ben 70.2 den 60.4 e düşmüşüm kızlar oğlum durmuyo kaçıyom hemen gelcem sonra
evet canım kılon zaten cok az ozaman vermek dahada zorlasır emınım ınsallah bu haftaa verıceksın tatlım benımmyok canım benim, ben senin nazarının değmiyceğini biliyorum
oluyo benim arada böle, verilcek kilo azaldıkça vermek zorlaşıyo maalesef
bu hafta diyetimi değiştireyim bi, bak haftaya nasu hemen gidiyo
ayy evet ben onu unuttturmıyım hep ıkıde bır cooperın parası cooperın parası dıyım durayım barımmminnosum birsürü kilo verdin canım tabiki fark edilecek kocişine sana her öyle dediğinde cooper ın parasını hazırlıyorsun değilmi dee
ayy minnoşum senin adına çook sevindim.. bu yaz ikinci balayını yaşarsınız inşşş.. hem de zayıf olarakkk bu sefer
ooooohhhhhhhoooooooo daha baslamadan yenilgiyi kabul etmişsin sen sonucu düşünmeye gerek yok hafatya birinci bellkii
bennnn tabikiiii ben tabikiiii
nasıl güldüm nasıl güldümmm
daha napacağına karar vermemişsin
bu arad sana bişi söylimmi hani gecenlerde bi hafta sen 2 olmustun yaa ceyda 1 olmustu ceyda ondan önceki hafta kilo bildirmemişti o iki haftalık kilosuydu ...
hafatyada aynı sey basına gelmesin
canım lütfen bu kadar sevinme.. çünkü hayal kırıklığına uğramanı istemiyorum...ikincilik de iyi olacak senin için..
neeeeeeeeeeaaaaaaaabunu bildiğim iyi oldu. o zaman tamamdır haftaya birinci benim:) hepinize yeşil çay ısmarlayacağım....
yeşil çayımı aldım ben.
ben 70.2 den 69.4 e düşmüşüm kızlar oğlum durmuyo kaçıyom hemen gelcem sonra
ayy ınsallah hypatıamm gecen sene 78 kıloyken gıydıgım mayomdan bacaklarımdan ayy cok utanmıstım bıde ılk defa senı oyle cıbıl cıbıl goruyorya dahada bır uzulmustum yanı ondan sonra basladım zaten dıyete manken gıbı kızlar bıkınılerle dolastıkca benım ıcıme oturdu tabı oteldekı hersey dahıllerı yedıkten sonra basladım
70leri son görüşün olur inş. tebrik ediyorum nidahcım... hoşgeldin tekrar:)
o günler geride kaldı minnoşum sen şimdi 36-38 beden mayokini bikini bak.. kocan da kıskansın dursun hıh...
çok geçmiş olsun canımmm
Zaten şimdi bir virüs var herkes hasta
inşallah sana da bulaşmamıştır.
gunaydın kızlar.annacıgım gecmıs olsun.umarım daha ıyısındır.o kadar su yesıl cay ıcmeme ragmen wc ye cıkamadım onun etkisi diye dusunuyorum.aynıyım bu hafta
canım olsun uzulme sen asıl bu hafta annenler gıdınce sahalara cıkıcaksın tatlım benım
ayy evet prensesım sen bırıktır paraları dedımm. ayy varya bu cooper ısın ıcıne gırdıkten sonra dahada bı azımlendım mı ne
annacım cok cok gecmıs olsun bende bu sabah hasta gıbın uyandım hemen 2 portakalı sıktım ıctım geldım daıreye acayıp bır sekılde kar yagıypr ama super romaktık bır goruntu varama benım kocam karda yagmurda romantıklıge ıslanmak dıyor neysem sekerım mucukk ıyıles cabuk
günaydın arkadaşlar
dün bütün gün seminer verdim o yüzden hiç nete giremedim
önce kilomu yazıyım 70.00 istediğim sonuç değil
sonrada dünkü menümü yazayım
sabah
1 dilim ekmek. 1 bardak çay. biraz peynir. 3 tane zeytin
öğle
1 tavuk budu. 3 kaşık bulgur pilavı. 1 bardak ayran
akşam
1 kase yağsız yoğurt çorbası. salata
68.7 olmuşum meyveciğim...
ben hesaplamayı bilmiyorum, hep böyle ortaya yazıyorum. inş. bir sakıncası yoktur :/
kızlar bağlantım cok kötü cevap yazamıyorum kusura bakmayın listeyi yapsam yeter bu gün bana.
kilo veren kilosunu koruyan herkesi tebrik ediyorum benim gibilerede bunu göndeiyorum
kızlar geçmişi okuycak vaktim yok
sabah zaten acayip moralim bozuldu
büyük ihtimal reglden dolayı oldu ama ben yine vermiş olmayı bekliyodum
minnoşum tebrikler canımsüpersin
4. takım uğurlu geldi sana
yarım saat içinde katrem gelmezse bu hafta listeye alınamıcak...
78.2 kilo olmuşum kızlar çok sevinçliyimmmm
tam senden bahsediyordum bende aferin canımm bravo valla süper gitmiş o kadar düzensizliğe rağmen
ay sağol tatlım evet yaygınmış heralde inş canım sağol
işte benim hypatiam vermeye başlamış beni geçmiş bilem
rakibem haftaya cuma hedefim 67 senin kaç ben 68 olurum haftasonu sana yetişirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?