8325 adım benimki. EheheeMenum
Sabah 12 40
Biraz lor 1 kk suzme peynir
7 tane zeytin 2 yaprak marul biraz maydanoz
1 kup helva 1 dilim ekmek
Açık şekersiz çay 3 tane acı arnavut biberi
Ara 17.30
1 elma
Akşam 19 20 1 yt bulgur pilavı
2 yk mantı salata ve yeşillik
5 tane arnavut biberi
Ara 21 40
1 fincan dibek kahvesi
Su iki lt yi geçti spor 7.235 adım çocuklar ı gezdirdim dşarda
afiyet olsun uzun vadede sonucu merak ediyorum bu diyette
Afiyet olsun güzel hoşgeldin öZlemişim vallahi yaaaa iyi geldin
Kız o balkonda kuruttum deme o biberleri sizin oralar güneşde almıyordur anan mı kuruttu kaptın geldin ordan halam o haşlanmış biberden turşu yapar sarımsaklı patlıcanlı olanı bilyormusun onun kuru biberlisini
Erken yemişsin erimiştir inşallah
Akşamı hafif kapatmışsın ödemler gitsin bir an önce ama akşam salata da yiyebilirsin
Yapabildiğin bir şeyi yap abla sayısı 100 ama ister mekik ister ip ister squat
Senin menülerde en sevdiğim şey öğlen yemek var hep ben evde yalnızım vallahi yemek yapamam da yemem de nedense
oooooooooooooooo yürrrrü beeeee kelebemmmmm efsane geri döndü
10 satır da anlatamaya çalıştım. Meğer ne kolay adı varmış :) bi şey daha öğrendim :)Biliyorum onu canım patates buğulama diyoruz biz ona
Sen yorumunu yine yap canım. Kızmıyorum, işime gelmiyor :) bugünkü menünü de bekliyorum.Ama bana yorum yap dediydiler. Sen bana kızıyosunbenim menüm bi önceki sayfada canım. Bak bakalım beğenecek misin..
takipteyim. Spor bende yapmaya çalışayım bari. Rakip beni geçmesin :)Evet sıkıyımdır :) yarın spor menüm olacak bakalım ona ne diceksin :)
Spora baslamak çok güzel. Bende Bugün ne yapabilirsem kardır diye düşünüyorum. Her fırsatta kol bacak karın çalışıyorum.Dene canım beğenirsin inş. Afiyet olsun :)
Aynen öyle tv izlerken karın egzersizleri yaptım :)
Aylardır spor yapmıyordum bi başlayım dedim.
ahahahha :) hepimiz çok açız canım yaa. En çok akşam yemeğinden sonra çayı boş içerken neden ben diyorum :) :-DCanim uzun zamandir adam gibi dikkat etmedim. Bu sefer edecegim. Diyetisyenin dedigini gramiyla olcup yiyorum. Ama acim hep o ayri
Bu yorum için çok teşekkür eDerim. Eksiklerimi fark etmemi sağladı. Proteine ağırlık vereceğim bugün.Canim aksamki meyveler cok olmus. Kuru uzum cok tatli ve kalorili onu yediysen yanina baska meyve yemezsen iyi olur.
merakla bekliyorum canım. Ama kalori daha da düşer galiba. Genelde 2.listelerde daha az yemek ekmek oluyor.Onemli degil canim ne demek. Martta yine gidecegim. Gidince listeyi Turkceye cevirip atarim tekrar.
Canım benim yaa. Mutfağını düzeltmen lazım. Sen tam adaptasyon surecindesin.Sütlü be şekerli
:-D bu tepkiye koptumAferin
kuzucum geçmiş olsun Allah beterinden korusun.Sukur gecti canim. O yuzden yavas yavas da olsa spora basliyorum. Hareketsiz kilo veremiyorum cok zor.
Bence fena değil menü. Akşam biraz daha hafif olabilirdi. Onun dışında güzel.Menum
Sabah 12 40
Ara 17.30
1 elma
5 tane arnavut biberi
Ara 21 40
1 fincan dibek kahvesi
Bende çok severim çorbayı.Normalde hayatta ben de uğraşmam ama bana kilo aldıran şey o zaten kahvaltıyı ya da öğlen yemeğini atlayıp sonraki öğünde tabak tabak yemek hemde bol kh.. buzluktan bişeyler çıkarıp hemen ısıtmak ya da zamanım varsa pişirmek çok pratik oluyor.. bi gün önceden çorba, salata zaten şart.. öğlen iyi yersem akşam kontrolü daha kolay sağlıyorum. Bir de ekmek yerine çorba hem daha doyurucu oluyor hem de grupta daha çok kabul gördüğünü farkettim
gecmis olsun canimGünaydın kızlar. Hayırlı sabahlar. Benim oğlan hastalandı. Dün parka götürmüştum, rüzgar mi aldı ne olduysa. Burnu tıkalı. Gece boyunca çok sık uyandı.
Şimdi de evdeyiz bakalım. Destek tedavi uyguladım. Bide sarımsaklı bir şey varmış. Onun nasıl yapıldığıNı bana da anlatır misiNiz.
Şekeri cikarabilirim ama sutsuz Nescafe icemiyorum10 satır da anlatamaya çalıştım. Meğer ne kolay adı varmış :) bi şey daha öğrendim :)
Sen yorumunu yine yap canım. Kızmıyorum, işime gelmiyor :) bugünkü menünü de bekliyorum.
takipteyim. Spor bende yapmaya çalışayım bari. Rakip beni geçmesin :)
Spora baslamak çok güzel. Bende Bugün ne yapabilirsem kardır diye düşünüyorum. Her fırsatta kol bacak karın çalışıyorum.
ahahahha :) hepimiz çok açız canım yaa. En çok akşam yemeğinden sonra çayı boş içerken neden ben diyorum :) :-D
Bu yorum için çok teşekkür eDerim. Eksiklerimi fark etmemi sağladı. Proteine ağırlık vereceğim bugün.
merakla bekliyorum canım. Ama kalori daha da düşer galiba. Genelde 2.listelerde daha az yemek ekmek oluyor.
