Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Insallah canim. Ogleni disarda yedim. Aslinda yemegim vardi ama bir arkadas isten ayriliyor onun son gunu o yuzden beraber gidelim diye cok israr edince gittim.
yediklerimi listeme yerlestirip bakacagim ve karar verecegim aksam icin hala birsey yiyebilir miyim? yoksa bu menuden sonra ghunu kapatmam mi lazim.

Oglen yedigimi yazayim da sende fikrini verir misin lutfen?
1 kase acili sehriye corbasi
1 kucuk kase yogurtly salata
1 burger (maydonozsuz ve ekmeginin yarisini yedim) aslinda hic ekmegini yemeyecektim de cok sicakti dayanamadim

Bence biskuvilere ragmen guzel Biskuviler icin 50 mekik ceza sana

Hayir canim iskocyadayim

Bence ogun atlama yinede, hafif bir salata yap kendine veya benim boyle zamanlarda favorim cilbir (yogurtlu yumurta) tabii ustune tereyagi yakmadan

Bence biskuvilere ragmen guzel Biskuviler icin 50 mekik ceza sana

Hayir canim iskocyadayim

Bence ogun atlama yinede, hafif bir salata yap kendine veya benim boyle zamanlarda favorim cilbir (yogurtlu yumurta) tabii ustune tereyagi yakmadan
Haklisin canim aksami salatayla gecireyim buyuk bir porsiyon salata yapip yiyeyim

Yinede iyi tutmuşsun kendini
bence akşamı salatayla geçiştir.

Kızlar hemen dünki menümü yazıp çıkacağım.. İnşallah sonra yazdılarınıza bakabilirim..
Dünki Menü

Sabah(09:00)
1 haşlama yumurta
30 gr yulaf
3 gr chia
150 gr yoğurt

öğlen (12:00)
1 kase mercimek Çorbası
1 adet Karnıyarık
100 gr pirinç pilavı
1 kase cacık

akşam(16:45)

1 adet acı badem kurabiyesi

su : 3 lt yakın
spor yok canlarım öpüldünüz

Aslinda ben sicak iklim severim, akdenizde yasamak guzel olurdu gercekten
öyle hissettiysem demek ki :)

Benim yine gozum ac, ama kesinlikle karnim ac degil, ama canim sıkıntıdan yemek yemek istiyor "hungry brain" diye bir kitap varmis onu mu alip okusam acaba
ben tlc izliyorum bol bol
yeme bak pişman olursun temalı ağır yaşamlar alıyorum bikaç doz

Benim yine gozum ac, ama kesinlikle karnim ac degil, ama canim sıkıntıdan yemek yemek istiyor "hungry brain" diye bir kitap varmis onu mu alip okusam acaba
himm hungry brain, ben de ayniyim hep yemek olsa yerim modunda.\Ama bugun ogleni cok saglam yedim ya sukur o yuzden aclik yok.

ama ordakiler bizler gibi degil degil mi, yani saglik problemi bile yasiyorlar kilodan dolayi ? Sukur ya yine de, ben onlari gorunce tam tersine sukur diyorum hatta aa ben zayifmisim yaa yiyim biraz diyorum

ama ordakiler bizler gibi degil degil mi, yani saglik problemi bile yasiyorlar kilodan dolayi ? Sukur ya yine de, ben onlari gorunce tam tersine sukur diyorum hatta aa ben zayifmisim yaa yiyim biraz diyorum
Ahaha sende ters etki yapıyor heralde izleme sen
Geçen instagramda gördüm kısa bi video. Ordaki kadınlardan bitanesi kendine kızıyordu sürekli yiyorum pişman oluyorum diye bende o pişmanlığı yaşıyorum bazı bazı

Ben de cok yasadim o pismanligi ama sukur son 1,5 yildir kk sayesinde cok daha iyiyim. Kontrol edebiliyorum yediklerimi. saka gibi yaa dusununce bile aklim almiyor 78-79 la gedim buraya. Simdi 66 bile cok geliyor. Diyorum o zaman ne yapiyormusum acaba.

Ben de rastlayinca izliyorum onlari, silkelenip kendime getiriyor beni

Aynen ayy tatil planlarina basladim simdiden insallah nisan sonu gibi havalar isinsin su akdeniz ulkelerinde de bir gunes gorelim. Buralarda kisin gunese hasret kaliyoruz

Biz bu yaz gidemedik bir de, cok ozledimm

Seneye de bakinca 60 fazla gelmesin

66 yı da düşünüp şaşırırsın yakında ::)
Ben kendi kendime iken değil de ailemle sevdiğim insanlarla bir araya gelince çok yiyorum. Herşey çok lezzetli geliyor allahııımmm. Bide dönem dönem galiba duygusal açlık yaşıyorum.

Bugunku menum:
@tuzsuz_ruh K klbk33
09:00_ 40gr yulaf, 1 elma( suile islattim, uzerine bolca tarcin doktum ve 1 elma , sonra mikrrodalgada isitip yedim), 1 fincan sutlu kahve.

11:30_ 1 kase salata, 25gr findik.

14:00_ 1 kase acili mercimek corbasi, 1 tane mayonezsiz burger(ekmeginin sadece yarisini yedim, genelde et yedim), 3 yk kadar yogurtlu lahana salatasi.

18:00_ (eve gidince yiyecegim) Koca bir tabak ispanakli, kuru domatesli cok az yagsiz peynirli salata (250 gr sebze icerecek).

Su: 2lt

2 fincan siyah cay

1 fincan yesil cay

Spor: eve gidince 20 dakika bolgesel yapacagim.

Selam kızlar zumba bugün çok keyifliydi inanılmaz eğlendim.. keşke sizi de götürebilsem.. bakın en sevdiğim şarkının videosunu atayım size

Sukur gecti canim. O yuzden yavas yavas da olsa spora basliyorum. Hareketsiz kilo veremiyorum cok zor.

Çok sevindim canım yaa ben de ayağını merak ediyordum.. gümüş tedavisi mi iyi geldi bu durumda?

Çok geçmiş olsun canım. Benim kızım da 2 gün önce göz çapağıyla başlayan korkunç bir geniz ve burun akıntısı oldu.. dün gece kızımda çok uyandı normalde hiç uyanmaz.. benim öksürükte en iyi yöntemim sırtına ve göğsüne karabiberli zeytinyağı sürmek. Eğer öksürük varsa tevsiye ederim. Sarımsaklı yöntemi kaptişim anlatsın o tavsiye etmişti @tuzsuz_ruh

Şekeri cikarabilirim ama sutsuz Nescafe icemiyorum

Sütü çıkarma zaten canım kalsiyuma ihtiyacımız var. Yarım yağlı süt kullanabilirsin istersen.

Buraya yaz pek gelmiyor ki
olsun iskoçya çok güzel biyer yine de..

Kurabiye büyükse fena.. bir de karnı yarık kızartma mıydı acaba..

Ayy o hungry brainden bende de var. merak ettim konusunu..

Ayy keske ayni yerde olsak, ben biriyle gidersem spora haddinden fazla bile spor yariyorum ama tek basima cok sıkıcı geliyor, bir ara arkadaslarimla giderdim artik vakitlerimiz birbirine uymuyor, kaldi

Video icin tesekkurler, belki evde yalniz da yaparim

Suan 2 kitap okuyorum "yarin diyete basliyorum" ve "happiest baby on the block".. sonrasinda listemde o da var, bitirince soylerim guzel mi diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…