Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben de rastlayinca izliyorum onlari, silkelenip kendime getiriyor beni

Biz bu yaz gidemedik bir de, cok ozledimm

Seneye de bakinca 60 fazla gelmesin
Seneye de 60 fazla gelirse bu sefer hedefi 55 yapar yine gelirim
Suanda da zaten ilk hedef 60 ama bakalim duruma gore birgun eger 60i gorursem 55e inmek isterim, ayy en son lisedeyken 55 kiloydum super olur.

Aynen canim onu ben de hissettim donem donem cok fena ac oluyorum gecen ay yasadim mesela onu hemd e 2 hafta filan boyunca, doymuyorum surekli yiyesim geliyor. Hep ac oluyorum, adeta ne yedigimin onemi yoktu sadece canim yemek istiyordu.
Su siralar cok sukur iyiyim. Nasilk gecti ne oldu pek farkinda degilim ama gecti. Tatil planlari yapmaya basladim acaba o mu iyi geldi, esim bu ara fazlasiyl;a duskun (gecen bir kusuzmustuk de, hesaplarimizii ayiralim felan dedim ) acaba o mu iyi geldi
Demek ki arada kususmek iyi geliyor. Hep gule oynaya olmaz yahu. Bazen kaybedebilme ihtimalini yasatmak lazim galiba cok mu fenayim ne/

Suanda da zaten ilk hedef 60 ama bakalim duruma gore birgun eger 60i gorursem 55e inmek isterim, ayy en son lisedeyken 55 kiloydum super olur.
Senin boyun kac? Tabloda 1.60 yaziyor dogru mu? Gel senin hedefi de 55e cekelim simdiden, yoksa cabuk gideceksin sanki, simdi tam gaz geliyorsun gibi
Ama sanki simdiden 38 beden giyiyorsun gibi de hatirliyorum Ben 1.68im, 65 kiloda 40-42 beden giyiyorum, sanirim ben biraz kas yapmaliyim

Ben de bireyle cok seviyorum gecen mezuniyetimde hintli bir arkadasim var onunla havuza gidiyorduk, haftanin 3-4 guinu super oluyordu. Bir de yarisiyorduk kim once yorulacak diye
Simdi yaziyor bana hadi gel diye. Insallah 1 ay sonra filan baslarim yine, hem havalar da isinir biraz.

Aynen canim burda da ayni tek cay bile versen sorun yok
Bazen misafir gelince hamaratligim tutyor birkac cesit yemek yapiyorum ayy ne kadar cok yapmissinne gerek vardi diye diye bir hal oluyorlaR. bIZ GIDINCE GENELDE MENULER BELLI HASLANMIS PATATES, ET , SALATA HELE bir arkadasim var her defasinda sadece lazanya yapip getiri Ona giderken hep biliyorum ki lazanya yiyecegiz

Aksam yemegini 17de dedigine gore muzun saatini merak ettim, acaba meyve icin ozellikle de muz icin gec bir saat mi olmus diye dusundum canim. Onun haricinde menunu cok begendim.
Benim diyetisyenim meyveyi 15ten sonra yememei onerdi aklinda olsun

Hahaha lazanyayi da cigden yapiyorlar zaten, toplam 15dk.. ben bazen yogurtlu havuc veya kabak yapiyorum bayiliyorlar.. hatta bir tanesine yogurtlu makarna yapmistim ustune tereyagli.. tarifini isteyip duruyor

Canim belki sen tam ustune oturan sevmiyorsundur. benim kiyafetler 38 veya m genelde ama oyle ki yani 2 kilo olsam fermuarlari kapanmiyor. Yani tam oturan kiyafet aliyorum ben, fermuari kapaniyorsa okeydir. Hafuif bir bolluk bile olsa giyemem o kiyafeti sisman gosteriyor.
Boyumu olceyim bir aksam ama sanki 160dan daha bile kisa olabilir. Hergun tiopuklularla belli olmuyor ama uzun degilim yaa hatta baya da kisaymisim, masallah seni boya.

Hahaha lazanyayi da cigden yapiyorlar zaten, toplam 15dk.. ben bazen yogurtlu havuc veya kabak yapiyorum bayiliyorlar.. hatta bir tanesine yogurtlu makarna yapmistim ustune tereyagli.. tarifini isteyip duruyor
Aynisini ben de yapiyorum. Bos masa hic sevmenm, yogurtlu haviuc, islpanak,. 2-3 salata. Hele ki en cok kiymali borege bayiliyorlar (tabii hazir yufkadan), dedigin gibi bir kere kiymali yogurtlu makarna yaptim kiz sordu nasil yaptin bunu diye gorumcem bana bir kere kiymali yesil fasulye tarifi sordu yani en kolay yemeklerden biri koy zaten kendi kendine pisiyorlar

Ay ben artik hic topuklu giyemiyorum oysa cok yakisiyor ama onlarla yurumeyi unuttum resmen, ozendim sana, saklandigi yerlerden bulup cikarayim bari eski ayakkabilarimi

bizim misafir sofralarini görsünler bide

Aksam yemegini 17de dedigine gore muzun saatini merak ettim, acaba meyve icin ozellikle de muz icin gec bir saat mi olmus diye dusundum canim. Onun haricinde menunu cok begendim.
Benim diyetisyenim meyveyi 15ten sonra yememei onerdi aklinda olsun
Tam saat vermem ama 9 du sanırım canım

canim turk yemekleri... hic dusunmuyorum da kizima ne pisirsem diye, bizim yemeklerden yiyebiliyor

