmiyor
Vardi yemegim ama misafirlere yetmeyecek diye cikarmaya utandimGelmeli işte hatta yemek yapmışsın sanırım kendine de bir tabak yokmuydu yemek ortaya koysaydın da makarnayla karışık yeseydin
tesekkurlerGecmis olsun canim, istahinin kesilmesi guzel tabi de insallah kisa surede iyilesirsin.
propolis emzirirken kullanilmasi uygun degil diye biliyorum, sarimsak da kokusundan hic sevmem, yemeklerde bile minimum kullanirimHemen ev yapımı sirkeye başla propolis varsa ona da bir tarıf vermiştim ayak altına sürülecek sarımsaklı kokuya fobin yoksa en güzel grip ilacı kendisi
Neden değilmiş hiç duymadım bebek bir yaşını geçmedi miVardi yemegim ama misafirlere yetmeyecek diye cikarmaya utandim
tesekkurler
propolis emzirirken kullanilmasi uygun degil diye biliyorum, sarimsak da kokusundan hic sevmem, yemeklerde bile minimum kullanirim
Bebek yasiyla ilgili birsey gormedim, emzirirken kullanmayin deniliyor sadece.. nette de soyle bir bilgi var bak.. yabanci yazilara da bakiyorum, faydasi ve zarari henuz kanitlanmamistir ama alerjik olan bebeklerde olumcul reaksiyona neden olabileceginden dolayi emziriken kullanilmamasinda fayda vardir deniliyor geneldeNeden değilmiş hiç duymadım bebek bir yaşını geçmedi mi
Bugunku menum
@tuzsuz_ruh K klbk33
09:00 _ 1 krep (1 yumurta, 2 yumurta akindan ve 45gr tam tahilli undan) , 1 buyuk fincan az sutlu kahve.
12:30_ haslanmis tavuk (200gr kadar), 1 kase yogurtlu kereviz salatasi, 1 avuc ici kadar yer lahanasi, 40gr haslanmis makarna.
15:30 _ 25gr ceviz, 1 fincan sutlu kahve ustune 1tk hindistan cevizi yagi.
18:00_ (eve gidince yiyecegim) 1 buyuk kase peynirli salata, 2 dilim ekmek.
Su: simdilik 2lt
2 finacn siyah cay
1 fincan yesil cay
Benim ben tükkana döndüm :)))Ooooooooook kimleri görüyorum kimleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Derya gramları nasıl ayarlıyorsun ?Bugunku menum
@tuzsuz_ruh K klbk33
09:00 _ 1 krep (1 yumurta, 2 yumurta akindan ve 45gr tam tahilli undan) , 1 buyuk fincan az sutlu kahve.
12:30_ haslanmis tavuk (200gr kadar), 1 kase yogurtlu kereviz salatasi, 1 avuc ici kadar yer lahanasi, 40gr haslanmis makarna.
15:30 _ 25gr ceviz, 1 fincan sutlu kahve ustune 1tk hindistan cevizi yagi.
18:00_ (eve gidince yiyecegim) 1 buyuk kase peynirli salata, 2 dilim ekmek.
Su: simdilik 2lt
2 finacn siyah cay
1 fincan yesil cay
Guzel canim. Afiyet olsun. Bende de az kuru sebze var unutmayayim da pisureyim bir ara.Benim ben tükkana döndüm :)))
Menü veriyorum
Sabah yada öğle de diyebiliriz geç kalktım.
bal sirke limon şerbeti içerek başladım. gün içinde bi litreyi bitirdim.
Öğlen yarım kase kısır
Ara 2 ceviz
Ara çeyrek dilim ekmek üç çatal lor peyniri
Akşam yarım kase tarhana çorbası
Kuru biber yoğurtlaması
Üç çatal fırında patates
Sabahki şerbet ile birlikte 2 litreye yakın su
10 dakika kadar egzersiz
Canim ben diyetisyene gittim. Menuye elimden geldigince uymaya calisiyirum. 1300 kalorilik menum. Mutfak tartisiyla fram gram olcup yiyorum herseyi. Diyetimi ablam icin turkceye cevirmistim atiyorum.Derya gramları nasıl ayarlıyorsun ?
