Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Menü veriyorum
Yine çok geç kalktım
Güne sirkeli limonlu ballı suyla başladım
Öğlen akşamdan kalan fırında patates ve yoğurtlu biber
Akşam çeyrek dilim ekmek , felah köfte baya yedim, üç dört yaprak sarma yarım kase tarhana çorbası

1 buçuk litre su
Spor yok

Hiç öyle peşin konuşma :-D Perşembe detoks günüm olacak. Hem spor yapmasam bile çok hareketliyim. Şimdi saat 03.17.
Sen de pireler uçuşurken ben 2 saattir ayaktayım. Hem çocuk baktım hemde evi toparladım. Sadece soda içtim. Limon yaladım :)
Gecem böyle geçince ben genelde iyi kilo veriririm

Şekeri cikarabilirim ama sutsuz Nescafe icemiyorum
Bende seninle aynı kafadayım. Sade olunca bana da ağır geliyor. Türk kahvesini de sütlü çok severim. Süt candır zararı olmaz. Ama yarim yağlı daha uygun şimdilik bize.

bu menüyü çok beğendim. Masallah

bi eczaneye sorarım canım. Teşekkür ederim. Bizde duşaldirdik. Biraz rahat uyudu. Ateşi çıktı şimdi, calpol verdik sakinlesti. Uyur inşallah sabaha kadar.

Herkese iyi gunler
İyi günler canım hoş geldin. Seni hatırladım. Beraberdik takımda. Fi tarihinde :) ahahaha

:) Sabah uyanınca 10 kere zipla. Bana haber ver. Seninle zıplama takibi yapalım mi ne dersin. Biraz 10 zıplayalım, sonra 15 yaparız. Sonra 20. Bakarsın 50 olmuş.

Yok canim cok zorlamadan yapiyorum birseyler.
Aslinda yuzmeeye gitmek istiyorum da su siralar kalici makyaja taktim kafayi once dudak yaptirdim bu hafta da kas icin gidecegim, o yuzden bir sure daha havuz yasak
kalıcı makyajmi ow. Cesaret ten dolayı tebrik ederim.
Hangi renk kırmızı mi pembe mi kalıcı ruj.

kesin ip atlama cezasidir, bir ara ne cok ceza aliyorduk tuzsuz'la kelebekten.. simdi ise baslayinca evde ancak kizimla oyna, yemek hazirla topla vs uyku vakti geliyor bile.. ya da ben yine bahane buluyorum kendime spor yapmamak icin
Bende de hep bir bahane mevcut. İstekli ama iradesiz hatun grubuna giriyoruz.

Teşekkür ederim canım. Bende zeytinyağı ile karabiber sürdum. Ilık bi duş aldırdık. İnşallah toparlar.
Zumba olayına bayıldım. Bi ara bende yapıyordum. Süper hareketli bi dans.
Ay bi de bisiklet vardı. Onun adı neydi. Böyle son ses müzikle disko topu hızlı hızlı sürüyorduk.
Ahh Ahh nerde o günler :) şimdi vücudumu hiiiç çok yoramam. Çünkü eklemlerde sıkıntı oluştu bende. Çok spor yapmaktan.
Bana en iyi gelen şey yüzme. Ona da sıra bulmak zor.

Menünü çok sevdim. Düne göre epey yoluna girmiş. Daha güzel olacak iyi ki aramızdasın canım.

menü çok güzel de sadece muz diyette önerilmeyen meyvelerden.
Muz , incir önerilmiyor. Yine de güzel.

Kuzum afiyet olsun. Menü beğendim. Perşembe turşu yeme yoksa vücut ödem yapar. Ben kazanırım üzülürsün :)

Diyetisyen böyle vermişti canım baklagili böyle yemek gibi veriyordu.
Diyetisyen galiba baklagili et ile pişirmeyi önermiyor.
Et ayrı bir öğün
Baklagil ayrı. Haaa bende senin gibi yapıyorum o ayrı :) eşim de ille etli olacak der. Ben sade de severim.
Ben hiç yemek seçmiyorum. Çok mu pis boğazım ne. Bende seçici olmak isterdim.

İnşallah iyileşmiş uyanır canım kızım da acayip uyandı dün gece 3 değilse bile 2ye kadar ben de yattım kalktım aptal oldum

Zumbada herhangi.bir alet kullanılmadığı için eklemleri çok zorlamıyor. Ben de 40a dayandım biraz çekiniyorum yalan değil. En korktuğum şey vücudumda kalıcı bir hasar bırakıp devamlı ona uygun yaşamak zorunda kalmak
Bisikletli olan da cycle, sipping de diyorlar..

Tamam canım bugün turşu yemiyim o zaman..

Benim gittiğim öyle bişey dememişti ama o zamanlar 80 kiloydum tabi şimdi gitsem daha farklı bir menü verir kanımca 15 martta eğitim gibi bişey var spor salonunda. Sağlıklı yaşam ve yogayla alakalı ona gitmek istiyorum bakim uydurabilirsem.

