yaş kaç :) ? boşver bak yazarım şimdi uykusuz gecelerimi şükredersin haline:))
ahahah züğürt tesellisi bu.. kocacığımla gezsem olmaz mı?
sevgiliyle gezilmiyorki kocayla nasıl gezilsin haftasonu gel azcık vitrin bakalım diyorum yok sıkılıyormus beyefendi gezmeye gidersin şöyle giyin cok makyaj yapma .. yemeğe cıkarsın zorla bişiler yedirir.. olmuyor yani olmuyor özgürlük gibisi yok ..
hayır olsun inş. canım... sen mini copper al ben de beyaz range rover o zamanhem zayıflıcaz hem güzel bi araba alıcaz inş
lahmacuna da üzülme.. ekmek yerine geçiyor hem çok da yememişsin ki. önemli olan babanla vakit geçirmen.. daha neler neler kaçırıyoruz buna üzülme
ben ist.dayım ama burası sıcaktı bugün.. gömlekle duruyorum ben gerçi ofisteyim ama olsun...
yeşil çayım bitti, azıcık da su içeyim oh mis:)
minnosum tüm yağların eriyor kostururken tatlım benimm 2 litrem bitti yarım litrede cay içtim aksam evdede 1 litre içerim yatana kadar.. bu aksam leslie yapayım diyorum hem daha cok kalori yaktırıyor o bakalım inş yapabilirim... :97:
valla benımde bıtıyor son ıkı yudum kaldı ıste aksam evde en fazla yarım lıtre ıcerım daha fazla ıcemem kı kusucam artık yaa
olsun minnosum limon sık iç tadı değişik olsun birazcık ekşi ekşi..
limonata niyetine içiveryarını düşün cooper ı düşün cıtır minnosu düşün
koca koca 24 oldum ben
hypatiam boşver ya cidden bekarlık sultanlıkkeyfine bak sen
ben şimdiden kara kara düşünmeye başladım, evlenince onca ev işini, yemeği fln nası yapıcam diye
bugünkü menüm
sabah: 1 kase nesfit, 1 küçük kutu süt
öğle: ton balıklı salata
ara: 1 bardak yağsız sütlü kahve, 1 tahıl bar
akşam: haşlanmış kabak, havuç, 1 kase yoğurt, 1 dilim t.t. ekmek
ara: 1 bardak yağsız sütlü kahve
bugün spor yapmıycam çünkü perşembeleri spor yapınca cumaları olduğumdan fazla çıkıyorum
ayyy ben sıze anlatmadımmm hoooofff hooofff dun gece annemlerden gelırken carsıda burda artvınde ılk defa cooper gördum bırısı almıs yaaa ne kadan uzuldum gorunce ıcım acıdı boylee artvınde hıc yoktu cooper en azından göz görmeyınce gönul katlanıyordu sımdı nasıl katlanıcam ben onu göre göree coopersız yasamayaa hooofff
hypatiam boşver ya cidden bekarlık sultanlıkkeyfine bak sen
ben şimdiden kara kara düşünmeye başladım, evlenince onca ev işini, yemeği fln nası yapıcam diye
bugünkü menüm
sabah: 1 kase nesfit, 1 küçük kutu süt
öğle: ton balıklı salata
ara: 1 bardak yağsız sütlü kahve, 1 tahıl bar
akşam: haşlanmış kabak, havuç, 1 kase yoğurt, 1 dilim t.t. ekmek
ara: 1 bardak yağsız sütlü kahve
bugün spor yapmıycam çünkü perşembeleri spor yapınca cumaları olduğumdan fazla çıkıyorum
oyy minnosum kıyamam ben sana üzülme yaza seninde bi cooper ın olucakk buna inan yeter emi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?