Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

boşver canım yazsın ben püsküÜtle konustum haberi var püskürtün onun seni listeye almaması gerekiyordu ..
meyvem ozaman benı lısteye aldıkları ıcın toplam yuzdelerı farklı hesaplanıyor suanda ee bu hata oyle mı gecıcek lıstelere sonucta kısı sayısı fazla gorunuyor
ahaha minnoş o zaman minecooperu verirsin bi tur atarım barışırız olma mı?

küsmüşümm işte cooperımıda vermem sana

canım kolay gelsin çok

afiyet olsun canım güzel görünüyor

anladım canım inşallah geçer gider bir an önce iyileşirsin

evet evet öyle olmuş

afiyet olsun canım sende iyiki varsın :78:

gayet güzel. akşam patatessiz tavuk yersen daha süper bile olur, onun yerine yoğurt yiyebilirsin.

yaa minnoşummm sen bana küsersen ben üzülürüm, üzülünce gider yemek yerim, kilo alırım ama.... böyle mi olsun? ühühüh...

canım mennun cok guzel bencede sen buhafta cok ıyı bır souncla gelıceksın hadı bakalım

meyvem ozaman benı lısteye aldıkları ıcın toplam yuzdelerı farklı hesaplanıyor suanda ee bu hata oyle mı gecıcek lıstelere sonucta kısı sayısı fazla gorunuyor

yok minnosum seni toplama dahil etmemiştir . Kilo bildirimi yapmayan kişi toplama dahil edilmiyor ama dur için rahatlasın ben bi listelerini kontrol edeyim..

yaa minnoşummm sen bana küsersen ben üzülürüm, üzülünce gider yemek yerim, kilo alırım ama.... böyle mi olsun? ühühüh...

tamam hadı ozaman barısayım barım benım yuzumden kılo alma sekercım gel opeyımm hepımız kılolarımızı verelımm mınnos mınnos olalım cıcılerımızı gıyelım yazın tatılde demı ama

yok minnosum seni toplama dahil etmemiştir . Kilo bildirimi yapmayan kişi toplama dahil edilmiyor ama dur için rahatlasın ben bi listelerini kontrol edeyim..

malesef ınsanın dusmanı olunca boyle ıcı rahat etmıyor tatlım neysekı haftaya boyle bır sorunum kalmıycak cok sukur meyvemm benım coookk cok acıl kılo vermem ıcın yenı bır sebep daha olusmustur arkadaslar haberınız olsunn yarın kardesımle kuzenlerım gelıcektı gelırseler mutlaka bıseyler yapmam gerekır pasta borek oyuzden onuda ıptal edıcem ben annemlere gıdıcem gıderkende karnıbahar alıcam onu yap anne yıycem dıycem boylece haftasonunu atlatırım pazar gunu evdeyım zaten bır suru spor yapıp pazartesıye 65 lı bıseyler gormem lazım benım zaten:78::78:

minnosum dediğim gibi sen toplamda yoksun sekercim..
Hafta sonu lütfen yeme olurmu canım benim..
Bol bol su iç spor yap.. Gl si düşük seyler yee ..
Pazartesi 65 cuma 64 hadi minnosum kim tutar seni ondan sonraki haftada kilo koruma haftan olucak ona göre

kızlar basım cok ağrıyor menülerinize aksam bakıcam heidi gibi oldum yanaklarım kızardı ara ara bakıyorum size.. Hafta sonunu kacamaksız gecirinn

sagol canım benım ugrastırdım senı bıdaha valla az once aradım kuzenımı ıptal ettım meyvem haftasonları evde cok zor gecıyor ne yalan soylıyım ama en azından mısafır olmayınca daha rahat gecırırım dımı sekercım yarın ogleden sonra annemlere gıderım bıraz kardan adam yaparım kardeslerımle oynarım cumartesı gecer pazar gunude zaten oglen kalkıyoruz kahvaltı yemek pısırme utu bulasık camasır ev supurme derken atlatırım ınsallah cok cok dıkkat edıcem sana soz verıyorum meyvemm . valla ne yalan soylıyım dungece tam yururyuse gıdıyordum yıne 40 dk senın burda msjını okudum tartı aksamı yuruyus yapınca belkı agır cıkarsın dedın bende kokrtum 15 dk yurudum oyuzden bak her dedıgını yapıyorum hee sekercımm

Haftaya burda cok büyük bi kutlama olcak gibi geliyor

kızlar basım cok ağrıyor menülerinize aksam bakıcam heidi gibi oldum yanaklarım kızardı ara ara bakıyorum size.. Hafta sonunu kacamaksız gecirinn

geçmiş olsun canım çok yorma gözlerini ekrandan uzak tut biraz ağrın geçince bakarsın olsun

eheh ne tatlı olmuşundur kız kırmızı yanaklı sen

evet kaçamaksız geçirmem lazım haftaya cuma 67 olmam lazım

minnoşum zevcancım çok doğru diyor haftaya 65 sonra 64 olcan inşallah

mini cooperlı çıtır minnoşa az kaldı
evet canım cok az kaldı cok sukur yolu yarıladım hadı bakalım bundan sonrası hayırlısı olsun ayy kocısım bugece komsumuzu cagırmıs cok yakınız onlarla onlar hemen 3 gunde bır gelırler oyuzden bıse yapmıycam onlara gofret leblebı falan verırım bende bugun bıtane yesıl cay ıctım gece onların yanında dayanırım yesılcaya suya yoksa gece 1 e kadar otururlAR yememem lazım sekercıklerım
DERECEDEYİZZz 3. OLDUK

HAFTAYA KESİN BİRİNCİ OLMALIYIZZ ....

yıhuhuhuhuhu

oy misafir demek aman dikkat et tatlım vermişken alma allah korusun evet öyle yap canım çaya geliyolar zaten birşey yapmana gerek yok nolcek çok yakınmışsınız madem

bundan sonrası kolay evelallah başarırsın minnoşum benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…