- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Aynen canim, inan benim 1 saat mutfakta kalip sipsak hazirladiklarima bile bayiliyorlar.bizim misafir sofralarini görsünler bide
Tam saat vermem ama 9 du sanırım canım
:) esim arada japan, hint yemekler de yapar. Seviyor oyle ugrasmayi hindistan cevizi sutlu filan. Ayy tom yum da cok guzel yapar. Ama cok uzun zamandir yapmadiCok saglikliymis, Japon corbalarina benziyor ki ben de bayilirim
Gerci sanirim benim sevmedigim bir yemek yok
Bende yemek seçenlere özeniyorum. Önüme ne gelse yerim. Tatlı tuzlu ekşi ayırt etmem.Cok saglikliymis, Japon corbalarina benziyor ki ben de bayilirim
Gerci sanirim benim sevmedigim bir yemek yok
Benim de canim cekti simdi, bu aksam misafir geliyor ama gec, yarin onu Japon'a goturelim bari:) esim arada japan, hint yemekler de yapar. Seviyor oyle ugrasmayi hindistan cevizi sutlu filan. Ayy tom yum da cok guzel yapar. Ama cok uzun zamandir yapmadiaslinda pazar gunu kizimlar arkadaslarla bulusmaya gidecegim, evde tek basinayken soylesem de rahat raht yapsin. konusunca canim istedi, karnim acikti galiba. Gideyim de ogle yemegimi yiyeyim
canim senin kilo supermis. Ben uzun zamandir 65 altini gormedim, ayy 62 ne guzel.Harpycim canım, Spinning benim dediğim. En sevdiğim olaydı. Ayy ne sporlar ne yürüyüşler yaptım.
Canım.nacizane tavsiyem, eğer sıkıntı varsa kendini yoracak spor yapma.
Osman müftüoğlu ve Canan karatay sporun yürüyüş şeklinde yapilmasiNi öneriyor. Deli dana gibi koşmayın dedi canan hoca :)
İnsan fizyolojisi çok müsait değilmiş aslında.
Ama sporcuları bilmiyorum. Ben ettim çekiyorum, daha 30 yaşındayım. Sen etme :) grande dejenerasyon 2 var bende.
Helal olsun kız. Tamam bende yapınca yazarım. Şimdi işteyim.
Benim yakın arkadaşım kaş yaptırdı. Kaş ta ilk yapılınca köyü oluyormuş ama 1 ay sonra normal renge ddönüyor dedi. Dudak zamanla renkte açılma olur mu acaba bilemedim. Ay ne güzel, ruj sürme derdi yok. En çok ta denizde havuzda güzel olur. Ben tatlı bi pembe isterdim galiba. Ama cesaretim yok şimdilik.
aslanım benim yaa, helal olsun sana. Bende BuGün aç geziyorum. Sabahtan beri 2 kupa süt çay kahve takildim öyle. Allahım yarın ben kazanayım nolur :-D
Bende eve geçince ziplarim. 50 çok bana kanka. Ancak 20 filan olur. Holdur hoppur :) kilo vermem zıplamak bile yakışmıyor.
kız benim rakip te çok zorlu. Ama ikimiz rakip olsaydık hiç gaza gelemezdik. Yer yer yatardık :)
menü güzel canım. Spor yoksa da hareketli olmaya çalış.
:-D ahahaha zıplayan tavşanlar zamaniii
teşekkür ederiz kuzum.
inşallah.hedefe ulaşırsın. Biz boy kilo yakın seninle.
62.5 kilo.
boy 1.63 bende.
senden öğrenecek çok şey var. Ben nnazlanmayi bilmiyorum. Çok düz bir kadınım galiba.
Canım bu lazanya diyete uygun mu. Ben pek masum bulmuyorum. Diyetisyenler veriyor mu.
Bende vücudumu saran kıyafetler giymeyi severim normalde. Ama şimdi bol tunik takiliyorm. Ama memnun değilim.
Al benden de o kadar. Çocuktan sonra topuklu hak getire
Esin nereli ben onu merak ettim. Tabi nasıl tanıdığınızı da. Çok özel değilse :):) esim arada japan, hint yemekler de yapar. Seviyor oyle ugrasmayi hindistan cevizi sutlu filan. Ayy tom yum da cok guzel yapar. Ama cok uzun zamandir yapmadiaslinda pazar gunu kizimlar arkadaslarla bulusmaya gidecegim, evde tek basinayken soylesem de rahat raht yapsin. konusunca canim istedi, karnim acikti galiba. Gideyim de ogle yemegimi yiyeyim
hahaha al benden de o kadarBende yemek seçenlere özeniyorum. Önüme ne gelse yerim. Tatlı tuzlu ekşi ayırt etmem.
Kötü tadı olsa da yerim. Keşke tiksinsem böyle yiyemesem.
