- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Masallah canim ellerine saglik, en guzeliTamam vurmayın az daha zıplayam bugün
Dene mutlaka
Ben yapınca biraz fazlaca yapıyorum buzluğa atıyorum pratik oluyor .
Hadinbakalım tavşan olmanın hakkını vermek lazım
Seneye de 60 fazla gelirse bu sefer hedefi 55 yapar yine gelirimBen de rastlayinca izliyorum onlari, silkelenip kendime getiriyor beni
Biz bu yaz gidemedik bir de, cok ozledimm
Seneye de bakinca 60 fazla gelmesin
Aynen canim onu ben de hissettim donem donem cok fena ac oluyorum gecen ay yasadim mesela onu hemd e 2 hafta filan boyunca, doymuyorum surekli yiyesim geliyor. Hep ac oluyorum, adeta ne yedigimin onemi yoktu sadece canim yemek istiyordu.66 yı da düşünüp şaşırırsın yakında ::)
Ben kendi kendime iken değil de ailemle sevdiğim insanlarla bir araya gelince çok yiyorum. Herşey çok lezzetli geliyor allahııımmm. Bide dönem dönem galiba duygusal açlık yaşıyorum.
Senin boyun kac? Tabloda 1.60 yaziyor dogru mu? Gel senin hedefi de 55e cekelim simdiden, yoksa cabuk gideceksin sanki, simdi tam gaz geliyorsun gibiSeneye de 60 fazla gelirse bu sefer hedefi 55 yapar yine gelirim
Suanda da zaten ilk hedef 60 ama bakalim duruma gore birgun eger 60i gorursem 55e inmek isterim, ayy en son lisedeyken 55 kiloydumsuper olur.
Ben de bireyle cok seviyorum gecen mezuniyetimde hintli bir arkadasim var onunla havuza gidiyorduk, haftanin 3-4 guinu super oluyordu. Bir de yarisiyorduk kim once yorulacak diyeAyy keske ayni yerde olsak, ben biriyle gidersem spora haddinden fazla bile spor yariyorum ama tek basima cok sıkıcı geliyor, bir ara arkadaslarimla giderdim artik vakitlerimiz birbirine uymuyor, kaldi
Video icin tesekkurler, belki evde yalniz da yaparim
Suan 2 kitap okuyorum "yarin diyete basliyorum" ve "happiest baby on the block".. sonrasinda listemde o da var, bitirince soylerim guzel mi diye :)
Aynen canim burda da ayni tek cay bile versen sorun yokGuzel gorunuyor ama ben cok bitkinim bugun, gozlerim yasariyor yorgunluktan, ama seni de yenmem lazim, ne yapsam ki
Ben de aksama yagsiz etten kavurma (duduklude az su ve tuz ile 45dk pisiriyorum tel tel ayriliyor harika oluyor) ve taze fasulye yaptim, bir de yayla corbasi yapiyim diye dusunuyorum etin suyu ile ve yaptigim yogurttan suzdugum yogurt alti suyum var..
