Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

çok tebrik ederim canımmmm
İnşallah 65 i de görürsün hedefine de bir an önce ulaşırsınn
benim hedefim 65 zaten darısı benim de ve kilo vermek isteyen herkesin başınaaa

hypatiam surda benım duzenım bır oturmadı.otursa daha guzel olacak.katrem sende cok guzel vermıssın tebrıkler canım..

teşekkürler canımmm

Son düzenleme:
hpatia ve minnoşş çok sevndim canım ikinizinde adınaaa :)
hypatia bak gördün yne 68 leri boşuna üzülmüşsünnn
minnoşş tebrkler canımm 66 yı gördüünnnn

minnoşum bende seni ziyaret edeyim dedim süpersin şeker valla çok sevindim sen bu sevinle haftaya fazlasını bileverirsin

canım tabiki sevineceksin saçmalamaaa... hatta öyle çok sevin ki biz de motive olalım böyle kilo verelim de biz de sevinelim ohjh diyelim diyeceğiz... başarın daim olsun.. ilk hedef 65'in altı bundan sonra...

veeeeeee birincimizz minnoşumuz prensesimiz.... tebrikleeer

tebrikler canım:)

kızlar meyve msjımı görmedi liste düzenlenemedi ya

çok tebrik ederim canımmmm
İnşallah 65 i de görürsün hedefine de bir an önce ulaşırsınn
benim hedefim 65 zaten darısı benim de ve kilo vermek isteyen herkesin başınaaa

teşekkürler canımmm

hpatia ve minnoşş çok sevndim canım ikinizinde adınaaa :)
hypatia bak gördün yne 68 leri boşuna üzülmüşsünnn
minnoşş tebrkler canımm 66 yı gördüünnnn

minnoşum bende seni ziyaret edeyim dedim süpersin şeker valla çok sevindim sen bu sevinle haftaya fazlasını bileverirsin

ayy tesekkur ederım tesekkur ederım benı sızler var ettınızz arkadaslarayy cok mutluyum cokk cok allahım ınsallah hepınızı bıdahakı hafta eksılere getırı ınsallah herkesler kılo verır hadı baklım kızlar kendımı basarının sarhosluguna kaptırmadann kutlamaları bıtırelım yoksam cekmecemde duran tadelleyı hupletecemm ay dur ben onu bırıne satayım yoksa kendıme engel olamam falan ınsallah allahım bıdahakı cumaya 64 lu bısey gorurum haydı bısmıllah yenı haftaya

Son düzenleme:

canım benim tabii ki seviniceksin 66 oldun sonunda

ama bak sakın bizim hep takımca yaptığımız hatayı yapma
biz ne zaman 1. olsak, ondan sonraki hafta salıyoruz hepimiz
bu sonuç seni daha çok motive etmeli, kaçamaksız bol sporlu bi haftasonuyla cumaya 65 bekliyoruz seni bak

tamama tamam soz kuyabıyemm kacamaksız bol sporlu bır haftasonu yıhuhuhu ama 14 subatta seker hamurundan super bır pasta yapmayı planlıyorum kocısıme oyuzden pazartesı kacamak var haberınız olsun bak tamama mı sekerlerım

minnosum haftaya 64 aklına baska bi rakam sokmayın bakalım günesi istemeyenin ayı hiç olmaz derler. Biz güneşi istyoruz
Bu hepimiz için gecerli kızlar haftaya herkesden cok cok vermesini bekliyorumm

yaa minnoş şeker hamurunu nasıl yapıyorsun kurabiyeyi pişirdikten sonra şekilleniyor ya o çiğ mi kalıyor yani? kurutuluyor mu? anlamadım gitti ben de yapmak istiyorumm :S

menümü yazıyım hemencecik:

sabah: kepek ekmeği ile tost, iki domates
ara: yeşil çay
öğle: çorba, iki yemek k. bulgur pilacı, bir parça balık, salata
ara: yeşil elma
ara: yeşil çay
akşam: kereviz salatası

3 lt su
2 fincan yeşil çay
50 dk. pilates.

yaa minnoş şeker hamurunu nasıl yapıyorsun kurabiyeyi pişirdikten sonra şekilleniyor ya o çiğ mi kalıyor yani? kurutuluyor mu? anlamadım gitti ben de yapmak istiyorumm :S

valla seker hamurunu bende ılk defa denıycem sekerım yaklasık bır aydır arastırıyorum su bımde satılan marsmelow lar varya onlardan yapılıyormus butun malzemelerı aldım denıcyem cumartesı gunu guzel olursa pazartesı degısık verısyonunu yapıcam kurabıye uzerıne yapmak ıcın kurabıye bpısıcek soguduktan sonra seker hamuruyla uzerıne susunu yapıcaksın seker hamuru pısmıyorkı tatlım oyle yenıyor cunku

ama üstüne bir şey sürmek gerekiyor.. jel mi yumurta mı ne sürülecek? :/

ben oğlumun mevlüdünde yaptım canım
keke ya da kurabiyeye yapıştırmak için reçel
hamuru hamura yapıştırmak için de su kullanıyorsun

hmm olabilir minnoşum ama bana söylemee.. sonra yapar yerimmm

Şeker hamurlarını şekillere kestikten sonra kurabiyeye glikozla veya kayısı marmeladı yahut bal yardımıyla yapıştırın.

boyle bısı buldum hypatıamm soyleme demıssın ama belkı cıtır olduktan sonra yapar yersınn sımdı sakın yemem tamam mı mucuk

en basiti bal galiba. tamamdırrr.. hemen çıtır olup yapıyım yiyim bu kurabiyelerden ehehhe

ben oğlumun mevlüdünde yaptım canım
keke ya da kurabiyeye yapıştırmak için reçel
hamuru hamura yapıştırmak için de su kullanıyorsun

ay sen yaptınmı katrem pekı ben bunu yaspasta yapıp uzerını tamamen kaplamak ıstıyorum ozaman neyle yapıstırıcam yaspastanın etrafına uzerıne krema surdukten sonramı yoksa hıc krema surmeden seker hamurunu ıslatıpmı yapıstırıcam nasıl olucak canım kac zamandır yapmak ıstıyorum bı kısmet olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…