Taaa fi tarihinden kalan kurabiyeyi yerim. Pastanin kurumuş yerini yerim.
Kete poğaça küflense bile kenarından küfsüz yerinden yerim
:-D Bendeki bu iştah aman Allahimmmm
Canikom bende diyetle düştüm bu kiloya. 72 ile basladim.canim senin kilo supermis. Ben uzun zamandir 65 altini gormedim, ayy 62 ne guzel.
Ben bu kiloda giyiyorum da senin kilon super ne giysen yakisir ne guzel.
Ve arada naz yapmak iyi oluyorbenden sana tavsiye. Biz cok uzun zamandir beraberiz 11 yil civari galiba, arada boyle tuz iliskiyi daha da tatlandiriyor
Yok canim neden ozel olsun.Es
Esin nereli ben onu merak ettim. Tabi nasıl tanıdığınızı da. Çok özel değilse :)
Ayy çok güzel bir tanışma hikayesi. Bayıldım. Maşallah sübhanallah size. Mutluluğunuz daim olsun.Yok canim neden ozel olsun.
Esim Polonyali. Universitede okurken 1 sene ogrenci degistirme programiyla ikimiz de italyaya gitmistik orada tanistik.Sonrasi nasip diyelim, ben okulum bitince onu zirayete geldim gezmeye ve o arada is bulup kaldim. 1 yil sonra da baktik hersey yolunda gidiyor, evlendik
Bende seninle aynı kafadayım. Sade olunca bana da ağır geliyor. Türk kahvesini de sütlü çok severim. Süt candır zararı olmaz. Ama yarim yağlı daha uygun şimdilik bize.
bu menüyü çok beğendim. Masallah
bi eczaneye sorarım canım. Teşekkür ederim. Bizde duşaldirdik. Biraz rahat uyudu. Ateşi çıktı şimdi, calpol verdik sakinlesti. Uyur inşallah sabaha kadar.
İyi günler canım hoş geldin. Seni hatırladım. Beraberdik takımda. Fi tarihinde :) ahahaha
:) Sabah uyanınca 10 kere zipla. Bana haber ver. Seninle zıplama takibi yapalım mi ne dersin. Biraz 10 zıplayalım, sonra 15 yaparız. Sonra 20. Bakarsın 50 olmuş.
kalıcı makyajmi ow. Cesaret ten dolayı tebrik ederim.
Hangi renk kırmızı mi pembe mi kalıcı ruj.
Bende de hep bir bahane mevcut. İstekli ama iradesiz hatun grubuna giriyoruz.
Teşekkür ederim canım. Bende zeytinyağı ile karabiber sürdum. Ilık bi duş aldırdık. İnşallah toparlar.
Zumba olayına bayıldım. Bi ara bende yapıyordum. Süper hareketli bi dans.
Ay bi de bisiklet vardı. Onun adı neydi. Böyle son ses müzikle disko topu hızlı hızlı sürüyorduk.
Ahh Ahh nerde o günler :) şimdi vücudumu hiiiç çok yoramam. Çünkü eklemlerde sıkıntı oluştu bende. Çok spor yapmaktan.
Bana en iyi gelen şey yüzme. Ona da sıra bulmak zor.
Menünü çok sevdim. Düne göre epey yoluna girmiş. Daha güzel olacak iyi ki aramızdasın canım.
menü çok güzel de sadece muz diyette önerilmeyen meyvelerden.
Muz , incir önerilmiyor. Yine de güzel.
Kuzum afiyet olsun. Menü beğendim. Perşembe turşu yeme yoksa vücut ödem yapar. Ben kazanırım üzülürsün :)
Diyetisyen galiba baklagili et ile pişirmeyi önermiyor.
Et ayrı bir öğün
Baklagil ayrı. Haaa bende senin gibi yapıyorum o ayrı :) eşim de ille etli olacak der. Ben sade de severim.
Ben hiç yemek seçmiyorum. Çok mu pis boğazım ne. Bende seçici olmak isterdim.
Pazartesiden beri devam ediyorum diyete, ama tartimin pili bitmis onu degistirmem lazim acilendiyete hızlı giriş yapmışsın canım
1 saat nasıl dayaniyosun çok yorucu ya zumba
Geçmiş olsun canım
Menülerinhep iştahımi açıyor abla :)
Çok saol canım
Aminc anim, insallah o ozendigim vucutlar bizim olacak.Canikom bende diyetle düştüm bu kiloya. 72 ile basladim.
64.3 oldum bu takımda.
Sonra takımı bıraktım, 67 oldum. 1 aydır diyet yapıyorum hemde oldukça sıkı. Daha da düşeceğim inşallah.hedefim bu.kez 53. Hiç olmadigim bir kilo. Zayıf olmak istiyorum. Diğer kadınlara özenerek bakmaktan yoruldum. Allahım irademi daim etsin. Gittiği yere kadar götürmek istiyorum.
