Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar burası çok yoğun yazamadım.

yeşil çayımı aldım, siz de alın.. birazdan tek tek hepinize cvp yazıcam:)
ben ıctım kı yesılcayımıı suan 2lıtre suyumu tamam lamaya calısıyorum yoksa benı gecıyorsun hemen

cehennem sılahı -4 fılmı vardı meyvem o aklıma geldı sımdı yada vucut-beyın savası-4

hayır olsun inş. canım... sen mini copper al ben de beyaz range rover o zaman hem zayıflıcaz hem güzel bi araba alıcaz inş

lahmacuna da üzülme.. ekmek yerine geçiyor hem çok da yememişsin ki. önemli olan babanla vakit geçirmen.. daha neler neler kaçırıyoruz buna üzülme

ben ist.dayım ama burası sıcaktı bugün.. gömlekle duruyorum ben gerçi ofisteyim ama olsun...

yeşil çayım bitti, azıcık da su içeyim oh mis:)

**4. TAKIM 193. ETAP**

meyvenull ( 60.5/)
pamukcuk ( 73.1/)
Kuyabiye(55.9/)
PrensesPeri( 77.7/)
hasretim34( 67/) geri dönmek üzere ayrıldı
hypatia(69.0/)
Anna_maria(69.7/)
karcicegi71(70.2/)
pembepanter1(63.5/)
minnoş prenses(67.7/) 2. takımdan transfer oldu
nidah( 70.2 ) yeni üye
katrem ( 79.4 ) yeni üye

4. TAKIM TOPLAM KİLO ( )

Son düzenleme:
yaşın kaçtı canım senin? ben okul bitti 22 yaşında evlendim 24ünde anne olduk:) evlilik güzel bişi annen inş hayırlıysa eğer ikna olur diyelim:)
ne güzel temenni bu ay inş canım yaa. sen de bu hızla 36 beden olursun canım bence inş!!
yemeğimi yedim geldimm dondum dondum cok soğukkk sabah -2 dereceydi ama rüzgar yoktu şimdi 2 derece ama rüzgar var ve donduruyor

buralar da çok güzel havalar ist.da.

bugünkü menüm

sabah: peynir,5zeytin,1,5 dil. tb ekmeği,1yum 1-2 damla yağda omlet yaptım(yapışmasın diye damlattım sadece yağı),çay

ara: 1 portakal

öğle: 4 yk taze fausulye,4yk pilav,yarım kase yoğurt,salata. salatada 1 çk zeytinyğı vardı.

ara: 1elma

akşam: yağsız haşlanmış brokoli,2yk taze fasulye,yoğurt,yağsız salata

kızlar havuç salatası mı daha hafif kıvırcıktan yapılanmı?

bide salatalara 1çk zeytinyağı koymanın mahsuru varmı yoksa sıfır yağmı?

afiyet olsun canım tabiki marul salatasını tercih ediyoruz 1 tatlı kasığı yağ koyabilirsin zaten yeşilliklerde bulunann bazı vitaminler yağda çözüürler bu yüzden o kadar yağ almak zorundayız..
brokoline yoğurt dökebilrsin gerci ben az zeytin yağı tuz ve limon koyarak yapıyorum minik minik doğrayıp öylede cok güzel oluyor mis mis :)

canım havuç ve patatesten genellikle sakınır, diyet yapanlar. yeşillikleri, pancar veyakırmızı lahanayı tercih edebilirsin. kırmızı lahana kan ve süt yapar.

emzirdiğin için şeker ihtiyacını da şekersiz yaptığın meyve kompostoları ile giderebilirsin. ablam öyle yapıyor içine çubuk tarçın, kuru üzüm katıyordu. gayet de leziz oluyordu.

bir de emziren annelerin metabolizması daha hızlı çalışıyor, bu da senin avantajın. azıcık dikkatle aldığın tüm kg.leri verebilirsin.

salataya zeytinyağı kullanmanda bir sakınca yok. hiç kullanmasan bağırsak problemin olur zaten ama yemeklere katmayabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…