- 4 Eylül 2011
- 11.002
- 23.688
- 598
Oralarda yoktur sanırım dimiHimm gercekten cok lezizmis. Benim de canim cekti.
Canim aksamki meyveler cok olmus. Kuru uzum cok tatli ve kalorili onu yediysen yanina baska meyve yemezsen iyi olur.Sabah 9.00 shake ( 1elma,1sb yoğurt,Tarçın,Chia tohumu ile)
1 kupa yeşil cay
Ara 4 kuru kayısı
1 çay bardağı ayran
Öğle
Peynirli yumurta
Salata
Ara
1 sb süt
1 kupa siyah çay
Akşam shake (1 sb süt, 2 yk yulaf kepeği, 1 yk kuru üzüm, 1 elma, yarim muz, Tarçın)
Ara
Siyah çay 2 kupa
Belki türk kahvesi yada 2Si 1 arada içerim.
Su 2 lt
Spor avm de gezdim 2 saat, oğlanı parka indirdim. Daha da birşey yapamam yoruldum hasatim çıktı.
Çok iyi fikirmis, ben de deneyeyim:)Saol canım
Ah çok iyi oldu birebir olmasa da dikkate alıcam çok teşekkür ederim
Şöyle ki ;
Yazın kurutulan biberler var ya onu haşlıyorum epey bi
Yumuşayıncaya kadar.
Sonra onu küçük küçük doğrayıp biraz yağda çeviriyorum. Sonra sarımsaklı yoğurt döküyorum üstüne.
Ben çok seviyorum yazarken bile ağzım sulandı :))
Bence goruceksin çok yakinda 6lari:)Selam canlar :)
Servis kaşığı canım.
süpermiş. Aslında bi ucundan başlasan ne çabuk bitti diyorsun.. konmari yöntemi insanı çok gaza getiriyor bi araştır derim.
Canım teşekkür ederim güzel yorumun için inşallah öyle olur bu hafta daartık 6ları görmek istiyorum..
@ozenti benim menüler genelde 1300 1400 kalori aradı oluyor. Eğer sporumu yaparsan genelde 700-1000 gr arası veriyorum.. tabi takılmalar oluyor arada..
Benim menüler öyle şok etkisi yağmaz ama 30 kilo vermek için idealdir :)
Buarada benim teyzem ve dayım ingilterede yaşıyor. Çaya süt koyman beni hiç şaşırtmaz
Ben de bayılırım yoğurtlu herşeye.. lahana da çok lezzetli olmuştur eminim.
kızartma değilse sorun değil bence.
Diyetimin başına döndüm kaptişim merak etme..
Cok guzel menu canim. Afiyet olsun.Menüm
Sabah
1 yumurtadan peynirli omlet
1 dlm ekmek
1 lokma labne
Öğlen
Izgara balık
Soğanlı ıspanak sote
Domates salatalık roka
Az sütlü filtre kahve
Ara
Elma
Akşam
Çorba
Salata
5 yk etli taze fasülye
4 yk yoğurt
Ara kefir
Spor yok malesef ama koşturmacalı bir gündü bugün
Havalar da soguk ya o da cok yorgunluk yapiyor. Off su yaz gelsin artikGeç uyumuştum. Hiç dinlenemiyorum.
Yok cani ne yazik kiOralarda yoktur sanırım dimi
Wuuwuu super. Gel kelebegim paylas menulerini bize de ornek olur.Motive oldum. Ben de diyete başlıyorum
Onemli degil canim ne demek. Martta yine gidecegim. Gidince listeyi Turkceye cevirip atarim tekrar.Kızlar telefonun şarjı az kalmış. Size yazmak için türlü zorluklara katlanıyorum. Tel şarjda ve ben yerde oturarak yazıyorum. Bu evdeki dengesiz priz olayı beni sınır ediyor. İlla adama 3li uzatma kablosu aldıracaklar :)
bugün lahana aldım canım. Dediğin tarif meğer çok popüler mis. Nefis yemek tariflerinde bile var tarifi. Ben neden bunu hiçduymadim bilmiyorum. Aklıma yattı. Bende yyoğurtluseyleri çok severim. Hatta bazen normal salataya bile yoğurt döker yerim. Çok güzel geliyor bana tadı.
Saatleri ile yazdım bu kez menumu. Daha güzel beslendim. Kendimi daha sadık hissediyorum takımıma. Diyetime.
inşallah güzel eksilerle gelsin cuma. Yeterki biz isteyelim. Olacak olacak.
benim alıntılarım da seninki ne benzedi. Topladım geldim :) 3gün yatılı misafir oyh bee. O neymiş. Çok geçmiş olsun bal kaptanım.
bu kez mezun olmadan gitmek yok. Hemde sen dedin ya, bu kez daha gidersem geri kabul etmek yok beni. İyilikten almıyor kafam.