Sagol canim, amin.Ayy
Ayy çok güzel bir tanışma hikayesi. Bayıldım. Maşallah sübhanallah size. Mutluluğunuz daim olsun.
Uluslararası ilişkiler olmus :-D
İnşallah canım. Biz de eşimle aslında ortaokul arkadaşıyız. Ama o zaman o bur köşede, ben bir köşede otururdum. Birbirimize selam bile vermezdik. Sonra yıllar sonra, tekrar karşılaştık. Derken derken nasip oldu evlendikSagol canim, amin.
Insallah herkesin mutlulugu daim olsun.
aslinda minimum yagla yapilirsa kucuk bir dilim diyete uygun olabilir lazanya icinHarpycim canım, Spinning benim dediğim. En sevdiğim olaydı. Ayy ne sporlar ne yürüyüşler yaptım.
Canım.nacizane tavsiyem, eğer sıkıntı varsa kendini yoracak spor yapma.
Osman müftüoğlu ve Canan karatay sporun yürüyüş şeklinde yapilmasiNi öneriyor. Deli dana gibi koşmayın dedi canan hoca :)
İnsan fizyolojisi çok müsait değilmiş aslında.
Ama sporcuları bilmiyorum. Ben ettim çekiyorum, daha 30 yaşındayım. Sen etme :) grande dejenerasyon 2 var bende.
Helal olsun kız. Tamam bende yapınca yazarım. Şimdi işteyim.
Benim yakın arkadaşım kaş yaptırdı. Kaş ta ilk yapılınca köyü oluyormuş ama 1 ay sonra normal renge ddönüyor dedi. Dudak zamanla renkte açılma olur mu acaba bilemedim. Ay ne güzel, ruj sürme derdi yok. En çok ta denizde havuzda güzel olur. Ben tatlı bi pembe isterdim galiba. Ama cesaretim yok şimdilik.
aslanım benim yaa, helal olsun sana. Bende BuGün aç geziyorum. Sabahtan beri 2 kupa süt çay kahve takildim öyle. Allahım yarın ben kazanayım nolur :-D
Bende eve geçince ziplarim. 50 çok bana kanka. Ancak 20 filan olur. Holdur hoppur :) kilo vermem zıplamak bile yakışmıyor.
kız benim rakip te çok zorlu. Ama ikimiz rakip olsaydık hiç gaza gelemezdik. Yer yer yatardık :)
menü güzel canım. Spor yoksa da hareketli olmaya çalış.
:-D ahahaha zıplayan tavşanlar zamaniii
teşekkür ederiz kuzum.
inşallah.hedefe ulaşırsın. Biz boy kilo yakın seninle.
62.5 kilo.
boy 1.63 bende.
senden öğrenecek çok şey var. Ben nnazlanmayi bilmiyorum. Çok düz bir kadınım galiba.
Canım bu lazanya diyete uygun mu. Ben pek masum bulmuyorum. Diyetisyenler veriyor mu.
Bende vücudumu saran kıyafetler giymeyi severim normalde. Ama şimdi bol tunik takiliyorm. Ama memnun değilim.
Al benden de o kadar. Çocuktan sonra topuklu hak getire
ayy sizin hikayeniz cok guzelmis. insallah omur boyu mutlulugunuz sursun canim.İnşallah canım. Biz de eşimle aslında ortaokul arkadaşıyız. Ama o zaman o bur köşede, ben bir köşede otururdum. Birbirimize selam bile vermezdik. Sonra yıllar sonra, tekrar karşılaştık. Derken derken nasip oldu evlendikminnoş bir oğlumuz var.
heheh cok sık tartilmak da iyi degil zatenPazartesiden beri devam ediyorum diyete, ama tartimin pili bitmis onu degistirmem lazim acilen
Aman beee altı üstü 62 kiloymuşsun zıpla bakalım davşancımBende eve geçince ziplarim. 50 çok bana kanka. Ancak 20 filan olur. Holdur hoppur :) kilo vermem zıplamak bile yakışmıyor
Vallahi bende yerimBende yemek seçenlere özeniyorum. Önüme ne gelse yerim. Tatlı tuzlu ekşi ayırt etmem.
Kötü tadı olsa da yerim. Keşke tiksinsem böyle yiyemesem.
Taaa fi tarihinden kalan kurabiyeyi yerim. Pastanin kurumuş yerini yerim.
Kete poğaça küflense bile kenarından küfsüz yerinden yerim
:-D Bendeki bu iştah aman Allahimmmm
Ben de ben de.. ziplayinca haber vericem simdi isteyim ziplamaya baslarsam delirdim sanilabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?