Canim aksam cok kh olmus, fellah koftem, corba, yaprak sarma. Mesela onun yerine salata olsayfi, yogurt veya et turu biorsey yiyebiliyorsan, yaninda yine yeseydin 3-4 tane sarmani. Ama hepsi cok kh olmus

Kirmizi canim dudak icin. Bakalim 3 ila 5 sene arasi duruyormus. Biraz acidi yalan yok ama degdi gibi sanki. Yarin kas icin gidecegim ama ondan inan korkuyorum, yillardir gittigim uzman ama kac defa dedim koyu istemiyorum , kalin istemiyorum sadece sekli daha duzgun gorunsun diye, Insallah pisman olmam.
Yaptirmayi dusunursen dudak cok rahat biraz acili ama cuma yaptirdim pazartesiye iyilesti hicbirsey kalmadi.
kasin iyilesmesi 2 haftayi buluyormus, korkuyorum inan kastan. Rezervasyon da yaptirdim iptal de etmek istemiyorum surekli gittigim yer, islem oncesi yine bolca konusacagim anlasilan.

Canim aksam cok kh olmus, fellah koftem, corba, yaprak sarma. Mesela onun yerine salata olsayfi, yogurt veya et turu biorsey yiyebiliyorsan, yaninda yine yeseydin 3-4 tane sarmani. Ama hepsi cok kh olmus
Fellah köfte bol yoğurtluydu canım
Sarma gereksiz oldu evet ama bikaç yedim valla dayanamadım.
Dikkat edeyim bugun teşekkür ederim

Selam kizlar dunku menume duzeltme,
Ogle yemeginden sonra hicbir sey yemedim. Yani aksami atladim, ne salata ne de peynir yedim.
Bugun kizimin yuvasinda balo varmis dun aksam isten cikinca birkac yere gidip kizima elbise aradik, canavar her gordugunu de begenmez. Sukur begendi bir yerde aldik bu sabah giydi, cok mutluydu.
Ammaa eve donene kadar saat 20:30u gecti ve o saatten sonra da hicbirssey yiyemedim, boylelikle oglenki burgeri de umarim telafi etmisimdir.

Bence menu guzel ama canin istemiyorsa yemeseydin keske tatliyi, bu psikolojiyi kiramadigimiz icin aliyoruz hep kilolari, burada kilo verirken bir de psikolojimi de duzeltmemiz lazim ki tekrar almayalim

Bu menu pek olmamis canim, hem tatli var hem tombik var ve aksam yemegi cok gec olmus.. o kadar gec saatte yiyince keske porsiyon yeseydin sadece.. bir de sanki senin menulerinde hergun ufak kacamaklar goruyorum, bence senin ilk hedefin kacamaksiz menu olsun, saglikli doyurucu ogunler yap ama tatlilardan uzak durarak.. zaten tatli bagimlilik yaparmis, bir sure yememeyi basarirsan vucut istemeyi birakiyor

wohoo aksam cok fena, corbayi da diyetisyenler ekmek donusumunde vermezler mi? hep kh olmus, bari spor olsaydi

iste gormek istedigimiz rekabet

Gecmis olsun canim, insallah cabuk toparlar

Fellah köfte bol yoğurtluydu canım
Sarma gereksiz oldu evet ama bikaç yedim valla dayanamadım.
Dikkat edeyim bugun teşekkür ederim
yillar once ogrenciyken Adanaya gezmeye gittigimde yemistim fellah kofte, cook lezzetliydfi.
Aslinda bir ara yapsam eminim ki kizim da esim de sever.

Sagol canim.
Ay eskdien ben de giderdim zumbaya. Neyse biraz daha zaman gecsin ins baslarim yine.
Benim yerime de eglen canim zumbada

aksam yemegini atlamayi hic beceremiyorum zorlu rakip secmisim, ne yapsam, bakip bakip hic bise yemesem mi bugun acaba

Dunku menum:
08:30 yulaf ezmesi 4yk, tam yagli sut, 1 kasik keten tohumu, 1 kasik yagi %80 azaltilmis fistik ezmesi ile, lavanta cayi
11:30 yarim yagli sut ile kahve
12:30 1 kase mercimek corbasi, 1 kutu ton baligi yagi suzulmus
19:30 bir tabak corba, 3yk karnibaharli bugday pilavi, 3-4yk taze fasulye, bir parca kavurma
Yatmadan lavanta cayi
Su 1.5lt
Spor yok yine

wohoo aksam cok fena, corbayi da diyetisyenler ekmek donusumunde vermezler mi? hep kh olmus, bari spor olsaydi
Tamam vurmayın az daha zıplayam bugün

yillar once ogrenciyken Adanaya gezmeye gittigimde yemistim fellah kofte, cook lezzetliydfi.
Aslinda bir ara yapsam eminim ki kizim da esim de sever.
Dene mutlaka
Ben yapınca biraz fazlaca yapıyorum buzluğa atıyorum pratik oluyor .
Ben de ben de.. ziplayinca haber vericem simdi isteyim ziplamaya baslarsam delirdim sanilabilir

Hadinbakalım tavşan olmanın hakkını vermek lazım

diyete hızlı giriş yapmışsın canım

1 saat nasıl dayaniyosun çok yorucu ya zumba

Geçmiş olsun canım
Menülerinhep iştahımi açıyor abla :)
Çok saol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…