boyle yazinca da cok hamarat gibi gorundum oysaki cok tembelimdirmisafir gelir ben kuruyemis, marketten kurabiye falan cikaririm, neyseki bu ulkede zaten kimse market kurabiyesi bile beklemedigi icin cok memnun oluyorlar
Aksam yemegini 17de dedigine gore muzun saatini merak ettim, acaba meyve icin ozellikle de muz icin gec bir saat mi olmus diye dusundum canim. Onun haricinde menunu cok begendim.Bugünkü menum
11 kahvaltı
1 kk beyaz peynir
1 çay kaşığı kaymak (sütten ev yapımı )
2 dilim domates
3 yeşil zeytin
2 dilim ekmek
Ara
1 portakal
Nescafe
17 Akşam
1 kase mercimek çorbası
1buyuk porsiyon pırasa
1 kaşık rus salatası
ara
yarım muz
şu 2 lt
Spor 20 dk yürüyüş
bölgesel çalışıcam şimdi
Hahaha lazanyayi da cigden yapiyorlar zaten, toplam 15dk.. ben bazen yogurtlu havuc veya kabak yapiyorum bayiliyorlar.. hatta bir tanesine yogurtlu makarna yapmistim ustune tereyagli.. tarifini isteyip duruyorAynen canim burda da ayni tek cay bile versen sorun yok
Bazen misafir gelince hamaratligim tutyor birkac cesit yemek yapiyorum ayy ne kadar cok yapmissinne gerek vardi diye diye bir hal oluyorlaR. bIZ GIDINCE GENELDE MENULER BELLI HASLANMIS PATATES, ET , SALATAHELE bir arkadasim var her defasinda sadece lazanya yapip getiri Ona giderken hep biliyorum ki lazanya yiyecegiz
Canim belki sen tam ustune oturan sevmiyorsundur. benim kiyafetler 38 veya m genelde ama oyle ki yani 2 kilo olsam fermuarlari kapanmiyor. Yani tam oturan kiyafet aliyorum ben, fermuari kapaniyorsa okeydir. Hafuif bir bolluk bile olsa giyemem o kiyafeti sisman gosteriyor.Senin boyun kac? Tabloda 1.60 yaziyor dogru mu? Gel senin hedefi de 55e cekelim simdiden, yoksa cabuk gideceksin sanki, simdi tam gaz geliyorsun gibi
Ama sanki simdiden 38 beden giyiyorsun gibi de hatirliyorumBen 1.68im, 65 kiloda 40-42 beden giyiyorum, sanirim ben biraz kas yapmaliyim
Aynisini ben de yapiyorum. Bos masa hic sevmenm, yogurtlu haviuc, islpanak,. 2-3 salata. Hele ki en cok kiymali borege bayiliyorlar (tabii hazir yufkadan), dedigin gibi bir kere kiymali yogurtlu makarna yaptim kiz sordu nasil yaptin bunu diyeHahaha lazanyayi da cigden yapiyorlar zaten, toplam 15dk.. ben bazen yogurtlu havuc veya kabak yapiyorum bayiliyorlar.. hatta bir tanesine yogurtlu makarna yapmistim ustune tereyagli.. tarifini isteyip duruyor
Ay ben artik hic topuklu giyemiyorum oysa cok yakisiyor ama onlarla yurumeyi unuttum resmen, ozendim sana, saklandigi yerlerden bulup cikarayim bari eski ayakkabilarimiCanim belki sen tam ustune oturan sevmiyorsundur. benim kiyafetler 38 veya m genelde ama oyle ki yani 2 kilo olsam fermuarlari kapanmiyor. Yani tam oturan kiyafet aliyorum ben, fermuari kapaniyorsa okeydir. Hafuif bir bolluk bile olsa giyemem o kiyafeti sisman gosteriyor.
Boyumu olceyim bir aksam ama sanki 160dan daha bile kisa olabilir. Hergun tiopuklularla belli olmuyor ama uzun degilim yaa hatta baya da kisaymisim, masallah seni boya.
bizim misafir sofralarini görsünler bideAynen canim burda da ayni tek cay bile versen sorun yok
Bazen misafir gelince hamaratligim tutyor birkac cesit yemek yapiyorum ayy ne kadar cok yapmissinne gerek vardi diye diye bir hal oluyorlaR. bIZ GIDINCE GENELDE MENULER BELLI HASLANMIS PATATES, ET , SALATAHELE bir arkadasim var her defasinda sadece lazanya yapip getiri Ona giderken hep biliyorum ki lazanya yiyecegiz
Tam saat vermem ama 9 du sanırım canımAksam yemegini 17de dedigine gore muzun saatini merak ettim, acaba meyve icin ozellikle de muz icin gec bir saat mi olmus diye dusundum canim. Onun haricinde menunu cok begendim.
