Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydın kızlar...

zevcancım ben de hesaplamayı bilmyorum rica etsem sen ayarlayabilirmisin

69.2'yim...

68 olamadım ama olsun haftaya 67 yim inşallah

Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 2 ziyaretçi)

meyvenull karcicegi71+ kirmizigul06 hypatia+ Anna_Maria+ nidah minnoş prenses+ kuyabiye+

**4. TAKIM 193. ETAP**

meyvenull ( 60.5/61/-0.5/%-0.83)
pamukcuk ( 73.1/73.1/0.0/%0.0)
Kuyabiye(55.9/56.2/-0.3/%-0.54)
PrensesPeri( 77.7/77.7/0.0/%0.0)
hasretim34( 67/) geri dönmek üzere ayrıldı
hypatia(69.0/68.7/0.3/%0.43)
Anna_maria(69.7/69.2/0.5/%0.72)
karcicegi71(70.2/70.0/0.2/%0.28)
pembepanter1(63.5/)
minnoş prenses(67.7/66/1.7/%2.51) 2. takımdan transfer oldu
nidah( 70.2/69.8/0.4/%0.57 ) yeni üye
katrem ( 79.4 ) yeni üye

4. TAKIM TOPLAM KİLO ( )

Son düzenleme:
ben 70.2 den 69.4 e düşmüşüm kızlar oğlum durmuyo kaçıyom hemen gelcem sonra

Son düzenleme:
yok canım benim, ben senin nazarının değmiyceğini biliyorum
oluyo benim arada böle, verilcek kilo azaldıkça vermek zorlaşıyo maalesef

bu hafta diyetimi değiştireyim bi, bak haftaya nasu hemen gidiyo
evet canım kılon zaten cok az ozaman vermek dahada zorlasır emınım ınsallah bu haftaa verıceksın tatlım benımm
minnosum birsürü kilo verdin canım tabiki fark edilecek kocişine sana her öyle dediğinde cooper ın parasını hazırlıyorsun değilmi dee
ayy evet ben onu unuttturmıyım hep ıkıde bır cooperın parası cooperın parası dıyım durayım barımm
ayy minnoşum senin adına çook sevindim.. bu yaz ikinci balayını yaşarsınız inşşş.. hem de zayıf olarakkk bu sefer

ayy ınsallah hypatıamm gecen sene 78 kıloyken gıydıgım mayomdan bacaklarımdan ayy cok utanmıstım bıde ılk defa senı oyle cıbıl cıbıl goruyorya dahada bır uzulmustum yanı ondan sonra basladım zaten dıyete manken gıbı kızlar bıkınılerle dolastıkca benım ıcıme oturdu tabı oteldekı hersey dahıllerı yedıkten sonra basladım

ooooohhhhhhhoooooooo daha baslamadan yenilgiyi kabul etmişsin sen sonucu düşünmeye gerek yok hafatya birinci bellkii
bennnn tabikiiii ben tabikiiii

canım lütfen bu kadar sevinme.. çünkü hayal kırıklığına uğramanı istemiyorum... ikincilik de iyi olacak senin için..

neeeeeeeeeeaaaaaaaa bunu bildiğim iyi oldu. o zaman tamamdır haftaya birinci benim:) hepinize yeşil çay ısmarlayacağım....

yeşil çayımı aldım ben.

bende yesılcayımı aldım ee ben 64 olursam ıkınızıde gecerımkı sız nıye kavga edıyorsunuzz bakımm bırıncı bellı zaten

ben 70.2 den 69.4 e düşmüşüm kızlar oğlum durmuyo kaçıyom hemen gelcem sonra

70leri son görüşün olur inş. tebrik ediyorum nidahcım... hoşgeldin tekrar:)

o günler geride kaldı minnoşum sen şimdi 36-38 beden mayokini bikini bak.. kocan da kıskansın dursun hıh...

