Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

minnosum sen 70 olmak istiyorsun heralde yine..
Ne o kacamak yapıcam falan filan asıl kacamağı evlilik yıl dönümünde yapıcaksın ozamana kadar ne pastası..
Boşver kocanı ac kalsın pasta masta yemesin yazın yersiniz..
Bak haftaya 64 olman lazımm unutmaaa ...

ayyy şeyyyyyyy diyet yemekleri tarifi veriyordum benn.. Minnoş illa pasta yapıcam dedi

senide görcem haftaya diyet yemekleriymiş..
67 olmada gör bak noluyor.. Cok ciddiyim haftaya herkes vermiş olucak menülerinizi bu günden itibaren 1 hafta not alıcam hepsinin hesaplıcam haftaya herkes zayıflamıs olucakkk

ben öyle uyacağım zaten, haftasonu açık büfe kahvaltıya davet ettiler. gitmeyeceğim... haftaya 67'leri göreceğim. çok durakladım durdum artık yol alma zamanı... ben geliyorumm..

suyumu da lıkırdatıyımm oh...

ama sevgılıler gununde kocısıme surprız yapmak ıstıyordum kurabıye gıbın yapayım ozaman gerı kalanını annemlere gorururum hoof kucuk yerdım ama ama olmazkıı okadar hayal kurmustum ama cooperımda gıder ozaman ama ben napıcam ya
ayyy şeyyyyyyy diyet yemekleri tarifi veriyordum benn.. minnoş illa pasta yapıcam dedi
haın domdom hemen benı sattı bakkk hypatıa sormustu meyve nasıl yapılır dıye benım sucum yok

:18::18::18:

hahah ne sormuşum. hadi oradan... ben azıcık daha sabret zayıflayınca birlikte pasta kesersiniz şimdilik ona koca bi kurabiey yap o kadar dedim ama dinletemedim.... ıspanak pastası yap sen en iyisi

meyve geldi dağılın kızlar

gittimg eldim kızlar nasılsınız bakalım

annem ahsta bugün tüme v işlerini ben yaptım öldüm bittim yorgunluktan valla şekerim düştü elmamı yedim kendime geldim:111:

anamm burda pastalardan mı söz edilmiş noluyo böyle ne pastası yaw 2-3 aydır pasta diye birşey görmedim ben

meyvem duymasın:18::18: minnoş bize yapacakmışşşş

yaa ben kocısımee yapıcaktım yaa hypatıa kandırıyor sızı hooff

meyvemm akrep 2. takımın lıstesıne kendı ıstegı ıle ayrıldı yazmıs 4. takıma transfer oldu yazması gerekmıyormu oyle yazarsa benım 4. takımdakı kılo sayılırmı canım bı bakabılıcekmısın

boşver canım yazsın ben püsküÜtle konustum haberi var püskürtün onun seni listeye almaması gerekiyordu ..

Son düzenleme:

aa öylemiiii :86:ne güzel bayılırım pastaya

tamam duymasın duymasın şşşt aman hee ben aslında hiç sevmem pastayı

yaa ben kocısımee yapıcaktım yaa hypatıa kandırıyor sızı hooff

eheh evet hep hypatianın yüzünden benimde canımı çektiren o çok güzel anlatıyo tarifleri

aa ama bi dakka ben pasta sevmiyordum dimi :96: aman hiç işim olmaz ben en çok çilekli seviyorummm

ANNA MARİA selam canım nerelerdesin sen bakim

[selam canım, kaç gündür hastayım ya sorma, iyi ki 15 tatile girdik yani hep hastaıkla geçti, bari iyileşsem de öyle bitse tatil. çok çetin bir virüs var ortalıkta eşime de geçirdim. hasta halimle bi de ona bakıyorum:2:

sen de hastaymışsın canım öyle okudum sana da çok geçmş olsun:94:

Son düzenleme:

ah canım çok geçmiş olsun şimdi nasılsın iyimisin peki

yok ciddi birşey değil tatlım ya ateşim çıktı sadece dün gece birde burnum akıyor işte öyle ben ağır geçirmem zaten

selam arkadaşlar iki gündür çok yoğunum bugünkü menümü bile yazamadım işlerden
sabah
1 bardak çay.biraz peynir.5 tane zeytin.1 dilim ekmek
öğle
4 kaşık et yemeği. yağsız salata
ara
1 portakal
akşam
1 kase çorba. patetesli tavuk. salata

ah canım çok geçmiş olsun şimdi nasılsın iyimisin peki

Yok ciddi birşey değil tatlım ya ateşim çıktı sadece dün gece birde burnum akıyor işte öyle ben ağır geçirmem zaten

saol tatlım ya , ben biraz ağır geçiriyorum sanırım, tam olarak iyiyim diyemice.

Ama tabiyki sizi gördüm daha iyi oldum. Coşmuş kızlar valla pasta falan Zevcan da gelip fırçasını çekmiş

Yeşil çayımı içiyorum , iyiki varsınız yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…