ayy ben bennmı en cok vermısımayy daha fazla tutamıycam kendımı
sakın yanlıs anlamyın nıspett eder gıbı kızlar ama ben bu 66 yı kac aydır beklıyorum sız bılıyormusunuzz
yıhuhuhuhuhuhu66 oldummm beee yasasınn allahımm supeer oldum yaaa ohh ohhh yandan yandan cok mutluyum cok cok mutluyum hemdee haftasonu 65 ı gormem lazımm ayy cok mutluyum yaa sabahtan berı ıcımde tutuyorum meyvem vermedı kuyabıyem vermedı uzulmesınler dıye ama vallada bıllahada ben sızden cok uzuldum veremedıgınıze ıcımdekı sevıncı en cok kılo verdıgımı gorunce artık tutamadım valla vee en sonaada mını cooperımm
hypatiam surda benım duzenım bır oturmadı.otursa daha guzel olacak.katrem sende cok guzel vermıssın tebrıkler canım..
ayy ben bennmı en cok vermısımayy daha fazla tutamıycam kendımı
sakın yanlıs anlamyın nıspett eder gıbı kızlar ama ben bu 66 yı kac aydır beklıyorum sız bılıyormusunuzz
yıhuhuhuhuhuhu66 oldummm beee yasasınn allahımm supeer oldum yaaa ohh ohhh yandan yandan cok mutluyum cok cok mutluyum hemdee haftasonu 65 ı gormem lazımm ayy cok mutluyum yaa sabahtan berı ıcımde tutuyorum meyvem vermedı kuyabıyem vermedı uzulmesınler dıye ama vallada bıllahada ben sızden cok uzuldum veremedıgınıze ıcımdekı sevıncı en cok kılo verdıgımı gorunce artık tutamadım valla vee en sonaada mını cooperımm
canım tabiki sevineceksin saçmalamaaa... hatta öyle çok sevin ki biz de motive olalım böyle kilo verelim de biz de sevinelim ohjh diyelim diyeceğiz... başarın daim olsun.. ilk hedef 65'in altı bundan sonra...
veeeeeee birincimizz minnoşumuz prensesimiz.... tebrikleeer
tebrikler canım:)
kızlar meyve msjımı görmedi liste düzenlenemedi ya
çok tebrik ederim canımmmm
İnşallah 65 i de görürsün hedefine de bir an önce ulaşırsınn
benim hedefim 65 zaten darısı benim de ve kilo vermek isteyen herkesin başınaaa
teşekkürler canımmm
hpatia ve minnoşş çok sevndim canım ikinizinde adınaaa :)
hypatia bak gördün yne 68 leri boşuna üzülmüşsünnn
minnoşş tebrkler canımm 66 yı gördüünnnn
minnoşum bende seni ziyaret edeyim dedim süpersin şeker valla çok sevindim sen bu sevinle haftaya fazlasını bileverirsin
ayy tesekkur ederım tesekkur ederım benı sızler var ettınızz arkadaslarayy cok mutluyum cokk cok allahım ınsallah hepınızı bıdahakı hafta eksılere getırı ınsallah herkesler kılo verır hadı baklım kızlar kendımı basarının sarhosluguna kaptırmadann kutlamaları bıtırelım yoksam cekmecemde duran tadelleyı hupletecemm ay dur ben onu bırıne satayım yoksa kendıme engel olamam falan ınsallah allahım bıdahakı cumaya 64 lu bısey gorurum haydı bısmıllah yenı haftaya
canım benim tabii ki seviniceksin66 oldun sonunda
ama bak sakın bizim hep takımca yaptığımız hatayı yapma
biz ne zaman 1. olsak, ondan sonraki hafta salıyoruz hepimiz
bu sonuç seni daha çok motive etmeli, kaçamaksız bol sporlu bi haftasonuyla cumaya 65 bekliyoruz seni bak
bu hafta 4. Olucaz gibi hissediyorum
tamama tamam soz kuyabıyemm kacamaksız bol sporlu bır haftasonu yıhuhuhuama 14 subatta seker hamurundan super bır pasta yapmayı planlıyorum kocısıme oyuzden pazartesı kacamak var haberınız olsun bak tamama mı sekerlerım
yaa minnoş şeker hamurunu nasıl yapıyorsun kurabiyeyi pişirdikten sonra şekilleniyor ya o çiğ mi kalıyor yani? kurutuluyor mu? anlamadım gitti ben de yapmak istiyorumm :S
valla seker hamurunu bende ılk defa denıycem sekerım yaklasık bır aydır arastırıyorum su bımde satılan marsmelow lar varya onlardan yapılıyormus butun malzemelerı aldım denıcyem cumartesı gunu guzel olursa pazartesı degısık verısyonunu yapıcam kurabıye uzerıne yapmak ıcın kurabıye bpısıcek soguduktan sonra seker hamuruyla uzerıne susunu yapıcaksın seker hamuru pısmıyorkı tatlım oyle yenıyor cunku
ama üstüne bir şey sürmek gerekiyor.. jel mi yumurta mı ne sürülecek? :/
yapısması ıcın pasta fırcasıyla su suruyorlar dıye bılıyorum ama dur arastırayım bır ben onu
valla seker hamurunu bende ılk defa denıycem sekerım yaklasık bır aydır arastırıyorum su bımde satılan marsmelow lar varya onlardan yapılıyormus butun malzemelerı aldım denıcyem cumartesı gunu guzel olursa pazartesı degısık verısyonunu yapıcam kurabıye uzerıne yapmak ıcın kurabıye bpısıcek soguduktan sonra seker hamuruyla uzerıne susunu yapıcaksın seker hamuru pısmıyorkı tatlım oyle yenıyor cunku
hmm olabilir minnoşum ama bana söylemee.. sonra yapar yerimmm
Şeker hamurlarını şekillere kestikten sonra kurabiyeye glikozla veya kayısı marmeladı yahut bal yardımıyla yapıştırın.
boyle bısı buldum hypatıamm soyleme demıssın ama belkı cıtır olduktan sonra yapar yersınn sımdı sakın yemem tamam mı mucuk
ben oğlumun mevlüdünde yaptım canım
keke ya da kurabiyeye yapıştırmak için reçel
hamuru hamura yapıştırmak için de su kullanıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?