Massallah valla canım ben bu menüye bayilabilirim :)Bugunku menum
@tuzsuz_ruh K klbk33
09:00 _ 1 krep (1 yumurta, 2 yumurta akindan ve 45gr tam tahilli undan) , 1 buyuk fincan az sutlu kahve.
12:30_ haslanmis tavuk (200gr kadar), 1 kase yogurtlu kereviz salatasi, 1 avuc ici kadar yer lahanasi, 40gr haslanmis makarna.
15:30 _ 25gr ceviz, 1 fincan sutlu kahve ustune 1tk hindistan cevizi yagi.
18:00_ (eve gidince yiyecegim) 1 buyuk kase peynirli salata, 2 dilim ekmek.
Su: simdilik 2lt
2 finacn siyah cay
1 fincan yesil cay
Bunu yediğim gece hiç uyumadım ve sabah 05 de hava alanına gittik izmirden İstanbul a geçtik kaptanım tartıda değişti haliyle bu tartımı fazla tartıyor yoksa benmi kilo aldım bilmiyorum uyumadığım için ödemde olabilir kaptanımSaatler çok geç çokkk bu kadar geç kalınmamalı 100 ip verdim motivasyon olsun
KIzartma malesef
Eşim fırında yemiyor canım yese keşke 2 kisiyiz zaten 2 Patatesi ayrı ayrı hazırlamaya usendim açıkçası bi de bebek varBence artık kızartmayı tamamen bırakmalısın.. evdekilere de yapma sağlıklı değil zaten onun yerine elma dilim yap fırına at.. böylece sen de gönül rahatlığıyla yiyebilirsin.
Geç uyumuştum. Hiç dinlenemiyorum.gec mi uyudun canim gece?
Sabah 9.00 shake ( 1elma,1sb yoğurt,Tarçın,Chia tohumu ile)
1 kupa yeşil cay
Ara 4 kuru kayısı
1 çay bardağı ayran
Öğle
Peynirli yumurta
Salata
Ara
1 sb süt
1 kupa siyah çay
Akşam shake (1 sb süt, 2 yk yulaf kepeği, 1 yk kuru üzüm, 1 elma, yarim muz, Tarçın)
Ara
Siyah çay 2 kupa
Belki türk kahvesi yada 2Si 1 arada içerim.
Su 2 lt
Spor avm de gezdim 2 saat, oğlanı parka indirdim. Daha da birşey yapamam yoruldum hasatim çıktı.
bugün lahana aldım canım. Dediğin tarif meğer çok popüler mis. Nefis yemek tariflerinde bile var tarifi. Ben neden bunu hiçduymadim bilmiyorum. Aklıma yattı. Bende yyoğurtluseyleri çok severim. Hatta bazen normal salataya bile yoğurt döker yerim. Çok güzel geliyor bana tadı.ozel birsey degil canim, sig tencereye cok az yag koyup lahanalari ekliyorum, biraz da tuz, kisik ateste yumusayana kadar pisiriyorum, sonra yogurtla salata niyetine yiyorum.. ben bunu acikcasi bircok sebze ile yapiyorum, yogurtlu herseye bayilirim
Saatleri ile yazdım bu kez menumu. Daha güzel beslendim. Kendimi daha sadık hissediyorum takımıma. Diyetime.Biliyorum canım.. Misafirliğe gidince çok kötü oldu
Menün çok güzel canım.. Sen bu işi başaracaksın..
Şimdiye kadar çok iyiymiş canım
Böyle devam canım.. Menün çok güzel
Akşam biraz fazla olmuş.. Bide saat kaçta yedin canım.. Erken yersen çok sıkıntı arz etmeyebilir.
