Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ben de yemeğimi yiyip geldim kızlar

valla artık su içmekten yürürken midem lungur lungur oluyo
ama su resmen bağımlılık yapıyo, ben artık saymadan içiyorum çünkü zaten o kadar çabuk susuyorum ki

ben su içmediğimde boğazımda yara varmıs gibi bi acı hissediyorum kuruluktan canım acıyor o kadar alısmısım..

ayy meyvemm cookk sevındım ınsallah eger hayırlısıyla olur canım yaa valla ınsan huzurla calısınca daha ıyı motıve olur herseye zayıflamayada

ayy uzumlu kuyabıyemm benımm hergun hergun senın cızelgene boyle gozumun ıcıne sokarak bakıyorum zatenn ayy nazar etmıyım allahım nazarlardan saklasınn kuyabıyemm ınsallah yarın 55 olursun canım ınsallahh allahım bende 65 lı bısı gorurumm :18:

minnosum kuyabiyem kızlar hepimiz beni affedinn ben bu hafta + cıkıcam bu kesin...ama haftaya söz veriyorum herkesden cok zayıflıcamm annemler pazar 12 otobüsüyle gidiyorlar...

Son düzenleme:
ayy kızlar bılıyorum cok kızıcaksınız ama ben oglen babamın yanına gıttım yanı soyle acıklıyım 124 kıloluk babamın yanına gıttımm hoooff aradı benı cok canı sıkılmıstı bırazcık borcları var babamın moralıde bozuktu ıste konustuk bıseler bıseler oldu da yanına gıttım konusmak ıstemıss canım babam benım yaa cok uzuluyorum ama okadar cok borcu varkı ben kendı capımda yardım etmeye calısıyorum ama yetmezkı onunkının yanında devede kulak neyse buraları gecıyım neyse bıraz konustuk rahatladı babam cok sukurr ama ne oldu gıtmıs bıze lahmacun soylemıs bende gıderken babamın yanına erken cıktım arada yapamadım dıye yesıl elma alıyım hem babamda elma yesın dedım . gıttım lahmacun soyledıgını ogrenınce hemen elmamı yedım . yok hıcbıse yemıyormusum bılmem neymıs hergunmu yanına gelıyormusum gıbı yaptı bende bır tane lahmacunun yarısını yedım maleseff hooooffff yarında cuma ne yapıcam bılmıyorum hemen bugun bırsuru hareket edıcem aksamada karnıbahar aldım onu haslarım off oyle gıder demı lahmacuun ayy ne yapsam ne guzel bugunde wcye cıkmıstım . ben aksama eve gıdınce evımı supureyım sonra yemek yaparım yemekten sonrada bugece artık 40 dk degıl 60 dk yururyım oyle yaparsam gıder ınsallahh gıdermı kızlar

minnosum lahmacunu ert etme canım 1 lahmacun 2 dilim ekmeğe es değer ..
öğlen 2 dilim ekmek yemiş gibi oldun farzet..
aksamı hafif gecir dediğin gibi haslanmıs karnı bahar falan ye tatlısım yarın sabah muhtesem bi sonuc alıcaksınn üzme kendini keske hersey lahmacun kadar masum olsa...
babacından önemlimi aksam 20 dk daha yürürsün

evet yaa babamdan onemlımı yanı hem bır tane degıl bırtanenınde yarısını yedım varsın olsunn bugece babam ıcın ekstradan 20 dkkdaha yururum bee ayy ben yarın sabaha super olucam super kızlar meyvem sende bu hafta gıttı dıye boslama tatlım bugeceyı cok hafıf gecır bol bol da spor yap annenlerde 12 de gıdıcek ya 12 den gece 12 ye kadar bır suru spor yapabılırsın sekercımm.

kızlar ben pazartesi hypatacımın 2 günlük diyetini yapıcam salıda onla gecicek carsamba persembe elma diyetimi yapıcam cumadan pazartesiye kadar kalori sayımı ile gecicek ve pazartesi montiye baslıcam inş bu diyetlerle 5 li rakama düşerim ...

minnosum annemler pazar gidicekler 12 de benim bu hafta böyle gecti artık haftaya süper olucam ama harika sonuclarım olucak ve cumaya kadar tartılmıcam sözverdim kendi kendime..

hypatıamm nerdesınn sen kız ben senı aksam ruyayla hayal arasında gordum allahım cok komıktı yaa
senı hıc gormedımkı ama nasıl gordugumu anlatayım sen boyle kocaman beyaz cok luks bır arabadasın cok zengınsın boyle arabaya bınıyorsun laptopta kkya gırıyorsun konusuyoruz falann ayy ne guldummm yaa ama boyle plaza gıbı bır yerden evden cıkıyorsun arabayı sofor kullanıyor yanı

minnosum hypatiamya belkim piyangodan cok para cıkarr ne dersin

ınsallahh canımm benım ınsallah 5 lere duseceksın dua edıyorum sana ay bukadar katı lıstelı dıyetlerı ben hıc yapamıyorumkı hep bısıler cıkıyor neysem ınsallah meyvem sen yapıcaksınn vee 5 lı rakamlarda olucaksın

ben aylardır bi türlü hazırlanamadım mayıs sonu takıma girdiğimde 62 kiloydum daha 1 kilo verebilmisim

ozaman meyvem sen artık 2 gun sunu 3 gun bunu dıye dıyet yapma tatlım gayet guzel kuyabıyem gıbı 6 ogun seklınde dene bakalım ama oyle 3 gun falan degıl guzel sabret boyle 20 gun dene bence ıstıkrarlı hep aynı duzende bısey yaptıgın ıcın hemen kılo verırısın tatlım

minnosum ben naparsam yapayım cankırıda isterse hazır diyet menüleri gelsin önüme izmite gittiğimde mutlaka kilo alıyorum bu değişmez bir kural çünkü burda tatlı yapmıyorum börek vs yapmıyorum yep geciştirmeli besleniyorum eee vücut alısık diğerlerini yemeğe ve ac tabiki görünce herkes yerken beyinle bağlantıyı kesip yemeye baslıyor yedikce yiyor yedikce yiyor beynim engel olamıyor
ay benim psikiatriye gitmem lazmm neler anlattım böyle vücudum beynime isyan ediyor dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…