Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Cok saglikliymis, Japon corbalarina benziyor ki ben de bayilirim
Gerci sanirim benim sevmedigim bir yemek yok
:) esim arada japan, hint yemekler de yapar. Seviyor oyle ugrasmayi hindistan cevizi sutlu filan. Ayy tom yum da cok guzel yapar. Ama cok uzun zamandir yapmadi aslinda pazar gunu kizimlar arkadaslarla bulusmaya gidecegim, evde tek basinayken soylesem de rahat raht yapsin. konusunca canim istedi, karnim acikti galiba. Gideyim de ogle yemegimi yiyeyim

Cok saglikliymis, Japon corbalarina benziyor ki ben de bayilirim
Gerci sanirim benim sevmedigim bir yemek yok
Bende yemek seçenlere özeniyorum. Önüme ne gelse yerim. Tatlı tuzlu ekşi ayırt etmem.
Kötü tadı olsa da yerim. Keşke tiksinsem böyle yiyemesem.
Taaa fi tarihinden kalan kurabiyeyi yerim. Pastanin kurumuş yerini yerim.
Kete poğaça küflense bile kenarından küfsüz yerinden yerim
:-D Bendeki bu iştah aman Allahimmmm

Benim de canim cekti simdi, bu aksam misafir geliyor ama gec, yarin onu Japon'a goturelim bari

canim senin kilo supermis. Ben uzun zamandir 65 altini gormedim, ayy 62 ne guzel.
Ben bu kiloda giyiyorum da senin kilon super ne giysen yakisir ne guzel.
Ve arada naz yapmak iyi oluyor benden sana tavsiye. Biz cok uzun zamandir beraberiz 11 yil civari galiba, arada boyle tuz iliskiyi daha da tatlandiriyor

Es
Esin nereli ben onu merak ettim. Tabi nasıl tanıdığınızı da. Çok özel değilse :)

hahaha al benden de o kadar

Canikom bende diyetle düştüm bu kiloya. 72 ile basladim.
64.3 oldum bu takımda.
Sonra takımı bıraktım, 67 oldum. 1 aydır diyet yapıyorum hemde oldukça sıkı. Daha da düşeceğim inşallah.hedefim bu.kez 53. Hiç olmadigim bir kilo. Zayıf olmak istiyorum. Diğer kadınlara özenerek bakmaktan yoruldum. Allahım irademi daim etsin. Gittiği yere kadar götürmek istiyorum.

Es

Esin nereli ben onu merak ettim. Tabi nasıl tanıdığınızı da. Çok özel değilse :)
Yok canim neden ozel olsun.
Esim Polonyali. Universitede okurken 1 sene ogrenci degistirme programiyla ikimiz de italyaya gitmistik orada tanistik.Sonrasi nasip diyelim, ben okulum bitince onu zirayete geldim gezmeye ve o arada is bulup kaldim. 1 yil sonra da baktik hersey yolunda gidiyor, evlendik

Ayy
Ayy çok güzel bir tanışma hikayesi. Bayıldım. Maşallah sübhanallah size. Mutluluğunuz daim olsun.
Uluslararası ilişkiler olmus :-D

Hosbulduk
Tesekkur ederim canim. Cok sıki bir diyete girmedim 5 kilo fazlam var onu vermek istiyorum sadece. Gecen ay diyetisyene gittim. Meyve konusunda bir yasak koymadi, sadece dogru porsiyonlamami soyledi. Zaten hic bir zaman kati kurallari olan diyetler uygulamadim. Dengeledikten sonra bence bir sorun yok, meyve candir

Aminc anim, insallah o ozendigim vucutlar bizim olacak.

Sagol canim, amin.
Insallah herkesin mutlulugu daim olsun.
İnşallah canım. Biz de eşimle aslında ortaokul arkadaşıyız. Ama o zaman o bur köşede, ben bir köşede otururdum. Birbirimize selam bile vermezdik. Sonra yıllar sonra, tekrar karşılaştık. Derken derken nasip oldu evlendik minnoş bir oğlumuz var.

aslinda minimum yagla yapilirsa kucuk bir dilim diyete uygun olabilir lazanya icin

ayy sizin hikayeniz cok guzelmis. insallah omur boyu mutlulugunuz sursun canim.

Bende eve geçince ziplarim. 50 çok bana kanka. Ancak 20 filan olur. Holdur hoppur :) kilo vermem zıplamak bile yakışmıyor
Aman beee altı üstü 62 kiloymuşsun zıpla bakalım davşancım
Vallahi bende yerim
Heralde annemden geliyo bu huy. Atılmasın yazık diye diye yiyoruz valla herşeyi.bemim eşim çok yemek seçer . İnan istemezsin öyle olmayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…