ben de yemeğimi yiyip geldim kızlar
valla artık su içmekten yürürken midem lungur lungur oluyo
ama su resmen bağımlılık yapıyo, ben artık saymadan içiyorum çünkü zaten o kadar çabuk susuyorum ki
ayy meyvemm cookk sevındım ınsallah eger hayırlısıyla olur canım yaa valla ınsan huzurla calısınca daha ıyı motıve olur herseye zayıflamayadacanlarım az önce süper bi duyum aldım inş doğrudur allahım inş doğrudur ayy içim içime sığmıyor nasıl ümitlendim..
1 haftaya kadar beni bu iğrenc yerden merkeze alıcakalrmıs allahım inş doğrudur kurtulurum budan dün olanlardan sonra iice kötüydüm çünkü tabi size anlatmadım dün aksam beni doktora şikayet ettiler üstelik kim etti şöför neden etti acil hastaya acil teknikerinin yapması gereken işi yapmadım acil teknikerine senin görevin dedim die ..
Dua edin kızlar benim için burdan kurtulmaya cok ihtiyacım var içimde değişil bişi oldu ümitsizlikle ümit karısımı birsey sevinmek istiyorum ama sevinemiyorm
ayy işallah vermiş olurum yarın ya :26:
aslında artık 55 olmak istiyorum, bu hafta hiç tartılmadığım için hiç bi tahminim de yok
ama yarınki duruma göre belki 1 hafta simitli diyetime dönebilirim
55in altına inince de bırakır, 6 öğünle kalan 3 kilomu verir mezun olurum
soora da minnoş da üzümüne baka baka önce 60 olur soora üzümüne biraz daha bakar 55 olur, alır mine cooperını gezer fıstıklar gibi
bile
burası sıcacık. inş. kurtulacaksın canım o yerden... azıcık kaldı..
burası sıcacık. inş. kurtulacaksın canım o yerden... azıcık kaldı..
minnosum lahmacunu ert etme canım 1 lahmacun 2 dilim ekmeğe es değer ..
öğlen 2 dilim ekmek yemiş gibi oldun farzet..
aksamı hafif gecir dediğin gibi haslanmıs karnı bahar falan ye tatlısım yarın sabah muhtesem bi sonuc alıcaksınn üzme kendini keske hersey lahmacun kadar masum olsa...
babacından önemlimi aksam 20 dk daha yürürsün
evet yaa babamdan onemlımı yanı hem bır tane degıl bırtanenınde yarısını yedım varsın olsunn bugece babam ıcın ekstradan 20 dkkdaha yururum beeayy ben yarın sabaha super olucam super kızlar meyvem sende bu hafta gıttı dıye boslama tatlım bugeceyı cok hafıf gecır bol bol da spor yap annenlerde 12 de gıdıcek ya 12 den gece 12 ye kadar bır suru spor yapabılırsın sekercımm.
hypatıamm nerdesınn sen kız ben senı aksam ruyayla hayal arasında gordum allahım cok komıktı yaa
senı hıc gormedımkı ama nasıl gordugumu anlatayım sen boyle kocaman beyaz cok luks bır arabadasın cok zengınsın boyle arabaya bınıyorsun laptopta kkya gırıyorsun konusuyoruz falann ayy ne guldummm yaaama boyle plaza gıbı bır yerden evden cıkıyorsun arabayı sofor kullanıyor yanı
kızlar ben pazartesi hypatacımın 2 günlük diyetini yapıcam salıda onla gecicek carsamba persembe elma diyetimi yapıcam cumadan pazartesiye kadar kalori sayımı ile gecicek ve pazartesi montiye baslıcam inş bu diyetlerle 5 li rakama düşerim ...
ınsallahh canımm benım ınsallah 5 lere duseceksın dua edıyorum sanaay bukadar katı lıstelı dıyetlerı ben hıc yapamıyorumkı hep bısıler cıkıyor neysem ınsallah meyvem sen yapıcaksınn vee 5 lı rakamlarda olucaksın
5 li bi rakam gördüğümde aklımı kaybetmekden korkuyorum minnosumm benn yaaa
Bendeeee
oyuzden yavas yavas gelıyorum oralara
ben aylardır bi türlü hazırlanamadım mayıs sonu takıma girdiğimde 62 kiloydum daha 1 kilo verebilmisim
ozaman meyvem sen artık 2 gun sunu 3 gun bunu dıye dıyet yapma tatlım gayet guzel kuyabıyem gıbı 6 ogun seklınde dene bakalım ama oyle 3 gun falan degıl guzel sabret boyle 20 gun dene bence ıstıkrarlı hep aynı duzende bısey yaptıgın ıcın hemen kılo verırısın tatlım
kızlar burası çok yoğun yazamadım.
yeşil çayımı aldım, siz de alın.. birazdan tek tek hepinize cvp yazıcam:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?