inşallah güzel eksilerle gelsin cuma. Yeterki biz isteyelim. Olacak olacak.Kızlar bu sabah tartıldım.. fazlalıklarım gitmiş sabitim.. hadi bakalım cumaya -500 inşallah
benim alıntılarım da seninki ne benzedi. Topladım geldim :) 3gün yatılı misafir oyh bee. O neymiş. Çok geçmiş olsun bal kaptanım.Ben geldim değerlendirmemi vereyim 3 gün yatılı misafirden sonra evi ve kendimi toparladım çok şükür kızlar buradayım artık yaz geliyor kim zayıflamak istemez ki bende iki kiloya yakın verdim bu dönemde menü veremedim ama dikkat etmeye devam ettim kendimle ilgili brefingleri verdiğime göre alıntılara geçebilirim muhteşem alıntılar sizleri bekliyor az sonra bekleyin beni yayada sopalı alıntılara geçiyorum
bu kez mezun olmadan gitmek yok. Hemde sen dedin ya, bu kez daha gidersem geri kabul etmek yok beni. İyilikten almıyor kafam.Güzel menü olmuş bu yahu hem doyurucu bence hemde vitamin deposu süper
bu menüyü de beğendim ama geçmişte bir menü var sanırım kaçamaklı ona da dönüp bakıcam tekrar
Çok olmamış sanki tek fazlalık kurabiye onu da görmedim
Hem kilo bildirimi yapma hemde dön böyle bir menüyle gel bu Cuma yüzden ikiye bölünecek senin ona göre menüler çıkar yoksa Cuma ceza geliyor
Bu kilo verilecek bu hafta yüksek performans istiyorum yüzden ikiye bölünecek
Cuma gözüm üstünde
Bende kendimi tanıtayım ben kaptan sopalı kaptanbir daha bırakıp gidersen seni evire çevire sopalayacak olan kaptan gözüm üstünde hergün menü istiyorum hergün etiket istiyorum
Hoşgeldin canım boyun zaten baya uzun maşallahhhh biraz vermeye başladığın anda çok farkedecek inşallah bu arada meslektaşız senle bende muhasebe mezunuyum ama yapmıyorum mesleğimi bu Arada bende kaptanıyım takımın menü veriyoruz hergün genelde akşam oluyor bu da saatleri ve miktarları da yazıyoruz suyu ve sporumuzu da paylaşıyoruz Cuma asıl tartı günümüz tartı resmini çekip paylaşıyoruz Pazartesi günü de tartımızı bildiriyoruz kontrol amaçlı bu da sadece iki hafta deneme süren var o süre dolunca kilo verirsen listeye alınıyor ve Takımlar yarışmasına dahil oluyorsun başka sormak istediğin bişey varsa sorabilirsin rahatlıkla
lahana bişey yapmaz yiyebilirsin yemek seven yemek düşünür hep
Evet duydum çörekotu yağı gibi o da yağ yakmaya yardımcı sabah aç karna içiliyor
Ellerine sağlık canım süper olmuş
Ooooooooook kimleri görüyorum kimleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Kepini kendin bırakıp gittin yoksa ooooooooo çoktan mezundun sıkmıyorsun hiç kendini azcık sıksan herşey olacak
Güzel menü süper gelsin haftasonu eksi
Gayet iyi olmuş dörde kadar gerisi de önemli görelim gerisini de
Senin menüleri beğeniyorum ben genelde kaçamak yapmazsan istikrarlısın
Beşyüz grammmmmo menüye gelecek ceza hemen yapılmalı
Olmamış bu menü hemde artı çıkmışken kesinlikle olmamış
Pirinç bulgurla değişsin artık beyaz pilav yerine bulgur tercih edelim öğlene kadarsa sırf meyve şekeri almışsın gece de dondurma yemişsin olmadı
Benim unutmam mümkün mü tanımadın galiba beni hiç sen
Afiyet olsun güzel
Zayıflamak yazı fit ve sağlıklı geçirmek istemiyorsun demekki bıngıl bıngıl sallanacak yağlar kilolar millet de incecik kaslı yağsız yağsız gezecek sende bol giyeceksin görünmesin diye sen bilirsin bize göre bişey Yok
Sade yeseydin bu makarnayı nasıl olurdu neden kremalı yedin yanındada köfte var daha ben olacaktı
lokum hariç dengelenmiş akşamla güzel
Menü güzel canım afiyet olsun. Diyet listenu ben de foto aldım. İnceleyip rehber edineceğim. Çok teşekkür ederim.Bugunku menum
@tuzsuz_ruh K klbk33
09:00 _ 1 krep (1 yumurta, 2 yumurta akindan ve 45gr tam tahilli undan) , 1 buyuk fincan az sutlu kahve.
12:30_ haslanmis tavuk (200gr kadar), 1 kase yogurtlu kereviz salatasi, 1 avuc ici kadar yer lahanasi, 40gr haslanmis makarna.
15:30 _ 25gr ceviz, 1 fincan sutlu kahve ustune 1tk hindistan cevizi yagi.
18:00_ (eve gidince yiyecegim) 1 buyuk kase peynirli salata, 2 dilim ekmek.
Su: simdilik 2lt
2 finacn siyah cay
1 fincan yesil cay
Çok güzel menü. Afiyet olsunBenim ben tükkana döndüm :)))
Menü veriyorum
Sabah yada öğle de diyebiliriz geç kalktım.
bal sirke limon şerbeti içerek başladım. gün içinde bi litreyi bitirdim.
