Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canim aksamki meyveler cok olmus. Kuru uzum cok tatli ve kalorili onu yediysen yanina baska meyve yemezsen iyi olur.

Çok iyi fikirmis, ben de deneyeyim:)

Bence goruceksin çok yakinda 6lari:)

Cok guzel menu canim. Afiyet olsun.

Onemli degil canim ne demek. Martta yine gidecegim. Gidince listeyi Turkceye cevirip atarim tekrar.

Dene canım beğenirsin inş. Afiyet olsun :)

Aynen öyle tv izlerken karın egzersizleri yaptım :)
Aylardır spor yapmıyordum bi başlayım dedim.
Super yapmissin onemli olan baslamak. Ben de dun bolgesel yaptim. Aslinda bugun de yapacaktim da dedim uzun suure ara verdim birgun arayla yapayim.

Deneyin tabi ya o biberler başka türlü bitmiyor

Ah keşke düzenli olarak otursa hayatımıza
Senin ayağın nasıl oldu?
Sukur gecti canim. O yuzden yavas yavas da olsa spora basliyorum. Hareketsiz kilo veremiyorum cok zor.

Arı sütü ve poleni astımda yasak olduğunu biliyorum yeğenim alerjik bronşit hastası sadece hastalık dönemlerinde doktor balı yasakladı geri kalan zamanlarda yedir dedi alerji testi yapılabilir tabiki bilek içine damlatıp kızarıklık şişlik var mı bakar öyle yersin gerekirse ve son olarak ben sağlıklı beslenmeye organik ürünlere takığım ki deterjanı bile vegan olanlara döndürdüm bırak propolisi öyle bulduğum yerden almayı bal bile almıyorum paketli hiçbir gıdayı almıyorum canım hassasım o konuda bir yaşından sonra propolisi çocuklara öneren çok doktor var hatta

afiyet olsun uzun vadede sonucu merak ediyorum bu diyette

Afiyet olsun güzel hoşgeldin öZlemişim vallahi yaaaa iyi geldin
Kız o balkonda kuruttum deme o biberleri sizin oralar güneşde almıyordur anan mı kuruttu kaptın geldin ordan halam o haşlanmış biberden turşu yapar sarımsaklı patlıcanlı olanı bilyormusun onun kuru biberlisini
Erken yemişsin erimiştir inşallah
Akşamı hafif kapatmışsın ödemler gitsin bir an önce ama akşam salata da yiyebilirsin
Yapabildiğin bir şeyi yap abla sayısı 100 ama ister mekik ister ip ister squat
Senin menülerde en sevdiğim şey öğlen yemek var hep ben evde yalnızım vallahi yemek yapamam da yemem de nedense
Motive oldum. Ben de diyete başlıyorum
oooooooooooooooo yürrrrü beeeee kelebemmmmm efsane geri döndü

Menum
Sabah 12 40
Biraz lor 1 kk suzme peynir
7 tane zeytin 2 yaprak marul biraz maydanoz
1 kup helva 1 dilim ekmek
Açık şekersiz çay 3 tane acı arnavut biberi

Ara 17.30
1 elma

Akşam 19 20 1 yt bulgur pilavı
2 yk mantı salata ve yeşillik
5 tane arnavut biberi

Ara 21 40
1 fincan dibek kahvesi

Su iki lt yi geçti spor 7.235 adım çocuklar ı gezdirdim dşarda

tmm Canım bugün çok geç ve her yerim ağrıyor yarın yaparım inşallah
Benim de ağrıyor. 3gün evden çıkmamıştım. Biraz yürüdüm. Çok dda çalıştım. Üstüne evde yoruldum. Her yanım ağrıyor. Alt tarafı 1.5saat tempolu yürüdüm. Ne de hamlamışım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…