canım olsun uzulme sen asıl bu hafta annenler gıdınce sahalara cıkıcaksın tatlım benımteslim oldum artık direnemedimherseye dayandım dayandımda cayın yanına hazırlanmıs mis kokulu çikolatalı keke teslim oldumm
ayy evet prensesım sen bırıktır paraları dedımm. ayy varya bu cooper ısın ıcıne gırdıkten sonra dahada bı azımlendım mı nemınnos senin yanında degiliz ama vicdanındayız.hepimiz birbirimizin iyiligini istiyoruz.yalan soylersek kendimizi kandırırız ancak.bence esin anca toplar cooperın parasınıbaslasin simdiden.meyvenull insallah tayın ısın olur.Allah kurtarsın insallah.katrem ve nıdah bence takıma alınsınlar.umarım hersey gonullerince olur.
kızlar geç geldiğim için üzgünüm yetişemedim size...
ama misafirler gittikten sonra ateşim çıktı 40 oldu bayılmak üzreydim acile götürdü babam arabayla beni hemen... neyse şimdi iyiyim düştü ateşim ama başım ağrıyo hasta olcam galiba ya:2:
neyse yatayım vakiy kaybetmeden inşallah hepimiz yarın güzel sonuçlar alacağız tartıdan
günaydın minnosum tebrikler canım benimmm bravo diyorum ne denirki baska yarın sabah 65 olucaksın yarın sabah 65 olarak uyanıcaksınnmeyvemm ay hepsının sekıllerınıde bozdum ay ne becerıksızım ya lısteyı mahfettım guanydınn sonunda 66 ya ındım cok sukur azcık 100 gr daha kıssıaydım 65 ıde gorucektım ama dungece spor yapamdım onun etkısı galıba hıc oynamadı . bıde ben lıste dekı gıbı hesaplamasını bılmıyorum canım dogrumu yaptım bı kontrol edermısın sana zahmet
günaydın arkadaşlar
dün bütün gün seminer verdim o yüzden hiç nete giremedim
önce kilomu yazıyım 70.00 istediğim sonuç değil
sonrada dünkü menümü yazayım
sabah
1 dilim ekmek. 1 bardak çay. biraz peynir. 3 tane zeytin
öğle
1 tavuk budu. 3 kaşık bulgur pilavı. 1 bardak ayran
akşam
1 kase yağsız yoğurt çorbası. salata
meyvemm ay hepsının sekıllerınıde bozdum ay ne becerıksızım ya lısteyı mahfettım guanydınn sonunda 66 ya ındım cok sukur azcık 100 gr daha kıssıaydım 65 ıde gorucektım ama dungece spor yapamdım onun etkısı galıba hıc oynamadı . bıde ben lıste dekı gıbı hesaplamasını bılmıyorum canım dogrumu yaptım bı kontrol edermısın sana zahmet
günaydın arkadaşlar
dün bütün gün seminer verdim o yüzden hiç nete giremedim
önce kilomu yazıyım 70.00 istediğim sonuç değil
sonrada dünkü menümü yazayım
sabah
1 dilim ekmek. 1 bardak çay. biraz peynir. 3 tane zeytin
öğle
1 tavuk budu. 3 kaşık bulgur pilavı. 1 bardak ayran
akşam
1 kase yağsız yoğurt çorbası. salata
yanlıs yapmısım demı anladım yanlsı oldugunu da dogrusunu bulamadımgünaydın minnosum tebrikler canım benimmm bravo diyorum ne denirki baska yarın sabah 65 olucaksın yarın sabah 65 olarak uyanıcaksınn
cooper geliyor acın yollarııı
bu arad hesaplama yanlıs olmus canım verdiğin kilonu gecen haftanın kilosuna bölüp yüzle carpıyorsun haftalık verirmliliği buluyorsun % cinsinden.
afiyet olsun canım..
ayy neden bu kadar az gitmiş ki aslında cok güzel beslenmiştin :44:
minnosum super vermissin tebrikler
tesekkur ederım hypatıamm en cokta sızlerın sayesınde valla bılla bu kadar takıpcı kontrolcu takımım olmasaydı zor gıderdı bu kılolar cok sagol canımm bana spor yaptırdıgın ıcın ve zevcanım sende az yedırdıgın ıcın ıkınızıde allahım ıstedıgınız kılolara ındırsınn en kısa zamanda ınsallah
68.7 olmuşum meyveciğim...
ben hesaplamayı bilmiyorum, hep böyle ortaya yazıyorum. inş. bir sakıncası yoktur :/
bana ne demelı zevcan cıldırmak uzereyıd.sabrımın son demlerimdeyım artık
ayy cok sevındım hypatıam afferım sana tebrık ederım tatlım benımhaftaya 65 ınsallah ıkı hafta ustuste olunca 64 e kadar ınemem herhalde gercı 14 subatta 64 olucam o ayrı ayy cok komık kızım yaa
kızlar bağlantım cok kötü cevap yazamıyorum kusura bakmayın listeyi yapsam yeter bu gün bana.
kilo veren kilosunu koruyan herkesi tebrik ediyorum benim gibilerede bunu göndeiyorum
inanırsak olur.
burası sensiz de hiiç çekilmiyo kiumarım çabuk düzelir bağlantınnn.... sen de sıkma canını, annenler varken bu bile başarı. halen daha iradeni korumaya çalıştın, çabaladın. önemli olan da bu. pes etmedin, kendini bırakmadın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?