noluyor burdaa noluyoooooooooooooooooooooooooooooo
noluyor burdaa noluyoooooooooooooooooooooooooooooo
ayyy şeyyyyyyy diyet yemekleri tarifi veriyordum benn.. Minnoş illa pasta yapıcam dedi
ama sevgılıler gununde kocısıme surprız yapmak ıstıyordum kurabıye gıbın yapayım ozaman gerı kalanını annemlere gorururum hoof kucuk yerdım ama ama olmazkıı okadar hayal kurmustum ama cooperımda gıder ozaman ama ben napıcam yaminnosum sen 70 olmak istiyorsun heralde yine..
Ne o kacamak yapıcam falan filan asıl kacamağı evlilik yıl dönümünde yapıcaksın ozamana kadar ne pastası..
Boşver kocanı ac kalsın pasta masta yemesin yazın yersiniz..
Bak haftaya 64 olman lazımm unutmaaa ...
haın domdom hemen benı sattı bakkk hypatıa sormustu meyve nasıl yapılır dıye benım sucum yokayyy şeyyyyyyy diyet yemekleri tarifi veriyordum benn.. minnoş illa pasta yapıcam dedi
senide görcem haftaya diyet yemekleriymiş..
67 olmada gör bak noluyor.. Cok ciddiyim haftaya herkes vermiş olucak menülerinizi bu günden itibaren 1 hafta not alıcam hepsinin hesaplıcam haftaya herkes zayıflamıs olucakkk
gittimg eldim kızlar nasılsınız bakalım
annem ahsta bugün tüme v işlerini ben yaptım öldüm bittim yorgunluktan valla şekerim düştü elmamı yedim kendime geldim:111:
anamm burda pastalardan mı söz edilmiş noluyo böylene pastası yaw 2-3 aydır pasta diye birşey görmedim ben
hahah ne sormuşum. hadi oradan... ben azıcık daha sabret zayıflayınca birlikte pasta kesersiniz şimdilik ona koca bi kurabiey yap o kadar dedim ama dinletemedim.... ıspanak pastası yap sen en iyisi
meyve geldi dağılın kızlar
gittimg eldim kızlar nasılsınız bakalım
annem ahsta bugün tüme v işlerini ben yaptım öldüm bittim yorgunluktan valla şekerim düştü elmamı yedim kendime geldim:111:
anamm burda pastalardan mı söz edilmiş noluyo böylene pastası yaw 2-3 aydır pasta diye birşey görmedim ben
meyvem duymasın:18::18: minnoş bize yapacakmışşşş
meyvemm akrep 2. Takımın lıstesıne kendı ıstegı ıle ayrıldı yazmıs 4. Takıma transfer oldu yazması gerekmıyormu oyle yazarsa benım 4. Takımdakı kılo sayılırmı canım bı bakabılıcekmısın
meyvem duymasın:18::18: minnoş bize yapacakmışşşş
yaa ben kocısımee yapıcaktım yaa hypatıa kandırıyor sızı hooff
nisacım bu bile cok güzel bi basarı canım hastalık halinde insan kendini ne olsa yiyeyim durumuna sokuyor..
çok teşekkür ederim canım. hastayım ama dikkat ediyorjum yine de. ama hastalığım tamamen geçene kadar düzenli menu paylaşımında bulunamayacağım , çünkü hastayım ve tasarladığım menuye tam uyamayabilirim, diyet sendromu yaşamak istemyrm bunun içn iyileşene kadar menu koymayacağım:2:
hooff sana küsmüşümm
[selam canım, kaç gündür hastayım ya sorma, iyi ki 15 tatile girdik yani hep hastaıkla geçti, bari iyileşsem de öyle bitse tatil. çok çetin bir virüs var ortalıkta eşime de geçirdim. hasta halimle bi de ona bakıyorum:2:
sen de hastaymışsın canım öyle okudum sana da çok geçmş olsun:94:
ah canım çok geçmiş olsun şimdi nasılsın iyimisin peki
Yok ciddi birşey değil tatlım ya ateşim çıktı sadece dün gece birde burnum akıyor işte öyle ben ağır geçirmem zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?