İlla ki bir tehdit bir azar yemem gerekiyor :)
Menü güzel canım afiyet olsun. Diyet listenu ben de foto aldım. İnceleyip rehber edineceğim. Çok teşekkür ederim.
Çok güzel menü. Afiyet olsun
Bir şey merak ettim. 10 dakika egzersiz ne ola. Tv karşısında bacak açıp kapama olabilir mi :)
Kişi kendinden bilir derler ya o yüzden sordum :)
Super yapmissin onemli olan baslamak. Ben de dun bolgesel yaptim. Aslinda bugun de yapacaktim da dedim uzun suure ara verdim birgun arayla yapayim.Dene canım beğenirsin inş. Afiyet olsun :)
Aynen öyle tv izlerken karın egzersizleri yaptım :)
Aylardır spor yapmıyordum bi başlayım dedim.
Sütlü be şekerliCanim ben menunu begendim. Patates kizartma ama miktari az. Sadece aksamki ekmek olmasa olurmus cunku zaten patates yemissin. Genel olarak guzel menu.
Nescafe sekersiz ve sutsuz mu?
Deneyin tabi ya o biberler başka türlü bitmiyorÇok iyi fikirmis, ben de deneyeyim:)
Ah keşke düzenli olarak otursa hayatımızaSuper yapmissin onemli olan baslamak. Ben de dun bolgesel yaptim. Aslinda bugun de yapacaktim da dedim uzun suure ara verdim birgun arayla yapayim.
AferinSütlü be şekerli
Sukur gecti canim. O yuzden yavas yavas da olsa spora basliyorum. Hareketsiz kilo veremiyorum cok zor.Deneyin tabi ya o biberler başka türlü bitmiyor
Ah keşke düzenli olarak otursa hayatımıza
Senin ayağın nasıl oldu?
Arı sütü ve poleni astımda yasak olduğunu biliyorum yeğenim alerjik bronşit hastası sadece hastalık dönemlerinde doktor balı yasakladı geri kalan zamanlarda yedir dedi alerji testi yapılabilir tabiki bilek içine damlatıp kızarıklık şişlik var mı bakar öyle yersin gerekirse ve son olarak ben sağlıklı beslenmeye organik ürünlere takığım ki deterjanı bile vegan olanlara döndürdüm bırak propolisi öyle bulduğum yerden almayı bal bile almıyorum paketli hiçbir gıdayı almıyorum canım hassasım o konuda bir yaşından sonra propolisi çocuklara öneren çok doktor var hattaBebek yasiyla ilgili birsey gormedim, emzirirken kullanmayin deniliyor sadece.. nette de soyle bir bilgi var bak.. yabanci yazilara da bakiyorum, faydasi ve zarari henuz kanitlanmamistir ama alerjik olan bebeklerde olumcul reaksiyona neden olabileceginden dolayi emziriken kullanilmamasinda fayda vardir deniliyor genelde
"Hamile veya emziren bir annenin arı propolisinden ve diğer arı ürünlerinden kaçınmasının diğer bir iyi nedeni, propolisin içinde duyarlılaştırıcı maddeler olduğunun bilinmesidir; alerjilerin gelişmesine yol açabilir.
Arı ile ilişkili ürünlerin ciddi veya ölümcül reaksiyonlara neden olduğu çok nadir görülmesine rağmen, ciddi yan etkilere neden olan vakalar da olmuştur. Arı sütü, astım vakaları için uyarıldı, arı poleni ve arı sokmaları alerjik anafilaksiye neden olabilir ve bal bebek zehirlenmesine neden olabilir."
Bu arada yeri gelmisken belirteyim, bunlari organik sertifikali almak cok onemli, eger organik degilse faydasi yerine zarari oluyormus, cunku arilar bunlari toplarken zirai ilaclari da topluyormus ve faydali birsey icelim derken ilaci da direkt aliyoruz vucudumuza, aman dikkat
afiyet olsun uzun vadede sonucu merak ediyorum bu diyetteBugunku menum
@tuzsuz_ruh K klbk33
09:00 _ 1 krep (1 yumurta, 2 yumurta akindan ve 45gr tam tahilli undan) , 1 buyuk fincan az sutlu kahve.
12:30_ haslanmis tavuk (200gr kadar), 1 kase yogurtlu kereviz salatasi, 1 avuc ici kadar yer lahanasi, 40gr haslanmis makarna.
15:30 _ 25gr ceviz, 1 fincan sutlu kahve ustune 1tk hindistan cevizi yagi.
18:00_ (eve gidince yiyecegim) 1 buyuk kase peynirli salata, 2 dilim ekmek.
