teslim oldum artık direnemedimherseye dayandım dayandımda cayın yanına hazırlanmıs mis kokulu çikolatalı keke teslim oldumm
yani biz pes ediyoruz, annelerimiz pes etmiyor gitti...( sağlık olsun meyvem.. artık durumu kabullenmekten başka çare yok, sizinkiler gittikten sonra sıkı tutacaksın işi, şimdilik olmuyor malesef
canım bu konuda ben de hypatiaya katılıyorum
sonuçta bizim kadar rahat paylaşımda bulunamıyolar ama aksatmıyolar da menülerini
hem zamanla bizden de diyet konusunda daha fazla şey öğrenip, iyice düzene girerler
çıtır anneler olurlar böylece
afiyet olsun canım olan olmuş madem yedin keyfini çıkar :)teslim oldum artık direnemedimherseye dayandım dayandımda cayın yanına hazırlanmıs mis kokulu çikolatalı keke teslim oldumm
simit börekk
fatmaaaaa :95::95::95:
günaydın kızlar
bugünkü menüm:
sabah: kepek ekmeğinde peynirli tost, ıhlamur
ara: yeşil çay
öğle: çorba, yoğurt, salata
ara: yeşil elma
akşam: salata yoğurt, soda
1 sa. fitness
3 litre su
2 fincan yeşil çay.
dün sporumu yapamadım malesef... eve gelir gelmez yattım ve sabah uyandım aralıksız 12 saat uyumuşum :)) geçmişi okuyup geliyorum..
kızlar yarın katrem ve nidah takımda 1 haftalarını dolduruyorlar listeye alınmaları konusunda ne düşünüyorsunuz..
LÜTFEN HERKES FİKRİNİ BELİRTSİN ..
canlarım az önce süper bi duyum aldım inş doğrudur allahım inş doğrudur ayy içim içime sığmıyor nasıl ümitlendim..
1 haftaya kadar beni bu iğrenc yerden merkeze alıcakalrmıs allahım inş doğrudur kurtulurum budan dün olanlardan sonra iice kötüydüm çünkü tabi size anlatmadım dün aksam beni doktora şikayet ettiler üstelik kim etti şöför neden etti acil hastaya acil teknikerinin yapması gereken işi yapmadım acil teknikerine senin görevin dedim die ..
Dua edin kızlar benim için burdan kurtulmaya cok ihtiyacım var içimde değişil bişi oldu ümitsizlikle ümit karısımı birsey sevinmek istiyorum ama sevinemiyorm
bugünkü menüm
sabah: peynir,5zeytin,1,5 dil. tb ekmeği,1yum 1-2 damla yağda omlet yaptım(yapışmasın diye damlattım sadece yağı),çay
ara: 1 portakal
öğle: 4 yk taze fausulye,4yk pilav,yarım kase yoğurt,salata. salatada 1 çk zeytinyğı vardı.
ara: 1elma
akşam: yağsız haşlanmış brokoli,2yk taze fasulye,yoğurt,yağsız salata
kızlar havuç salatası mı daha hafif kıvırcıktan yapılanmı?
bide salatalara 1çk zeytinyağı koymanın mahsuru varmı yoksa sıfır yağmı?
anna nerelerde misafirleri gönderemediler heralde.. inş yememiştir
karciceğide yok bu gün noldu ki :44:
pamukcuk bu hafta izinli
pembepanter hasta
katrem aksam falan gelir heralde
hypatia,kuyabiye,prensesperi,minnoş prenses,nidah ve ben burdayız bu günde böyle...
herkes yarın 12 ye kadar kilosunu bildiriyor kızlar...
benim cıkma saatim geldi aksam gelemem artık yarın görüşürüz
bu gün yediklerim
sabah t.b. ekmeğinden 2 tost 4 ceviz
öğlen 4 köfte ıspanak yoğurt 4 ceviz
ara 1 yeşil elma
aksam 1, porsyon yeşilmerçimek 4 ceviz 1 avuc beyaz leblebi
bugunku menumm
sabah 08:00 2 dılım kepeklı lıght ekmekten kasarlı tost
ara 11:00 1 elma
öglen 12:30 yarım lahmacun ıcınde domates marul falan vardı ama yarım yedım 1 tane ayran
ara 16:30 1 tane elma
ara 17:30 1 tane kuru ıncır
aksam 18:30 3 kıbrıt kutusu buyuklugunde haslanmıs tavuk 1 bardak ayran 2 kucuk cerry domates
1 bardak yesılcay 2,5 lt su spor yapıcak halım yok ya
halsızım bu aksam acayıp sekerlı bısıler cekıyor caqnım nıye bılmıyorum enerjım yok belkı kucuk bır bardak nesquıklı sut eklerım menume
teslim oldum artık direnemedimherseye dayandım dayandımda cayın yanına hazırlanmıs mis kokulu çikolatalı keke teslim oldumm
bugun yedıklerin sabah kflakes ara 2 tane kepekli biskuvi oglen yarım kepce mantar corba patlıcan guvec 2 dılım kepek ekmegı.ara yok aksam yesil mercımek yemegı,1 dılım k.ekmegi,marul salata,1 kase yogurt ara 1 kase ayıklanmıs nar.3 lt su.2 bardak yesılcay.mınnosun gazıyla 8 kat merdıven cıktım.30 mekık cektı arttıracagım yavas yavas.
sabah - kepek ekmeğe beyaz peynirli domatesli tost
ara - yarım elma
öğlen - tavuklu salata 2 dilim ekmek
ara - yarım elma
akşam - sosisli sandviç * 2 maleseff
ama yine de kalori hedefimi aşmadım gibi bişey
akşamkini yemicektim ama başka yiyecek bişey yoktu malesef
çünkü eve de misafir geldiği için hep hamurişi vardı
onları yememek için sosisli yedim
kızlar geç geldiğim için üzgünüm yetişemedim size...
ama misafirler gittikten sonra ateşim çıktı 40 oldu bayılmak üzreydim acile götürdü babam arabayla beni hemen... neyse şimdi iyiyim düştü ateşim ama başım ağrıyo hasta olcam galiba ya:2:
neyse yatayım vakiy kaybetmeden inşallah hepimiz yarın güzel sonuçlar alacağız tartıdan
ay senin menünü görmemişimafiyet olsun tatlım tek bozan sosisli sandviç keşke sosisleri tek başına yeseydin ama olan olmuş artık inşallah tartıya yansımaz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?