ben ıctım kı yesılcayımıı suan 2lıtre suyumu tamam lamaya calısıyorum yoksa benı gecıyorsun hemenkızlar burası çok yoğun yazamadım.
yeşil çayımı aldım, siz de alın.. birazdan tek tek hepinize cvp yazıcam:)
minnosum ben naparsam yapayım cankırıda isterse hazır diyet menüleri gelsin önüme izmite gittiğimde mutlaka kilo alıyorum bu değişmez bir kural çünkü burda tatlı yapmıyorum börek vs yapmıyorum yep geciştirmeli besleniyorum eee vücut alısık diğerlerini yemeğe ve ac tabiki görünce herkes yerken beyinle bağlantıyı kesip yemeye baslıyor yedikce yiyor yedikce yiyor beynim engel olamıyor
ay benim psikiatriye gitmem lazmmneler anlattım böyle vücudum beynime isyan ediyor dedim
cehennem sılahı -4 fılmı vardı meyvem o aklıma geldı sımdı yada vucut-beyın savası-4
yarın artıda çıkmayacağım oleyyyyyyyyy(kendime gaz veriyorum, sonucu bilmiyorum..:18:)
kendime gaz veremiyorum sonucu biliyorum
hayır hayırrr ekside olmasak da artıda da olmayacağız... yüzde yüz düşünce gücü lütfen....
burda kar basladıı
kar mı?bana incecik gömlek bile fazla geliyor, güneş var burda
yaşın kaçtı canım senin? ben okul bitti 22 yaşında evlendim 24ünde anne olduk:) evlilik güzel bişi annen inş hayırlıysa eğer ikna olur diyelim:)takımım saolsun cok vazgectim cok yorulduğum bıktığım zamanlar oldu ama kızlar hep destek oldular kilo verdiysem kendim basarmadım ben bunu 4. takımın basarısı.. seviyorum hepsini..
evlenmeyi bende istiyorum nidahcım ama annemler kabul etmiyor ahh ahhh :97:
ne güzel temenni bu ay inş canım yaa. sen de bu hızla 36 beden olursun canım bence inş!!canım ben uzun zamanda verdim, diyete 70 kilo ile ilk başladığımda eylül 2009du
şubat 2010'a kadar yani 5 ayda 10 kilo verdim önce
sonra uzun bi ara verdim ve hep 60-64 arası gittim geldim
2.5 ay önce de takıma girdim, 60.7 kiloyla başladım yanılmıyorsam ve başladığımdan beri de 4.8 kilo verdim
gerçekten istedikten sonra hiçbişey hayal değil nidahcım
ben ilk diyete başladığımda nişanımda 60 kilo olucam diye başladım ve ne yapıp edip oldum
şimdi de diyorum gelinliğimi 36 beden giyicem diye ve ekimde de işallah 36 beden gelinliğini giyip 52 kilo bi gelin olucam :123:
işallah sen de burda bizim kadar güzel motive olup, çıtır bi anne olursun
yanından geçerle "ay acaba annesi mi yoksa teyzesi fln mı" diye düşünürler
yemeğimi yedim geldimm dondum dondum cok soğukkk sabah -2 dereceydi ama rüzgar yoktu şimdi 2 derece ama rüzgar var ve donduruyor
ühühü ben evde kaldımmm
yaş kaç :) ? boşver bak yazarım şimdi uykusuz gecelerimi şükredersin haline:))ühühü ben evde kaldımmm
bugünkü menüm
sabah: peynir,5zeytin,1,5 dil. tb ekmeği,1yum 1-2 damla yağda omlet yaptım(yapışmasın diye damlattım sadece yağı),çay
ara: 1 portakal
öğle: 4 yk taze fausulye,4yk pilav,yarım kase yoğurt,salata. salatada 1 çk zeytinyğı vardı.
ara: 1elma
akşam: yağsız haşlanmış brokoli,2yk taze fasulye,yoğurt,yağsız salata
kızlar havuç salatası mı daha hafif kıvırcıktan yapılanmı?
bide salatalara 1çk zeytinyağı koymanın mahsuru varmı yoksa sıfır yağmı?
sen bizim yasayamadığımız güzellikleri yasaa eğlen gez toz
bugünkü menüm
sabah: peynir,5zeytin,1,5 dil. tb ekmeği,1yum 1-2 damla yağda omlet yaptım(yapışmasın diye damlattım sadece yağı),çay
ara: 1 portakal
öğle: 4 yk taze fausulye,4yk pilav,yarım kase yoğurt,salata. salatada 1 çk zeytinyğı vardı.
ara: 1elma
akşam: yağsız haşlanmış brokoli,2yk taze fasulye,yoğurt,yağsız salata
kızlar havuç salatası mı daha hafif kıvırcıktan yapılanmı?
bide salatalara 1çk zeytinyağı koymanın mahsuru varmı yoksa sıfır yağmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?