Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

teslim oldum artık direnemedim herseye dayandım dayandımda cayın yanına hazırlanmıs mis kokulu çikolatalı keke teslim oldumm
canım olsun uzulme sen asıl bu hafta annenler gıdınce sahalara cıkıcaksın tatlım benım
ayy evet prensesım sen bırıktır paraları dedımm. ayy varya bu cooper ısın ıcıne gırdıkten sonra dahada bı azımlendım mı ne

annacım cok cok gecmıs olsun bende bu sabah hasta gıbın uyandım hemen 2 portakalı sıktım ıctım geldım daıreye acayıp bır sekılde kar yagıypr ama super romaktık bır goruntu var ama benım kocam karda yagmurda romantıklıge ıslanmak dıyor neysem sekerım mucukk ıyıles cabuk

="Arial Black"]**4. TAKIM 193. ETAP**

meyvenull ( 60.5/61/-0.5/%-0.83)
pamukcuk ( 73.1/)
Kuyabiye(55.9/)
PrensesPeri( 77.7/)
hasretim34( 67/) geri dönmek üzere ayrıldı
hypatia(69.0/)
Anna_maria(69.7/)
karcicegi71(70.2/)
pembepanter1(63.5/)
minnoş prenses(67.7/66/1,7/% 0.25) 2. takımdan transfer oldu
nidah( 70.2 ) yeni üye
katrem ( 79.4 ) yeni üye

4. TAKIM TOPLAM KİLO ( )
[/FONT][/B]

**4. TAKIM 193. ETAP**

pamukcuk ( 73.1/)
Kuyabiye(55.9/)
PrensesPeri( 77.7/77.7/0.0/%0.0)
hypatia(69.0/)
Anna_maria(69.7/)
karcicegi71(70.2/70.0/0.2/%0.28)
pembepanter1(63.5/)
minnoş prenses(67.7/66/1.7/%2.51) 2. takımdan transfer oldu
nidah( 70.2 ) yeni üye
katrem ( 79.4 ) yeni üye

4. TAKIM TOPLAM KİLO ( )

Son düzenleme:
meyvemm ay hepsının sekıllerınıde bozdum ay ne becerıksızım ya lısteyı mahfettım guanydınn sonunda 66 ya ındım cok sukur azcık 100 gr daha kıssıaydım 65 ıde gorucektım ama dungece spor yapamdım onun etkısı galıba hıc oynamadı . bıde ben lıste dekı gıbı hesaplamasını bılmıyorum canım dogrumu yaptım bı kontrol edermısın sana zahmet

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar
dün bütün gün seminer verdim o yüzden hiç nete giremedim
önce kilomu yazıyım 70.00 istediğim sonuç değil
sonrada dünkü menümü yazayım
sabah
1 dilim ekmek. 1 bardak çay. biraz peynir. 3 tane zeytin
öğle
1 tavuk budu. 3 kaşık bulgur pilavı. 1 bardak ayran
akşam
1 kase yağsız yoğurt çorbası. salata

günaydın minnosum tebrikler canım benimmm bravo diyorum ne denirki baska yarın sabah 65 olucaksın yarın sabah 65 olarak uyanıcaksınn
cooper geliyor acın yollarııı
bu arad hesaplama yanlıs olmus canım verdiğin kilonu gecen haftanın kilosuna bölüp yüzle carpıyorsun haftalık verirmliliği buluyorsun % cinsinden.

afiyet olsun canım..
ayy neden bu kadar az gitmiş ki aslında cok güzel beslenmiştin :44:

minnoş seni tebrik ediyorum 65leri 64leri de göreceksin inş..

ara öğünleri de yapsan muhteşem bir menü olmuş. sakın üzülme bu cumaya veremesen de haftaya mutlaka vermiş olacaksın.

