Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ahahah züğürt tesellisi bu.. kocacığımla gezsem olmaz mı?

sevgiliyle gezilmiyorki kocayla nasıl gezilsin haftasonu gel azcık vitrin bakalım diyorum yok sıkılıyormus beyefendi gezmeye gidersin şöyle giyin cok makyaj yapma .. yemeğe cıkarsın zorla bişiler yedirir.. olmuyor yani olmuyor özgürlük gibisi yok ..

sağolun kızlar marul yapim ozaman..brokoliyi yoğurtla düşünmüştüm meyvenull tşk.ler canm

olsun ben yine de koca istiyorummmm

öfff beee kızlara bak bee cıtır gıbın altlarınada cekmısler arabaları heytt beee dıycekler ozaman

ayy kızlar ben bugun hep babamın ıslerıne kosturdum sımdı gelebıldım ısyerıne ee ne yaptınızz bakımm gıdıyormu karayaglar ben kosturmaktan aclıktan oldum gelır gelmez aldım elıme elmamı sımdı onu yedım 2 lıtremı bıtıremedım bugun sımdı onu bıtırmeye calısıyorum ay yarın cuma ne oluyor mınnos sana aaa ıc bakım suyunu

minnosum tüm yağların eriyor kostururken tatlım benimm 2 litrem bitti yarım litrede cay içtim aksam evdede 1 litre içerim yatana kadar.. bu aksam leslie yapayım diyorum hem daha cok kalori yaktırıyor o bakalım inş yapabilirim... :97:

valla benımde bıtıyor son ıkı yudum kaldı ıste aksam evde en fazla yarım lıtre ıcerım daha fazla ıcemem kı kusucam artık yaa

olsun minnosum limon sık iç tadı değişik olsun birazcık ekşi ekşi..
limonata niyetine içiver yarını düşün cooper ı düşün cıtır minnosu düşün

ayyy ben sıze anlatmadımmm hoooofff hooofff dun gece annemlerden gelırken carsıda burda artvınde ılk defa cooper gördum bırısı almıs yaaa ne kadan uzuldum gorunce ıcım acıdı boylee artvınde hıc yoktu cooper en azından göz görmeyınce gönul katlanıyordu sımdı nasıl katlanıcam ben onu göre göree coopersız yasamayaa hooofff

hypatiam boşver ya cidden bekarlık sultanlık keyfine bak sen

ben şimdiden kara kara düşünmeye başladım, evlenince onca ev işini, yemeği fln nası yapıcam diye

bugünkü menüm
sabah: 1 kase nesfit, 1 küçük kutu süt
öğle: ton balıklı salata
ara: 1 bardak yağsız sütlü kahve, 1 tahıl bar
akşam: haşlanmış kabak, havuç, 1 kase yoğurt, 1 dilim t.t. ekmek
ara: 1 bardak yağsız sütlü kahve

bugün spor yapmıycam çünkü perşembeleri spor yapınca cumaları olduğumdan fazla çıkıyorum

cok guzel bır menu kuyabıyem yaa sen nasıl doyuyorsun boyle aksamları ben doymam kı bendemı sutlu kahve ısıne gırsem kahve tok tutarmıs evde sıfır yaglı sutte var ben gecelerı cok acıkıyorum yaa uzun oluyor ya geceler oyuzden

anna nerelerde misafirleri gönderemediler heralde.. inş yememiştir
karciceğide yok bu gün noldu ki :44:
pamukcuk bu hafta izinli
pembepanter hasta
katrem aksam falan gelir heralde

hypatia,kuyabiye,prensesperi,minnoş prenses,nidah ve ben burdayız bu günde böyle...

herkes yarın 12 ye kadar kilosunu bildiriyor kızlar...
benim cıkma saatim geldi aksam gelemem artık yarın görüşürüz

oyy minnosum kıyamam ben sana üzülme yaza seninde bi cooper ın olucakk buna inan yeter emi canım

**4. TAKIM 193. ETAP**

meyvenull ( 60.5/)
pamukcuk ( 73.1/)
Kuyabiye(55.9/)
PrensesPeri( 77.7/)
hasretim34( 67/) geri dönmek üzere ayrıldı
hypatia(69.0/)
Anna_maria(69.7/)
karcicegi71(70.2/)
pembepanter1(63.5/)
minnoş prenses(67.7/) 2. takımdan transfer oldu
nidah( 70.2 ) yeni üye
katrem ( 79.4 ) yeni üye

4. TAKIM TOPLAM KİLO ( )

oyy minnosum kıyamam ben sana üzülme yaza seninde bi cooper ın olucakk buna inan yeter emi canım

ayyy ınsallah ınsallah amınn ınsallah hadı bende cıkıyorum sekerlerım hepınızı yarın eksılerde beklıyorum bakın benım geldıgım haftanı serefınee bırıncı olması lazım 4 takımın yıhuhuuu
4 takım cok yasaaa hadı grss sekerler

bu gün yediklerim

sabah t.b. ekmeğinden 2 tost 4 ceviz
öğlen 4 köfte ıspanak yoğurt 4 ceviz
ara 1 yeşil elma
aksam 1, porsyon yeşilmerçimek 4 ceviz 1 avuc beyaz leblebi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…