Senin bazı menülerini bende taklit edicem :)
Kuru biber yogurtlamasi nasil oluyor canim?Benim ben tükkana döndüm :)))
Menü veriyorum
Sabah yada öğle de diyebiliriz geç kalktım.
bal sirke limon şerbeti içerek başladım. gün içinde bi litreyi bitirdim.
Öğlen yarım kase kısır
Ara 2 ceviz
Ara çeyrek dilim ekmek üç çatal lor peyniri
Akşam yarım kase tarhana çorbası
Kuru biber yoğurtlaması
Üç çatal fırında patates
Sabahki şerbet ile birlikte 2 litreye yakın su
10 dakika kadar egzersiz
Servis kaşığı canım.Guzelmis canim menun afiyet olsun. SK ne kasigi oluyor?
Benim de yapmam lazim o temizligi, suan hepsini gozden irak bir yere kaldirdim, basimi kuma gomdum bekliyorum
Canım teşekkür ederim güzel yorumun için inşallah öyle olur bu hafta da@ozenti ben de harpy'nin menulerini cok begeniyorum, dolu dolu ama bence kalori acisindan cok fazla degil, surdurebilirligi daha kolay, ve sporla destekliyor.. o tatildeydi diye arti cikmisti.. sen takip et onu gor bak nasil guzel kilo veriyor
:) ahahaha bebek maması deyince koptum. Tadı güzeldi canım ya. Seviyorum değişik şeyleri. Dün çayıma süt kattım. Onu görsen kriz geçirirdin :)
Spor olayı bende sıkıntı kuzum. İnşallah rekabet ortamında gaza gelip spor da yapacağım.
istek var ama gayret yok.
Güzel sayılır. Makarna yi kendin söylemişsin zaten canım.
sağol kuzum.
desene kendime zorlu bir rakip seçtim ben yaa. Harpyyy sen neymissin be abiii iii :)
Takipteyim canım.
ay ona da bayılırım. İçine tarçın kakao veya muz çok severim. BeNim mikrodalga yok. Çevrede pişiyorum. Güzel bir alternatif.
tamam canım bugün saatli yazarım. Dondurma olayı kaynım marastan getirmiş bende maraş dondurması nerden bulacam bi daha dedim. Az da olsa yedim ,:) extrem bi durum oldu.
Ahhahah :) kafa yapmasın kız o kadar çay :)
bugünde bende durum o şekilde. Çay kahve herRturlusu var.
Tavuk ben çok severim. Kurtarıcı oluyor. Baharatla süper olur. Afiyet olsun canim
ozel birsey degil canim, sig tencereye cok az yag koyup lahanalari ekliyorum, biraz da tuz, kisik ateste yumusayana kadar pisiriyorum, sonra yogurtla salata niyetine yiyorum.. ben bunu acikcasi bircok sebze ile yapiyorum, yogurtlu herseye bayilirim
Köfte patates yedim azonce sabah uyandigimda bugün kalorili bişey yemiycektum guya
Güzel menü olmuş bu yahu hem doyurucu bence hemde vitamin deposu süper
bu menüyü de beğendim ama geçmişte bir menü var sanırım kaçamaklı ona da dönüp bakıcam tekrar
Çok olmamış sanki tek fazlalık kurabiye onu da görmedim
Hem kilo bildirimi yapma hemde dön böyle bir menüyle gel bu Cuma yüzden ikiye bölünecek senin ona göre menüler çıkar yoksa Cuma ceza geliyor
Bu kilo verilecek bu hafta yüksek performans istiyorum yüzden ikiye bölünecek
Cuma gözüm üstünde
Bende kendimi tanıtayım ben kaptan sopalı kaptanbir daha bırakıp gidersen seni evire çevire sopalayacak olan kaptan gözüm üstünde hergün menü istiyorum hergün etiket istiyorum