Benim diyetisyenim meyveyi 15ten sonra yememei onerdi aklinda olsun
canim turk yemekleri... hic dusunmuyorum da kizima ne pisirsem diye, bizim yemeklerden yiyebiliyorAynisini ben de yapiyorum. Bos masa hic sevmenm, yogurtlu haviuc, islpanak,. 2-3 salata. Hele ki en cok kiymali borege bayiliyorlar (tabii hazir yufkadan), dedigin gibi bir kere kiymali yogurtlu makarna yaptim kiz sordu nasil yaptin bunu diyegorumcem bana bir kere kiymali yesil fasulye tarifi sordu yani en kolay yemeklerden biri koy zaten kendi kendine pisiyorlar
Canim masallah senin boyun var, ben kisayim onlari da giymesem kis ve sisko olutum. Giyince degilse uzun ve sisko oluyorumAy ben artik hic topuklu giyemiyorum oysa cok yakisiyor ama onlarla yurumeyi unuttum resmen, ozendim sana, saklandigi yerlerden bulup cikarayim bari eski ayakkabilarimi
Benimki babadan dolayi iyice alisti buraya, bizde sagolsun esim hicbirsey yapmazsa illaki bir corba yapar cocuga ama kendi corbalarindan alisti ona Turkiye gidince bile anneme o corbadan istedigini soyluyordu gecen senecanim turk yemekleri... hic dusunmuyorum da kizima ne pisirsem diye, bizim yemeklerden yiyebiliyor
Canim masallah senin boyun var, ben kisayim onlari da giymesem kis ve sisko olutum. Giyince degilse uzun ve sisko oluyorum
Benimki babadan dolayi iyice alisti buraya, bizde sagolsun esim hicbirsey yapmazsa illaki bir corba yapar cocuga ama kendi corbalarindan alisti ona Turkiye gidince bile anneme o corbadan istedigini soyluyordu gecen sene
Tavugun kemikli kismini hasliyor esim bazen icine baska et de koyuyor. Sonra icine kereviz, havuc, maydonoz, ekliyor onlar da haslaniyor. ustune iste nasil baharat istersen oonlardan.38 beden giyebildigine gore kesinlikle sisko degilsin
Heheh ne corbasiymis o, bana da versene tarifini
Harpycim canım, Spinning benim dediğim. En sevdiğim olaydı. Ayy ne sporlar ne yürüyüşler yaptım.İnşallah iyileşmiş uyanır canımkızım da acayip uyandı dün gece 3 değilse bile 2ye kadar ben de yattım kalktım aptal oldum
Zumbada herhangi.bir alet kullanılmadığı için eklemleri çok zorlamıyor. Ben de 40a dayandım biraz çekiniyorum yalan değil. En korktuğum şey vücudumda kalıcı bir hasar bırakıp devamlı ona uygun yaşamak zorunda kalmak
Bisikletli olan da cycle, sipping de diyorlar..
Tamam canım bugün turşu yemiyim o zaman..
Benim gittiğim öyle bişey dememişti ama o zamanlar 80 kiloydum tabi şimdi gitsem daha farklı bir menü verir kanımca15 martta eğitim gibi bişey var spor salonunda. Sağlıklı yaşam ve yogayla alakalı ona gitmek istiyorum bakim uydurabilirsem.
Helal olsun kız. Tamam bende yapınca yazarım. Şimdi işteyim.Süperrr
Arttırıyorum ve 50 kere zıpladım
Sıra sende
Benim yakın arkadaşım kaş yaptırdı. Kaş ta ilk yapılınca köyü oluyormuş ama 1 ay sonra normal renge ddönüyor dedi. Dudak zamanla renkte açılma olur mu acaba bilemedim. Ay ne güzel, ruj sürme derdi yok. En çok ta denizde havuzda güzel olur. Ben tatlı bi pembe isterdim galiba. Ama cesaretim yok şimdilik.Kirmizi canim dudak icin. Bakalim 3 ila 5 sene arasi duruyormus. Biraz acidi yalan yok ama degdi gibi sanki. Yarin kas icin gidecegim ama ondan inan korkuyorum, yillardir gittigim uzman ama kac defa dedim koyu istemiyorum , kalin istemiyorum sadece sekli daha duzgun gorunsun diye, Insallah pisman olmam.