70leri son görüşün olur inş. tebrik ediyorum nidahcım... hoşgeldin tekrar:)

o günler geride kaldı minnoşum sen şimdi 36-38 beden mayokini bikini bak.. kocan da kıskansın dursun hıh...

ayy evet evettt yıhuhuhuhu benım superr suoerr otesı vucuduma bıkını yakısır demıı ayy bıkınıyı bıllmemde ben zayıfladıkca basladı konusmaya ohh dar paca kotda gıymıss ohh bıde cızmesının ıcıne koymus dıyor bu daha nekı dedımm ayy yokk ben bu cumaya 64 olmam lazım 14 dubata 65 olmam lazım benım cok cabuk bısıler yapmam lazım amanınnn

çok geçmiş olsun canımmm
Zaten şimdi bir virüs var herkes hasta
inşallah sana da bulaşmamıştır.

ay sağol tatlım evet yaygınmış heralde inş canım sağol

gunaydın kızlar.annacıgım gecmıs olsun.umarım daha ıyısındır.o kadar su yesıl cay ıcmeme ragmen wc ye cıkamadım onun etkisi diye dusunuyorum.aynıyım bu hafta

canım çok teşekkürler iyiyim iyiym canım sende iyisindir umarım

wcnin etkisi vardır taltım üzülme haftaya mutlaka vermiş olacaksın

oy sağol minnoşum iyi yapmışsın bende içtim limonlu portakallı meyve suyu şimdik

ay ne güzel buraya bir şey yağdığı yok valla kış bahar gibi geçiyor ya

ehe ıslanmadan kış olurmu ya olsun şemsiye alın sizde daha romantik olur

canım üzülme haftaya mutlaka verceksin pozitif ol

menün güzel fakat ara öğünler yok mu meyve filan ye bari aralarda neyse afiyet olsun

68.7 olmuşum meyveciğim...

ben hesaplamayı bilmiyorum, hep böyle ortaya yazıyorum. inş. bir sakıncası yoktur :/

işte benim hypatiam vermeye başlamış beni geçmiş bilem

rakibem haftaya cuma hedefim 67 senin kaç ben 68 olurum haftasonu sana yetişirim

kızlar bağlantım cok kötü cevap yazamıyorum kusura bakmayın listeyi yapsam yeter bu gün bana.
kilo veren kilosunu koruyan herkesi tebrik ediyorum benim gibilerede bunu göndeiyorum

oy canım ya sen neden eksi çıktın anlamadım o kadar da dikkat ettin:97:

neyse haftaya 59 sun inşallah vedalaş 6lılarla

ay canım bozma moralini regl yüzündendir o ya normale döneceksin üzülme haftaya vermiş olucan inş

**4. TAKIM 193. ETAP**

meyvenull ( 60.5/61/-0.5/%-0.83)
pamukcuk ( 73.1/73.1/0.0/%0.0)
Kuyabiye(55.9/56.2/-0.3/%-0.54)
PrensesPeri( 77.7/77.7/0.0/%0.0)
hasretim34( 67/) geri dönmek üzere ayrıldı
hypatia(69.0/68.7/0.3/%0.43)
Anna_maria(69.7/69.2/0.5/%0.72)
karcicegi71(70.2/70.0/0.2/%0.28)
pembepanter1(63.5/63.5/0.0/%0.0)
minnoş prenses(67.7/66/1.7/%2.51) 2. takımdan transfer oldu
nidah( 70.2/69.8/0.4/%0.57 ) yeni üye
katrem ( 79.4 /78.2/1.2/%1.51 ) yeni üye

4. TAKIM TOPLAM KİLO ( 756.9/753.4/3.5/%0.46 )

Son düzenleme:
tam senden bahsediyordum bende aferin canımm bravo valla süper gitmiş o kadar düzensizliğe rağmen

evet yaa ben de şaşırdım bu hafta bu kadar beklemiyordum açıkçası
ama benim kilolar yeni olduğu için daaha çabuk gidiyor
eski kiloma 8.2 hedefime ise, 13,2 kilo kaldı

78.2 kilo olmuşum kızlar çok sevinçliyimmmm

tebrikler canım. başarın daim olsun.

ay sağol tatlım evet yaygınmış heralde inş canım sağol

işte benim hypatiam vermeye başlamış beni geçmiş bilem

rakibem haftaya cuma hedefim 67 senin kaç ben 68 olurum haftasonu sana yetişirim

geçmiş olsun anna'cım. acil şifalar sana. ve kusura bakma seni geçicem hıh:) yetişeeemezsin banaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…