Öğlen yarım kase kısır
Ara 2 ceviz
Ara çeyrek dilim ekmek üç çatal lor peyniri
Akşam yarım kase tarhana çorbası
Kuru biber yoğurtlaması
Üç çatal fırında patates
Sabahki şerbet ile birlikte 2 litreye yakın su
10 dakika kadar egzersiz
Çok sevindim. Takımı okudukça benim de motivasyonum artıyor. Her fırsatta burayı takıp etmeye çalışıyorum. Güzel olsun senin için herşey.Motive oldum. Ben de diyete başlıyorum
Pehh :) sana da birşey begendiremedik. İlla ki köfte tavuk balık yiyemem ki. Böyle de güzel. Tokluk veriyor bana hiç zorlanmıyorum.Aslında menün kötü görünmüyor ama pek sürdürülebilir gelmedi bana.. yemek denebilecek bişey yok menüde
Canım diyet patatesi komşum yapmıştı ondan öğrendim.KIzartma malesef
harpycim bende seni eleştirmek istiyorum ama menü güzel. Ne desem bilemedim :)Menüm
Sabah
1 yumurtadan peynirli omlet
1 dlm ekmek
1 lokma labne
Öğlen
Izgara balık
Soğanlı ıspanak sote
Domates salatalık roka
Az sütlü filtre kahve
Ara
Elma
Akşam
Çorba
Salata
5 yk etli taze fasülye
4 yk yoğurt
Ara kefir
Spor yok malesef ama koşturmacalı bir gündü bugün
Biliyorum onu canım patates buğulama diyoruz biz onaCanım diyet patatesi komşum yapmıştı ondan öğrendim.
Bi tavaya patates doğramış, üstüne de biraz su. Suyunu çekene kadar pişirdi. Yumuşamadıysa su ekle yine pişir. En son baharat tuz nane kekik pul biber atmış.
Kahvaltıda koydu tabagimiza. Hem çok lezzetliydi hem de fırınsız ocak ta olması bana çok cazip geldi.
Benim diyette en uyuz olduğum şey, fırınlı yemekler.
Ocak ta olanları daha çok seviyorum. Mesela köfteyi de fırında yapmak yerine, fırçayla teflon tavaya zeytinyağı sürüp alt üst kızarıyorum az. Sonra üstüne ince halka patates diziyorum.
Sonra salçalı su yapıp döküyorum tıkır tıkır pişiyor. Diyete uygun ve fırınsız :) ayrıca lezzetli.
Ay canım çekti sana anlatayım derken :)
Ama bana yorum yap dediydiler. Sen bana kızıyosunÇok sevindim. Takımı okudukça benim de motivasyonum artıyor. Her fırsatta burayı takıp etmeye çalışıyorum. Güzel olsun senin için herşey.
Pehh :) sana da birşey begendiremedik. İlla ki köfte tavuk balık yiyemem ki. Böyle de güzel. Tokluk veriyor bana hiç zorlanmıyorum.
Aslında doğrusu, bugün kuru fasulye yiyecek tim. Sonra eşim, çocuğu alıp annesine gitti. Ben de fırsat bu fırsat günü hafif kapatayim dedim. Eğer softa kurulsa normal yemek yerdim bende. Senin menü nerde kanka
Hani göremedim :) kaçamak mi yaptın yoksaa. No no no baby
harpycim bende seni eleştirmek istiyorum ama menü güzel. Ne desem bilemedim :)
İradene kurban. Bende spor yapamadım. Güzel menü tebrikler rakibim. Bu menüyü görmek senin sıkı bi rakip olduğunu hatırlattı bana.
Himm gercekten cok lezizmis. Benim de canim cekti.Saol canım
Ah çok iyi oldu birebir olmasa da dikkate alıcam çok teşekkür ederim
Şöyle ki ;
Yazın kurutulan biberler var ya onu haşlıyorum epey bi
Yumuşayıncaya kadar.
Sonra onu küçük küçük doğrayıp biraz yağda çeviriyorum. Sonra sarımsaklı yoğurt döküyorum üstüne.
Ben çok seviyorum yazarken bile ağzım sulandı :))
Dene canım beğenirsin inş. Afiyet olsun :)Sevdim bu biber tarifini deniycem
Aynen öyle tv izlerken karın egzersizleri yaptım :)Çok güzel menü. Afiyet olsun
Bir şey merak ettim. 10 dakika egzersiz ne ola. Tv karşısında bacak açıp kapama olabilir mi :)
Kişi kendinden bilir derler ya o yüzden sordum :)
Canim ben menunu begendim. Patates kizartma ama miktari az. Sadece aksamki ekmek olmasa olurmus cunku zaten patates yemissin. Genel olarak guzel menu.Bugünkü bol kh li menum yarın sebze yiycem söz veriyorum
10 gibi kahvaltı 2 dilim ekmek
1 dilim kaşar
3 dilim sucuk
3 dilim Domates
15 akşam yemeği eşim gececi erken yiyoruz yatiyo
5 köfte 6 -7patates Kızartma malesef
2 kaşık rus salatası
1 dilim ekmek
3 dilim domates
Ara
Yarım muz
Bol çay
Nescafe
Su az içtim bugün icicem daha
Spor 1 saat oglusla gezdik çok yavaş yürüdük ama olsun pazarda gittik sabah
yemegim ağır oldu ama erken yedim eritmisimdir umarım
Canim uzun zamandir adam gibi dikkat etmedim. Bu sefer edecegim. Diyetisyenin dedigini gramiyla olcup yiyorum. Ama acim hep o ayriMassallah valla canım ben bu menüye bayilabilirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?