Su: simdilik 2lt
2 finacn siyah cay
1 fincan yesil cay
Afiyet olsun güzel hoşgeldin öZlemişim vallahi yaaaa iyi geldinBenim ben tükkana döndüm :)))
Menü veriyorum
Sabah yada öğle de diyebiliriz geç kalktım.
bal sirke limon şerbeti içerek başladım. gün içinde bi litreyi bitirdim.
Öğlen yarım kase kısır
Ara 2 ceviz
Ara çeyrek dilim ekmek üç çatal lor peyniri
Akşam yarım kase tarhana çorbası
Kuru biber yoğurtlaması
Üç çatal fırında patates
Sabahki şerbet ile birlikte 2 litreye yakın su
10 dakika kadar egzersiz
Kız o balkonda kuruttum deme o biberleri sizin oralar güneşde almıyordur anan mı kuruttu kaptın geldin ordan halam o haşlanmış biberden turşu yapar sarımsaklı patlıcanlı olanı bilyormusun onun kuru biberlisiniSaol canım
Ah çok iyi oldu birebir olmasa da dikkate alıcam çok teşekkür ederim
Şöyle ki ;
Yazın kurutulan biberler var ya onu haşlıyorum epey bi
Yumuşayıncaya kadar.
Sonra onu küçük küçük doğrayıp biraz yağda çeviriyorum. Sonra sarımsaklı yoğurt döküyorum üstüne.
Ben çok seviyorum yazarken bile ağzım sulandı :))
Erken yemişsin erimiştir inşallahBugünkü bol kh li menum yarın sebze yiycem söz veriyorum
10 gibi kahvaltı 2 dilim ekmek
1 dilim kaşar
3 dilim sucuk
3 dilim Domates
15 akşam yemeği eşim gececi erken yiyoruz yatiyo
5 köfte 6 -7patates Kızartma malesef
2 kaşık rus salatası
1 dilim ekmek
3 dilim domates
Ara
Yarım muz
Bol çay
Nescafe
Su az içtim bugün icicem daha
Spor 1 saat oglusla gezdik çok yavaş yürüdük ama olsun pazarda gittik sabah
yemegim ağır oldu ama erken yedim eritmisimdir umarım
Akşamı hafif kapatmışsın ödemler gitsin bir an önce ama akşam salata da yiyebilirsinSabah 9.00 shake ( 1elma,1sb yoğurt,Tarçın,Chia tohumu ile)
1 kupa yeşil cay
Ara 4 kuru kayısı
1 çay bardağı ayran
Öğle
Peynirli yumurta
Salata
Ara
1 sb süt
1 kupa siyah çay
Akşam shake (1 sb süt, 2 yk yulaf kepeği, 1 yk kuru üzüm, 1 elma, yarim muz, Tarçın)
Ara
Siyah çay 2 kupa
Belki türk kahvesi yada 2Si 1 arada içerim.
Su 2 lt
Spor avm de gezdim 2 saat, oğlanı parka indirdim. Daha da birşey yapamam yoruldum hasatim çıktı.
Yapabildiğin bir şeyi yap abla sayısı 100 ama ister mekik ister ip ister squatBunu yediğim gece hiç uyumadım ve sabah 05 de hava alanına gittik izmirden İstanbul a geçtik kaptanım tartıda değişti haliyle bu tartımı fazla tartıyor yoksa benmi kilo aldım bilmiyorum uyumadığım için ödemde olabilir kaptanımayağımda ağrı olmasa kesin çekerdim cezamı şimdi değiştir cezayı yada af et kaptanım
Senin menülerde en sevdiğim şey öğlen yemek var hep ben evde yalnızım vallahi yemek yapamam da yemem de nedenseMenüm
Sabah
1 yumurtadan peynirli omlet
1 dlm ekmek
1 lokma labne
Öğlen
Izgara balık
Soğanlı ıspanak sote
Domates salatalık roka
Az sütlü filtre kahve
Ara
Elma
Akşam
Çorba
Salata
5 yk etli taze fasülye
4 yk yoğurt
Ara kefir
Spor yok malesef ama koşturmacalı bir gündü bugün
oooooooooooooooo yürrrrü beeeee kelebemmmmm efsane geri döndüMotive oldum. Ben de diyete başlıyorum
Uyuyamadım yine yorgunluktan heryerim ağrıyoroooooooooooooooo yürrrrü beeeee kelebemmmmm efsane geri döndü
tmm Canım bugün çok geç ve her yerim ağrıyor yarın yaparım inşallahYapabildiğin bir şeyi yap abla sayısı 100 ama ister mekik ister ip ister squat
Benim de ağrıyor. 3gün evden çıkmamıştım. Biraz yürüdüm. Çok dda çalıştım. Üstüne evde yoruldum. Her yanım ağrıyor. Alt tarafı 1.5saat tempolu yürüdüm. Ne de hamlamışım.tmm Canım bugün çok geç ve her yerim ağrıyor yarın yaparım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?