Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Massallah valla canım ben bu menüye bayilabilirim :)

Sabah 9.00 shake ( 1elma,1sb yoğurt,Tarçın,Chia tohumu ile)
1 kupa yeşil cay

Ara 4 kuru kayısı
1 çay bardağı ayran

Öğle
Peynirli yumurta
Salata

Ara
1 sb süt
1 kupa siyah çay

Akşam shake (1 sb süt, 2 yk yulaf kepeği, 1 yk kuru üzüm, 1 elma, yarim muz, Tarçın)

Ara
Siyah çay 2 kupa
Belki türk kahvesi yada 2Si 1 arada içerim.

Su 2 lt
Spor avm de gezdim 2 saat, oğlanı parka indirdim. Daha da birşey yapamam yoruldum hasatim çıktı.

Saatler çok geç çokkk bu kadar geç kalınmamalı 100 ip verdim motivasyon olsun
Bunu yediğim gece hiç uyumadım ve sabah 05 de hava alanına gittik izmirden İstanbul a geçtik kaptanım tartıda değişti haliyle bu tartımı fazla tartıyor yoksa benmi kilo aldım bilmiyorum uyumadığım için ödemde olabilir kaptanım ayağımda ağrı olmasa kesin çekerdim cezamı şimdi değiştir cezayı yada af et kaptanım

Bence artık kızartmayı tamamen bırakmalısın.. evdekilere de yapma sağlıklı değil zaten onun yerine elma dilim yap fırına at.. böylece sen de gönül rahatlığıyla yiyebilirsin.
Eşim fırında yemiyor canım yese keşke 2 kisiyiz zaten 2 Patatesi ayrı ayrı hazırlamaya usendim açıkçası bi de bebek var

Menüm
Sabah
1 yumurtadan peynirli omlet
1 dlm ekmek
1 lokma labne

Öğlen
Izgara balık
Soğanlı ıspanak sote
Domates salatalık roka
Az sütlü filtre kahve

Ara
Elma

Akşam
Çorba
Salata
5 yk etli taze fasülye
4 yk yoğurt

Ara kefir

Spor yok malesef ama koşturmacalı bir gündü bugün

Aslında menün kötü görünmüyor ama pek sürdürülebilir gelmedi bana.. yemek denebilecek bişey yok menüde

Kızlar telefonun şarjı az kalmış. Size yazmak için türlü zorluklara katlanıyorum. Tel şarjda ve ben yerde oturarak yazıyorum. Bu evdeki dengesiz priz olayı beni sınır ediyor. İlla adama 3li uzatma kablosu aldıracaklar :)

ozel birsey degil canim, sig tencereye cok az yag koyup lahanalari ekliyorum, biraz da tuz, kisik ateste yumusayana kadar pisiriyorum, sonra yogurtla salata niyetine yiyorum.. ben bunu acikcasi bircok sebze ile yapiyorum, yogurtlu herseye bayilirim
bugün lahana aldım canım. Dediğin tarif meğer çok popüler mis. Nefis yemek tariflerinde bile var tarifi. Ben neden bunu hiçduymadim bilmiyorum. Aklıma yattı. Bende yyoğurtluseyleri çok severim. Hatta bazen normal salataya bile yoğurt döker yerim. Çok güzel geliyor bana tadı.

Saatleri ile yazdım bu kez menumu. Daha güzel beslendim. Kendimi daha sadık hissediyorum takımıma. Diyetime.

Kızlar bu sabah tartıldım.. fazlalıklarım gitmiş sabitim.. hadi bakalım cumaya -500 inşallah
inşallah güzel eksilerle gelsin cuma. Yeterki biz isteyelim. Olacak olacak.

benim alıntılarım da seninki ne benzedi. Topladım geldim :) 3gün yatılı misafir oyh bee. O neymiş. Çok geçmiş olsun bal kaptanım.

bu kez mezun olmadan gitmek yok. Hemde sen dedin ya, bu kez daha gidersem geri kabul etmek yok beni. İyilikten almıyor kafam.
İlla ki bir tehdit bir azar yemem gerekiyor :)

Menü güzel canım afiyet olsun. Diyet listenu ben de foto aldım. İnceleyip rehber edineceğim. Çok teşekkür ederim.

Çok güzel menü. Afiyet olsun
Bir şey merak ettim. 10 dakika egzersiz ne ola. Tv karşısında bacak açıp kapama olabilir mi :)
Kişi kendinden bilir derler ya o yüzden sordum :)

Motive oldum. Ben de diyete başlıyorum
Çok sevindim. Takımı okudukça benim de motivasyonum artıyor. Her fırsatta burayı takıp etmeye çalışıyorum. Güzel olsun senin için herşey.

Aslında menün kötü görünmüyor ama pek sürdürülebilir gelmedi bana.. yemek denebilecek bişey yok menüde
Pehh :) sana da birşey begendiremedik. İlla ki köfte tavuk balık yiyemem ki. Böyle de güzel. Tokluk veriyor bana hiç zorlanmıyorum.
Aslında doğrusu, bugün kuru fasulye yiyecek tim. Sonra eşim, çocuğu alıp annesine gitti. Ben de fırsat bu fırsat günü hafif kapatayim dedim. Eğer softa kurulsa normal yemek yerdim bende. Senin menü nerde kanka
Hani göremedim :) kaçamak mi yaptın yoksaa. No no no baby

KIzartma malesef
Canım diyet patatesi komşum yapmıştı ondan öğrendim.
Bi tavaya patates doğramış, üstüne de biraz su. Suyunu çekene kadar pişirdi. Yumuşamadıysa su ekle yine pişir. En son baharat tuz nane kekik pul biber atmış.
Kahvaltıda koydu tabagimiza. Hem çok lezzetliydi hem de fırınsız ocak ta olması bana çok cazip geldi.
Benim diyette en uyuz olduğum şey, fırınlı yemekler.
Ocak ta olanları daha çok seviyorum. Mesela köfteyi de fırında yapmak yerine, fırçayla teflon tavaya zeytinyağı sürüp alt üst kızarıyorum az. Sonra üstüne ince halka patates diziyorum.
Sonra salçalı su yapıp döküyorum tıkır tıkır pişiyor. Diyete uygun ve fırınsız :) ayrıca lezzetli.
Ay canım çekti sana anlatayım derken :)

harpycim bende seni eleştirmek istiyorum ama menü güzel. Ne desem bilemedim :)
İradene kurban. Bende spor yapamadım. Güzel menü tebrikler rakibim. Bu menüyü görmek senin sıkı bi rakip olduğunu hatırlattı bana.

Biliyorum onu canım patates buğulama diyoruz biz ona

Ama bana yorum yap dediydiler. Sen bana kızıyosun benim menüm bi önceki sayfada canım. Bak bakalım beğenecek misin..

Evet sıkıyımdır :) yarın spor menüm olacak bakalım ona ne diceksin :)

Himm gercekten cok lezizmis. Benim de canim cekti.

Sevdim bu biber tarifini deniycem
Dene canım beğenirsin inş. Afiyet olsun :)
Çok güzel menü. Afiyet olsun
Bir şey merak ettim. 10 dakika egzersiz ne ola. Tv karşısında bacak açıp kapama olabilir mi :)
Kişi kendinden bilir derler ya o yüzden sordum :)
Aynen öyle tv izlerken karın egzersizleri yaptım :)
Aylardır spor yapmıyordum bi başlayım dedim.

Canim ben menunu begendim. Patates kizartma ama miktari az. Sadece aksamki ekmek olmasa olurmus cunku zaten patates yemissin. Genel olarak guzel menu.
Nescafe sekersiz ve sutsuz mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…