minnosum bende vınn var sekerim evde neyle giriyorum sanıyorsun
ama labtop büyük tasıması zor oluyor ondan onu getirmiyorum işe kollarım kopuyor onu tasırken 2.700 lük almısım alırken hiç aklıma gelmemiş büyük olduğu
kızlar geçmişi okuycak vaktim yok
sabah zaten acayip moralim bozuldu
büyük ihtimal reglden dolayı oldu ama ben yine vermiş olmayı bekliyodum
minnoşum tebrikler canımsüpersin
4. takım uğurlu geldi sana
1 litre suyum bitti bile.. Birazdan bergamutlu yeşil çayımı da içeceğimmm. Haftaya cumaya birinci benim. Sporumu sadece koşu olarak yapacağım, çok kalori yakacağım çoook...
haftaya 1. Benim 1.600 vererek 1. Olacağım
kızlar ben haftaya hepimizin süper olacağına inanıyorum ..
Bu birim kehanetimiz bir hafta süperiz diğer hafat geriliyoruz sonra yine süperiz..
Haftaya biz süper olucaz ben 59 olucam minnosum 64 kuyabiyem 55 karciceği 69 hypatiam 67 pamukcuk 72 hepimiz hepimiz süper vericez hafatya önümüzdeki hasta bizim kırılma haftamız olucak kızlarr.. Hafta sonu dağılmak yokk baslayıyoruzzzzz ....
amınnnnn amınnn ınsallaaahhhhadı bakalım kızlar gıtsın karayaglarrr
çok üzgünüm meyvecim... bu zevk bana ait.. birinci ben olacağım..ve siz bana ne yapıp da o kadar çok kg verdiğimi soracaksınız...
yaa gitmiyoo minnoş yaaagidip yeşilçay aliiiim
ayyy arkadas geldi yanıma cevap yazamadım catladım catladımm..
bak sekercim pazar aksamından itibaren 4 gün leslie yapıcam ..
2 gün senin ndiyetini 2 günde elma diyetini yapıcam kork benden ben geliyorumm
yaa gitmiyoo minnoş yaaagidip yeşilçay aliiiim
canım kuyabıyem yaa ben sana nazar ettım 41 kere masallah valla her gordugumde masallah dıye dıye baktım sana kuyabıyem uzulme ya neolurr
bak 4.takımın uuguru nelere kadır oldu bu hafta benım ıcın ınsallah bıdahakı haftada boyle olur 64u gorurumsende bu cuma super olucaksın ben emınım tatlım regl sıskınlıgıdır sıkma canını
gıdıcek hypatıamm bak sen bana dedın gunde 40 dakka yuru bakalım yıne gıtmıycekmı dıye yurudum valla da gıttı ıste sadece dun gece yurumedım hıc canım ıstemedı hafıften kırgınım zaten grıp oluyorum galıba ama yınede barı yedıklerım erısın dedım 15 dakka yurudum oda kardır dedım ne bılıyım
sen sporunu yap sekercım suyunu ıc bak bu su ısınede senle basladım valla allah razı olsun senden su ıctıkce akıp gıttı karayaglarım
kızlarr bu sabah gıyınıyorum kocısım bana dedıkı waww benım karımında hıc gobegı bısesı kalmamıs fıstık gıbın olmus dedı valla cok mutlu oldum ya artık farkedılmeye baslandı ya boyle dahada bır azımlendım yanı
ha ha ha meyve hanım ha ha ha! tabiki ben zayıflayacağımm ama formülümü vermem.. çünkü daha nasıl olacağına karar veremedimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?