Canım benim yaa. Mutfağını düzeltmen lazım. Sen tam adaptasyon surecindesin.
:-D bu tepkiye koptum
kuzucum geçmiş olsun Allah beterinden korusun.
Bence fena değil menü. Akşam biraz daha hafif olabilirdi. Onun dışında güzel.
Bende çok severim çorbayı.
Aynen canim ben de bakalim elimden geldigince herseye grami gramina uyuyorum.afiyet olsun uzun vadede sonucu merak ediyorum bu diyette
Afiyet olsun güzel hoşgeldin öZlemişim vallahi yaaaa iyi geldin
Kız o balkonda kuruttum deme o biberleri sizin oralar güneşde almıyordur anan mı kuruttu kaptın geldin ordan halam o haşlanmış biberden turşu yapar sarımsaklı patlıcanlı olanı bilyormusun onun kuru biberlisini
Erken yemişsin erimiştir inşallah
Akşamı hafif kapatmışsın ödemler gitsin bir an önce ama akşam salata da yiyebilirsin
Yapabildiğin bir şeyi yap abla sayısı 100 ama ister mekik ister ip ister squat
Senin menülerde en sevdiğim şey öğlen yemek var hep ben evde yalnızım vallahi yemek yapamam da yemem de nedense
oooooooooooooooo yürrrrü beeeee kelebemmmmm efsane geri döndü
Afiyet olsun cnaim katnibaharli bugdayi begendigine sevindim.Gunaydin kizlar
Dunku menum
08:30 kahvalti durumu (beyaz peynir, 3 ceri domates, 1 yumurta, biraz roka) ve sekersiz cay
Arada bir zencefil cayi ve bir limonlu gul cayi
12:30 firinda somon ve Derya’nin karnibaharli bugday pilavi (DeryaOnDiet harika oldu ) 3-4yk kadar
13:30 yagsiz sutten kahve
16:30 bir avuctan biraz az cig kuruyemis
19:30 bir tabak mercimek corbasi, yogurt ile sote lahana
Su 1.5lt
Spor 10 mekik, 2 saat ev isi yaptim oldum
Bu arada sabah merak edip tartildim, 65 ciktim, cumaya gore eksi 1, Derya kork benden
Canim anlayabiliyorum sutsyuz kahve ben de secmem. Ama sekeri tamamen cikar caydan da kahveden de.Şekeri cikarabilirim ama sutsuz Nescafe icemiyorum
Iste bu sana yakisir menu canim, cok guzel olmus. Ohh dibek kahvesi keyfi de yapilmis. Normal turk kahvesinden farki ne canim?Menum
Sabah 12 40
Ara 17.30
1 elma
5 tane arnavut biberi
Ara 21 40
1 fincan dibek kahvesi
Hosgeldin canim, ismini takim bilgisinde gormustum.
Cok gecmis olsun cnaim.Günaydın kızlar. Hayırlı sabahlar. Benim oğlan hastalandı. Dün parka götürmüştum, rüzgar mi aldı ne olduysa. Burnu tıkalı. Gece boyunca çok sık uyandı.
Şimdi de evdeyiz bakalım. Destek tedavi uyguladım. Bide sarımsaklı bir şey varmış. Onun nasıl yapıldığıNı bana da anlatır misiNiz.
Geçmiş olsun Canım kıyamam benim oğlum da biraz soğuk aldımı burnu tıkanırGünaydın kızlar. Hayırlı sabahlar. Benim oğlan hastalandı. Dün parka götürmüştum, rüzgar mi aldı ne olduysa. Burnu tıkalı. Gece boyunca çok sık uyandı.
Teşekkür ediyorum Canım dibek kahvesi 7 çeşit kahvenin karışımıdır O kadar uykusuz dum ki kahve yi gözum kapalı içtim sanki :)))) kızımın misafiriyim bu gunler deIste bu sana yakisir menu canim, cok guzel olmus. Ohh dibek kahvesi keyfi de yapilmis. Normal turk kahvesinden farki ne canim?
Hosbuldum, yok hayir fotografi begendigim icin koydum.Hosgeldin canim, ismini takim bilgisinde gormustum.
Fotograftan anladigim kadariyla dogum izninde miydin?
Aslin da yurumekten ziyade izmirde oğluma ev kiraladık eşyalarını aldık benim de biraz temizlik hastalığım var evin her yerini cifledim eşaları silip yerleştirdim İstanbul a kızıma geldim iş yapmayın ca her yerimin ağırdığını ne kadar yorgun olduğumu anladım bugün çok az yiyeceğim çok şiş his ediyorum vc sorunum da var8325 adım benimki. Ehehee
Bir yt yemek tabağı pilavla 2yk mantı mı yedin helva da var daha dikkatli yemelisin.
Protein yok menünde sanki
Bakliyatla aran nasıl?
-400 de cok guzel, daha 2 gun var hemAfiyet olsun cnaim katnibaharli bugdayi begendigine sevindim.
Menu cok guzel ama ama yaaa eksi mi? allahim ne yapsam isi birakip spor salonunda mi calissam gun boyu
Cok sevindim canin, tabii sadece senin adina
Ben de dayanamayip tartildim sabah eksi 400gr bakalim durumlar ne olacak cumaya kadar. Insallah eksilerimiz artar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?