Hoşgeldin canım boyun zaten baya uzun maşallahhhh biraz vermeye başladığın anda çok farkedecek inşallah bu arada meslektaşız senle bende muhasebe mezunuyum ama yapmıyorum mesleğimi bu Arada bende kaptanıyım takımın menü veriyoruz hergün genelde akşam oluyor bu da saatleri ve miktarları da yazıyoruz suyu ve sporumuzu da paylaşıyoruz Cuma asıl tartı günümüz tartı resmini çekip paylaşıyoruz Pazartesi günü de tartımızı bildiriyoruz kontrol amaçlı bu da sadece iki hafta deneme süren var o süre dolunca kilo verirsen listeye alınıyor ve Takımlar yarışmasına dahil oluyorsun başka sormak istediğin bişey varsa sorabilirsin rahatlıkla
lahana bişey yapmaz yiyebilirsin yemek seven yemek düşünür hep
Evet duydum çörekotu yağı gibi o da yağ yakmaya yardımcı sabah aç karna içiliyor
Ellerine sağlık canım süper olmuş
Ooooooooook kimleri görüyorum kimleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Kepini kendin bırakıp gittin yoksa ooooooooo çoktan mezundun sıkmıyorsun hiç kendini azcık sıksan herşey olacak
Güzel menü süper gelsin haftasonu eksi
Gayet iyi olmuş dörde kadar gerisi de önemli görelim gerisini de
Senin menüleri beğeniyorum ben genelde kaçamak yapmazsan istikrarlısın
Beşyüz grammmmmo menüye gelecek ceza hemen yapılmalı
Olmamış bu menü hemde artı çıkmışken kesinlikle olmamış
Pirinç bulgurla değişsin artık beyaz pilav yerine bulgur tercih edelim öğlene kadarsa sırf meyve şekeri almışsın gece de dondurma yemişsin olmadı
Benim unutmam mümkün mü tanımadın galiba beni hiç sen
Afiyet olsun güzel
Zayıflamak yazı fit ve sağlıklı geçirmek istemiyorsun demekki bıngıl bıngıl sallanacak yağlar kilolar millet de incecik kaslı yağsız yağsız gezecek sende bol giyeceksin görünmesin diye sen bilirsin bize göre bişey Yok
Sade yeseydin bu makarnayı nasıl olurdu neden kremalı yedin yanındada köfte var daha ben olacaktı
lokum hariç dengelenmiş akşamla güzel
Saol canımGuzel canim. Afiyet olsun. Bende de az kuru sebze var unutmayayim da pisureyim bir ara.
Ah çok iyi oldu birebir olmasa da dikkate alıcam çok teşekkür ederimCanim ben diyetisyene gittim. Menuye elimden geldigince uymaya calisiyirum. 1300 kalorilik menum. Mutfak tartisiyla fram gram olcup yiyorum herseyi. Diyetimi ablam icin turkceye cevirmistim atiyorum.
Şöyle ki ;Kuru biber yogurtlamasi nasil oluyor canim?
Sevdim bu biber tarifini deniycemSaol canım
Ah çok iyi oldu birebir olmasa da dikkate alıcam çok teşekkür ederim
Şöyle ki ;
Yazın kurutulan biberler var ya onu haşlıyorum epey bi
Yumuşayıncaya kadar.
Sonra onu küçük küçük doğrayıp biraz yağda çeviriyorum. Sonra sarımsaklı yoğurt döküyorum üstüne.
Ben çok seviyorum yazarken bile ağzım sulandı :))
KIzartma malesefSelam canlar :)
Servis kaşığı canım.
süpermiş. Aslında bi ucundan başlasan ne çabuk bitti diyorsun.. konmari yöntemi insanı çok gaza getiriyor bi araştır derim.
Canım teşekkür ederim güzel yorumun için inşallah öyle olur bu hafta daartık 6ları görmek istiyorum..
@ozenti benim menüler genelde 1300 1400 kalori aradı oluyor. Eğer sporumu yaparsan genelde 700-1000 gr arası veriyorum.. tabi takılmalar oluyor arada..
Benim menüler öyle şok etkisi yağmaz ama 30 kilo vermek için idealdir :)
Buarada benim teyzem ve dayım ingilterede yaşıyor. Çaya süt koyman beni hiç şaşırtmaz
Ben de bayılırım yoğurtlu herşeye.. lahana da çok lezzetli olmuştur eminim.
kızartma değilse sorun değil bence.
Diyetimin başına döndüm kaptişim merak etme..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?