Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bugunku menumm

sabah 08:00 2 dılım kepeklı lıght ekmekten kasarlı tost

ara 11:00 1 elma

öglen 12:30 yarım lahmacun ıcınde domates marul falan vardı ama yarım yedım 1 tane ayran

ara 16:30 1 tane elma

ara 17:30 1 tane kuru ıncır

aksam 18:30 3 kıbrıt kutusu buyuklugunde haslanmıs tavuk 1 bardak ayran 2 kucuk cerry domates

1 bardak yesılcay 2,5 lt su spor yapıcak halım yok ya
halsızım bu aksam acayıp sekerlı bısıler cekıyor caqnım nıye bılmıyorum enerjım yok belkı kucuk bır bardak nesquıklı sut eklerım menume

teslim oldum artık direnemedim herseye dayandım dayandımda cayın yanına hazırlanmıs mis kokulu çikolatalı keke teslim oldumm

minnosum minnosum afiyet olsun canım benim bence güzel olmus menün tartı aksamı spor yapmaman ii aslında ağır cıkmazsın yarına...

ben geldim.

bugün spora gidebildim totocuğumu kaldırıp:) yarın pilates var ama gitmem sanırım. böyle işte canlar, sanırım artıda çıkmayacağım ve sanırım ekside çıkacağım.

teslim oldum artık direnemedim herseye dayandım dayandımda cayın yanına hazırlanmıs mis kokulu çikolatalı keke teslim oldumm

yani biz pes ediyoruz, annelerimiz pes etmiyor gitti... ( sağlık olsun meyvem.. artık durumu kabullenmekten başka çare yok, sizinkiler gittikten sonra sıkı tutacaksın işi, şimdilik olmuyor malesef

yani biz pes ediyoruz, annelerimiz pes etmiyor gitti... ( sağlık olsun meyvem.. artık durumu kabullenmekten başka çare yok, sizinkiler gittikten sonra sıkı tutacaksın işi, şimdilik olmuyor malesef

evet canım kabullendim olmuyor olmuyor...
ne kadar hafif atlatırım durumu ona bakıcam artık..suyum nerdeyse 3 litreye yaklastı.

mınnos senin yanında degiliz ama vicdanındayız.hepimiz birbirimizin iyiligini istiyoruz.yalan soylersek kendimizi kandırırız ancak.bence esin anca toplar cooperın parasını baslasin simdiden.meyvenull insallah tayın ısın olur.Allah kurtarsın insallah.katrem ve nıdah bence takıma alınsınlar.umarım hersey gonullerince olur.

aman hypatia diger konuda biliyorsun.bu eslerden kaynanalardan ne cekiyoruz.kısmetın ne zamansa gelir bulur seni usulmee..Yesılcaya alısmıssın ohh afıyet olsun.meyvenull usulme sende haftaya toparlarsın.annezedesin sen bu hafta

bugun yedıklerin sabah kflakes ara 2 tane kepekli biskuvi oglen yarım kepce mantar corba patlıcan guvec 2 dılım kepek ekmegı.ara yok aksam yesil mercımek yemegı,1 dılım k.ekmegi,marul salata,1 kase yogurt ara 1 kase ayıklanmıs nar.3 lt su.2 bardak yesılcay.mınnosun gazıyla 8 kat merdıven cıktım.30 mekık cektı arttıracagım yavas yavas.

selam kızlar ben geldim:80:

hepinizi çok özledim ya affedin misafirleri yeni gönderdik anca girebildim:78:

şimdi geçmişi okuyup geliyorum canlarım

meyvenull canım çok sağol tavsiyelerin içinn
gerçekten çok güzel daha dikkatli olacağımmmm inşşş
ayrıca iş konusunda inş hakkında hayırlısı olur
huzursuz bir ortamda çalışmak çok zor
istersen milyarları al önemli değil

nidahcığım bebişlerin adı aynı benim oğlum da Emir :)
Emirler yaramaz olurmuş zaten seninki kaç aylık bilmiyorum ama
benimki biraz yürüsün hiç spora gerek kalmayacak sanırım