Yaptirmayi dusunursen dudak cok rahat biraz acili ama cuma yaptirdim pazartesiye iyilesti hicbirsey kalmadi.
kasin iyilesmesi 2 haftayi buluyormus, korkuyorum inan kastan. Rezervasyon da yaptirdim iptal de etmek istemiyorum surekli gittigim yer, islem oncesi yine bolca konusacagim anlasilan.
aslanım benim yaa, helal olsun sana. Bende BuGün aç geziyorum. Sabahtan beri 2 kupa süt çay kahve takildim öyle. Allahım yarın ben kazanayım nolur :-DSelam kizlar dunku menume duzeltme,
Ogle yemeginden sonra hicbir sey yemedim. Yani aksami atladim, ne salata ne de peynir yedim.
Bugun kizimin yuvasinda balo varmis dun aksam isten cikinca birkac yere gidip kizima elbise aradik, canavar her gordugunu de begenmez. Sukur begendi bir yerde aldik bu sabah giydi, cok mutluydu.
Ammaa eve donene kadar saat 20:30u gecti ve o saatten sonra da hicbirssey yiyemedim, boylelikle oglenki burgeri de umarim telafi etmisimdir.
Bende eve geçince ziplarim. 50 çok bana kanka. Ancak 20 filan olur. Holdur hoppur :) kilo vermem zıplamak bile yakışmıyor.Ben de ben de.. ziplayinca haber vericem simdi isteyim ziplamaya baslarsam delirdim sanilabilir
kız benim rakip te çok zorlu. Ama ikimiz rakip olsaydık hiç gaza gelemezdik. Yer yer yatardık :)aksam yemegini atlamayi hic beceremiyorumzorlu rakip secmisim, ne yapsam, bakip bakip hic bise yemesem mi bugun acaba
menü güzel canım. Spor yoksa da hareketli olmaya çalış.Dunku menum:
08:30 yulaf ezmesi 4yk, tam yagli sut, 1 kasik keten tohumu, 1 kasik yagi %80 azaltilmis fistik ezmesi ile, lavanta cayi
11:30 yarim yagli sut ile kahve
12:30 1 kase mercimek corbasi, 1 kutu ton baligi yagi suzulmus
19:30 bir tabak corba, 3yk karnibaharli bugday pilavi, 3-4yk taze fasulye, bir parca kavurma
Yatmadan lavanta cayi
Su 1.5lt
Spor yok yine
:-D ahahaha zıplayan tavşanlar zamaniiiTamam vurmayın az daha zıplayam bugün
Dene mutlaka
Ben yapınca biraz fazlaca yapıyorum buzluğa atıyorum pratik oluyor .
Hadinbakalım tavşan olmanın hakkını vermek lazım
teşekkür ederiz kuzum.diyete hızlı giriş yapmışsın canım
1 saat nasıl dayaniyosun çok yorucu ya zumba
Geçmiş olsun canım
Menülerinhep iştahımi açıyor abla :)
Çok saol canım
inşallah.hedefe ulaşırsın. Biz boy kilo yakın seninle.Seneye de 60 fazla gelirse bu sefer hedefi 55 yapar yine gelirim
Suanda da zaten ilk hedef 60 ama bakalim duruma gore birgun eger 60i gorursem 55e inmek isterim, ayy en son lisedeyken 55 kiloydumsuper olur.
senden öğrenecek çok şey var. Ben nnazlanmayi bilmiyorum. Çok düz bir kadınım galiba.Aynen canim onu ben de hissettim donem donem cok fena ac oluyorum gecen ay yasadim mesela onu hemd e 2 hafta filan boyunca, doymuyorum surekli yiyesim geliyor. Hep ac oluyorum, adeta ne yedigimin onemi yoktu sadece canim yemek istiyordu.
Su siralar cok sukur iyiyim. Nasilk gecti ne oldu pek farkinda degilim ama gecti. Tatil planlari yapmaya basladim acaba o mu iyi geldi, esim bu ara fazlasiyl;a duskun (gecen bir kusuzmustuk de, hesaplarimizii ayiralim felan dedim ) acaba o mu iyi geldi
Demek ki arada kususmek iyi geliyor. Hep gule oynaya olmaz yahu. Bazen kaybedebilme ihtimalini yasatmak lazim galibacok mu fenayim ne/
Canım bu lazanya diyete uygun mu. Ben pek masum bulmuyorum. Diyetisyenler veriyor mu.Aynen canim burda da ayni tek cay bile versen sorun yok
Bende vücudumu saran kıyafetler giymeyi severim normalde. Ama şimdi bol tunik takiliyorm. Ama memnun değilim.Canim belki sen tam ustune oturan sevmiyorsundur. benim kiyafetler 38 veya m genelde ama oyle ki yani 2 kilo olsam fermuarlari kapanmiyor. Yani tam oturan kiyafet aliyorum ben, fermuari kapaniyorsa okeydir. Hafuif bir bolluk bile olsa giyemem o kiyafeti sisman gosteriyor.