Ay ben artik hic topuklu giyemiyorum oysa cok yakisiyor ama onlarla yurumeyi unuttum resmen, ozendim sana, saklandigi yerlerden bulup cikarayim bari eski ayakkabilarimi
Canim masallah senin boyun var, ben kisayim onlari da giymesem kis ve sisko olutum. Giyince degilse uzun ve sisko oluyorum

canim turk yemekleri... hic dusunmuyorum da kizima ne pisirsem diye, bizim yemeklerden yiyebiliyor
Benimki babadan dolayi iyice alisti buraya, bizde sagolsun esim hicbirsey yapmazsa illaki bir corba yapar cocuga ama kendi corbalarindan alisti ona Turkiye gidince bile anneme o corbadan istedigini soyluyordu gecen sene

Canim masallah senin boyun var, ben kisayim onlari da giymesem kis ve sisko olutum. Giyince degilse uzun ve sisko oluyorum

38 beden giyebildigine gore kesinlikle sisko degilsin

Benimki babadan dolayi iyice alisti buraya, bizde sagolsun esim hicbirsey yapmazsa illaki bir corba yapar cocuga ama kendi corbalarindan alisti ona Turkiye gidince bile anneme o corbadan istedigini soyluyordu gecen sene

Heheh ne corbasiymis o, bana da versene tarifini

38 beden giyebildigine gore kesinlikle sisko degilsin

Heheh ne corbasiymis o, bana da versene tarifini
Tavugun kemikli kismini hasliyor esim bazen icine baska et de koyuyor. Sonra icine kereviz, havuc, maydonoz, ekliyor onlar da haslaniyor. ustune iste nasil baharat istersen oonlardan.
baska bir tencerede makarna hasliyor genelde spagetti ile yapiyorlar.
Once makarnayi tabaga koyuyor canim, sonra usytune o et suyundan ve biraz havuc ve kereviz. Kizim cok seviyor bu corbayi. genelde 2 kase iciyor bir kerede.

Harpycim canım, Spinning benim dediğim. En sevdiğim olaydı. Ayy ne sporlar ne yürüyüşler yaptım.
Canım.nacizane tavsiyem, eğer sıkıntı varsa kendini yoracak spor yapma.
Osman müftüoğlu ve Canan karatay sporun yürüyüş şeklinde yapilmasiNi öneriyor. Deli dana gibi koşmayın dedi canan hoca :)
İnsan fizyolojisi çok müsait değilmiş aslında.
Ama sporcuları bilmiyorum. Ben ettim çekiyorum, daha 30 yaşındayım. Sen etme :) grande dejenerasyon 2 var bende.

Süperrr
Arttırıyorum ve 50 kere zıpladım
Sıra sende
Helal olsun kız. Tamam bende yapınca yazarım. Şimdi işteyim.

Benim yakın arkadaşım kaş yaptırdı. Kaş ta ilk yapılınca köyü oluyormuş ama 1 ay sonra normal renge ddönüyor dedi. Dudak zamanla renkte açılma olur mu acaba bilemedim. Ay ne güzel, ruj sürme derdi yok. En çok ta denizde havuzda güzel olur. Ben tatlı bi pembe isterdim galiba. Ama cesaretim yok şimdilik.

aslanım benim yaa, helal olsun sana. Bende BuGün aç geziyorum. Sabahtan beri 2 kupa süt çay kahve takildim öyle. Allahım yarın ben kazanayım nolur :-D

Ben de ben de.. ziplayinca haber vericem simdi isteyim ziplamaya baslarsam delirdim sanilabilir
Bende eve geçince ziplarim. 50 çok bana kanka. Ancak 20 filan olur. Holdur hoppur :) kilo vermem zıplamak bile yakışmıyor.

aksam yemegini atlamayi hic beceremiyorum zorlu rakip secmisim, ne yapsam, bakip bakip hic bise yemesem mi bugun acaba
kız benim rakip te çok zorlu. Ama ikimiz rakip olsaydık hiç gaza gelemezdik. Yer yer yatardık :)

menü güzel canım. Spor yoksa da hareketli olmaya çalış.

Tamam vurmayın az daha zıplayam bugün

Dene mutlaka
Ben yapınca biraz fazlaca yapıyorum buzluğa atıyorum pratik oluyor .

Hadinbakalım tavşan olmanın hakkını vermek lazım
:-D ahahaha zıplayan tavşanlar zamaniii

diyete hızlı giriş yapmışsın canım

1 saat nasıl dayaniyosun çok yorucu ya zumba

Geçmiş olsun canım

Menülerinhep iştahımi açıyor abla :)

Çok saol canım
teşekkür ederiz kuzum.

inşallah.hedefe ulaşırsın. Biz boy kilo yakın seninle.
62.5 kilo.
boy 1.63 bende.

senden öğrenecek çok şey var. Ben nnazlanmayi bilmiyorum. Çok düz bir kadınım galiba.

Canım bu lazanya diyete uygun mu. Ben pek masum bulmuyorum. Diyetisyenler veriyor mu.

Bende vücudumu saran kıyafetler giymeyi severim normalde. Ama şimdi bol tunik takiliyorm. Ama memnun değilim.

Al benden de o kadar. Çocuktan sonra topuklu hak getire

Cok saglikliymis, Japon corbalarina benziyor ki ben de bayilirim
Gerci sanirim benim sevmedigim bir yemek yok

hahah biz rakip olursak yarismaya birini daha dahil edelim o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…