ahhh ahhh inşallah
önceden daha rahat girebiliyordum aslında
şimdi her girdiğimde eşim bişey söylüyoo ben de ona kızıyorummm
afiyet olsun canım olan olmuş madem yedin keyfini çıkar :)

sabah - kepek ekmeğe beyaz peynirli domatesli tost
ara - yarım elma
öğlen - tavuklu salata 2 dilim ekmek
ara - yarım elma
akşam - sosisli sandviç * 2 maleseff

ama yine de kalori hedefimi aşmadım gibi bişey
akşamkini yemicektim ama başka yiyecek bişey yoktu malesef
çünkü eve de misafir geldiği için hep hamurişi vardı
onları yememek için sosisli yedim

simit börekk
fatmaaaaa :95::95::95:

ay ama ben bir çatal sadece canım zaten yağsız sayılırdı kenarındandı

afiyet olsun canım eksi çıkacaksın inş tartıda

kızlar yarın katrem ve nidah takımda 1 haftalarını dolduruyorlar listeye alınmaları konusunda ne düşünüyorsunuz..
LÜTFEN HERKES FİKRİNİ BELİRTSİN ..

bence aktiflerdi hem bundan sonra daha aktif olurlar diye düşünüyorum ben

canımm çok sevindim canım inşallah kurtulacaksın ordan

ay ben şoförü yoalrım ama gıcığa bak.. sabret canım dualarım seninle kurtulcan inşallah iananıyorum ben

afiyet olsun canım güzel görünüyor zeytinyağı koy tabi emilimini arttırıyor ve çok faydalı

geldimmm

anca gittiler canım bir de hastaneden yeni geldim ya ateşim çıktı çok öyle işte

yemedim yemedim kurtardım inşallah eksi çıkcam tartıda yarın

bu gün yediklerim

sabah t.b. ekmeğinden 2 tost 4 ceviz
öğlen 4 köfte ıspanak yoğurt 4 ceviz
ara 1 yeşil elma
aksam 1, porsyon yeşilmerçimek 4 ceviz 1 avuc beyaz leblebi

afiyet olsun canım güzel görünüyor inş eksi çıkarsın ya artı çıkmazsın inş

afiyet olsun minnoşum lahmacun için üzülme o da ana besin sayılır hem yarım yemişsin bişi olmaz o kadardan ya

oy kıyamam ya olsun bişi olmaz o kadarcık kekten tatlım inşallah tartıya yansımaz ama yansırsa da önemi yok haftaya telafi edersin sen bir şekilde

menü güzel afiyet olsun merdiven güzeli

ay senin menünü görmemişim afiyet olsun tatlım tek bozan sosisli sandviç keşke sosisleri tek başına yeseydin ama olan olmuş artık inşallah tartıya yansımaz canım

kızlar geç geldiğim için üzgünüm yetişemedim size...

ama misafirler gittikten sonra ateşim çıktı 40 oldu bayılmak üzreydim acile götürdü babam arabayla beni hemen... neyse şimdi iyiyim düştü ateşim ama başım ağrıyo hasta olcam galiba ya:2:

neyse yatayım vakiy kaybetmeden inşallah hepimiz yarın güzel sonuçlar alacağız tartıdan

çok geçmiş olsun canımmm
Zaten şimdi bir virüs var herkes hasta
inşallah sana da bulaşmamıştır.

**4. TAKIM 193. ETAP**

meyvenull ( 60.5/61/-0.5/%-0.83)
pamukcuk ( 73.1/)
Kuyabiye(55.9/)
PrensesPeri( 77.7/)
hasretim34( 67/) geri dönmek üzere ayrıldı
hypatia(69.0/)
Anna_maria(69.7/)
karcicegi71(70.2/)
pembepanter1(63.5/)
minnoş prenses(67.7/) 2. takımdan transfer oldu
nidah( 70.2 ) yeni üye
katrem ( 79.4 ) yeni üye

4. TAKIM TOPLAM KİLO ( )

gunaydın kızlar.annacıgım gecmıs olsun.umarım daha ıyısındır.o kadar su yesıl cay ıcmeme ragmen wc ye cıkamadım onun etkisi diye dusunuyorum.aynıyım bu hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…