Boyumu olceyim bir aksam ama sanki 160dan daha bile kisa olabilir. Hergun tiopuklularla belli olmuyor ama uzun degilim yaa hatta baya da kisaymisim, masallah seni boya.
Al benden de o kadar. Çocuktan sonra topuklu hak getireAy ben artik hic topuklu giyemiyorum oysa cok yakisiyor ama onlarla yurumeyi unuttum resmen, ozendim sana, saklandigi yerlerden bulup cikarayim bari eski ayakkabilarimi
Cok saglikliymis, Japon corbalarina benziyor ki ben de bayilirimTavugun kemikli kismini hasliyor esim bazen icine baska et de koyuyor. Sonra icine kereviz, havuc, maydonoz, ekliyor onlar da haslaniyor. ustune iste nasil baharat istersen oonlardan.
baska bir tencerede makarna hasliyor genelde spagetti ile yapiyorlar.
Once makarnayi tabaga koyuyor canim, sonra usytune o et suyundan ve biraz havuc ve kereviz. Kizim cok seviyor bu corbayi. genelde 2 kase iciyor bir kerede.
hahah biz rakip olursak yarismaya birini daha dahil edelim o zamanHarpycim canım, Spinning benim dediğim. En sevdiğim olaydı. Ayy ne sporlar ne yürüyüşler yaptım.
Canım.nacizane tavsiyem, eğer sıkıntı varsa kendini yoracak spor yapma.
Osman müftüoğlu ve Canan karatay sporun yürüyüş şeklinde yapilmasiNi öneriyor. Deli dana gibi koşmayın dedi canan hoca :)
İnsan fizyolojisi çok müsait değilmiş aslında.
Ama sporcuları bilmiyorum. Ben ettim çekiyorum, daha 30 yaşındayım. Sen etme :) grande dejenerasyon 2 var bende.
Helal olsun kız. Tamam bende yapınca yazarım. Şimdi işteyim.
Benim yakın arkadaşım kaş yaptırdı. Kaş ta ilk yapılınca köyü oluyormuş ama 1 ay sonra normal renge ddönüyor dedi. Dudak zamanla renkte açılma olur mu acaba bilemedim. Ay ne güzel, ruj sürme derdi yok. En çok ta denizde havuzda güzel olur. Ben tatlı bi pembe isterdim galiba. Ama cesaretim yok şimdilik.
aslanım benim yaa, helal olsun sana. Bende BuGün aç geziyorum. Sabahtan beri 2 kupa süt çay kahve takildim öyle. Allahım yarın ben kazanayım nolur :-D
Bende eve geçince ziplarim. 50 çok bana kanka. Ancak 20 filan olur. Holdur hoppur :) kilo vermem zıplamak bile yakışmıyor.
kız benim rakip te çok zorlu. Ama ikimiz rakip olsaydık hiç gaza gelemezdik. Yer yer yatardık :)
menü güzel canım. Spor yoksa da hareketli olmaya çalış.
:-D ahahaha zıplayan tavşanlar zamaniii
teşekkür ederiz kuzum.
inşallah.hedefe ulaşırsın. Biz boy kilo yakın seninle.
62.5 kilo.
boy 1.63 bende.
senden öğrenecek çok şey var. Ben nnazlanmayi bilmiyorum. Çok düz bir kadınım galiba.
Canım bu lazanya diyete uygun mu. Ben pek masum bulmuyorum. Diyetisyenler veriyor mu.
Bende vücudumu saran kıyafetler giymeyi severim normalde. Ama şimdi bol tunik takiliyorm. Ama memnun değilim.
Al benden de o kadar. Çocuktan sonra topuklu hak getire
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?