yanlıs yapmısım demı anladım yanlsı oldugunu da dogrusunu bulamadım ayy tesekkur ederım canımcım yaa aslında cok sevındım ama sen veremedın cok uzuldum ne yalan soylıyım senı 5 lı rakamlarda gormek ıstıyordum aslında hepımızın vermesını ıstıyordum dungce duada ettım hepımız eksıde cıkalım meyvemde 5 lı rakamlarda cıksın allahım dedım . ama annen burdayken bunu basarman cok zordu hatta ben olsam hayatta dayanamazdım soylıyım sen yıne az bucukla kurtardın meyvemm tebrık edıyorum senı ben emınım kı onlar zaten salıya kalmaz gıdıcekler ınsallah uzulme olurmu

minnosum super vermissin tebrikler

canım tesekkur edrım ınan cok mutluyum cooperıma yaklasıyorum kılo cızelgemıde degıstım ohhhcooperım benım

Son düzenleme:
tesekkur ederım hypatıamm en cokta sızlerın sayesınde valla bılla bu kadar takıpcı kontrolcu takımım olmasaydı zor gıderdı bu kılolar cok sagol canımm bana spor yaptırdıgın ıcın ve zevcanım sende az yedırdıgın ıcın ıkınızıde allahım ıstedıgınız kılolara ındırsınn en kısa zamanda ınsallah

hep birlikte ineceğiz inş. aynen devam. tebrik ediyoruum mminnoşummm haftaya senden 65leri 64'leri duyacağız inş.

spora devam...

68.7 olmuşum meyveciğim...

ben hesaplamayı bilmiyorum, hep böyle ortaya yazıyorum. inş. bir sakıncası yoktur :/

ayy cok sevındım hypatıam afferım sana tebrık ederım tatlım benım haftaya 65 ınsallah ıkı hafta ustuste olunca 64 e kadar ınemem herhalde gercı 14 subatta 64 olucam o ayrı ayy cok komık kızım yaa

Son düzenleme:
kızlar bağlantım cok kötü cevap yazamıyorum kusura bakmayın listeyi yapsam yeter bu gün bana.
kilo veren kilosunu koruyan herkesi tebrik ediyorum benim gibilerede bunu göndeiyorum

**4. TAKIM 193. ETAP**

pamukcuk ( 73.1/)
Kuyabiye(55.9/)
PrensesPeri( 77.7/77.7/0.0/%0.0)
hypatia(69.0/68.7/0.3/%0.43)
Anna_maria(69.7/)
karcicegi71(70.2/70.0/0.2/%0.28)
pembepanter1(63.5/)
minnoş prenses(67.7/66/1.7/%2.51) 2. takımdan transfer oldu
nidah( 70.2 ) yeni üye
katrem ( 79.4 ) yeni üye

4. TAKIM TOPLAM KİLO ( )

ayy cok sevındım hypatıam afferım sana tebrık ederım tatlım benım haftaya 65 ınsallah ıkı hafta ustuste olunca 64 e kadar ınemem herhalde gercı 14 subatta 64 olucam o ayrı ayy cok komık kızım yaa

inanırsak olur.

kızlar bağlantım cok kötü cevap yazamıyorum kusura bakmayın listeyi yapsam yeter bu gün bana.
kilo veren kilosunu koruyan herkesi tebrik ediyorum benim gibilerede bunu göndeiyorum

burası sensiz de hiiç çekilmiyo ki umarım çabuk düzelir bağlantınnn.... sen de sıkma canını, annenler varken bu bile başarı. halen daha iradeni korumaya çalıştın, çabaladın. önemli olan da bu. pes etmedin, kendini bırakmadın...

ınanıyorumm haypatıam olucak ınsallahh ayy meyvemm sana bız aramızda para toplayıp vın vırefon kablolu kablosuz modem herbıseyı alalım yaa valla cekılmıyor sensızz bırı bozulunca dıgerını takarsın ıste

minnosum bende vınn var sekerim evde neyle giriyorum sanıyorsun
ama labtop büyük tasıması zor oluyor ondan onu getirmiyorum işe kollarım kopuyor onu tasırken 2.700 lük almısım alırken hiç aklıma gelmemiş büyük olduğu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…